- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ruszi_tomi #49986 üzenetére
Csak Polar Express, ami talán mikulásra meghozza a végleges Bada 2.0 kiadást.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #49583 üzenetére
Akkor szerencsére megolódott a probléma, és elég gyorsan. Valószínű hogy alaplapot cseréltek benne.
-
wertigo1984
őstag
válasz
ruszi_tomi #49586 üzenetére
-
wertigo1984
őstag
válasz
ruszi_tomi #49583 üzenetére
én amikor filmet vagy mesét nézek youtube-on, (wifi használatával) nekem nem szokott semmi "hiba" üzenetet feldobni, folyamatosan játsza. (Wave2-m van)
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #48028 üzenetére
Azon ne csodálkozz, amit a szolgáltatok boltjaiban tapasztalhatsz, talán az összes ilyen. Örülj neki hogy nem néztek hülyének, és próbáltak bemagyarázni valami baromságot. (személyes tapasztalat)
leslieke: De... tudom a droid a gond. A 2.3-as driod már nem olyan rossz ám. Nekem is szimpatikusabb a bada, de ha most kellene választanom, nem tudom melyiket választanám. Igaz ebben nagyban játszik a Samu töketlenkedése, amit a badával művel.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47861 üzenetére
Ügyes legyél a Vodánál, és talpraesett. Ha hülyeséget beszélnek ne hagyd magad, úgy nem fogod bukni a teló árát.
-
consono
nagyúr
válasz
Hát, hajrá!
Első tapasztalatok:
- van magyar nyelv
- a ronda kék particionáló képernyő helyett normálisan végzi a dolgot
- megy benne a Pannonos kártyám -
anrab
addikt
válasz
kies-sel se lehet kezdeni valamit?
várjuk a beszámolót. -
anrab
addikt
válasz
ruszi_tomi #47849 üzenetére
remélem sikerrel jársz! bízz benne hogy ott se fog megnyikkanni.
kicsit besz@rtam most. eddig mindig az elsők között voltam.
most van egy pár fájl. jó lenne egy leírás hogy melyik rsc, melyikkel jó! -
consono
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #47849 üzenetére
Kár volt lehúzni a telót, mintha anélkül még vissza lehetett volna varázsolni a bootloadert... Én még csak 10 perc múlva fokog nekilátni...
Esetleg egy KIES vészhelyzeti helyreállítás, vagy mi?
-
szebev
senior tag
válasz
ruszi_tomi #47825 üzenetére
a 47774-es hsz-ben benne is van, h nem szabad hasznalni a 5.65-os multit !
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47838 üzenetére
Ha sehogy nem lehet életre kelteni, akkor nekik sem fog menni. Úgy pedig nehéz lenne észrevenni, ha csak nem valami médiumot hívnak segítségül.
-
anrab
addikt
válasz
ruszi_tomi #47838 üzenetére
vajon mi lehetett a gubanc? boot-ot is cserélted?
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47831 üzenetére
Elképzelhető, hogy betett neki a boot felülírása. Elviheted szervizbe, de meg ne említsd hogy mitől lett ilyen. Legegyszerűbb, ha azt mondod, hogy reggel be akartad kapcsolni a telót, és nem reagál semmire. Természetesen akkor van értelme ezt mondani ha még garis a teló. Ha boot felülírás tett be neki akkor valószínű, hogy ők sem tudják megcsinálni. Az pedig alaplap csere lesz.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47827 üzenetére
Melyik multit használtad?
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #47825 üzenetére
Valakinek valami ötlet mit tegyek???? Multiloader kiírta hogy Security alert!! És ezután leállt............. Vártam 3-4 percig, aztán lehúztam usb-ről a telót!! Ezután semmi!!!
-
formanekzs
tag
válasz
ruszi_tomi #47794 üzenetére
Mint írtam már, bármilyen kártyával használható, csak a netet kell kézzel beállítani ugyanúgy mint a bétáknál. A tesztelő sem vodás kártyát használt.
-
consono
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #45668 üzenetére
Én 2.0-ra nem tudtam feltenni. Tegnap flasheltem magam vissza 1.2-re, ott ment a telepítő gond nélkül.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #44795 üzenetére
Közbe vissza jött a térerőm, egy kis segítség /fw teljes újra rakása/ után, am KH3 alatt mennek valakinek a widgetek? Nekem egyenlőre egyet sem sikerült leszedni, Samu apps-on szürke a GET gombocska............. Ezzel a KH3-mal sokat szívtam, remélem nem kell még egyszer újra tenni!!!
Apropó, az IM mappában mintha több minden lett volna, volt még vagy 2-3 alkalmazás ott, ha jól emlékszem!!! -
duvi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #44795 üzenetére
Visszaállítás?
-
Goldmen75
őstag
válasz
ruszi_tomi #44124 üzenetére
Nekem mindent backupolt, 2 alkalmazás volt amire kiírta hogy töltsem le újra
De minden mást visszaállított!
pro:
- még gyorsabb lett midnen
- sms írásnál is gyorsult a gépelés s a karakterek vastagabbak, jobbak
kontra:
-ha világos a háttér, az ikonok alatti karakterek nehezen olvashatóak
- sms írásnál nálam már 2x reboot-olt a telóEgyenlőre ennyire volt időm
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #42527 üzenetére
Tudom, hogy béta verzió, ezért is nem tettem fel még a telefonra. De ha lesz végleges 2.0 a samfirmware-n, amivel remélhetőleg már nem lesz kompatibilitási hiba, akkor az azonnal megy fel nálam is a telefonra.
-
Goldmen75
őstag
válasz
ruszi_tomi #42523 üzenetére
Ennyi hibával???? Nem a programok miatt nem állok neki, hanem 1. angol nyelv 2. sokminden nem működik még rendesen...s ez rányomja a bélyegét az ember mindennapjaira...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #42523 üzenetére
És nem az lenne az egyik lényeges szempont egy rendszer frissítésénél, hogy a régebbi programok kompatibilisek legyenek és működjenek?
-
F-ECT$
titán
válasz
ruszi_tomi #42517 üzenetére
Pont a példád miatt nem értelmetlen, meg is nézem, hogy droidra nincs-e ilyen alkalmazás
szerk: De van, de van
-
F-ECT$
titán
válasz
ruszi_tomi #42515 üzenetére
Ha nem a bada lenne, akkor azt mondanám, hogy ezeket biztosan javítják majd, így viszont nem vagyok biztos benne
Egyébként mi az az álhívás?
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #42334 üzenetére
Mit gondoltál, hogy rajt marad minden??? Feketén-fehéren le van írva, hogy a multi mindent töröl!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
ruszi_tomi #42307 üzenetére
Igen ki kell.
-
consono
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #40922 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy ez egy több mint 3 hónapos release és több probléma ami
ebben megvan már az SDK emulátorában is javításra került...s4tch: de, tud tördelni!
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #39355 üzenetére
Másik meg az, hogy ez még k_rvára nincs kész. Majd ha befejezik akár már telefonálni is lehet vele.
-
study
tag
válasz
ruszi_tomi #38935 üzenetére
Próbáljatok a Startlapon keresztül belépni,nekem működik.
-
anrab
addikt
válasz
ruszi_tomi #38935 üzenetére
Eleinte nekem jó volt. Meg gyors is. Most már egyáltalán nem is tudok bejelentkezni. Azt csinálja mint Neked meg jelszót kér de nem tud bejelentkezni.
-
haxxika
senior tag
válasz
ruszi_tomi #38347 üzenetére
Eddig 10x megtettem, semmi
Töltőről is próbáltam indítani, ott csak elkezd csillogni a háttér... -
Varszegig
veterán
válasz
ruszi_tomi #38018 üzenetére
de más a gombos újraindulás, és más a spontán. Én a spontánra írtam, hogy ilyen nem volt. A gombos, az nem bug, hanem feature, még ha hülye is. És nem derült ki, hogy nem erről van szó. Ha valakinél spontán is újraindult, az egyedi probléma, ilyen 1-2 ha volt.
hagyjuk, nem értjük meg egymást...
kacsuszka: arra, hogy elolvasd az 1. hsz-t
-
spider80
őstag
válasz
ruszi_tomi #38000 üzenetére
Nekem volt ilyen újraindulásos gondom új korától fogva. 4x volt szervízben miatta,nem tudtak vele mit kezdeni. Aztán mielőtt ötödjére elvittem, "véletlenül" multiloaderezés közben a boot szektor íráskor lehúztam a kábelt. Így egyből megcsinálták: kicserélték a teljes belsejét. Azóta (január 20) egyszer SEM indult újra!
-
DeXoor
csendes tag
válasz
ruszi_tomi #36485 üzenetére
Én is erre utaltam, még pár kommentel feljebb :]
@leslieke: Majd arra, hogy némely alkalmazás csak a külföldi appson érhető el -
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #36485 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt. Ez az egyszerű megoldás arra, hogy vásárlásra ösztönözze az embereket a Samsung.
De most már van és működik is a fizetős rész, aminek hiányára hivatkoztak a spoofer-es ügyeskedők. Most vajon milyen kifogást fognak keresni?
-
galmat89
tag
válasz
ruszi_tomi #36469 üzenetére
Jaja. Én pl egyetemista vagyok ezért az OTP-nél nem is kaphatok sima betéti vagy hitelkártyát, ami dombornyomott, mert nincs havi jövedelmem, vagy nincs rajta 300 000 Ft. Csak Junior-t lehet. Azzal meg hiába fizettem már az Ebay-en, PayPal-on meg interneten egy csomó helyen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #36440 üzenetére
Igen, az is egy megoldás.
-
AS
félisten
válasz
ruszi_tomi #36437 üzenetére
Nálam is ez van, úgy is normál kártyát csinálni
Eletron az mindenhol szar úgy látom más internetes fizetős dolgoknál is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #36433 üzenetére
OTP Visa mi? Ha Electron, akkor azért van a hiba. Azt nem fogadja el.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #36401 üzenetére
1 perc alatt megvolt a frissítés, minden gond nélkül. Persze imádkoztam közben, nehogy úgy járjak, mint a facebook-kal.
-
gamek!ller
őstag
válasz
ruszi_tomi #36398 üzenetére
Ha fizetnem kell az asphalt 5-ért, befonom a hajam és soha többet nem töltöm le..
De jó, hogy most preconfigolok -> 46 Perce. Ez normális????? Olyan mintha le lenne fagyva, csak írja hogy installin.. Az óra is 10:08-at mutat rajta háttérben. Félek h lemerül, 3 csíkom volt mikor kezdtem.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
ruszi_tomi #35262 üzenetére
Elviekben sem jó a dologhoz. Az 1.2-vel bebuktad. Van egy-két dolog ami így is működik, de fogadjunk, hogy pont az nem, ami kéne
/Sajnálatos, hogy a semmire tolják fel a népek a kamu FW frissítést,és még a browserük is xarabb lesz, mint előtte/De! Van egy szerencsétlenkedéses módszer, csak ahhoz minimum wifire vagy 3G-re van minden alkalommal szükség, meg türelemre, ha lejárt az akciós termék határideje
-
Binyi01
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #34949 üzenetére
Am nagyon jó ez a füles, csak már nem nagyon lehet kapni. Ahol Én vettem, ott egy db volt.
Nagyon jól szól. -
chubii
senior tag
válasz
Én egy Sennheiser CX-350-II -t használok, és meg vagyok vele elégedve . Kicsit olcsóbban a CX-300-II is jó vétel.
Más : Flash játékokat milyen módszerrel lehet úgy letölteni,hogy a telefon le tudja játszani ? Már kétféleképpen is próbáltam,de egyik módszerrel sem sikerült.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
Nekem k315 van, ok.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #34397 üzenetére
MWC-s anyag, ezt már láttam februárban is.
(Sajnos)
-
szebev
senior tag
válasz
ruszi_tomi #34123 üzenetére
En most a Golf Battle 3D-vel jatszok,eleg jo jatek.Csak 1font volt. Van benne multi is.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
ruszi_tomi #32519 üzenetére
Igen megváltozott picit a mobile youtube.
Már vagy 2 hete.
-
Varszegig
veterán
válasz
ruszi_tomi #32145 üzenetére
voltam, röviden írtam róla azt hiszem vasárnap.
-
peterk
senior tag
válasz
ruszi_tomi #30328 üzenetére
Egyébként az ilyen kérdésekkel a legjobb a szolgáltatóhoz fordulni. Itt is kapsz ugyan választ, de az nem hivatkozási alap. Ha viszont az üf. tájékoztat rosszul, az alap a reklamációra.
-
válasz
ruszi_tomi #30325 üzenetére
Nem kell elvileg semmit se beállítanod.
Viszont elolvashattad volna hogy miért is fizetsz havi 2k-t: nem tudsz vele 200k-s számlát csinálni, mert ha túlléped az 500MB-ot, nem megfizettetnek, hanem csak lelassítják a netedet minimális sebességre. Azért ez nem mindegy, és jó tudni
Kevesebb para.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #30283 üzenetére
Pár napja jelent meg a frissítés.
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #29509 üzenetére
Biztos hogy minden a memkarira van telepítve? Mert a telepítéshez is kell neki valamennyi hely, ahova kibontja a programot. Próbálj valamit a belső memóriáról törölni, és utána működnie kéne.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #29503 üzenetére
Kipróbáltam hugom laptopján, ott is ugyanez a hiba fogad :S sajnos tuti a telóval van valami gubanc
-
Rotor82
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #29503 üzenetére
Hát én nemtom mi lehet a gondod.Talán a pc-d. Amúgy még a régebbi fw-n én felraktam az ndrive-ot a wavespooferes megoldással és volt benne Magyar nyelv is. De sajna Magyar térkép nem. Aztán próbáltam symbianos térképet belerakni,de nyöszörgött,hogy nem jó verzió... Sajna ez van.
-
Sógi
addikt
válasz
ruszi_tomi #27751 üzenetére
A céges PC-m nekem sem ismeri fel csak háttértárolóként, felraktam már 3 féle kiest, de semmit sem ért, drivert is újrahúztam, csak ezt a hibaüzenetet kaptam:
Otthoni gépemen hibátlan megy... Nem értem mi a hiba oka...
Pontosan mi a megnevezése az USB drivernek amit újra kell húzni? Ez gondolom egy hülye kérdés lesz..
eszközkezelő/USB vezérlőknél mindent?
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #27751 üzenetére
Ötlet:
"Ha frissítés után a Kies nem látja a telefont akkor az PC-n az Eszközkezelőből távolítsd el az usb driverét majd indítsd újra a Kies és dugd rá a telefont Kies módban. Nekem utána működött".Forrás: [link]
-
Janoex
tag
válasz
ruszi_tomi #26913 üzenetére
akinek független teloja van annak könnyebb ,ahogy a hsz-böl látom
-
Binyi01
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #26904 üzenetére
Enyém sem frissített még, ráadásul 1.0.16 van fent, 2010 may 28 keltezéssel
-
AS
félisten
válasz
ruszi_tomi #26904 üzenetére
Feltételek alatti fül sem seggit?
-
AS
félisten
válasz
ruszi_tomi #26855 üzenetére
Katt a Samsung Appsre ott lent.
-
Cymby
tag
válasz
ruszi_tomi #26855 üzenetére
Görgesd végig a felhasználási feltételeket aztán balra lent lesz egy gomb.Azt hiszem
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #26842 üzenetére
Szerintem majd, akkor, amikor hivatalosan is elérhetővé teszik a magyar telefonokhoz is.
-
Paca2
senior tag
válasz
ruszi_tomi #26761 üzenetére
EZT olvasd el figyelmesen!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
ruszi_tomi #26310 üzenetére
Még mindig béta vagy már végleges a KIES 2?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #26255 üzenetére
A névjegyben megnézheted a verziószámot.
(#26256) ABal Meg azoknál is, amit nem, pl. Twitter.
-
ABal
őstag
válasz
ruszi_tomi #26255 üzenetére
Csak azoknál az alkalmazásoknál van változás, amelyeket már letöltötted.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ruszi_tomi #23706 üzenetére
Hátra vagy előre dugod? Az is sokat nyom a sebességen, hogy ha a lassabb usb portról át teszed a gyorsabba!
-
the radish
senior tag
válasz
ruszi_tomi #23703 üzenetére
Hát ez tényleg lassú, nekem Kingmax 16 Gb cl6 van benne, de nem is csalódtam benne. 11 e volt házhoz szállítva a Wox-tól. Fémcsíkos, eredeti garanciacsíkkal, és adapterrel, live garival. Remélem később sem lesz vele problémám.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #23712 üzenetére
Others\__@@bada_applications@@__ mappában vannak a telepített alkalmazások.
Kimásolod, formázod, visszamásolod. -
consono
nagyúr
válasz
A 3 mega/sec az a Class 2 sebessége kb. ,nekem ilyen van, onnan tudom...
-
bakospe
tag
válasz
Nekem is ugyanilyen típusú kártyám van és 7 megával másol rá. Szerintem cseréltesd ki. Amugy milyen fájlrendszerre formáztad?
-
bakospe
tag
válasz
Hol vetted a kártyát? A Kingston-okból nem ritka a hamisítvány...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Formázd le a kártyát a telefonnal és utána próbálj filmeket másolni rá.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
ruszi_tomi #23601 üzenetére
Hagyd, felesleges az iylen trollokkal vitába szállni, de igen ha nem tetszik lehet venni ájfónt, és nem itt fikázódni, mert előbbre nem vagyunk vele..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #21839 üzenetére
Nekem a MobilWeb Profi van, a másikba, a Hobbi 50 MB-ba nem férek bele. Netezés, widgetek, levelezés, appok letöltése viszont simán belefér a Profi 500 megájába. Ráadásul ár/mennyiség arányban is jobban megéri.
Látom mások is ezt ajánlják
-
Viktojka
tag
válasz
Szia!
Nem ajánlom a Hobbi opciót, mert szinte semmire nem elég. Nekem kb. 3 napig bírta...utána belassították... :S
Éppen csak annyira volt elég, h meg tudjam, mit is tud a telo (egy kis fészbúk, apps, meg h megnézzem, hogyan kezeli a különböző oldalakat stb). Inkább 2000-ért 500Mb! -
TomWexX
addikt
válasz
Ha OFF-ot írsz, akkor azt írd OFF-ban!
Ha jól látom a hobbi net csomag 50Mb-ot tartalmaz, ami nem sok mindenre jó. De ha nem netezel rajta sokat akkor az időjárás widgetekre, email-ekre talán elég lesz...Youtube (mobilneten), mobil hozzáférési pont felejtős.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #21711 üzenetére
Inkább a csajoddal foglalkozz a GPS helyett.. ő is biztos értékelné.
Amúgy lakásban a Wave csak szerencsével fog jelet találni, eddig ilyesmiről nem nagyon számolt be senki.
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #21711 üzenetére
Először próbáld ki szabadban, (nem buszon) és ha 15 perc után se talál jelet akkor gondolkodhatsz szervizen. szvsz. működnie kell. Más telefonhoz meg nem érdemes hasonlítani...
Vovi1: Szerintem azért szenved a Kies a wave II-vel, mert ahogy már mondtad, még nem ismeri ezt a tipust. Majd jön egy frissítés ami megoldja ezt a gondot. A wave II talán még meg sem jelent hivatalosan...én legalábbis nem hallottam ilyesmit.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ruszi_tomi #21672 üzenetére
Most raktam ki az ablakba, 10 emeletes panelházak közt is talált jelet. Kb. 30 mp. alatt.
-
lasarus1988
tag
válasz
ruszi_tomi #21672 üzenetére
Én ma használtam 1 órája a ferenciek terénél a GPS-t gyalogos navigálásra. Kevesebb, mint 10 másodperc alatt talált jelet a magas házak között.
Független, JI2-es firmware, MP1.000 hardwer -
Varszegig
veterán
válasz
ruszi_tomi #21608 üzenetére
a csomagkapcsolt használatától mindenképpen vedd ki a zöld pöttyöt
-
Polllen
félisten
válasz
ruszi_tomi #21608 üzenetére
Lényegében igen, a 3G+-nak csak netezés közben veszed hasznát és általában a 3G modem többet fogyaszt, mint a 2G.
-
Polllen
félisten
válasz
ruszi_tomi #21606 üzenetére
A GSM 900/1800 a normál 2G. Amúgy ettől még használhatja a csomagkapcsolatot, uh a kapcsolatoknál vedd ki a zöld gömb-t a csomag kapcsolat használatától.
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #21599 üzenetére
3 óra játék megtudja terhelni a procit, és az által az aksit is. Pláne ha valami komolyabb játékkal játszol. Ha az kimarad, akkor kb. 50-60%-on lett volna az aksi.
-
a510
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #21599 üzenetére
Jó munkahely
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
ruszi_tomi #21479 üzenetére
Ez baromság már bocs.
Az enyém is "Made by Samsung" feliratos a hátulján és semmi gondom nincs vele.
Lassan öt hónapja meg van. -
a510
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #21448 üzenetére
Nekem is szoros bőrtokom van, én a belül a belső rétegnél kivágtam a menü gomb helyén (a külső felén nem sérült), mert nekem állandóan nyomta. Nem is a sok kép zavart, hanem az, hogy merítette az akksit (egy éjszaka alatt 100-ról 70%-ra, wifi, bt nélkül). Brando márkájú?
-
peterk
senior tag
válasz
ruszi_tomi #21422 üzenetére
"Kérdésem az lenne a hozzá értőkhöz hogy szerintük fog-e változni ez a lejátszás mondjuk egy hivatalos Bada 1.2-nél, vagy esetleg egy 2.0-nál???? Nagyon remélem hogy igen......"
Nem tudom mennyire lehet ehhez "hozzáérteni", de nekem az a véleményem, hogy aligha. A problémát minden valószínűség szerint valami nem mpeg4 szabvánnyal kompatibilis xvid kódolási paraméter okozza. Szerintem a gyári lejátszót nem fogják buherálni emiatt, így firmware frissítés szerintem nem fogja megoldani. Azt viszont lehetségesnek tartom, hogy lesz nem gyári lejátszó rá ami tudni fogja. (Az appstore-ban van is már néhány lejátszó, esetleg kipróbálhatnád őket, hátha.)
-
Polllen
félisten
válasz
Nekem is kicsit lötyög gombsor, ez volt az első, amit észrevettem és nem tetszik a telón.
Viszont elég necces, hogy mindig képeket csinál...
Soha se csinált még nekem magától, hiszen először a menü és után a lock gomb-ra tol csak shot-t...nem túl passzos az a tok?
-
válasz
Nem lehet kikapcsolni, viszont nem is láttam még ilyet
-
TomWexX
addikt
válasz
ruszi_tomi #21442 üzenetére
Nálam sincs semmi baja a fizikai gombsornak, pedig június óta megnyomtam párszor. Szerintem ott elmozdulhatott valami, vidd be egy szervizbe, 10 perc alatt helyre rántják. (Szerintem)
-
Polllen
félisten
válasz
Sajnos az a teló leggyengébb része...Ha már erősen kell nagyon nyomni, hogy történjen valami, gariba cseréltesd ki.
válasz
Majd én meg emlékezem mindenki más helyett: vannak olyan Wave-ek, amiknek már kidobozoláskor lötyög az előlapi gombsora, míg mások jól bírják. Az enyém mondjuk az utóbbiba tartozott, de sajnos nem ritka a másik se.
Ilyen a popszakma.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nálam rendben működnek a fizikai gombok, pedig rendszeresen használom én is.
-
DonMedve
addikt
válasz
Én is,de nálam semmi gondja.Eddig nem is nagyon panaszkodtak ilyenre.Szerintem csak nálad nem stimmel.
-
válasz
ruszi_tomi #21422 üzenetére
A JID firmware volt nálam utoljára, azzal kicsit javultak a filmek, de a tesztvideóm (amit egyébként egy iPhone vagy egy SGS simán lejátszik pl.) még mindig szaggatott.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest