- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HaKo
aktív tag
válasz
bokrosolajos #48770 üzenetére
Az, hogy nem írok nagyzoló százalékos értékelést mer' az a menő, leszűrhető, hogy a Bada vagy a WP7 lenne az esetleges befutó... Ki írta hogy Wave I? Tudtommal lassan kijön a III... Nem tudom neked honnan jött a 95%... Amúgy nekem elég a Wave I, és sem III-at sem más telefont nem tervezek venni ameddig ez bírja. De ha kellene ezeken gondolkodnék.
@unrealnoise: Igaz, nem használtam Androidos telefont, de nekem eddig nem volt túl szimpatikus, valahogy nem tűnt olyan átláthatónak... Persze ez huzamosabb használat után lehet változna...
Nem tetszik az sem, hogy 1-1 feladathoz van 1000 féle program... rohadtul nincs kedvem azzal szórakozni, hogy mindegyiket végigpróbáljam, hogy melyik a jobb... Sőt utánaolvasni sincs kedvem. Ilyen pl. a root, navik, vagy egyszerűen a számítógépes szinkronizálás. Egy csomó olyan dolog amivel többet lehet kihozni belőle. Sajnos én olyan vagyok, hogy az adott dologból szeretem kihozni amit lehet, még ha nem is használom ki, vagy csak nagyon ritkán.
Na én erre viszont sajnálom az időt az Androidnál.
Badánál is a Naviknak olvastam utána (ezeket is ritkán használom) illetve egy zseblámpa és jelszókezelő progi volt az elengedhetetlen számomra. Többi ami fennt van az nem szükséges, csak néha jól jöhet. -
HaKo
aktív tag
Na akkor én is leírom...
Én nagyjából elégedett vagyok a Badával. Nekem nincsen szükségem nagyon programokra, igazából most is csak pár darab van fennt. Nekem alapvetően elég lenne akár egy zárt oprendszeres telefon... De a Wifi a netezéshez illetve az office dokumentumok megnyitása, illetve fényképező fontos. Esetleg MSN, de abban ugye a Wave amúgy sem csúcs... mégis megvagyok.
Viszont fontos a minőség, és hogy ne kelljen naponta tölteni. Ezekben szintén jó a Wave.
Ha most kellene telefont vennem, akkor elgondolkodnék a Badán. Android nekem sok, nem szeretnék sok időt beleölni... iOS drága, WP7 lenne még egy lehetséges alternatíva. Zárt oprendszeres telók meg lassan kihalnak. -
HaKo
aktív tag
Nekem valami noname class2-es van, és minden megy jól vele.
-
HaKo
aktív tag
Nektek megy a BadaTube progi? Nálam ha rámegyek egy videóra kilép a program. Gyanítom, hogy a youtube újított valamit.
-
HaKo
aktív tag
Azért, ez az utalványos dolog nem volt szép a Samsungtól... Mi akik már jóideje használtuk azok is megkaphatták volna... De most egy x. e-mail címre nem fogom beregelni nekik a kártyaszámom... k...ák be.
-
HaKo
aktív tag
válasz
eladogeppc #41468 üzenetére
Szerintem akkor Wave. Nem tudom hogy WP7-hez pl milyen navi van most meg ilyenek... A Wave azért tud navigálni, de nem profi navi. És most van/volt hozzá a Sygic akcióban 4200-ért. Multimédiában én meg vagyok vele elégedve, amiket eddig vettem fel vele azok jók voltak. Meg a fényképekkel is elégedett vagyok.
-
HaKo
aktív tag
válasz
eladogeppc #41463 üzenetére
Mik a lehetőségek? Mennyi pénzt szánsz rá? Én attól tenném függővé. A Wave II bármelyik WP7-es telónál jóval olcsóbb ha jól tudom.
Amúgy a WP7-hez hamarosan jön vmi frissítés ami nagyot lendíthet rajta. DE annyira nem követem a dolgot.
-
HaKo
aktív tag
válasz
rObika8802 #41250 üzenetére
Köszi!
Én megvárom a végleges verziót. -
HaKo
aktív tag
válasz
rObika8802 #41245 üzenetére
Tördeli a szöveget?
Flash mennyire megy benne?
-
HaKo
aktív tag
Én is meg vagyok elégedve a telefonnal, de csak azért, mivel nem vagyok rászorulva a nem hibátlanul működő dolgaira.
Push-t nem használok, az e-maileket néha szinkronizálom ha nem vagyok gépközleben. MSN megy nálam is, de nem sokat használom. A Premium Soc Hub MSN-je nem az igazi szerintem, ezért inkább a Kint-et használom.
Játszani nem játszok, csak ritkán.
Eddig ami filmeket ráraktam azok jók voltak, de ezt is csak ritkán.
Netezésnél én már megszoktam a böngészőt, így nekem az is ok.
A fontosabb programok mint a zseblámpa, kódmemória meg ilyenek megvannak. Nekem több kb nem is kell.
Navi is megoldható, mivel ritkán használom nekem az is elég.Szóval nekem tökéletesen elég a telefon. Az a baj hogy pl a Wave II is már nagyobb fizikailag mint a Wave. Nagyobb telefont nem fogok venni, nekem ez a határ.
-
HaKo
aktív tag
válasz
formanekzs #40540 üzenetére
Nekem sem ment Push-al a "beprogramozott" Gmail beállítaása. Csak push nélkül. Viszont most újra vissza raktam az Activesync-et, most per pillanat működik.
Remélem a 2.0 megoldja már ezt a kezdetek óta tartó hibát.
Igazából nem is kéne sok újdonság, elég lenne ha a most is elérhető, de instabil dolgok 100%-on működnének. -
HaKo
aktív tag
Na, az Activesyncet feladom megint... nem hajlandó frissíteni.
Viszont ha beállítom az imap-os Gmailt, akkor azt hogy tudom beállítani, hogy mindig csak az újonnan érkezett e-maileket szedje le? Most van vmi korlát ami 50-en van és akkor ahányszor szinkronizálok mindig letölt 50-et az e-mailek közül.
Régen nem ilyen volt, ez valami 1.2 feature? -
HaKo
aktív tag
Én 2 hete tetettem fel az Allee-ban az 1.2-t a T-s telefonomra. Szó nélkül és gyorsan megcsinálták, és a garancialapra is beírták. Azóta megcsináltam a Social Hub-ot is, igaz azzal nem sokra mentem az msn-része nem az igazi. Nem mutat minden elérhető partner pl. De mondjuk ez nem olyan nagy gond.
Amúgy elégedett vagyok a telefonnal, várom a 2.0-t.
De azt is csak a változatosság kedvéért, mert a telefon így is jól használható amire kell. -
HaKo
aktív tag
Legközelebb akkor felhozom a garipapírt, és megpróbálom frissíttetni az Allee-ban, ha ott nem, akkor megyek a T-be. De az már nem állapot, hogy egy csomó progit nem tudok az 1.0 miatt használni.
-
HaKo
aktív tag
És Samsung frissíti gariban a T-s telefonokat továbbra is? Most már gyűlnek az indokok eléggé...
Esetleg valaki tudja erre aválaszt?[link]
Igaz nem életbevágó, csak kiváncsi vagyok miért nem megy. -
HaKo
aktív tag
A Kies és a telefon közti bluetooth kapcsolathoz kell valami speciális cucc? Telefonon bluetooth be, számítógépen is... és a Kiesben rámegyek hogy: Eszközök/Csatlakotzatás bluetooth szolgáltatással... Erre kiírja, hogy a bluetooth szolgáltatás nem érhető el a számítógépen...
Pedig fájlokat küldtem/fogadtam már vele bluetooth-on...
Ha valaki tudja a megoldást, akkor azt nagyon megköszönném! -
HaKo
aktív tag
válasz
Lotusomega #32488 üzenetére
Nekem a Speedshop-os van. Kb 700 Ft volt az adapter hozzá, igaz én nekem volt tartóm a kocsiban, csak egy ilyen öntapadós lapkát vettem.
-
HaKo
aktív tag
Én az androidban elvesznék... Nekem a Bada pont megfelelő.
-
HaKo
aktív tag
Láttátok, hogy a T oldalán a Wave II 2 féle színben kapható? Van ezüst verzió is.
Nem is tudtam, hogy ilyen verzió is lesz... -
HaKo
aktív tag
Nálam az ndrive késett a R66-nál nem tűnt fel. Ritkán használom a GPS-t.
Ha telefonmemóriába telepítem akkor nem késik? Feleslegesen nem akarom kipróbálni. -
HaKo
aktív tag
válasz
bokrosolajos #30773 üzenetére
Nekem ma talált a kocsiban, egy magas ház mellett parkoltam ott nem, de ahogy elindultam és tisztább lett a terep egyből talált jelet. Kb 100 m után.
-
HaKo
aktív tag
Kipróbáltam az Ndrive-ot én is, Budapest - Pécs szakaszon. Jól navigált.
A 30m-es késés viszont megvolt, de csak a képernyőn, a hangutasítások elég pontosnak tűntek, így nem zavaró. Ezt a késést meg lehet szüntetni ha a a teló memóriájába telepítem a progit? Mert ha igen akkor megcsinálom, viszont ha nem akkor nem telepítem újra.szerk: az út alatt a telefon 5 csíkról 2-re merült. Szerintem nem is olyan vészes ahhoz képest hogy 2,5 órát világított és navigált folyamatosan.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Atomgeszi #29315 üzenetére
Hát igen... én el tudom képzelni, hogy az ilyen progikat a Samsung nem engedi a Premium SH miatt az appstore-ba...
Viszont sikerült visszatennem az 1.7.0-s Nimbuzzt. Jó nehéz volt megtalálni.
Akinek kell az innen letöltheti.
Amiben jobb mint az új:
üzenetírás egyszerűbben megoldott, csak alul kattintasz a középső pöttyre, beírod az üzit, rányomsz a készre és már el is ment.
Telepítés után a virtuális billentyűzet és a kijelzőhöz igazítás mellől ki kell venni a pipát! -
HaKo
aktív tag
Megvan valakinek az 1.8 előtti Nimbuzz? Asszem 1.7.2-es lehetett. Ha valaki feltöltené valamilyen fájlmegosztóra akkor nagyon megköszönném! Sehol nem találok már letöltő linket.
-
HaKo
aktív tag
Sikerült bejelentkeznem. A régi accounttal nem engedett be, töröltem és a telefonon csináltam újra és úgy már jó. De elég szar lett ez is azt hittem javult valamiben, de csak rosszabb lett. Kínkeservesen lehet elküldeni egy üzenetet... Érintsd meg az íráshoz, kb harmadszorra sikerül is, beírom aztán kész, és aztán küldés... szánalmas...
Az új Nimbuzz is ilyen körülményes, most próbáolm levadászni valahonnan a régit.Eddig az jött be a legjobban. De egyik sem túl jó. Még jó, hogy nem sokat msnezek telefonról.
Szerk:: Amúgy a régi Nimbuzzban mintha lett volna Skype is, de szerintem csak üzenetküldésre.
-
HaKo
aktív tag
Használja valaki a 3.12 Palringo-t? Nekem felajáánlotta a frissítést, le is töltötte, de nem akar bejelentkezni, csak tölt folyamatosan...
-
HaKo
aktív tag
válasz
bokrosolajos #28615 üzenetére
Tetris a neve, Angol appson elérhető. Volt amikor ingyenes volt, most elég drága. [link]
De van neki Java-s verziója, az ingyenes. -
HaKo
aktív tag
Nincs mit.
Nekem is bejön végül is, csak valamin összeveszett az XP-vel vagy nem tudom mi mert a feltelepítése után az asztal nagyon lassan akart betölteni a szgép bekapcsolása után. Csak a háttér jelent meg meg az egér, aztán pár perc múlva az asztal. Miután leszedtem a 2.0-t jó lett, úgyhogy ott kavart be valami.
Én is fel akartam tenni a Portfolio-t úgyhogy nekem is jobb ezért a régi, az újat nem használom ki.A másik problémám még mindig, hogy nem kezeli a Kies a telefonon lévő névjegyhez rendelt képeket. Akinek T-s szoftja van nézze meg legyen szíves, hogy neki kezeli-e?!
-
HaKo
aktív tag
Érdekes ez az új Kies, de eddig nem tudom eldönteni, hogy jobb-e vagy rosszabb. Tettem a telefonon 2 névjegyhez képet, na most azt a kies nem látja... Nem is tudok a névjegyeknél nézetet váltani. Csak listásban jelenik meg.
-
HaKo
aktív tag
válasz
DonMedve #26116 üzenetére
Nekem nincs ott plusz jel...
Pedig 102-es végű Kies van fennt... Régen néztem amúgy hogy egy ilyen plusz jelet kéne keresni, de akkor sem volt ott...
Nem értem... Csak nálam van így, vagy másnál teljesen jó?Lehet hogy a telefonon hozzá kell adni és utána lementeni és akkor már engedi gépen a képeket hozzárendelni?
Na majd ha lesz időm kipróbálom. -
HaKo
aktív tag
válasz
karesz560802 #25799 üzenetére
SSL be van kapcsolva?
-
HaKo
aktív tag
Az mitől lehet, hogy pár óra widget egy órával kevesebbet mutat? Ahogy láttam ez az utólag telepített widgeteknél van...
-
HaKo
aktív tag
Ez az activesync nem erőssége a telefonnak, ma reggel ment simán, ma délután meg nem akart menni semmi áron sem...
Mi a különbség az activesync meg az imap szinkronizáció között? Imap-al is lehet naptárat is frissíteni? -
HaKo
aktív tag
válasz
cancerbats #14947 üzenetére
Ilyen nálam is szokott lenni, én mindig manuálisan szinkronizálok, és valamikor nem akarja... Nem tudom ez mitől függ, de elég idegesítő tud lenni. Ezt amúgy újabb szoftokban javították?
-
HaKo
aktív tag
Amíg nincs teljes flash támogatás addig nem lehet sajna. Legalábbis én így tudom.
-
HaKo
aktív tag
Én annak örülnék, hogy amikor bejönnek a fizetős programok, akkor lenne mindegyikre mondjuk egy hét próbaidő, és utána ha tetszik megveszem, ha nem akkor törlöm. Fizetek én ha kell, de zsákbamacskáért nem szívesen.
-
HaKo
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #13680 üzenetére
Jaja! Jól le is maradtam róla...
-
HaKo
aktív tag
Nem enged bejelentkezni az utalk a palringos accal... Asszem felejtős, marad a nimbuzz. Eddig nekem az jött be a legjobban.
-
HaKo
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #12727 üzenetére
Az utalk alapból is fut a háttérben nem? A palringonál meg stune-al kell törölni valamit ha jól tudom.
-
HaKo
aktív tag
válasz
gazfickó #12439 üzenetére
Szerintem sajna nincs ilyen, legalábbis én még nem találkoztam vele. A telefon csak a youtube flash-t játssza le egyéb videó megoszókét nem.
Szerintem akkor az külföldről behozott telefon és lehet azokon elővan telepítve valamilyen térkép. Szerintem nyugodtan le is törölheted max majd a Magyarország térképet letöltöd újra.
-
HaKo
aktív tag
Már mikor mondtam ezt a térerőugrálást...
Amúgy tényleg nem jelent semmit, csak zavaró...
De megnyugtató hogy nem egyedi "probléma". -
HaKo
aktív tag
válasz
magyarattila #9396 üzenetére
Ilyen nálam is van itthon, valószínűleg gyengébb itthon a térerő, amikor fekszik az asztalon akkor 4-5 pálcika van, amikor kézbe veszem akkor lemegy 2-3-ra. Viszont a belvárosban stabilan 5 a térerő.
Nem tudom kinek az okos ötlete volt alulra tenni az antennát.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Killerlaca #9230 üzenetére
-
HaKo
aktív tag
válasz
Joe bácsi #9185 üzenetére
Egyszerű, akkor ne vegyél ilyet.
Vegyél ilyet: [link]Ennél kicsi az esély bármilyen hibára.
Egyszerű mint egy faék.
Azért a kijelző elég egyedi hiba... nálam pl zörgés sincs... Nem bizonytalanabb a soft sem mint bármely más telefonon... Nálam lefagyni sem fagyott le egyszer sem, 2x újraindult, de azt a windows is tudjaSőt még a W810 is csinált néha olyat.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest