- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
rObika8802 #50487 üzenetére
Én csak most figyeltem fel rá. Nekem KF3 van.
-
Atomgeszi
nagyúr
maps.google.com ezt írja: A Google Térképhez Bada 2.0 vagy újabb belső vezérlőprogram szükséges.
Frissítse a belső vezérlőprogramot a Samsung Kies segítségével. -
Atomgeszi
nagyúr
Én hiába lépek be Kint Messengerrel az MSN-be azt írja ki, hogy no buddys found.
Mármint rám írnak akkor azt jelzi, de Én nem látom a partner listát. Ebbe mondjuk még a neveket se tudom, hogy épp ki írt mert akinek ilyen plus!os neve van azt cseszhetem.. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #46096 üzenetére
Gmailel leszinkronizálta aminek az lett az eredménye, hogy egy jó pár száz email címet berakott a telefonkönyvbe.. Egyéb lehetőség? Mert ez így kényelmes volt ,hogy mindig szinkronizálva lementi a névjegyeimet mikor csatlakoztatom, de hogy behozza az email címeket a telefonkönyvembe az nem kell.
-
Atomgeszi
nagyúr
Akinek még fent van a telefonján a Szótár program, küldjön egy püt!!
-
Atomgeszi
nagyúr
Névjegyeket mivel érdemes szinkronizálni és kiesben mit kell hozzá beállítani?
A legutóbbi nem mentés elkerülése végett most beállítottam, hogy minden csatlakozáskor szinkronizáljon a telefon. De mivel? -
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #45978 üzenetére
De a KIES-ig el se tudok jutni mert nem állította fel a rendszert a telefon. Hiába dugom rá az adatkábelt ilyenkor semmit nem ajánl még fel.
Igen, azt beszéltük mi is(tehát mikor ffs és boot és csc fájlt kihagyod csak a többit flasheled fel), de estig várok hátha van valami más megoldás(meg most amúgy is mennem kell , még emiatt idegeskednem sincs kedvem most.) -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
consono #45975 üzenetére
Ma délelőtt feloldottam a képernyőt, akartam bemenni a menübe és semmi. Próbáltam huzigálni a képernyőn az ujjam és semmi. Azt hittem helyrerázódik de nem akart. Újraindítottam és azóta megáll a bada logónál! Elég nagy szívás mert nagyon régi mentést találtam meg a gépen. Egyszerűen nem találom az augusztusi mentést a névjegyekről sem semmi másról. Ez lenne a legfontosabb. Karmával közben diskurálunk privibe de gondoltam itt is megkérdezem, hátha tud valaki valami okosat mondani.
JF4 volt rajtaAkksi ki/be sim ki-be és semmi. Ott mindig megáll.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha a bada logónál nem megy tovább a teló akkor már cseszhetem az adatokat? Nem tudtok Ti sem valami új mentési lehetőségről amiről még nem hallottam?
-
Atomgeszi
nagyúr
Aha. Betettem a cd-t is és csináltam az egész "easy guide"-t , de úgy sem volt jó. Még fél éve a szomszédnál ugyanez volt. Bekötöttük a routert, telefon látja a hálózatot gép is, de nem hozza be az oldalakat. Most ugyanaz van itt is csak épp a telefon sem csatlakozik rá "hitelesítés sikertelen" címszóval.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nektek írt már ki olyat, hogy csatlakozni akartok a wifihez és kiírja, hogy "Hitelesítés sikertelen"? Előzmény..
-
Atomgeszi
nagyúr
Bada 2.0-ban, ha elforgatod a kijelzőt sms írás közben, akkor látszik már végre, hogy mennyi karakter van még hátra??
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Az mitől lehet, hogy be van kapcsolva a telefonom meg minden és kapom a vodafonetól a hívásértesítőt, hogy ekkor és ekkor volt nem fogadott hívásom, holott a telefon végig bevolt kapcsolva??
-
Atomgeszi
nagyúr
Srácok melyik játék volt az amikor egy erdőben kellett menni és csak annyi volt a lényege, hogy döntögetni kell ide oda a telefont és kikerüli a fákat?
mod: Legújabb kiesre érdemes frissíteni?
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Saving Private Sheep tényleg csak 80 pályából áll?
-
Atomgeszi
nagyúr
Tehát majd egyszer vmikor a jövőben,ha sikerül fejleszteniük akkor talán valóban képes lesz arra amit a neve jelez?
Btw, Fruit Ninja. Megvan minden kivéve egy bladet amikor 3 körtét kell classic modba egy huzással leölni. Nszal van a többi pengemittomén a Bamboo amikor bambzszrud mintája van a pengének és, ha suhintok akkor levelek röpdösnek. Viszont,ha kilépek a játékból majd később megint be akkor már nincsenek levelek hanem csak a bambuszmintás kard. Ujra ki ki kell választanom,hogy meglegyen az effekt. Nektek is?
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki keresett valami karaoke programot nem tudom ilyenre gondolt-e? [link]
-
Atomgeszi
nagyúr
Jah.
Amúgy ezt a rohadt VLC-t kivágom a francbaElindítok egy filmet akkor "Direct3D output"-ba nyitja meg, és az egérre nem is reagál. Csak duplakattintással kiteszi teljes képernyőre és ennyi. Ha egy zent indítok el akkor valahol a háttérben fut, szól a zene, de akkor se tudom megnyitni, hogy állítsam vissza, hogy ne csak telóról tudjam irányítani. -.- Ha meg alapból elindítom a vlc-t akkor a feladatkezelőbe megy de sehol máshol nem látom.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez a Fruit Ninja magával ragadott. Ilyen lekötős egyszerű játékok kellenének még nem a sok szemét.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
DeXoor #34030 üzenetére
Hogy próbáltad? m.youtube.com keresőbe be a videó cím, url másolása, vagy pedig konkrétan ezt a linket próbáltad? Még egy utolsó próba aztán megpróbálom még egyszer felinstallálni a programot.
Érdekes most megpróbáltam egy guns n roses klippel ennél megy a letöltés számláló.. úgy néz ki ennél jó lesz.
Ez baj,nagyon válogatós ez a progi. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
DeXoor #34019 üzenetére
Pontosan így csinálom..
Próbáltam a sima youtube.com meg a m.youtube.com oldalas linkeket is és úgy sem jó.
Tehát kipróbálom a m.youtube, rákeresek a videóra, URL másolása, beillesztem, azt írja correct a link, loading file. És a végén kiírja, hogy nem jó.
Ja és,ha lezár a képernyő akkor szintúgy megszakítja.
És a számláló sem megy, csak 5kb-on áll.Most megpróbáltam pld egy ilyen linket http://www.youtube.com/watch?v=PWE8kraPg54
Ennél szimplán kilép a progiból.De lehet, hogy pont ezt a videót nem akarja csak megenni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Leszedtem ezt a video keeper progit, de az istenért se szedi le youtuberól a videót. Arról nem is tudja?
-
Atomgeszi
nagyúr
Igen ezeken a képeken kicsit máshogy fest már. Nagyon jó egyébként!!
Ez a csendesítés etikett is nagyon jó amúgy, mert pld mikor levan halkítva a teló és csak rezeg és nem akarom felvenni akkor csak simán lefordítom a telót és már kussol is teljesen!
Ez félálomba is kivitelezhető felesleges keresgélnem a némit gombot(ami némánál amúgyis szürke).
-
Atomgeszi
nagyúr
Mostanában nem sok időm van követni a fórumot, de Karma, ha megkérdezhetem, akkor [link] Nekik csináltál programot badára? Bár lehet már lelőtted a poént és tök másról van szó. Ha titok akkor jöhet pü-ben is.
-
Atomgeszi
nagyúr
Jaj már facebookon folyamat beugrok a jobb oldali hirdetésbe, hogy "Tippek a bada 2.0-ra való frissítéshez Wave telefonhoz". Mindig megörülök egy pillanatra és utána jön a csúnya valóság. De nagyon várom már.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #32605 üzenetére
Fasza.
Ha lesz időm azért körülnézek appson hátha valami felkelti az érdeklődésem. Navira sincs semmi megoldás?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Már kb. január óta nem jártam a topikba, nem is tudom. Van valami újdonság? Valami ingyenes navi progi van már a route66-on kívül? Értelmes hasznos progik/jó játékok vannak-e? Karma felfedte-e már a titkot, hogy milyen app-ot csinál?Esetleg, ha van valami olyan dolog, akkor jöhet privibe.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
gamek!ller #28274 üzenetére
Nekem nem tűnt fel.
Én a böngészőben észlelem, hogy mikor bezárom akkor feljebb veszi a fényerőt. Pedig 3-4 esen van a beállításoknál meg a böngészőbe is a fényerő. Érdekes.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szimike79 #27791 üzenetére
Jaja. Szerintem is állatira uncsi. Mindenhol ezt olvasom: Coming soon iPhone version. Mindenhol ez van. Persze jó meg minden csináljanak rá minden szart, de akkor is uncsi.
Samu is kezd hasonlítani SE-hez.. képes lenne rá, hogy csináljon egy normális telót de valamivel el kell baszni nehogy jó legyen. -
Atomgeszi
nagyúr
Hát én már nem akarom elhinni, hogy nem sikerül sehogy sem megoldanom. Szereztem ismerősöket facebookról a telefonkönyvbe, de valamelyik ismerősömnél 06201234567 van kirva ami ugye hülyeség, és a telefon folyamat ezt teszi alapértelmezett számnak. Hogy a fenébe tudom ezt kitörölni? Már mindent átnéztem de csak nem találom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Simplyweather megint Timeout-ot dobál. Nálatok megy?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
the radish #25616 üzenetére
Nekem eddig mindig működött, bár a manuális Letesz gomb biztosabb. Azzal nem próbáltad?? Nyomd hosszan a Mégse gombot , ugy?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
leslieke #24685 üzenetére
Nem elérhető az én országomba, k**va életbe most már.
Nekem semmi bajom nincs a telóval, de pld ez az apps vicc, hogy minden országba mást raknak az apps részébe. Bezzeg nálunk török villamosmetrómenetrend meg tádzsihisztán buddhista népszokás hogy napi 3x kell fürdeni mekka felé fejenállva meg ilyen baromságok azok bezzeg vannak. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #23706 üzenetére
Hátra vagy előre dugod? Az is sokat nyom a sebességen, hogy ha a lassabb usb portról át teszed a gyorsabba!
-
Atomgeszi
nagyúr
Én nekem az irányítása fura.. Sose arra akar nézni meg menni amerre én szeretném. És jó lett volna belerakni egy Are your sure kérdést mikor játék közbe rámegyek a Quit-ra.
Amúgy mit kell csinálni? Felvettem a könyvet meg a papírt kihúztam a dugót, aztán?
Cut'Em All-ba nektek se menti a pályát??
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha kiakarom menteni a Kies -t mármint a programokat amiket letöltöttem akkor elég ,ha mentem a download mappát és win újrarakás után bemásolom? Így működni fog?
-
Atomgeszi
nagyúr
Aki használ simplyweathert annál működik? Nálam állandóan Timeout-ot dob ki, ha frissíteni akarom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Faxom nálatok megy ez a youtube letöltő progi a telón? Nálam csak tölt és nem történik semmi..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
TomWexX #19319 üzenetére
Ja igen.. oké, elnézést, csak reggel óta megvolt nyitva az oldal(firefox elmentette ugye) és azt hittem, hogy azóta nem jött új hsz.. benéztem.
Hol van ez a nyári időszámítás? Dátum/időbe nem találtam. De végülis lassan úgyis óraátállítás szal nem gond, ha így marad, max rászámolok mindig 1 órát. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok! Jó rég jártam erre.. nem volt időm olvasni sem írni, viszont most lenne egy igazi waves kérdésem. Ma reggel óta azt csinálja a telefon, hogy a lezáró képernyőn és a felső tálcán jól írja az időt, de a widget órán 1 órával korábban írja. A telefonon nem állítottam semmit, egy éjjel alatt csinálta ezt. Ja bocs, feltettem két programot de akkor még este jó volt erre reggel nézem 7 helyett 6 van. Mi lelte ezt? Se restart se widget törlés újrarakás nem segített.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
lasarus1988 #16393 üzenetére
Nem tudom nem merek rányomni.
Amúgy felkerült egy YourProtect nevű progi. Még nem szedtem le de valószínűleg ezzel már működik a fájlonkénti levédés. Mindjárt próba.
-
Atomgeszi
nagyúr
Na már kezd teljesen tele lenni a hócipőm ezzel a retkes szemét kiessel.. nemtudom már melyik verzió volt fent, az a lényeg, hogy Apps nem ment mert hibát írt ki. Oké leszedtem elvileg a fentebb említett legújabbat amit a facebookon is javasoltak.. már telepítés közbe is hibát írt ki, de folytatta. Oké felteszi. Elakarom indítani erre kiírja: Mainstage működése leállt. És ennyi. Leszedtem ezt a CleanUp progit de ebbe meg nincs benne a listába. Mi a frászt csináljak ezzel? Kitépem már a maradék hajamat is.
-
Atomgeszi
nagyúr
Komolyan mondom itt már az is baj, ha leírom, hogy mit szeretnék. Múltkor is Te ugrottál nekem mikor mondtam, hogy nem tudták volna megoldani, hogy a wifi bekapcsolását kérdezze és ne pedig a mobilnetét.És nem csak nekem volt ez a gondom.. sokan vagyunk még így... Itt mindenki csizma csak te vagy cipő?
Semmi gond nem lenne, ha lenne egy developers forum ahol minden felhasználó megírhatná, hogy mit hiányol és mit kéne változtatni a szoftverbe. Nemde?
A másik kér(d)ésedre meg csak ennyit: Ha nem is mondom ki, de mindenki tudja, hogy így van.Amúgy meg,ha valaki annyira leakarja cserélni a T szoftvert akkor is itt fog ugrálni, hogy valaki segítsen már neki. Hát had ugráljon.. ez is beletartozik a teló topikjába, szerintem.
-
Atomgeszi
nagyúr
Nah.. ja igen azt mondta, hogy szerinte hardveres gond és a hangszórót kell kicserélni. Azt mondta, hogy megnézi és ,ha van raktáron a cucc amit ki kell cserélnie akkor 1 hét , ha nincs akkor +1hét. Kérdeztem firmware ügyben is azt mondta azt is megnézhetjük. De gondolom mindenképp frissítenek rajta firmwaret... Most kezdhetek mindent lementeni.
Na meg utaznom is kell 40km-ert.Ja de legalább adnak cseretelefont azt mondták.
Lehet Galaxy 3-al keverte mert az meg I5800... bár... nah... mind1. Nem tudom megér-e nekem ennyit ezaz egész. Legalább Bada 1.1 kijönne és akkor azt feltolhatnák egyből és két legyet ütök egy csapásra. Ha lenne biztos időpontja, hogy mikor jön ki azt megvárnám..Végülis van headsetem hozzá azzal ki lehet bírni.. nem vagyok én cig*ny hogy telóról szóljon a zene a városba.
Csak azért felbax, hogy, ha valakinek mutatni akarok valamit akkor azt hang nélkül kell tenni.
És az a vicc, hogy vigyázok a telefonra mint a szemem fényére.. tényleg nem dobálom meg semmi és ma akarok mutatni haveromnak egy zenét és kussol a lejátszó. Holott tegnap este még működött. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
rObika8802 #14764 üzenetére
Igen addig eljutottam. Gondolom ezaz
Szervíz mód tesztek, és beállítások futtatásához *#197328640# .
Ám itt félek, hogy valami hülyeséget csinálok a menüpontokba így inkább rákérdeztem...
1 CP config
2 AP volume config
3 ap codec gain.config
4 add configuration
5 ap solution config
6 cp solution config
7 add configurationNem tudom egyik se mire jó.
-
Atomgeszi
nagyúr
Van valami szervízkód a külső hangszóró tesztelésére??
Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest