- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
At-is
csendes tag
Sziasztok
Sikerült összetörnöm a z-et Tmobilos a kelkészülék de sajnos már nincs raktáron és elvileg nem is lesz mostanság :/ felajánlották h megjavítják de nem tudom h megtudnák e rendesen h vízálló legyen utána is kijelző teljesen összetört. cserét akartak adni de mivel nincs közölték h 120 ezerig válasszak, mást esetleg valakinek javítottak már hasonló hibával ?
-
At-is
csendes tag
Még egy kérdés mhl kábellel csak sony tvr-e tudok képet tükrözni vagy bármilyen okos tv re ? mert a sony boltba akartam venni és a csávó úgy rákérdezett milyen tv-d van mondom lg akkor tutti nem megy igaz ez ?youtubon most néztem videot ott ment nem sony tv vel is. valaki szokott használni otthon ilyet ?
-
At-is
csendes tag
Sziasztok
Tegnap frissíttet a telóm 4.3 ra és nem működik a sony select ez mitől lehet ? ill azt olvastam hogy le lehet tényleg tölteni kamera alkalmazásokat mint a z1 en azt a sorozatkép funkció és te választod ki melyik tetszik belőle ilyesmiket ?
-
At-is
csendes tag
sziasztok van egy z-m és azt szeretném kérdezni fólia ügyileg tudtok e vmit cserélik-e rajta vhol gyárira vagy bármi mert nekem elég karcos lett a gyári vettem után gyártottat de nem tudom letudom e szedni a gyárit
Előre is köszi a választ
-
At-is
csendes tag
sziasztok most vettem egy z-t keresem a fejlesztési lehetőségeket de nincs,lehetséges ez ? néztem videókat ott volt ilyen beállítási menüpont :/ 4.2.2 es rendszer van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest