- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Szerintem előtte azért érdemes lenne felhívni a 1220-at, többed magammal örömmel segítünk
Nem biztos, hogy a készülékkel van a hiba, lehet, hogy központilag van valami bibi, amit üzletből nem tudnak megnézni, mi viszont a telefonos üfsz-on igen. (Az okostarifák egyébként online APN-nel működnek, annak kellene nyerőnek lenni.)
-
Con Troll
senior tag
Ingyenes a Fruit Ninja! +a Plants vs Zombies letöltését is ajánlom, addiktív játék
És 0 ft.
-
Con Troll
senior tag
válasz
leslieke #43991 üzenetére
Regisztráltam én is új fiókot, de a saját oldal menüben nincs olyan, hogy kuponok.
Hitelkártya nincs regisztrálva, mert az én bankkártyám nem használható netes vásárlásra. Lehet ez a baj? De gondolom nem csak én vagyok itt akinek ilyen a kártyája és mégis használja a kupont. -
Con Troll
senior tag
A telefonkönyvben alul középen [...], azon belül ismerősök szerzése. Ott kiválasztod a facebookot , (Menü-Saját fiókok-ban legyen benne a facebook profilod) megjelennek az ismerőseid és egyenként ki kell pipálgatni azokat, akiket szeretnél importálni a telefonkönyvbe. Ezután "Ment" gomb. Így már benne lesznek a facebook lapok a névjegyzékben és kicsit macerásan, egyenként kell párosítani a facebook és a telefonkönyv névjegyeit. pl telefonban Jakab nevű névjegyet hozzápárosítod a facebookos Gipsz Jakab névjeggyel így:
Jakab névjegyet megnyitod, alul [...] ott pedig Névjegy csatolása. Kiválasztod a facebookos Gipsz Jakab névjegyet és összepárosítod, ezek után marad ugyanúgy Jakab a névjegy, de már integrálva van a facebookos account is. Tehát a nevet nem írja át. -
Con Troll
senior tag
Szerintetek ha multizással téglát csinálok a telefonból és beviszem egy szervizbe, mondván, hogy nem működik "valamiért", akkor kicserélik? Garancia ideje hamarosan lejár, szeretném kihasználni ezt a 1,5 hónapot még...
Tetten tudnak érni a szervizesek valamilyen teszttel vagy vizsgálattal, hogy én rontottam el a telót? -
Con Troll
senior tag
Ha felteszem a KIES ajánlotta új szoftvert, akkor a buherálás által beszerzett Premium Social Hub ugrik, vagy megmarad?
-
Con Troll
senior tag
Kipakoltam a "Feedek és frissítés" nevű widgetet, elsőre működött is, twitter és facebook postokat is megjelenítette. Majd újraindítottam a telót, azóta nem jelenít meg semmit. Annyit ír csak, hogy
"Érintse meg itt a Saját fiókokba való bejelentkezéshez"
Hiába érintgetem, nem történik semmi, a beállítások és a frissítés gomb is inaktív a widgeten. Saját fiókokban minden jól van beállítva, folyamatos a kapcsolat facebookkal és twitterrel is. Mi lelte a widgetet? -
Con Troll
senior tag
Mitől lehet az, hogy pár napja a teló kénye kedve szerint úgy viselkedik, mintha ki lenne kapcsolva? Mármint eldobálja a hívásokat, pedig nincs aktiválva a repülő mód, térerő folyamatosan maxon van, mégis arra panaszkodnak, hogy hívnak és ki vagyok kapcsolva. A hívásokról pedig kb. fél óra után jön az sms, hogy nem fogadott hívásom volt ekkor és ekkor, xy-tól. A vicc az, hogy nem mindegyik hívással csinálja ezt, teljesen random módon "válogatja" ki, hogy mikor imitáljon kikapcsolt állapotot. Ezt hogy lehetne orvosolni?
-
Con Troll
senior tag
-
Con Troll
senior tag
Ti már tapasztaltatok olyan bugot, hogy ha egymás után több, mint 2 ébresztést állítok be, és ezek mondjuk a szundi időkkel "egymásra csúsznak", akkor az ébresztések törlése után is, másnap megszólal a vekker?
Tehát pl. ha az ébresztés 1 x-edik szundija 10:00kor ébresztene, de ébresztés 2 alapból 10:00-kor kezdődik, akkor megkergül, és az óra menüben hiába törlöm ki az összes beállított ébresztést, másnap 10:00-kor megszólal ébresztés 1 szundija... -
Con Troll
senior tag
Mit lehet tenni ama jelenség ellen, hogy ha sok fájlt azonos névvel, a név végén sorszámmal pakolok a telóra, akkor normálisan rendezze össze őket? Mert nekem több száz kép esetében így állította fel a sorrendet:
kép1
kép10
kép11
...
kép19
kép2
kép20, stb.
Ez azért elég zavaró. Átneveztem a kép1-et kép01-re, és a többit is, de nem tartom túl komfortosnak azt, hogy át kell nevezgetni az elemeket ahhoz, hogy normális sorba tudja rendezni őket a masina. -
Con Troll
senior tag
Milyen kis aranyosak
Még mindig jobb, mintha ehhez a régi klasszikushoz hasonló "magyarságú" levelet kaptál volna:
HaszNÁLLAti UTmutatA játék neve: ELEKTROMOS CSELLENTYÜCSKE. Biztos nágy az örom !
Hogy a gyermek eztet a játék neki, ünneplő alkalom kezébe venni,
által kissé tanulás célzatából kaptál. Tehátakorlá Suk !1. A doboz tetővel bír. Ez leszedés után szabad
benyujtás a kézenk, négyszögalak ELEKTROMOS
CSELLENTYÜCSKE.2. Alapos és kézbentartva alányulva óvatosan dobos
fenekéről első játék bekezdését.
FUGYULIM ! Felszólít !3. Mindezután meg lehet kezdeni játszását a játéknak
vele.4. Fogjátok a drót alfelét a kéz magsujja közzé, és
job kezetek föl-le mozgat, majd onnét villany be-
kapcsol, hirtelen smrigli erősen, különben nem jön
a villany se át, se hosszu, se tyü.5. Egyfejü magánjáték. Ha vagytok egyed és nincs játszó,
önmagatokból is összerakni, és az nyer, aki előbb.MINDENFEJÜ VÉTELEMBERNEK ÜZEN KEDVES JÁTSZÁS ?
GYÁRTMÁNYTYó CÉG
-
Con Troll
senior tag
Próbáltam leszedni a Pirate Raid nevű játékot, ami nekem régen meg volt, mert ingyenesen le lehetett tölteni. Nem engedi...azt akarja, hogy megvásároljam. Ez miért van?
-
Con Troll
senior tag
válasz
leslieke #36507 üzenetére
Nem
Eddig nem kellett restartolnom ebből kiindulva most se tettem. De így már működik
Kicsit többet vártam a fizetős appstól, de hát örüljünk, hogy legalább ennyi vanMajd jobb lesz.
Most akkor ezek szerint amiket akciósan letöltöttem ingyen régebben, azokat a progikat buktam? Ha igen, akkor az elég nagy f*szság...Spoofolt cuccaim nem voltak, csak az akciósan megkaparintott cuccok miatt aggódok.
-
Con Troll
senior tag
Ma reggel kiírta az apps hogy van frissítés, frissítettem. Utána beléptem, és megint felajánlott egy frissítést, de nem indul a letöltés....Mit csináljak? Így nem tudom használni az appsot.
-
Con Troll
senior tag
Nekem is gyári független, 1.2, prémium social hub van, és tökéletesen működik nálam is a facebook kliens chattel együtt.
-
Con Troll
senior tag
Valakinek valami ötlet, hogy miért lehet ez?
Ha usb-ről leszedem a telót és elindítom (megnyitom) a zenelejátszót, akkor ezt az üzenetet dobja ki: Memóriakártya betöltve. Az alkalmazás bezáródik.
Ki is lép, és utána működik is rendesen. De mi lehet ez?
-
Con Troll
senior tag
Köszönöm, ezeket mind tudom. Nem vagyok hülye, nyilván azért aktiváltam eddig minden hétköznap, mert jó párszor megszívtam azzal, hogy nem ébresztett, holott mindennapi ismétlésre volt állítva. Tök alap, hogy az egyszeri ébresztést mindig aktiválni/újra be kell állítani, benne van a nevében is. Szerintem egy kicsit félreértetted az előző hozzászólásaim lényegét..
-
Con Troll
senior tag
válasz
SlyChocolate #31909 üzenetére
Igen, amiota meg van a telo, azota nem mukodik a napi ismetles. De ha jol emlekszem tobben is vagyunk itt igy. Eddig minden este ujra be kell allitanom a masnapi ebresztest (listaban az idopontot megnyitni, majd ujra elmenteni), nem eleg csak az ebresztesi menuben levo zold orakat ki- vagy bekapcsolni. Azt nem tudom hogy kikapcsolva mit muvelne, mert nagyon ritkan szoktam kikapcsolni, de majd letesztelem kivancsisagbol
-
Con Troll
senior tag
Social Hub: Érdekes, hogy vannak olyanok akiknek nem működik normálisan a sochub, másoknak meg vígan fut. Nekem pl. semmi gond nincs vele, megcsináltam a leírás alapján (nem a teljes fw módosításos módszerrel, hanem az egyszerűbbikkel) és minden flottul megy. Még úgy is, hogy preconfignál ki kellett vennem az akksit, mert szarakodott, nem akart végezni, utána meg alig akart bekapcsolni a teló
Ébresztő: észrevettem, hogy ha pl. hétfőn beállítok egy ébresztést hétköznapi ismétléssel, akkor most már (néha-néha, elvétve) úgy is ébreszt második, harmadik napon, hogy nem mentem bele az ébresztés menübe és aktiváltam újra a beállított időpontot. Furcsa ez is.
-
Con Troll
senior tag
Nekem is beégett a kijelző, minimális szinten, és csak a *#0*# menüben található színteszteken vagy miken észrevehető. De azért zavar a tudat. Ha kis idő elteltével, miután esetleg jobban beég, ha elviszem szervizbe akkor mit csinálnak? Cserélnek vmit vagy azt mondják sorry ez van? Egyébként október elején vettem a telót..
-
Con Troll
senior tag
Ne emberek, ezt mire véljük? --> böngészgetem az appsot telefonon, és a kiemelt/új kategóriában megjelent ez a progi: withsubsplayer trial. Amúgy jó kis cucc, fix, hogy meg fogom venni. Letöltés helyett azonban Vásárlás gomb van az oldalon, ezt megnyomva pedig feljön: Hitelkártya vagy mégse ablakocska. A hitelkártya opcióra bökve elkéri a kártya számát, biztonsági kódot, majd utána beléptet az apps-ba, jó szórakozást kívánva. Viszont a fizetős részlegben semmilyen progi nincs, és azt írja ki, hogy a szolgáltatás hamarosan elérhető lesz.
Látom már volt terítéken a téma, bocs, csak nagy felindulásban egyből elkezdtem gépelni, nem olvastam vissza.
-
Con Troll
senior tag
válasz
mrmegtette #30050 üzenetére
-
Con Troll
senior tag
Üdv!
Nem rég frissítettem 1.2-re és azóta nem látja az USB kapcsolatot a gép. Mit tegyek? Volt másnak is ilyen?....csak poén, ne vegyétek komolyan....
Az viszont tényleg érdekelne, hogy a magic torch nevű progit meg lehet-e buherálni valahogy úgy, hogy háttérben is fusson? Mert ha a kamera vakuját használom és lezárom a képernyőt akkor kialszik a vaku is...ha nem zárom le akkor meg állandóan átvált egy másik világítási opcióra, mivel kézben tartom a telót és a lezáratlan kijelzőt folyamatosan, akarva-akaratlanul is nyomkodom a tenyeremmel.
-
Con Troll
senior tag
DjBlero, mesa23, leslieke, Rotor82: köszönöm a segítséget mindannyiótoknak!
-
Con Troll
senior tag
Hűűű szánjon meg engem is valaki egy ilyen ndrive-os okossággal priviben
Előre is köszi! -
Con Troll
senior tag
Azt észrevettétek Ti is, hogy ha le van némítva a teló és megy a zenelejátszó (fülhallgatón), akkor hívás esetén ugyanúgy csörög, mintha nem is lenne lenémítva?...általában nekem a gyári samus csengőhang szólal meg. Elég idegesítő.
-
Con Troll
senior tag
-
Con Troll
senior tag
Volt szervízben a telefon, az USB/töltő csatlakozója kilazult. Szoftvert is frissítettek, JI3-ról JI5-re. Régebben, JI3 alatt ha kikapcsolt a képernyő, akkor elég volt megnyomnom a jobb oldali, beszélgetés megszakító/kilépő gombot, és újra aktív lett a képernyő. Most viszont erre nem reagál, hiába nyomogatom. Csak a bill.zár gombbal tudom feléleszteni a képernyőt. Más esetekben kifogástalanul működik a gomb, tehát valami beállítási para lehet. Hogy lehet ezt visszaállítani?Naná, hogy akkor találom meg a megoldást, amikor már megkérdeztem...
Ha valakit esetleg érdekel, akkor: Menü->Beállítások->Általános->Érintés->Háttérvilágítás bekapcsolva: Bármely gomb. -
Con Troll
senior tag
Nem hagyta abba a pár nappal ezelőtti USB hibát a teló, úgyhogy elvittem szervízbe, majd kisül, hogy mi volt a baj. Szerintem nagyon kilazult az a kis ficak ahova be kell dugni a kábelt, és azért kergült meg. Kaptam cseretelefont, legfrissebb androidos. 5 perc után b@*ztam volna ki az ablakon, nem is értem, hogy miért dob mindenki hátast ettől az androidtól. Ez a vélemény 3 nap elteltével sem változott, nyomkodtam naponta több órát, tudom, ez kevés, hogy teljes mértékben megismerjem a rendszert, de az eddigi benyomások alapján kizárt, hogy lenyűgözzön, és összehugyozzam magam érte. Wave-bada-hiány
-
Con Troll
senior tag
Az mitől lehet, hogy a teló úgy viselkedik, mintha USB-re lenne dugva? Elsőként másodpercenként felugrott az a lista, amiből ki lehet választani, hogy KIES, háttértár, internetmegosztás, stb... módban csatlakoztassuk a telót, majd ez eltűnt. Ezt egy jó óráig játszotta, megjelent, eltűnt és így tovább. Most már beállt valami stabil kapcsolatra, ennek megfelelően tölti is magát, legalábbis azt jelzi, közben pedig rohamosan merül az akksi...nem tom hogy lehetne kilőni. Ötlet, hogy ez mitől lehet?
-
-
Con Troll
senior tag
válasz
szabob1996 #23056 üzenetére
Hol található ez az álhívás funkció? Tennék egy próbát a mai nagycsaládi bájolgáson...
-
Con Troll
senior tag
válasz
boszitom #22687 üzenetére
Nekem pedig kint a hideg utcán iszonyat gyorsan lemerült (legalábbis azt jelezte), 50%-ról pikk-pakk leesett 10 alá a töltöttség. Kicsit megmarkolásztam az akksit, felmelegítettem, felment 15%-re, legalább hazafelé tudtam zenét hallgatni
. Most már itthon vagyok, kb 20 fok van és ahogy melegedett a teló/akksi, úgy ment fel szépen a töltöttség is, jelenleg 32%-on van. A miértjét tudom a dolognak, csak azért jegyeztem meg, hogy egy kis akku-markolászással jó eséllyel fel lehet pörgetni még egy kicsit a telót nagy hidegben
-
-
Con Troll
senior tag
Működik a kamerám, nincs fényképező hiba üzenet
köszönet a tegnapi linkelőnek,fordítónak!
-
Con Troll
senior tag
Most fejeztem be a zenefelismerő hosszas tesztelését...egyszer sem tudtam kifogni rajta. Keresgéltem minél alterebb előadót, magyart, németet, spanyolt, mindegyiket megtalálta. Még bele is beszéltem párba, illetve a számba is beletekertem itt-ott, de nem tudtam kifogni rajta...Nagyon pöpec. Vajh hogy működik?
-
Con Troll
senior tag
válasz
Zolii44 #22265 üzenetére
Ne rakd fel...ezt akkor érdemes elvégezni, ha korábban frissítetted a kamera fw-jét és a frissítés után, ha használni akarod a kamerát, akkor "Fényképező hiba" üzenettel kilép a kamerából. Tehát egyáltalán nem működik. Elvileg ezt a hibát lehet orvosolni ezzel a megoldással. Minnyá' kiderül...
-
Con Troll
senior tag
Köszönöm a segítséget, akkor mindjárt meg is csinálom.
Minden világos, csak a gari kérdés nyomaszt. Akkor ezek szerint azzal, hogy megcsináltam a *#1973.......... menüben a kamera fw frissítést, urgott a garim? Más módosítást nem csináltam, nem babráltam a szoftverrel, stb...
-
Con Troll
senior tag
-
Con Troll
senior tag
válasz
vidékiürge #21762 üzenetére
ásványvizes palackkal is müködik. mármint ha van benne viz.
-
Con Troll
senior tag
-
Con Troll
senior tag
Nekem 2.0 a hw, es made by samsung van az akksi ala irva. Ettol fuggetlenul semmilyen minosegbeli kifogasom nincs. Viszont erdekes dolog tortent a kamera fw frissitese utan, es ahogy visszaolvasgattam, nem csak nalam jelentkezett a dolog. Ahogy belepek a kameraba, "fenykepezo hiba" uzenet felvillanasa utan azzal a lendulettel ki is lep. Mi erre a megoldas? Szoftvert frissiteni most nincs lehetosegem bizonyos okok miatt. Irany a szerviz? Ott nem fognak pattogni azert, mert csesztettem a kamera fw-jet? Tehat garancia vesztes, megkovezes ugye nem fog elofordulni?
-
Con Troll
senior tag
válasz
peterk #21404 üzenetére
Na és ahhoz mit szóltok, hogy sikerült megdönteni egy videóval a telót? Family guy részről van szó, internetről letöltött, jogdíjak megfizetve, nyilván...6-ik évad bármelyik része. Nem támogatott audio codec-re hivatkozva csak a képet jelenítette meg, hangot nem. (avi formátum)
-
Con Troll
senior tag
Azt ki lehet valahogy lőni, hogy ha az akksi 10% alatt van, akkor ne korlátozza le a zenelejátszót, videólejátszót, kamerát, stb...?
Szerintem alapvetően okos és jogos megoldás, de lehetnek olyan helyzetek amikor jól jönne, ha ki lehetne lőni ezt a cuccot mondjuk egy fénykép erejéig. -
Con Troll
senior tag
válasz
lasarus1988 #21020 üzenetére
Rá, és konrkétan most sikerült letennem a játékot
De most is csak azért, mert késésben vagyok egyetemről... -
Con Troll
senior tag
válasz
TomWexX #21000 üzenetére
De egyszerre csak pár cuccot tudok kitenni a grundra, és köztük így is átmennek a katonák...vagy mi a csudák. Hogy lehet olyan védelmet összehozni, mint amilyen a képen van?
szerk.:ja vágom, le kell ölni egy ellenfelet, azért kapok pénzt, amiből meg lehet másikat építeni.
-
Con Troll
senior tag
Meg lehet valahogy oldani, hogy az előlapi kamera képét lássuk kamera üzemmódban? Régi NOKIA telómon lehetett választani, hogy elsődleges (hátlapi) vagy másodlagos (előlapi) kamera képét mutassa-e.
-
Con Troll
senior tag
Arról nincs valami információ, hogy az újabb verzás böngészővel lehet-e majd letölteni megauploadról, illetve ilyen-olyan oldalakról? Ez sem lenne hátrány, ha beletennék már...
-
Con Troll
senior tag
Érdekes dolog történt ma. Csendes üzemmódban volt a teló, és fülhallgatóval hallgattam zenét róla. Miközben ment a zene, felhívtak, és csörgött a mobil. Hangosan, méghozzá az alapértelmezett samus csengőhanggal, ami egyik profilomban sincs már beállítva, pláne nem a csendesben. Namost csendes üzemmódban miért ad ki hangot? Nem maceráltam a profilt, minden ugyanúgy van ahogy kijött a gyárból. Lehet, hogy a zenelejátszó zavart be?
-
Con Troll
senior tag
Szerintetek az miért van, hogy a teló facebook kliensével csatlakozva a fiókomhoz rendre azt az üzenetet kapom, hogy a facebook-szerver nem stabil? Utána pedig a második hiba: nem sikerült csatlakozni a szerverhez.
Érdekes módon böngészőből sem megy, általában egyszerűen nem nyitja meg az oldalt. Ha mégis megnyitja, akkor az e-mail és jelszó beírása után a bejelentkezésre kattintva nem töltődik be a fiókom. -
Con Troll
senior tag
Ki lehet valahogy lőni, hogy GPS-ben ne kérdezgessen percenként arról, hogy wifihez vagy 3G-hez akarok-e csatlakozni? Eléggé idegesítő, hogy minden percben az arcomba jön ez a kérdés, semmit nem lehet látni pl. navigáláskor...
-
Con Troll
senior tag
válasz
DonMedve #19091 üzenetére
Esélyes, hogy nálam is az lesz, ugyanis volt még egy furcsa eset ami többször is előjött már: teló csatlakoztatva PC-hez háttértár módban, fel akartam másolni egy nagyobb méretű filmet (~1,5GB). Másolás, beillesztés. Jó pár percig semmi nem történt, majd megjelent a kártyán a film, teljes terjedelmében, de nem másolt semmit se előtte, se utána. Csak úgy odakerült. Vártam még 10-12 percet, hátha beindul, de sajnos nem..úgyhogy hardver biztonságos eltávolítása után telón néztem a videó fájlt amit se megnyitni, se törölni, se átnevezni, se áthelyezni nem tudtam, és a mérete érdekes módon 1 KB volt, pedig a gépen még 1,5GB-t írt. Gépről próbáltam meg törölni, akkor ki is törölte, de valahogy mindig visszakerült kb. 10 másodperc után, törölhetetlen volt. Úgyhogy format kellett neki...
-
Con Troll
senior tag
válasz
kelly416 #19085 üzenetére
Nekem is pont a hétvégén volt ilyen gondom, memkártyára ment a videó és nekem is 1 perc környékén írta ki azt, amit én sem tudtam elolvasni. Visszanézve a videót tényleg szaggatott. Gondoltam megpróbálom előidézni a hibát megint, elkezdtem felvenni, de ekkor már 4 perc után sem jött az a hiba, és nem is szaggatott. Nem tudom mitől lehetett, 8GB-s C4-es kártyám van. Halkan megjegyezném, hogy ez volt az első 720p-s videófelvétele a telónak, nem tudom, hogy ennek lehet-e valami köze hozzá, mert azóta nem produkált ilyet.
-
Con Troll
senior tag
válasz
AMD_ok #19058 üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve a telóval, számomra nem mutatott egy olyan hiányosságot sem, amit nem bírnék kiheverni. Azért vannak neki, amit a legtöbben (én is) sérelmeznek, az az alkalmazások színvonala és mennyisége. Kevés van egyelőre, és ennek a kevés cuccnak is nagy része értelmetlen fos. De azért lehet találni jó cuccokat is, csak át kell nyálazni a boltot, valamint érdemes nem elfeledni, hogy egy kb. fél éves rendszerről beszélünk, szóval türelmesen várjuk, míg beindul az app-özön. Illetve a Social Hub, amiről kb. senki semmit nem tud, legfrissebb hírek szerint az új bada-s telók megjelenésekor indul majd az is. Valamint a böngésző hagy némi kivetnivalót maga után, pl. teljes flash támogatás, szövegtördelés. Ezektől függetlenül szerintem remek kis masina, én nagyon szeretem, és bízom benne, hogy ezeket a kis betegségeket (rövid)idővel majd kinövi.
-
Con Troll
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy a zenelejátszónál a zenék adatinál mi az a kis "szamárfül" szerűség az oldal alján? Gondolom lapozási lehetőségre hívja fel a figyelmet, de én a világért sem tudok lapozni. A képen a jobb alsó sarokban van az ominózus szamárfül:
-
Con Troll
senior tag
Már korábban is felvetettem ezt a kérdést, de engem még mindig nagyon foglalkoztat: meg lehet valahogy oldani, hogy a megaupload, rapidshare, stb... oldalakról fájlokat töltsek le a telefonnal? Mert eddig nekem a beépített böngészővel megauploadon a letöltés ikonra bökve "nem támogatott tartalom" címen meghiúsultak a letöltések, opera minivel pedig a jól ismert letöltés előtti visszaszámlálás folyamatosan megáll, oldal frissítgetéssel talán eljutok 0-ig, de akkor meg nem tölt le semmit. Bekerül a letöltések közé, de meg sem moccan. Érdekes, hogy más oldalról, pl. beemp3, simán lejött a muzsika a beépített böngészővel is. Jó lenne ha lenne valami megoldás, mert az itthoni mobilnettel alig-alig tudok letölteni bármit is, viszont hétköznapjaim 80%-át olyan helyen töltöm, ahol van wifi hozzáférésem. Ötlet valakinek?
-
Con Troll
senior tag
Én nagyon meg vagyok elégedve telefonnal, már többnyire kiismertem a rendszert is. Nekem egy-két kivétellel minden téren megfelel, amit hiányolok, az az alkalmazások tömege és sokszinüsége, de persze ezzel tisztában voltam a teló vásárlás előtt, és vagyok is, hiszen rendszeresen olvasom fórumot. A másik amit hiányolok az a social hub, ezt mondjuk besorolhatnám az alkalmazásokat illető hiányomhoz, remélem majd készül egy olyan ingyenes progi, aminek birtoklásával nem kell majd a social hubra támaszkodni teljes mértékben. És a harmadik amit szivesen fogadnék: a fizetős alkalmazásokkal való "ügyeskedés".
-
Con Troll
senior tag
be akartam regelni a samsung oldalán a +garanciáért, de amikor a sorozatszámot beirtam, akkor azt a hibát kaptam, hogy ezt a sorozatszámot már beregisztrálta valaki
ez hogy lehet?? nem sufniboltból van a teló, a saturnban vásárolták nekem, nyilván teljesen új. de ezek szerint mégis van valami gebasz. mit csináljak? toporzékoljak a saturnban, vagy mi legyen?
-
Con Troll
senior tag
-
Con Troll
senior tag
miert nem lehet letolteni??? se megaupload se rapidshare se hotfile nem mukodik a telon keresztul, nem tamogatott tartalom cimen elutasitja a bongeszo a letoltest. mit lehet tenni??
-
Con Troll
senior tag
hogy lehet a mevjegyzekben levo embereket osszeszinkronizalni a facebook profilukkal? illetve meg az is erdekelne, hogy megaupload es tarsai letoltooldalrol miert nem enged a telo letolteni? vmi olyasmit ir ki hogy nem tamogatott (vagy megengedett) tartalom. orvossag esetleg erre?
-
Con Troll
senior tag
Olvasgattam az utóbbi pár hozzászólást, és láttam hogy samu kifogyott a samoled kijelzőkből. Ezt ugye most nem úgy kell értelmezni, hogy ha pl. novemberben szeretnék venni egy wave-et akkor az már nem samoled-es lesz??? Mert akkor megőrülök.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest