- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
krisi047 #19483 üzenetére
csak ismételni tudom magam. A JH3 alatti minden fw (a T-s is) tartalmazza ezt a bugot. Akit zavar frissítsen, vagy vigye be egy szervizbe, és kérjen ezen hiba miatt frissítést. Minden más megoldás szerintem gányolás. Ez egy bug, amit javítottak, és a T-s fw-nek köszönhetően egy csomó embernek mégis megmaradt.
(By the way: tegnap asszony monte-jén is előjött ez a hiba, csak arra nincs, és nem is lesz frissítés.) -
67tuareg
tag
válasz
krisi047 #18862 üzenetére
Sziasztok!
Én ilyen Nokia headsettet használok vezetés közben, egy kis JVC fejhallgatóval, vagy egy agybadugós Sonyericsson toldattal. Elég jól működik mindkettővel, de még a felvevő gomb sem üzemel, és a többi sem, viszont a mikrofon hangosabban hallható hangot közvetít a másik oldalra. -
bajusz15
senior tag
-
lasarus1988
tag
válasz
krisi047 #17538 üzenetére
Hány napra van állítva a push szinkron? Én utóbbi 3 napra állítottam. Egyszer próbáltam, hogy az összeset szedje le, de azt csinálta mint most Neked. Folyamatos szinkron, megy az adatforgalom.
-Repülő mód
-Fiók törlése
-Fiók létrehozása
-1-3 napra beállítani a push-t
-Repülő mód ki
-Szinkronizálás -
zack
nagyúr
válasz
krisi047 #15512 üzenetére
Jobb, de ezt is próbáld ki, nehogy aztán ne legyen jó.
A minőség sosem lesz olyan mintha zsinórral hallgatnád, ezt el kell fogadni. Sztem a Samu 3.0 BT verziója is ludas ebben, mert BT fülessel szerintem az I8910 HD, Omnia2, W995 is jobban szóltak, és ezekben csak 2.0 BT verzió volt. -
ImI87
őstag
válasz
krisi047 #15245 üzenetére
Na, akkor ez király.
Végre fogok tudni rendesen zenét hallgatni anélkül, hogy elővegyem a telefont pl ha a vadnyugaton kell keresztülvillamosozni.
A KIES-ben hogy lehet beállítani, hogy angol vagy német user-nek tekintsen?
Ez a fizetős programok miatt kellene nekem. A beállításokban csak a nyelvet lehet változtatni.
-
zack
nagyúr
válasz
krisi047 #15237 üzenetére
Próbáltam. Működni működik vele, de hangzásban nem voltam tőle elájulva. Persze a CX500-at dugtam rá. Valahogy az SE BT vevőit nem szereti annyira a Wave + az SE vevői nem a jó üzemidőről híresek. Én Samu SBH650-et vettem, szerintem ezzel szebben szól, és baromi jó az üzemideje is. Nem tudom mennyivel több mint az SE HBH-DS980 fülesemmel, de sokszorosát tudja 1 töltéssel, az biztos.
-
yoogie
aktív tag
válasz
krisi047 #14103 üzenetére
Hasonló probléma, rendesen betorzít. Illetve amit észre vettem, hol hangosodik, hol lehalkul. Gondolom van valami fajta hang szűrés, de eléggé idegesítő a torzítással együtt. Főleg, hogy sokszor azt sem értem mit mondanak. Sokszor mondják, hogy engem sem igazán értenek pedig normál helyzetben tartom a telefont.
-
anrab
addikt
válasz
krisi047 #13597 üzenetére
köszi! most érlek be benneteket. nem tudom mi lett a géppel, digi netem van. adobe-t telepítettem lehet az hülyítette meg a chrome-t.
látom már ti is azt linkeltétek amit én is kinéztem. tehát ez ok-s! plug&play?na valamit csinálok a géppel mert nem jön be ez az explorer
-
DonMedve
addikt
válasz
krisi047 #13298 üzenetére
Feleségemnek 6131-e van de tökéletesen "párosodnak"!
Sőt a volt kp500-ammal is flottul ment minden.
rizso:Mondjuk én azt vettem észre képeknél,hogy természetes fénybe mondhatni gyönyörű képeket csinál,ahhoz képest,hogy telefon.A makrója nagyon jó,de a mesterséges fényt nem kedveli!De lehet csak én vok béna.
-
zack
nagyúr
válasz
krisi047 #13298 üzenetére
Inkompatibilitási gondok lehetnek akár Nokián belül is. Láttam már furcsa dolgokat BT kapcsolatban. Pl. a DS980 BT headset a Nokia N79-et csonttá fagyasztotta párosítás után, és ha éppen nem, akkor be volt lassulva iszonyat szinten. Tehát elvileg ment, gyakorlatilag nem. Szintén ez a füles N86 simán ment gond nélkül. SE S500i is párosodott, de szakadozott a zenelejátszás. A Jabra BT3030-ra azt mondta az SE W995i-re hogy "nem támogatott", holott a kompatibilitási listájában szerepel tipus szerint is. A Samsung SBH650 sehogy sem párosodik az SE S500i-vel... tovább is van mondjam még?
Szóval nem olyan egyértelmű a BT kompatibilitás...akinek megy mindennel, annak szimplán szerencséje volt.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
krisi047 #11888 üzenetére
Sziasztok,
Szerintem a legjobb rá egy szilikon tok. Tökéletes és szép is marad tőle a telefon, szépen védi körbe, a kijelző + a gombok maradnak szabadon.
Én itt vettem egy fórumtárstól és nagyon meg vagyok elégedve vele eddig.
Én is sajnos elhamarkodva vettem egy Bugatti tokot, de pár nap után rájöttem, hogy ez a ki be huzkodás ártalmasabb mintha nem tenném semmibe. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
krisi047 #11888 üzenetére
"Használ valaki ilyen terméket megelégedéssel?"
Én nem pont ilyet vettem, hanem ennek agy tesóját, aminek a tetején van egy kis lezáró rész, ami nem engedi kicsúszni a tokból, viszont felnyitva segít kihúzni belőle.
De ami a lényeg, hogy nézegettem előtte ezt is, amit Te linkeltél, és puha a belseje, az összes bugatti toknak, ami a kezemben volt. Ilyen bársonyszerű. -
sede7
tag
válasz
krisi047 #10936 üzenetére
Itt írta valaki nemrég, hogy 1730-ra egy G-betűt kell elküldeni SMS-ben, és megírják az aktuális havi adatforgalmadat. Nekem működik, úgyhogy nem nullázok...
SMS mentés: A firmfware frissítésével is járó szervizelés előtt én is lementettem (mappa nézetben) midnen SMS-t a memóriakártyára, aztán vissza is tettem, de utána beszélgetésnézetben észrevettem, hogy nem igazán időrendbe kerültek helyükre az üzenetek, mondhatni kicsit nagyon össze-vissza...
Szintén SMS-ekkel kapcsolatos kérdés - bár ez lehet, hogy T-hiba -, miszerint hogy lehet az, hogy néha kimenőbe (szürke), néha pedig elküldöttbe (kék) tesz egy-egy SMS-t, ha egyszer mindkettő azonnal elment, mindkettőről egyből jött jelentés? Mentésnél tűnt fel, hogy van mindkét mappában, addig a színekkel nem is foglalkoztam...
SMS tárhely T-Mobile-nál az eddigi összes SIM kártyámon - Dominos és előfizetéses esetében egyaránt - 20db-os volt.
-
ett
aktív tag
válasz
krisi047 #10837 üzenetére
Én amikor otthon voltam Debrecenben, egy egységnél többet soha nem esett a térerősség, az is a budin történt csak.
Azt viszont észrevettem, hogy más picit a kijelzése mint az eddigi telefonjaimnak. Talán mintha reálisabb lenne. Tótiában élek Esztergomtól pár km-re, de ott melózok. Szlovák orange kártyával használom és melóban már hol van térerő hol nincs. Mondjuk nem is kötelező lennie, az igaz. Ha olyan helyre állok vele ahol még akad egy egységnyi térerő, simán beszélek rajta, mintha 4-es 5-ös lenne, tökéletesen hallok mindent és engem is hallanak, míg a másik telefonomon, se k550i, meg egy pálcikával már csak makogás volt a duma. Érdekes. -
s4tch
veterán
válasz
krisi047 #10496 üzenetére
Fiók újratelepítés... Nekem azóta megy a szinkronizálás, igaz, nem push, hanem óránkénti lekéréssel.
-----------------
Sima e-mail kliensre továbbra is kész vagyok, kedvenc hibám: jön egy mail, állapotsoron látszik a kis boríték. Megnyitom a klienst, hosszú nyomás a friss mailre, beállítás olvasottként, boríték ott marad. Megnyitom a mailt (fejléc jön csak), boríték marad. Kilépek a mailből, beállítom olvasatlanként, megnyitom a mailt, boríték eltűnik.
Magyarul csak úgy lehet a borítékot eltüntetni, ha megnyitod a mailt, amikor az éppen olvasatlan állapotú. Király.
-
sede7
tag
válasz
krisi047 #9080 üzenetére
Ez vásárlás előtt engem is érdekelt, akkor olvastam valahol, hogy fizikailag képes lenne a korlátlan multitaskingra, de egyelőre korlátozzák egy külsőre. Nekem egyébként két hét alatt nem volt gyakorlati problémám belőle.
(Egyébként ha már egyszerű valutaváltó, akkor ott az xe-currencies widget.) -
Varszegig
veterán
válasz
krisi047 #9078 üzenetére
push mailt tudsz használni, ha támogatja az activesync szinkronizálást (exchange, kerio, gmail). Minden más "kukamail" csak akkor működik puishban ha van egy köztes szerver, ami dolgozik helyette. Ez lenne a premium egyik része, illetve a másik az IM integrálása a social hubba. Ez utóbbira ha nem is megoldás, de egy ideig jó lesz a palringo. (Tud msn-t meg sok mindent, és háttérbe lehet rakni.)
A premium sochub a legfrissebb hírek szerint ősszel indul. Az hogy miért kell havidíjat fizetni azt senki sem tudja. Kiskapu nem nagyon lesz, hiszen a sochub serveren kell regelned. Mellesleg szerintem egy ésszerű havidíjat nem lehetne kifogásolni, ugyanis a teló mélyen alul van árazva
simple tasking: ez csak a 3rd party alkalmazásokra vonatkozik. Kiváló zenelejátszója van, az értesítési felületben is elfut, akár lezárt képernyővel is kezelhető. De ha ez neked nem elég, és 3rd party zenelejátszót akarsz, mellete futtathatsz bármit, ami a bada része, illetve bármilyen widgetet (pl. valutaváltó widget is van).
A badában alapban benne van sok minden ami más rendszerekben külső programot igényel, ezért nem gond, amit írtál. -
Deeday
senior tag
válasz
krisi047 #5994 üzenetére
Te ember ezt az 1300 sms bővítést ugye csak viccből mondtad mert ha nem akkor menj el pszichológushoz
Végig olvasol néha 1300 sms-t ?
Amúgy ugyanúgy testre szabható mint az android csak még elég kevés a program rá,de szeptembertől be fog indulni a program özön ugyanúgy mint az Iphone ra és az Androidra.
Amúgy gyönyörű telefon hidd el szép a képe fém a háza 1 Ghz a proci és eszméletlen gyors. Szerintem nyomkodd meg élőben valahol és utána válasszÉn iphone 3G-t cseréltem le de még így 1 hónap aktív használat után sem bántam meg ezt a gyönyörű készüléket. az 5.1 es füleses hangról nem is beszélve. Élmény rajta egy 5.1 -es Divx filmet nézni ...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest