Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Miara666 #12125 üzenetére
Használtan vettem. HTC One-t adtam érte és még kaptam 15eFt-ot. De valószínűleg vissza az egész, nem vagyok hajlandó vele rohangálni szervízbe úgy, hogy már hibásan kaptam meg. Mert úgy más lenne a helyzet ha nálam romlott volna el. Akkor ott a gari, aztán viszlát. De ezt konkrétan így kaptam egy órája.
-
törölt tag
válasz
Miara666 #12052 üzenetére
Régebbi (értsd több éves) kártyánál lehet probléma, bár nem annyira egyértelmű a dolog.
Nekem pl. az xperia S csinált olyat, hogy időnként leszakadt a mobilnetről és csak mobilnet ki/bekapcs javította meg, ez egy régebbi vágott kártyával volt.
Mindenki azt javasolta vegyek egy új kártyát ami eleve microSim, de azzal is ugyanezt csinálta a teló. -
NY_A
őstag
válasz
Miara666 #11694 üzenetére
Nem fogod szeretni. Én is rendeltem valami hasonló giga erős ultra brutál katonailag kifejlesztett fóliát, ami még a karcokat is eltünteti. Valóban rohadt ellenálló, és önjavuló volt, de kb. 8 percig volt a telefonon. Rohadt narancsos ezeknek a felülete, rengeteget ront a kijelző minőségén, és ezzel az élvezeti értékén. Pedig még az enyém volt a legtisztább felületű ezek közül. Nem azért vesz az ember full hd kijelzős telefont, hogy aztán egy elmosott képernyőt bámuljon. Szerintem felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest