- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Atomgeszi #46149 üzenetére
Köszönöm, hogy megírtad. 5 nyelvű, semmi kétség. Hűha, ez még oroszul is beszél, Badasoknak jól jöhet egy újabb készülék tesztjének megértését elősegítve.
Silenzio
Nekem leginkább makrózásnál nyújtotta a legtöbbet, de épületek fotózásánál is jó képeket készített késő délutáni fényben. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #46096 üzenetére
Gmailel leszinkronizálta aminek az lett az eredménye, hogy egy jó pár száz email címet berakott a telefonkönyvbe.. Egyéb lehetőség? Mert ez így kényelmes volt ,hogy mindig szinkronizálva lementi a névjegyeimet mikor csatlakoztatom, de hogy behozza az email címeket a telefonkönyvembe az nem kell.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Atomgeszi #45977 üzenetére
Hát van a KIES-es megoldás, szerintem az sem törli az adatokat, valamint van egy Multiloaderes megoldás, amivel szintén nem vesznek az adatok. Karmával anno megcsináltuk azt nálam, úgyhogy kérdezd tőle, mert én már elfelejtettem.
Persze csak ha nem akarsz verziót cserélni, de gondolom nem.
Bada logó-nál remélem vártál eleget! -
Polllen
félisten
válasz
Atomgeszi #38739 üzenetére
Az első részével egyetértek és nem is akarok futár lenni, de a másodikat mégis hogy jön ide...
Szerintem ennek semmi köze hozzá.
Mondom úgy, hogy 3-4 éve logisztikai területen dolgozom, amihez bezony kapcsolódik az árufuvarozás is, bár inkább raklapos árura. Egyszer egyszer becsúszik némi csomagküldős móka is...
Egyébként 10 évvel ezelőtt, amikor monitort vettem az edigital-ból a futár felhívott előtte, hogy jönne.
Nem lehetetlen, csak akarni kellene és egy ilyen - sztem - prémium szolgáltatásnál ezt akarniuk kellene. (ugye e-mail és telefonos értesítő egy létező dolog, persze más kérdés, hogy samsung mennyit fizet ezért nekik
)
-
Sógi
addikt
válasz
Atomgeszi #37669 üzenetére
Nekem ilyen (teljes kijelző fólia) van rajta már több, mint fél éve és még mindig tökéletes:
Nem tőle vettem, de ilyen, nem is lehet észrevenni és kisebb küzdelemmel fel lehet rakni rá tökéletesen, 3db volt kb 600 huf
Van pár más milyen fóliám is feleslegbe (azokat még nem próbáltam ki), ha kell esetleg...?
-
appel
őstag
válasz
Atomgeszi #35362 üzenetére
ilyenkor nem értem, hogy Karma appjának a vérét is kiszívták már 52x a samus szúnyogok, és még mindig nem jelent meg...
aztán van a Bajzat Robertes angol-magyar szótár, aki szintén a vérszívás miatt nem is teszi fel az alkalmazást, nem beszélve a badasi-ről, és a készülő ?böngészőjükről? stb...
ezen meg 10mp alatt lehet fogást találni, akárcsak az accuweatheres progin, de még sorolhatnám...
Karma: Mi a helyzet? Nem unta meg a megbízód és vonta vissza az appot? -
DeXoor
csendes tag
válasz
Atomgeszi #34027 üzenetére
Megpróbáltam, nekem is kiakadt ennél a videónál, de pl azt vettem észre, ha nem volt ékezet a videó nevében, akkor működött, ha volt benne, akkor nagy valószínűséggel kiakadt.. Karakterkódolási probléma lehet? Mivel a fájl neve a videó címe lesz, így elképzelhető hogy nem volt normálisan lekezelve..
-
bokrosolajos
őstag
-
HaKo
aktív tag
válasz
Atomgeszi #29315 üzenetére
Hát igen... én el tudom képzelni, hogy az ilyen progikat a Samsung nem engedi a Premium SH miatt az appstore-ba...
Viszont sikerült visszatennem az 1.7.0-s Nimbuzzt. Jó nehéz volt megtalálni.
Akinek kell az innen letöltheti.
Amiben jobb mint az új:
üzenetírás egyszerűbben megoldott, csak alul kattintasz a középső pöttyre, beírod az üzit, rányomsz a készre és már el is ment.
Telepítés után a virtuális billentyűzet és a kijelzőhöz igazítás mellől ki kell venni a pipát! -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
Atomgeszi #23770 üzenetére
Hát laptop-ról csinálom, szóval USB sebességgel nincs gond, de most újra formáztam, vissza akartam másolni az alkalmazások könyvtárat, és meglepődve tapasztaltam hogy 100 ill. 200 KByte között mozgott a sebessége a másolásnak, és 5 napot írt ki..............
Nah szóval 7főn viszem vissza a boltba, 60 hónap garancia van rá, bevizsgálják, aztán cserélik, reményeim szerint...........
Annyi hogy nincs meg a csomagolása, de az csak nem lesz akkora nagy baj, most nehogy már 60 hónapig őrizgessem a csomagolást.......... -
-
a510
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
-
-
zack
nagyúr
válasz
Atomgeszi #14376 üzenetére
Szerintem ha több résztvevős lesz a navi project, akkor a Route66-et utánunk fogják vágni, mert senkinek se fog kelleni ennyiért. Persze függ attól is hogy a többi résztvevő milyen áron adja majd a "portékáját". Ha olcsón, akkor a Route is jóval olcsóbb lesz.
Jelenleg azért ennyi, mert más nincs. -
Jadro
veterán
válasz
Atomgeszi #13273 üzenetére
"Ha mittomén 18:40 kor nézted utoljára az időt és 19:30 kor megnyomod a felold/lezár gombot akkor látszik, hogy egy bizonyos idő alatt írja át 19:30 ra és még látszik a legutolsó idő amikor megnézted."
Ez így van a képernyőzárnál is amikor egyet rányomsz a feloldó gombra hogy megnézd az időt. Gondolom akkor frissít rá amikor használatba kerül. Addig pihen a kijelzés.
-
carlosca
tag
válasz
Atomgeszi #12686 üzenetére
Á az a baj a small-t szedtem le közben nekünk a medium kell, ja és a jar és a jad-ot is telepíteni kell.
Amúgy köszönöm a segítséget.
Link : Palringo 2.1.7
-
lasarus1988
tag
válasz
Atomgeszi #11877 üzenetére
Megvétel másnapján mentem vissza a westendbe a következő miatt is:
-WiFi bekapcs, de fent ikonban nem jelzi, hogy tényleg bekapcsoltam, ellenben a Bluetooth-szalFelviszem szervizbe és az ottani srác mondta, hogy amíg nem kapcsolódik valamelyik WiFi hálózathoz addig energiatakarékos módban megy a WiFi, tehát néha szkenneli a környéket hálózat után, de egyébként pihen. Ha talál hálózat amire felmászhat akkor csatlakozik hozzá.
Otthon kipróbáltam és tényleg így működik az enyém (JF4)
-
user137
őstag
válasz
Atomgeszi #11877 üzenetére
vihar a biliben
egy 100MB-os nettel végig lehet tolni egy hónapot push maillel, widgetekkel és FB napi frissítéssel, ha ésszel használod. ennyit igazán megér. és azért akar 3G-zni, mert ez egy mobiltelefon (=mobilhálózatokat preferálja), és nem netbook!
ha wifizni akarsz, be kő kapcsolni, oszt csókolom.
-
Kis@
tag
válasz
Atomgeszi #11862 üzenetére
Szerintem ez meg szintiszta bénaság.
1. Alapvetés az, hogy akinek ilyen telefonja van, annak van mobilnetje.
2. Bénaság az, ha wifizni akarsz és nem kapcsolod be a wifit. Ennél egyszerübben nem lehet wifit bekapcsolni, mint ennél a telefonnál.
3. Bénaság, hogy ha megkérdezi, hogy akarsz-e használni csomagkapcsolt kapcsolatot, akkor nem tudsz rábökni a NEM-re és bekapcsolni wifit.Én ha hazaérkezem este a melóból az az elsö, hogy bekapcsolom a wifit és reggelig így is marad, amikor meg kikapcsolom.
-
pH érték
aktív tag
Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest