- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Attelah #48946 üzenetére
Működik, de nagyjából frissítés után is ugyanolyan vacak. Jobban jársz ha
- touch.facebook.com-ot használod widgetről
- letöltöd a Facebook java-s kliensét
Bármelyik jobb megoldás. Főleg a második.1.2 tapasztalat. Miután lefrissítettem 1.2-re, olyan zavaró dolgok jelentek meg, amik az 1.0-n soha:
- lag a főmenü betöltésekor
- lag a menüben lapozáskor
- GPS pont ugyanolyan xar
- böngésző felugrál, de ez a legkevesebb
- memória problémák (pl. Hermit játéknál)
A legszebb az egészben, hogy Exchange-be ugyanúgy nem tudok felvinni, maradt a Save Failed nevű misztikus Samsung error message ...Ndrive11: nem tudjátok, nálatok sem működik a napszak automatikus váltás? Hiába van kipipálva, este is a nappali témát mutatja
Ezen kívül, indításkor kérdezi, hogy a vásárlási listát akarom-e érvényesíteni (kamera fájlok) amit, persze érvényesítettem le is töltötte, ha tovább nyomom, akkor is ott van, ha leokézom, akkor update-eli ...
-
TomWexX
addikt
válasz
Attelah #48848 üzenetére
Ez úgy van, hogy akkor kell full download-ot bepipálni, mikor a boot-ot is cserélni akarod/kell. pl.: 1.2-ről 2.0-ra. Ez az egyetlen veszélyzóna frissítésnél, itt lehet kinyírni a telót. Viszont a te esetedben felesleges a boot csere, mert az 1.0 óta nem változott. Tehát nálad nem kell a full download-ot bepipálni.
-
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #47697 üzenetére
Szia!
Sorry, félreértettelek!
"Ez a beépített ugye? - Ami ott van a Youtube, Twitter mellett?
Akkor frissít majd ha ott lépek be nem pedig az Interneten keresztül? - Akkor frissít ha a FB kliensen (ami a Youtube, Twitter mellett van) lépek be?"
Igen, elvileg így fog frissíteni a beépített FB kliens.
A KIES-el kapcsolatban igazad van. Ha már van akkor lehessen is használni!
A telepítésekkel kapcsolatban: böngésző gyorsítótár törlés volt már?
Memkari lementés-formázást próbáltad? -
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #47672 üzenetére
"Ez a beépített ugye? Akkor frissít majd ha ott lépek be nem pedig az Interneten keresztül?" Ezt nem igazán értem...
Én az előbb csak a Facebook kliens frissítéséről írtam. Te pedig a rendszer és KIES frissítésről írtál ha jól értem. A FB frissítést fel fogja dobni az appstore. Telefonon keresztül próbáld meg frissíteni. A KIES mostanában elég zűrös tud lenni.
Telefonon keresztül se tudsz telepíteni? Vagy csak a KIES-en keresztül próbáltad? Böngésző gyorsító tárat kiürítetted? A mellékelt kép alapján bőven van helyed egy 4Mb-os progi telepítéséhez. -
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Attelah #47672 üzenetére
Igen, Samsung Appson keresztül fogja feldobni, hogy frissítheted a facebook alkalmazást, legalábbis a legutóbbinál(mintha olyan sok frissítés lett volna - haha
) azt tette!
2.0-át multizni fogod, jól látom? Nem mintha meg lennék botránkozva, csak mióta a multizott JL2-et KIESfos hajlandó frissíteni(a KF3 onnan kúszott fel - igaz, minek?
), azóta vigyázok rá, mint a szemem fényére, a bétázásról is ezért mondtam le!
Ami a szabad hely problémát illeti, nekem az nDrive 10-nél dobta ki(~3-400 mega volt szabadon a memkarin 219 megabájtra
), akkor fogtam, copy-paste komplett memkari asztalra, telóról leformáz, asztalról copy-paste vissza, és voilá - máris van elég hely! Ezenkívül semmi változást nem okoz, a telepített appok is ugyanúgy futnak, megmarad minden!
-
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46992 üzenetére
"Nem hivatalos szoft verzió" kiírás perpillanat nem okoz gondot, ha már feltetted az 1.2 szoftvert. A kevés memória hiba üzenet miatt töröld a böngésző cache memóriát. A 75MB belső memória nem túl sok
Telepítéskor használja azt is a teló. Ott is fel kéne még szabadítani egy kis helyet.
-
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46990 üzenetére
Nem használsz valamilyen letöltött órát v. óra-időjárás kombót? Pl. HTC órák elég népszerűek. Ezekből sajnos van amelyik pörgeti a procit üresjáratban is.
Állandóan jelentkezik ez a csatlakozás utáni lassulás? Több gépen is próbáltad? USB portokat váltogattad már? Ha biztosan tudod reprodukálni és minden más lehetőséget kizártál, akkor végső soron megmutathatod szervizben is. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46048 üzenetére
Nekem ugyan Wave II van gyári 1.2 T-s firmware-el, de eddig semmi bajom nem volt vele. Kimondottan gyors és stabil a rendszer. Ha jól tudom akkor Wave I-re JF2 volt a gyári T-s szoft. Ha azt visszateszed akkor utána elvileg fel kell kínálnia a hivatalos frissítést KIES-en keresztül is. Nem tudom, hogy ez volt-e a pontos gyári T-s firm: S8500XEJF2
Régi motorosok talán még emlékeznek rá a T-s csapatból. -
duvi
nagyúr
válasz
Attelah #46041 üzenetére
Szia!
Itt megtalálod az összes Wave I firmwaret:
http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm
(Ingyenes regisztráció kell a letöltéshez) -
anrab
addikt
válasz
Attelah #43776 üzenetére
nekem nem voltak ilyen gondjaim a JID-vel, és legalább teljes ablakos a böngészés. a KH1-el viszont rengeteg problémám van. főleg a fogyasztás és az internet. semmi perc alatt lemerül. ahoz hogy betöltsön egy oldalt sokszor ujra kell indítani. szar a gépelés meg úgy az egész.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Attelah #42622 üzenetére
Köszi a választ
..közben volt szerencsém kipróbálni egy Alpine cde-114Bti -t , és azzal ment a párosítás. Talán meg is veszem..
-
anrab
addikt
válasz
Attelah #41692 üzenetére
"zárt képernyőnél hiába van benyomva a bármely gombnyomásra világít opció, a középső gombot hiába nyomom meg nem reagál"
ezt már előtte kivették belőle. pont a benyomódás lehetősége miatt. tokban zsebben. így emlékszem.
a többihez nem tudok hozzászólni mert nem tapasztaltam semmt azok közül amit írtál.
a proci meg valami beragadás. vagy éppen rendezi a dolgokat, mondjuk bekapcsolás után.
Én már többször felraktam. pont a böngésző miatt. nekem is ez a heppem. -
bokrosolajos
őstag
válasz
Attelah #41640 üzenetére
Jó pár alkalmazás nem indul el 1.0-n... viszont több száz nem indul el utána az 1.2-n
Ezt neked kell eldönteni!
Van egyébként olyan moddolt 1.2 FW, amiben -állítólag- kicserélték a DolfinG-t nem felugrálós régire, de hogy milyen régióra, arra nem emlékszemDe nem szeretnék hülyeséget tanácsnak adni, hallgasd meg atöbbiek véleményét!
Én kivárok már a 2.0-ra, az egy-két hónap max -
bokrosolajos
őstag
-
Varszegig
veterán
válasz
Attelah #25967 üzenetére
ezek között nincs a kamere sw. Neked azért nem ajánl fel frissítést, mert a T-sre nincs. (Lehet sose lesz.)
A legáltalánosabb hiba a JF2-ben, hogy a naplóban minden eseménynél -1 óra van. Van sok egyéb apróság, amiben javult a rendszer. A garancia miatt szakszervizben lenne jó frissítened.ZoliM@ster: Nem fogok egyetérteni Zack-kel, nálam így nézne ki a lista: iOS, Android, Bada, WP7, ...,Symbian.
Nekem pl. Symbian-nel nem működött a céges exchange. Szar kiforratlan rendszer az gyerekbetegségekkelVagy mégsem?
Komolyra fordítva a szót. Ami szerintem jó: a rendszer gyors, nem nagyon lehet megakasztani. Kifagyasztani is csak külsős alkalmazással sikerült eddig. Amiben még vastagon veri pl. a symbiant, hogy minden logikusan, jó helyen van, szinte könyv nélkül is tudja az ember, hogy mi hol van, hogy kell kezelni. Exchange nekem megy 07.19 óta, egyedül a gmailes akad meg néha.
Alkalmazások: jelenleg 1234 ingyenes app van, van köztük pár hasznos, nekem 26 van fenn, meg még 3 fizetős. Játékokból 17 van fenn nekem, ebből 5 fizetős. Az arányokból látszik, lehet találni ingyenest is, ami jó.
Ami gond: a böngésző lehetne sokkal jobb. (nem kezeli a memóriát, ezért egy idő után elfogy, nem tördel.) A naptár lehetne kicsit "gazdagabb" (keresési lehetőségek, heti nézet). A facebook kliensen is lenne mit reszelni. Engem kb. ez a 3 zavar.
Ami a böngészőt illeti, az 1.2 sokat fog rajta javítani, és már vannak infók a 2.0-ról, de azt nem tudjuk, megkapja-e az S8500. (Reméljük.) -
MerLinh
senior tag
válasz
Attelah #25529 üzenetére
valahogy úgy, de az emberekben vhogy még mindig tölts 600 millió órát első használatkor meg formázd 5234242x ragadt meg, csak azt nem tudom hogy miért,
valószínüleg igen, mert még betudod kapcsolni párszor, még jó hogy van ilyen(nah nem az hogy vissza lehet kapcsolni), de ha visszakapcsolod 5x akkor az bizti nem tesz jót neki, ez ellen még a gyártók sem tudnak mit kezdeni =)
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest