- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #50442 üzenetére
- elkezdtek megszabadulni még a legkitartóbbak is a badás telefonjaiktól
Ez nem igaz,a legkitartóbbak még itt vannak. -
study
tag
Megint trójait jelez a NOD a másik fórumon.
-
study
tag
Az okostelefonok közül legtöbbször az Androidot futtató készülékeket kell javítani. Egy felmérés szerint ez évi 2 milliárd dollárba kerül a szolgáltatóknak.
Technet.hu -
study
tag
válasz
leslieke #49253 üzenetére
2011.11.04. 7:24:58 HTTP-szűrő fájl http://samsungwave.hu/Themes/default/script.js?fin11 JS/Agent.NDM trójai kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve study-PC\study A program kártevőt észlelt, amikor a következő alkalmazás a webhez próbált hozzáférni: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe.
Most telepítem újra a gépem mert egy zenei letöltésből egy trójai törölte a Windows csökkentet üzemmódját.A feltöltött 82Mb Kies frissítését 430Mb-nél megszakítottam. -
study
tag
Ha belépek a Samsungwave-re a Nod trójait jelez.Leslike ma még nem volt itt,talán Ő tud valamit.Közben megjött.
-
study
tag
Most már biztos: a Sony kivásárolja a Sony Ericssonból az Ericsson részét. A japánok komoly változásokat is terveznek.Technet
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #48785 üzenetére
Tegnap elkeseredettségemben már a Nokiákat is nézegettem.
Orvos látott már? -
study
tag
válasz
rObika8802 #48578 üzenetére
Remekül működő telefonkönyve van.
-
study
tag
válasz
rObika8802 #48313 üzenetére
Egyszer már nagyot kaszáltak a pengével.
-
study
tag
válasz
leslieke #48231 üzenetére
Én ma reklamáltam,ezt a választ kaptam:
Köszönettel vettük érdeklődését.Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt. által nyújtott szolgáltatással nem volt elégedett.
Szeretnénk biztosítani Önt, hogy észrevételét regisztráltuk. A KIES nevezetű szoftver folyamatos frissítés alatt van és szoftverfejlesztőink a minél jobb működés elérésére törekszenek folyamatosan. -
study
tag
válasz
CarKiller47 #47569 üzenetére
Erre nem is nem is gondoltam.Nem akarsz a Samsungnál dolgozni?
-
study
tag
válasz
unrealnoise #47514 üzenetére
HA tényleg kész.
Lehet hogy erre a Kies nem kész.Nem csodálnám. -
study
tag
Letöröltek a Kiest.Újratöltöttem most"jó".
-
study
tag
Kies javításról tudtok valamit?
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #47474 üzenetére
Most ingyenes a Bada Tracker,próbáld ki.
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #47367 üzenetére
hogy warez-e
Mindenki más csendben van.Akkor most miért kell feszegetni? -
study
tag
Vajon miért kellet egy rosszul de már működő Kiest teljesen tönkretenni és sok-sok embernek bosszúságot okozni?
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #47067 üzenetére
Most azért szurkolok hogy ne legyen igazad,pedig tudom hogy nagy eséllyel igazad van.
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #46972 üzenetére
Köszönöm.
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #46970 üzenetére
Tetszik.Kérhetek egy linket?
-
study
tag
Ha valakit akkor pont Leslikét nem lehet azzal vádolni hogy nem közösségi vagy segítőkész.Megvédem,bár nem szorul rá.Részemről is pont,vita nélkül.
-
study
tag
A Microsoft tegnap este bemutatta új operációs rendszerét, amely nem ígérget, nem csak utal a vérfrissítésre, hanem rárúgta az ajtót a világra.
Technet
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest