- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozo78
csendes tag
válasz
AllTheBest #26368 üzenetére
Szia!
Nekem a jobb felső sarokban levő engedett el (immár harmadjára), és ezért vettem hozzá ebay-ről szettet. Szerintem nem üveg, hanem műanyag, rajta kétoldalú ragasztó. Jobban bírja, mint a gyári, de ez is cserés lesz, mert egy idő után ez is kiáll a keretből.
Ma rendeltem Z2-őt, mert bár nagyon tetszik a Z, nagyon szeretem, de belefáradtam a fél évente esedékes szervizekbe.Most is besárgult a jobb felső sarok, pedig ez már a második kijelző, kb. egy éve cserélték.
-
mozo78
csendes tag
válasz
rihi16 #25391 üzenetére
Szia!
Nekem a jobb felső sarokban volt. Ott ahol a takarólemez mindig leesik (eddig 4x ragasztották vissza). A panel cserét gariban csinálták, hétfőn vittem csütörtökön hoztam. Adtak új panelt amit nem ismer fel semmilyen diagnosztikai program. Viszont mintha szebbek lennének a színei...
-
mozo78
csendes tag
válasz
sanyigtasa #22941 üzenetére
De. Nincs egy éves és most viszem majd Cordonhoz harmadszorra ugyanazzal a problémával.
-
mozo78
csendes tag
válasz
Zsmester89 #21350 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok: képernyő foltosodás miatt kicserélték a kijelzőt. Szerintem más típusra, mert teljesen mások a színei is. Az app, ami eddig kiírta, most unknown-t ír ki. A teló egyébként rootolt. Próbáltam egyéb módokat is, pld. terminalból lekérdezni, de semmi eredmény. Beletörődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest