- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fluttershy
tag
válasz
Firka30 #28934 üzenetére
kicsit utánanéztem mert kíváncsivá tett a téma: lehetséges egyébként a tárolt jelszó kinyerése, de csak és kizárólag rootolt telefonon lehetséges ilyen mutatvány, illetve nem árt egy kis hozzáértés.
angol fórumokon írták hogy a /data/data/com.[fejlesztő].[appneve] mappán belül (facebook esetében com.facebook.orca vagy com.facebook.katana vagy valami hasonló) kell keresned egy databases mappát és abban egy webview.db fájlt.
sajnos nem tudok pontosabb instrukciókat adni mert nem vagyok rootolva így a telefonom nem engedi hogy belenézzek a data mappába....
elvileg ilyen db fájlokban van eltárolva androidon az alkalmazások jelszavai, metadaták, böngészőkhöz formdata, cookiek...
azt nem tudom hogy a cucc plaintextben van vagy akrobatikázni kell a titkosítással... de ha van is tittkosítás az sem para; a kulcsok is a telefonon vannak valahol; csak elő kell keresni
legegyszerűbb ha jelszóemlékeztetőt kérsz és megpróbálsz visszaemlékezni az emailcímedre+jelszavadravagy írsz a facebooknak egy levelet h engedjenek be. szerintem lefényképezett személyi ig.-t ha küldesz akkor megteszik szó nélkül
-
fluttershy
tag
válasz
Firka30 #28932 üzenetére
nem teljesen értem a kérdésed:
ha facebookos belépési adatokat akarsz kinyerni a saját telefonodból (mert elfelejtetted) vagy máséból mert huncutkodni akarsz akkor sok sikert. mentve van ez tuti de titkosítva. nem foglalkoztam még vele soha de szerintem nem tudsz hozzáférniha az előző hozzászóláshoz jött akkor:
ha a facebook app telepítve van akkor automatikusan beenged 3rd party appokba ha a facebookos bejelentkezést választod. ha nincs telepítve akkor sajnos kézzel kel beírni a bejelentkezéshez használt emailt vagy telefonszámot és jelszót ami kicsit kényelmetlen de nekem nem probléma.
másik hátrány még hogy nem szinkronizálja a kontaktokat a facebookos barátokkal (nincsenek hozzárendelve képek stb.) de ennek még talán örülök is:
300+ barát között megtalálni akit épp hívni akarok... +nem mindenki osztja meg fbon a telefonszámát, ha mégis akkor lehet h hamis. a facebookból szinkronizált képek alacsony felbontásúak akármit csinálok vele, elég ronda. ha több barátom van "Kiss József" néven és a címtárban is van "Kiss József" telefonszámmal akkor a címtárban lesz egy rakás kiss józsef és nem tudom eldönteni hogy ki kicsoda... nem szeretemszerintem sokkal ésszerűbb itt rendet tenni: https://contacts.google.com
google innen szinkronizálja a gmailhez hangoutshoz és az androidos telefonjaidhoz, tableteidhez is a címtárat
a legtöbbet "használt" személyekhez állítottam képet is. lehet importálni, telefonról, facebookról, más email szolgáltatótól, exportálni stb... így a legjobb -
thebencus90
csendes tag
-
törölt tag
-
nexion218
tag
válasz
Firka30 #26532 üzenetére
Én is trémobilon keresztül küldtem, de maga a szervíz teljesen OK. Kontaktos volt a jack aljzat, lényegében kaptam egy új készüléket: főrész csere, csak a burkolat meg a kijelző marad.
Az ajtókat érdemes még cseréltetni, cseréljék inkább gariban, mint neked kelljen bütykölni vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest