- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bakospe
tag
Megvettem a Worms játékot, de olyan problémám van, hogy ha elindítom, akkor fekete képernyő, majd kilép egyből a játékból. A telón a legújabb 1.2-es firm van.
Van akinek megy simán a játék? Valami ötlet?Próbáltam mégegyszer letölteni, de ugyanez volt...
-
-
bakospe
tag
Szerintem meg mindenképp megéri feltenni a SocHub-ot! Talán valamelyest csökkent az üzemidő, de sztem nagyon minimális. Viszont a Push az tökéletesen működik, és ilyen nekem még soha nem volt. Ráadásul sokkal gyorsabban végi el a szinkronizációt is. És már nincs az az idegesítő hülyesége, hogy az utolsó olvasott e-mailt csak a következő push alkalmával frissíti be. Szóval teljesen perfekt.
-
bakospe
tag
válasz bokrosolajos #31809 üzenetére
Fú egy ilyen F1 Live timingra én is nagyon vevő lennék!!!
Csak sajnos egyhamar BADA-ra tuti nem lesz, szvsz... -
bakospe
tag
válasz vidékiürge #31698 üzenetére
Akkor ott valami nagy gubanc van, ha a Palringo jön be...
(mrhitoshi-nak akartam írni)[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz vidékiürge #31698 üzenetére
Menjetek a menüben az IM ikonra...
-
bakospe
tag
válasz Spoortcyty #30733 üzenetére
Rakj fel egy újabb Palringo-t.
-
bakospe
tag
válasz the radish #30711 üzenetére
Ezt próbáltad már?
GPSLoggerJa, közben látom már tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz scapegt #28080 üzenetére
Az oké, de ha arra állítod a Fogadási beállítások Törlési opciót, hogy a telefonon és a szerveren is törölje, az miért nem jó? Akkor beteszi szépen a kukába a szerveren, és a PC-re is le lesz szedve szintén a kukába.
Ha arra van beállítva akkor tényleg bugos, ha így működik.Én kipróbáltam még délután, ekkor nekem simán beletette a kukába a telón is, meg a gmailben is. Igaz az IMAP volt.
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Szóval akkor ha jön egy magán jellegű e-mailed, azt egyből el akarod olvasni a telón, majd letörölni, de később még tudd kezelni a szerveren mondjuk egy levelezőprogrammal?
"ezt mondogatjuk itt egy ideje..., hogy az olvasottakat is leszedi újra..."
Nem, mert te azt mondtad, hogy a letörölteket szedi le újra, nem az olvasottakat...
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
"nem teszi a kukába, csak eltűnik az éterben, a kuka üres marad"
Az már szinte lényegtelen, hogy hova tűnik. A lényeg, hogy a beérkezettben nem lesz a szerveren meg igen, ergó leszedi újra. Ennek így kell működnie, eddig nem tudom, hogy volt, mert mindig Exchange-t használtam, de ez így működik helyesen.
Amúgy az a verzió miért nem jó, hogy a telón meg a szerveren is átkerül a kuka mappába?
Mi az oka annak, hogy nem akarod, hogy a szerveren a kukába kerüljön?[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Most akkor végképp nem értem a problémádat. Most kipróbáltam és létrehoztam egy sima Gmail-es fiókot. (Törlési opció: telefonon és szerveren is)
Új e-mail elolvasom telón -> szerveren ment is a változás egyből
E-mail törlése a telón -> telón és szerveren is áthelyezei a kukába (de ugyanugy elérhető lesz más kliensről is csak a kuka mappában)
Viszont ha jól próbálom kikövetkeztetni, amit te akarsz:
e-mail leszedése a kliensre -> csak a kliensen való törlés (ekkor értelemszerűen megmarad a szerveren a beérkezett mappában, mivel azt állítottad be, hogy csak a Telefonon törölje, de a kliensen átkerül a kukába) -> ezután ne csodálkozz, ha megint leszedi a szerverről szerintem -
bakospe
tag
Az IMAP-nak - többek között - az is az egyik jellegzetessége, hogy nem törli automatikusan a szerverről a leveleket. Ez akkor lehet fontos, ha te több különböző helyről szeretnéd elérni a leveleidet, például melóból, mobilról stb.
Azonban, ha te valamelyik kliensen kitörölsz egy üzenetet azt elvileg be lehet állítani, hogy ez a változás a szerveren is megjelenjen-e. Sőt, mivel az IMAP könyvár struktúrákat is kezel, ezért ilyenkor nem is feltétlen törlésől, hanem például a Kuka mappába való áthelyezésről beszélünk.
Úgyhogy valami tényleg nem teljesen okés nálatok. Én jelenleg exchange-t használok 1.2-s firmware mellett, ezzel nekem most lekopogom tökéletesen működik minden.[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
-
bakospe
tag
Kilőttem az összes Widget-et... Ugyanúgy akad...
Ha nem tapizok, akkor is látom a visszaszámláló órán, h megakad!
Amúgy egy sikeres párosítás után is feltűnően sokat gondolkodik, de az még elmenne...Paca2: Nem tudod miknek a párosításával lehet az algát létrehozni?
Én nem tudom, de aki tudja az is magánban küldje el, nem akarom h bespoilerezzék a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Valaki próbálta már a DoodleGod játékot?
Feltelepítettem, lecseréltem a fájlokat, a txt-ket kitöröltem, és fut is rendesen. Viszont félpercenként meg-megakad a játék ilyen 5-10 másodpercekre, ami baromi idegesítő, mert amúgy a játék tetszik.
Nem fut semmi más alkalmazás a háttérben, csak vagy 3-4 widget, push sincs most ugye hétvégén. Teló restart után is ugyanez. Ti nem találkoztatok hasonló problémával? -
bakospe
tag
Már nem azért, de 3 munkanapon belül szó nélkül ki kell cserélniük, és nem kell nekik semmit bizonygatnod, esetleg ha nem akarják, akkor elsütöd a "fogyasztóvédelem" szót, és akkor biztos iparkodnak majd...
Mellesleg én is először az Allee-ban 1 héttel a vétel után már le is szervizeltettem (T-s teló). Csodálkoztak is, hogy még csak 1 hete vettem, és máris szervíz...
Fel tették rá a JH3-at, azóta már kétszer frissítettem Kiessel, és lekopogom még egyszer sem ölte meg a telót hálistennek.
Viszont, aki bátrabb az szerintem nyugodtan neki eshet otthon is elsőre, nagy valószínűséggel nem lesz belőle gondja, de én úgy volt vele, hogy jobb a békesség.[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz peter_k #27088 üzenetére
Írták egy csomóan, hogy a frissítés után egy kis időre belassul a teló!!! Olvass vissza...
Egy ki be kapcs, vagy akksi csere megoldja általában. Esetleg widget levétel visszatétel.
Elég sok mostanában a write only...Pl. nekem is meglassult közvetlenül a frissítés után -> megnéztem a procit: ugrált össze-vissza -> restart
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Még egy újdonság, amit jött az 1.2-vel:
ha eléri a 10%-ot, akkor csak egyszer jelez, hogy lemerült a teló és töltsd fel (nem 5 percenként folyamatosan), és 10% alatt megy a zenelejátszó, fényképezőgép, stb!!! -
bakospe
tag
Kipróbáltam a Swype-ot is. Nem rossz, nem rossz!
Ja és a Flash-en is reszelgettek valamit, mert már tényleg jobb lett![ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Sikeresen frissítettem én is 1.2-re, kb 10 perc volt mindennel együtt!
Ezután rámentem a Beállítások -> Szodtver frissítése menüre
Itt pedig megjelent két lehetőség ebből csak az első aktív: "Frissítés keresése"
Miután rányomtam azt írja ki:""Firmware frissítésre van szükség! Letölti a frissítő csomagot? ..."
Nem mertem még leokézni...
Az is érdekes, hogy elvileg a legfrissebb szoftver van rajta... -
bakospe
tag
válasz ZoliM@ster #26022 üzenetére
256
-
bakospe
tag
-
bakospe
tag
válasz fkrinya #25921 üzenetére
Esetleg még az Evmemo-n kívül ez:
TermineWidget -
bakospe
tag
válasz chubii #25785 üzenetére
Én még nem találkoztam sajnos ehhez hasonlóval, pedig nem lenne rossz.
Nekem személy szerint, amik bejött eddig a játékok közül: SliceIt, Amtalee, ConstructorKit, PirateRaid, CutEmAll (sajnos nem lehet benne menteni), Necklace (csak sajnos nehezebb pályákon a kis gyöngyök miatt, nagyon rossz a kezelhetősége számomra), TileStorm Lite (itt szintén a kezelhetőséggel van valami gond, nekem egy csomószor nem érzékeli a tapizást...)Ezek nagyrészét már végig játszottam, tudtok ehhez hasonló játékokat még?
Szerk.: ez a Sliding Leaf nem tűnik rossznak, majd kipróbálom! Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Múltkor, hogy kipróbáljam a HD Tune Pro-t, törölnöm kellett a kártyáról az összes partíciót, de az sem segített aztán a PC-n megformáztam újból, majd visszamásoltam rá mindent. És ma vettem észre, hogy nekem is most már dobja a hibaüzenetet 1 perc körül 720p vidi rögzítésnél, és kilép...
Holott eddig nem volt vele semmi problémám! Úgyhogy ezt elb..tam...
Megpróbálom majd, hogy a telefonnal formázom meg a kártyát, hátha megjavul...[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz FőDudu #24518 üzenetére
Szerintem van náluk két kategória:
- az általad is említett "kutdjahonnanbeszerzett"
- meg a gyártói garisSzóval SZERINTEM nem a bugázott telóhoz csapják hozzá a garanciajegyet...
De nem vagyok benne annyira a témában szóval nem 100% amit írok, de biztos hogy vannak itt a fórumon olyanok akik ezt jobban tudják! -
bakospe
tag
válasz FőDudu #24516 üzenetére
"Mi az hogy felarert ad Samsung garanciat?"
Magyarán, ha valami gond van a telefonoddal, a Samsung vállalja a garanciális időn belül a telefon szervizelését. Akármelyik hivatalos Samsung mintaboltba bemész, a megkapott gyári garancijeggyel, és ennyi.
A bolt gari, az meg ugye, lehet két hét múlva már a bolt sincs meg...
-
bakospe
tag
válasz the radish #24123 üzenetére
Akkor szerintem próbálkozz a 1430-as ingyenesen hívható számon, ott talán le tudod kérdezni, hogy aktiválva van-e a díjcsomag. Viszont, hogy mennyi áll rendelkezésre a 100 megás keretből, itt is csak pénzért tudod lekérdezni (vmi 56 HUF).
-
bakospe
tag
válasz the radish #24120 üzenetére
Elvileg ha belépsz a www.t-mobile.hu-n akkor ott meg tudod nézni, hogy aktiválva van-e már a csomag. Itt le is tudod kérdezni pénzért!, hogy pontosan mennyi adatforgalmat használtál fel.
A csomagkapcsolt adatok számlálójával a telefonon is valamennyire nyomon tudod követni, természetesen ez nem teljesen pontos, mert a T 10 kbyte-os egységeket számlál, míg a telefon byte szinten rögzít. Emellett elvileg a T küld sms-t ha elérted a felhasználható adatmennyiség 50, illetve 99%-át.[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz SlyChocolate #23896 üzenetére
Palringo
Én a 2.1.7-eset használom jelenleg, de úgy tudom a 2.2.2-ben is van MSN. -
bakospe
tag
-
bakospe
tag
Nem maradt becsatolva. Utána megcsináltam a partícionálást, de ugyanaz a hiba megint.
Nem lehet, hogy valami rejtett partíció van a kártyán, amit a Windows nem lát?
Mert az is érdekes, hogy azt írja a kártyára a HD Tune Pro, hogy 8mB!!!
Holott 8gB kellenne legyen...OK, akkor még lehet megpróbálom a fájltesztet.
Igazából számomra annyira nem fontos, mert nem volt semmi problémám a működésével, csak kíváncsi voltam milyen eredményt ad.[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Kipróbáltam a HD Tune Pro-t. Laptop kártyaolvasóval SD adapterrel. Az a probléma, hogy írás tesztet nem enged csak ha eltávolítom az összes partíciót. Jó csináltam egy biztonsági mentést a kártyáról, de a lemezkezelőben, nem engedi törölni azt az egyetlen egy partíciót, ami rajta van. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz ruszi_tomi #23706 üzenetére
Nekem is ugyanilyen típusú kártyám van és 7 megával másol rá. Szerintem cseréltesd ki. Amugy milyen fájlrendszerre formáztad?
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz ruszi_tomi #23703 üzenetére
Hol vetted a kártyát? A Kingston-okból nem ritka a hamisítvány...
-
bakospe
tag
Egy jó kis RSS widget: [RSS World]
Meg szerintem ez a játék sem rossz [Thumpies] -
bakospe
tag
válasz ates84 #23184 üzenetére
Ahogy előttem is írták szerintem az ébresztőre megoldást jelent, ha a Mentésre tapizunk nem pedig a pöttyre. Én még mindig így csináltam, és egyszer sem fordult elő, hogy nem ébresztett volna, amióta meg van a telefon, akár ki volt kapcsolva éjszakára, akár nem.
A videófelvétel akadás pedig szerintem csak a nem jó minőségű memóriakártyák (vagy pl. hamisított Kingston) miatt van. Nekem egy 8 GB-os Kingston Class 4-es van benne, még csak meg se röccent egyszer sem. De van olyan, akinek Class 2-es és még az is vitte simán.
-
bakospe
tag
válasz ates84 #23003 üzenetére
Hali!
Próbálok válaszolni a kérdésekre!
1: A záridő talán lehetne kicsit rövidebb, de lehet csak nekem remegős a kezem túlzottan. De elég sok mindent lehet állítgatni, és ilyen szoftveres lagg semmiképp sincs!!
2: Nem szoktam albumokat lejátszani, de szerintem igen, mert mindenképp ID3 tag alapján megy.
3: Én még 4 gigással nem próbálkoztam, de egy 40 perces 720p-s mkv-t simán visz! Avi-t is lejátszik, de vannak vele apróbb problémák.
4: Nem lehet, automatikusan rámásolja a telefonra.
5: Legelső neki futásra lassan talál jelet, de a későbbiekben offline használat esetén 1-2 perc alatt. De ez is változó, firmware függő például...
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
válasz galmat89 #22229 üzenetére
Hogy érted, hogy annyival másol? Annyival tudsz írni rá? Mert azt nem hinném, maximum annyival tudod olvasni...
(Nekem egy 8 gigás Class 4-es Kingston microSD-m van, és 7200 kbyte/sec-el tudom írni. Mellesleg nincs semmi videorögzítési problémám 720p esetén sem.)
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Ki lehet valahogy kapcsoni, hogy kritikus töltöttség esetén, ne dobálja 5 percenként a hangüzenetet, plusz az "Akkumulátor lemerült" szöveget a teló? Csendes módban meg a rezeg szóval az sem jobb... Igazából annyira nem lenne probléma, csak a gyakorisága zavaró számomra.
A másik, ha olyan widget-ed van kint, ami netet használ, és nem vagyok wifi közelben, a 3G-t meg nem akarom épp használni, akkor meglehet oldani, hogy szintén ne dobálja az üzit, h be akarom-e kapcsolni az adatkapcsolatot? JF2-nél a Wifit akarta, JH3-nál meg ezt... -
bakospe
tag
Ha már az aksi a téma. Nekem egy hete van meg a teló, és én is kicsit keveslem az aksi kapacitását, főleg annak fejében, hogy nagyon sokan dícsérték pont ezt. Eddig még minden nap töltöttem (20-30%-ig leszokott merülni), jó még az újdonság miatt elég sűrűn nyomkodom Arra persze figyelek, hogy ne fusson feleslegesen semmi.
Viszonylag gyakran nézegetem az aksit a rendszerinfó menüben, és van hogy elég gyorsan csökken, de pl. volt olyan is, hogy ránézek egy félóra-óra készenlét után, és magasabb értéket mutat, mint előtte ?! Ti tapasztaltatok már ilyet?[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
[ Szerkesztve ]
-
bakospe
tag
Egy T-mobilos Wave-em van, aztán tényleg szó nélkül befrissítették rajta a szoftvert (persze mondtam, hogy újraindul soxor magától stb sablon duma) az Allee-ba a Samu szervízbe, JH3-at kapott. Az már más kérdés, hogy később vettem észre, hogy a tetején lévő fekete műanyagot leütötték picit... Mer nem emlékszem, h ott lett volna az a kis "hiba"... Nem is értem, kicsit felb@szta az agyam.
Szerintetek érdemes JI2-re frissítenem?
KIES-el menni fog, így már, hogy nem T-s szoftver van rajta? -
bakospe
tag
Szoftverfrissítés előtt állok. Mit érdemes lementeni a telóról, és milyen módon? Beállítások megmaradnak?
-
bakospe
tag
válasz gamek!ller #18240 üzenetére
Á köszi, ki is próbálom!
-
bakospe
tag
válasz gamek!ller #18231 üzenetére
A gitár progit honnan szedted?
-
bakospe
tag
Sziasztok!
Két problémám lenne:
1. Raktam egy csomó háttérképet fel a telóra (1280x800), a samsungwave.hu-ról szedtem őket, és amikor be akarom állítani háttérnek őket, nem tudja úgy megoldani, hogy görgethető legyen, nem is jön be az a sárga téglalap beállításkor. Saját készített fotóknál, illetve amik fent voltak alalpból képek a telón, azoknál simán megy. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
2. Nem tudom valaki próbálkozott-e már olyannal, hogy a laptopon lévő vezetékes netet megossza wifi-n és erre kapcsolódjon rá a Wave-el. Win7 van fent, UTP-n jön a net. Csináltam egy adhoc vezetéknélküli profilt, és engedélyeztem, hogy az internetet is megossza rajta. Na most pl ha WPA2-s titkosítás akkor nem is tudtam rácsatlakozni a mobillal, wep vagy titkosítás nélkül sikerült csatlakozni, de nem volt internet. Előtte kipróbáltam egy másik laptoppal a megosztott wifi-t és azzal sikerült a csatlakozás és ineternethozzáférésem is volt. Valaki próbálkozott már ilyennel?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...