Hirdetés
Aktív témák
-
Dapro
senior tag
Lol, a kies kidob már T-s frissítési lehetőséget? Az 1.2?
-
Dapro
senior tag
Hali, megint rég nem jártam itt, vagy 2k hozzászólás óta kb. Visszaolvasni most csak 1 oldalt volt időm. A kérdésem, akiknek T-s telójuk van, 1.2 és 2.0-t szervízbe ráraknak a telóra? Az én telóm még mindig alap T-s (játékok miatt) Illetve 1.2-n (utána ugye a 2.0 van csak ha jól tudom) és 2.0-n vajon ez működik? Mármint a játékok....
Lehet már frissíteni 2.0-ra valahogy? -
Dapro
senior tag
Hali.
Nem tudjátok mitől van, hogy sokszor újraindul a telefon mostanában? 2k10 novemberi a telefon. alap Ts szoftver. nem akarom frissíteni spoofer miatt. -
Dapro
senior tag
Nekem pedig engedett ilyent. Lehet 1.1 volt akkor az és azt raktam az alap 1.0ra?
pl hex slide is 1.1 es és fent van nekem(most nem a sp**f*r re gondolok... siman csak telót rákötöm kiesre és azon keresztüli telepitesre)
szóval valami 96 os végű kiest keresek
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Sziasztok, valaki tud adni egy linket egy olyan kieshez amivel tudok alap firmaware-es (1.0 az alap nem? T-s alap) rakni 1.2 es cuccokat kiesen keresztül, az ingyeneseket. Köszönöm
-
Dapro
senior tag
Jelszótárolás téma: Számítógépen nyugodtan lehet tárolni jelszavakat. Én a trucrypt programot használom, akárminek álcázhatom a külön létrehozott partíciót, és van kínzás (torture) elleni +védelem is benne, fut minden OS-en, és nagyon sokfajta kódolást tud, egyszerre is akár... én választok. Aki meg feltöri azt megtapsolom.
-
Dapro
senior tag
Defen-G a legjobb! Must have.
Amúgy leszedtem (2 fajta is fent van apps-on) és azt írja a kis ikonján h lite de amúgy ez teljes... ha elinditom kiirja h full. nagyon jó game! -
Dapro
senior tag
Hogy tudok visszarakni egyel korábbi verziót? tud valaki egy linket? thanks
-
Dapro
senior tag
Akkor gyors kérdés: miért írja, ha ingyenes szoftvert akarok telepíteni, hogy elértem a maximális alkalmazást. Szoftver alap T-s, kies meg legújabb.
-
Dapro
senior tag
Lol de régen jártam erre, épp ma néztem samsungappsot és van fizetős, mióta?
-
Dapro
senior tag
Van aki megpróbálta már, hogy androidot rak bada helyett?
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Kell venni hozzá +1 akkut és akkor bírja
-
Dapro
senior tag
Ja bocs bocs, ha láttátok a fizetős samsung boltot akkor nem szóltam, csak azért linkeltem, mert mostanában nem annyira olvasom a topikot és gondoltam új nektek
-
Dapro
senior tag
Láttátok ezt? De a samsung apps az nem megy.....
[link] -
Dapro
senior tag
A wave a legjobb ár/érték arányú teló lett. Megéri
-
Dapro
senior tag
Semmit ne telepítsetek a telefon memóriájára. 300 mega szabad hely kell. nekem is kiírta mikor 250 volt csak szabad. Felszabadítottam 300 megáig és jó lett. Nem véletlen.
-
Dapro
senior tag
Sikerült az Ndrive felrakása, köszike srácok.
-
Dapro
senior tag
Valakit nem érdekel Satio - Wave csere ? Én adom a satio-t természetesen Bátyámnak lenne.
-
Dapro
senior tag
Akik írtak, hogy eladnák a wave-üket azoknak azért nem válaszoltam mert nem biztos, hogy kell, csak ha elkel az előző mobilja tesómnak. (satio)
-
Dapro
senior tag
Hali. Valaki nem adja el a wave-ét? Bátyámnak lehet kell egy. független vagy t-s.
-
Dapro
senior tag
lol @ etikett mód. nem is vágtam. ezért nem hallottam sokszor, de ha tokban van akkor mi van? (teljesen fedett szövettokom van, barátnőm általi ) vagy a gyro érzékeli?
szerk:közben próbálgattam és ha minden igaz akkor nem az érzékelő miatt van hanem a gyro miatt sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Ezt a remotedesktopot nem tudom használni ugyanúgy mint a bControl-t a következő képpen:
A telefonomról a szomszéd wifijét használom, az én gépemen pedig kábeles net van, nincs egyben a szomszédéval!? -
Dapro
senior tag
Az egér+bill is USB eszköz... Úgy meg, hogyan irányítod?
-
Dapro
senior tag
A proci ingadozást a beállítások/a telefon névjegye/R.szerinfó menüben nézitek?
Ha vársz 10 percet akkor is ugrál tovább?Én is megnéztem:
-Kinn volt az az egy widget, a magyar óra (döntött) és ugrált a procit: 1%;8%;9%;11%;18% között.
-Bezártam mindent, le is töröltem a widgeteket, nem csak lehúztam a képernyőről, és még most is ugrál.
Kb 3 percig néztem.Nekem alap T-s JF2 van!
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
[link] Mr. Dork játék.
-
Dapro
senior tag
Mondjuk egy tök alap fizikai játékot akarok összerakni ami olyan azé a 14 éves kisgyereké ami most a top1 iOS játék. Ez csak egy példa.
(mac-em nincs)
Adobe Flash-el foglalkoztam már, weboldalt csináltam, de csak grafikusan, kódokról semmit sem tudok szinte. (html-t igen, mást nem)De akkor úgy látom felejtős
-
Dapro
senior tag
App-os kérdés:
Létezik olyan grafikus program amivel appokat lehet csinálni?
Vagy mindenképpen kódolni kell? Mennyire nehéz egy tízes skálán?
Melyik OS-re a legkönnyebb? iOS, Bada ... stb.
Szívesen megtanulnám, de annyira sok időt azért nem töltenék vele. -
-
Dapro
senior tag
Amúgy még mindig nincs értelme annak, hogy milyen oprendszert kér az apps. Hiszen kiesen keresztül az 1.1 és 1.2 appsokat is fel lehet rakni 1.0-ra. 102 végű kiessel.
-
Dapro
senior tag
Nagy Róbert > Samsung Magyarország
Hello. Biztosan kérdezték már, de remélem vannak frissebb információk arról, hogy mikor várható a samsung apps fizetős részének elérhetősége Magyarországon. Remélem a válasz (ha lesz) nem merül ki annyiban, hogy hamarosan. Köszönöm az információt.
14 órája · Tetszik · HozzászólokSamsung Magyarország > Szia Róbert! Sajnos továbbra sem áll rendelkezésünkre pontos információ a prémium Samsung Apps szolgáltatás indításának időpontjáról. Jelen pillanatban egy április-június időszakban történő indulást valószínűsítünk. Továbbra is megértéseteket és türelmeteket kérjük. Amint ebben a témában új hírrel tudunk szolgálni, azonnal közzétesszük rajongói oldalunkon.
13 perce · Tetszik ·/Ha minden igaz akkor a linkre egy FB komment jön be/
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
... Jólvan, akkor nem kell.
Sorry az emlegetésért a proginak, de semmi bővebbet nem mondok róla direkt, tudom, hogy tilos. Ne legyetek negatívak
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz chubii #27456 üzenetére
Rakd újra a telefonon. nekem elindult. csak miután lefrissítettem azután nem akart menni. De most megy. az más kérdés, hogy nekem a full is fent van szóval lite elég gagyi :S bár ez a full még a régi ami nagyon nehéz. akinek megvan az új teljes empire defense az lenne olyan szíves feltenni valahova (mappástul) netre és megosztani a linket ? Kiszeretném próbálni wavespooferrel. a fixed teljes verziót nem találtam neten. de emailben is megfelel ha nem olyan nagy a játék (Akik megvették németből azok előnyben
-
Dapro
senior tag
Srácok, lefrissítettem empire defenset telón keresztül és most nem indul. LITE verziót.
-
Dapro
senior tag
válasz karesz560802 #27282 üzenetére
Akkor jövőhéten vihető a telefon Westendbe? Ott is garanciavesztéssel jár?
Jól értem, hogy akkor csak kérek egy papírt a T-től és bárhol felrakják a legújabb szoftvert garanciavesztés NÉLKÜL?
Jövőhéten roham westend ? Mennyire tuti az időpont?
Ők is legyalulnak róla mindent? (ezt fontos lenne tudni) -
Dapro
senior tag
Most akkor mindenkinél az van, hogy nem találja a gép a telefont aki felrakta az 1.2t?
Amúgy szerintetek kb mikor vihetem szervízbe, hogy ott rakják fel az 1.2t, mert nem akarok garancia vesztést. -
Dapro
senior tag
Ki gondolkozik Wave II vételen Wave I helyett?
Szerintem nem biztos, hogy megéri, bár akinek kicsi a képernyő.
Viszont a teszt szövegben az áll, hogy a SAMOLED jobb mint a Super Clear LCD. Ahogy én láttam egy összehasonlító videón a Super Clear LCD tisztább nem?!
Bár én biztos nem cserélem le, nagyon szeretem -
Dapro
senior tag
Infernus Verse 1 et ki vitte végig? Hol a 2ik nail? nem csinál semmit a kék csempékre (késsel próbáltam.) ha valaki tudja a megoldást akkor kérném szépen egy screenshottal jelezze, hol kell ásni. sehol nem találtam interneten megoldást.
köszönöm. -
Dapro
senior tag
válasz TomWexX #26986 üzenetére
Köszi, elolvastam már egyszer mikor gamek!ller belinkelte.
A mentések dolog már tiszta. (Mondjuk mi van ha az egész mappát csak úgy kimásolom és majd vissza ? Szerintem így nem indulna el. De mind1 is)
De arra még nem tudom a választ ebből, hogy mit befolyásol ha én mást írok be, az oké, hogy megy de semmilyen változás? Szóval bármit beírhatunk?
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Spoof software version as:
S8500XXJF4/S8500OXDJF3Ide mi van ha mást írok? pl az én mostani verziómat: JF2?
miért van itt 2 fajta?
Ezek gondolom hülye kérdések de én nem értek hozzá. -
Dapro
senior tag
válasz Killerlaca #26945 üzenetére
Legfőképp a játékmentésekre gondolok, én erre használom főleg a telefont + multimédiára de azok ugye letudom menteni, viszont a játékmentéseket elbuknám + spoofolt játékokat is ugye amik között olyanok vannak fent mint pl a Settlers HD, ami iszonyat jól kidolgozott játék és gyönyörű. + NOVA+ stb.
-
Dapro
senior tag
válasz leslieke #26939 üzenetére
Amúgy ettől független lesz a telefon? Ha T-s felrakja és preconfigol?
(Én biztos nem rakom fel, mert minden elbuknék vele, várok egy kicsit még, hátha lesz más megoldás)
Más: Valaki kipróbált már akármilyen facebook játékot 1.2 Badán? Lehet vele játszani, illetve irányítani?
Ja és ha a memkártyát nem törli a preconfig (ki kell venni preconf alatt?) akkor a játékok megmaradnak és el is indulnak? (mentések is)
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Én akkor nem fogok frissíteni, mivel az enyém T-s alap JF2 és nem akarok elbukni minden adatot (játék mentések főleg a fontosak). Szóval várok ...
Am valaki kipróbálná légyszíves, hogy böngészőben működik-e a frontierville vagy a cityville a FB on ? (és irányítható e rendesen) Kiváncsi vagyok. Köszönöm előre is. -
Dapro
senior tag
Kinek volt T-s alap szoftvere azok közül akik frissítettek? Mindenkinek eltűnik a wnw ikon + elromlik a net? Ha igen akkor én nem frissítek.
+wavespoofer játékok se mennek úgy hallom, pedig most raktam fel a twin blades et Jó kis game.
-
Dapro
senior tag
válasz ratam23 #26698 üzenetére
Neeee. Ez komoly? Durva. Akkor lehet mégis elszánom magam, nem akartam elbukni a csomó mentésemet, mert sokat játszok a telefonon.
szerk: Na és azok a progik is futni fognak amik wavespooferrel lettek felrakva? Mert a wavespoofer twitter oldalán az van írva, hogy wavespoofer 2.5 ready, waiting for bada 1.2....
Valami tipp? Vagy aki frissített így elmondaná, mi lett az eredmény?[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Minden törlődik a telefonról ha frissítek igaz? Le tudok menteni a telóról játék mentést? Pl Caligo Chaser, NOVA, Dungeon Hunter?
-
Dapro
senior tag
Nem tudja valaki, hogy az alap böngészőben az RSS részben (JF2 alap T-s szoft.) ha beállítom RSS feednek a mobilx.hu oldalt akkor mért nem jelenik meg egy kép sem ha nincs internetkapcsolat? (wifit használok a telón csak) Ha van kapcs. akkor van kép is.
Valami ötlet?@Paca2: Nekem a 102-es kies van fent amióta megvan a telefon, lehet makkom van akkor 32bites win7.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Háttereket itt nézzetek: [link] csak regelni kell. 1 perc se.
Én is most innen szedegetek.+Felraktam a Hex Slide 10.000-et 102es kiessel alap T-s szoftveres telómra és csak most realizáltam, hogy a 10.000 a nevében azt jelenti, hogy 10.000 pálya van benne
Hasonló játék mint a Sliding Leaf amit végigvittem, bár az 85 pályás volt és nem érzékelte rendesen a kezem, ez viszont tökéletesen fut. Egy ideig nem fogok unatkozni az is biztos!Viszont igravedigger-t nem találom a marketen. Már nem ingyenes?
Érdekes amúgy, hogy alap T-s szoftveres telómra tudok rakni olyan játékokat amihez újabb szoftver kell.
Pl: battleship amihez 1.1 kell, az enyém meg 1.0 JF2. -
Dapro
senior tag
Közben találtam egy ilyet: [link] wave 1 és 2 összehasonlítás.
A Wave2 az 1.2 szoftverrel van nem? Egyáltalán jobb mint az 1? Mert a kijelző ha jól tudom, régebben azt mondtátok, hogy nem SAMOLED a Wave2-ben. Bár az általad linkelt oldalon SAMOLEDet ír.
Más: Köszi a linkeket!
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Szia.
Ezt a widgetet honnan tudom leszedni amiről küldtél képet, hogy ugyanígy nézzen ki nálam? És hova kell rakni a telón?
háttér is érdekelne+ Hova lett az az igravedigger játék vagy mi a fene? Valaki mondta, hogy 102es kiessel felrakta alap szoftveres telóra. egyenlőre én is feltudtam rakni egy csomó dolgot 102es kiessel alap T-s szoftos telóra amiket a telón keresztül nem tudtam leszedni.
-
Dapro
senior tag
Ezt olvastam itt
"Ma beszéltem a Samsunggal, és a T-mobillal. Állítólag a Samsung szervizekben már rátöltik, az 1.2-est, illetve akinek nem független a telója, mint nekem, annak hír, hogy, hogy engedélyezés alatt van T-nél az 1.2-es Nem tudták pontosan megmondani mikor, és milyen módon lesz elérhető náluk, de ez mai hír.
Mindig zaklatom őket, hogy mi van már
A 2.0-ról sajna nem mondtak semmi"
Szerintetek?
-
Dapro
senior tag
Hali.
Kis frissítés kéne:
Van wavespoofer megoldás a legújabb firmware-re? Melyik is amiben ezt kilőtték? 1.2?
Hol tudom neten megnézni, hogy mi a pillanatnyi legújabb OS és milyen feature-ök változtak benne az előzőkhöz képest?
Még mindig a multiloader a megoldás az otthoni frissítésre?
Samsung szervízben milyen OS-t raknak fel szerintetek? Hova vigyem bp-n? Ha jól emlékszem volt róla szó, hogy a westendit kerülni kell?Ez a bada conference érdekes lehet, lehet lesznek új appok meg stb. De nekem már muszáj valamit frissíteni mert semmit nem tudok leszedni samsungapps-ról mert alap a szoftverem.
-
Dapro
senior tag
iGraveDigger se megy nekem, újabb op rendszer kell hozzá. T-s telóm van. Én nem akarok frissíteni ha a régi játékok elvesznek (wavespoofer) és már nem fognak működni. Pedig kipróbálnám ez a játékot is. Vagy vigyem a samsung szervízbe frissíttetni, megéri újabb op rendszert felrakatni?
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
BUÉK a badásoknak
-
Dapro
senior tag
válasz gamek!ller #23931 üzenetére
És ha a telómon a szomszéd wifijét használom és a gépen saját netet? akkor is megy?
-
Dapro
senior tag
Aki végigvitte az Infernus Verse 1 játékot az jelentkezzen megoldással.
-
Dapro
senior tag
Aki infernus verse 1 -et játszik az egy kis spoilert mondhatna. Egy idő utána elakadtam, már 1 szög megvan.Hiába kaparom a csempét. kiközelít egy idő után és utána semmit nem tudok vele csinálni.
-
Dapro
senior tag
Van akinek kilép az Infernus Verse 1 játék? Valami megoldás? Nekem időnként kilép és kezdhetem elölről. Sima mentés meg nincs benne csak save and exit. :/
-
Dapro
senior tag
Lawl. Sikerült a dungeon huntert felrakni. Fasza játék, ezzel is el leszek, de mostmár végig akarom vinni a Caligo-t is. Azzal 30-as vagyok. Dungeon Hunter-ben kinek van MAGE karaktere (csak intellect ((vagy energy vagy hogy hivjak)) kell neki? ) NFS SHIFT is bejövős, az most ingyenes. Első 500k emberig.
Kinek melyik játék tetszik még? -
Dapro
senior tag
Ma reggel nem ébresztett a telefon. Ne is kérdezzétek, nem tudom, hogy miért.
És csak töltőn volt a telefon, ki se volt kapcsolva. -
Dapro
senior tag
válasz galmat89 #23213 üzenetére
"Ébresztő bug: Szerintük ez nem hiba, hanem feature, ugyanis véleményük szerint egyik okostelefon se ébreszt kikapcsolt állapotban... hm...
Na ennél a látogatásnál értelmesebb lett volna, ha felmozgólépcsőzök a westendben a felső szintre és leugrom a szökőkútba egy dupla csavart bemutatva... "Ez jó
Most egy oltás jutott eszembe erről:
Olyanok vagytok mint a sivatag. Homokosak és műveletlenek
Vagy ha a hülyeségetek áramot termelne, lebontanák Paksot.@Victorio79: Én a barátnőm keze által készített bélelt puha tokot használom Semmi extra, pont akkora, belebujtatós mint a zoknis megoldás. Zsebkarcoktól és nagyon minimális eséstől védi. picit kilóg belőle mert el lett méretezve de lesz másik Belül olyan bélés van benne mint a kabátokban. És legalább a bnőm csinálta
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
NFS SHIFT ingyenes az első 500.000 letöltésig most!
Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Egy korszak vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ, BIZTOSÍTÓ ÁLTAL CSERÉLT, iPhone 15 Pro Max, Független, 256Gb, Blue titánium ELADÓ
- iPhone XS 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Black 2 hónapos Samsung vásárlás Független Csere/beszámítás is!
- Vadonat moduláris HMD Fusion Business Edition 8+8/256GB, black !
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest