- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
szebev #50281 üzenetére
Szia!
-Amikor átmentetek a te gépedre másik USB kábelt használtatok, vagy uazt amivel a tesódén is próbálkoztatok?
-Az általad említett 1106242233LISS8500XXKF3 szoftver verzió megtalálható a németeknél, oroszoknál, lengyeleknél...is. (kugli alapján számos találat volt több régióban is).
-Az USB probléma meg lehet, hogy hardveres eredetű. -
a510
aktív tag
válasz
szebev #49659 üzenetére
Nem tudom árban belefér-e, SE Xperia mini/pro, nem az x10 mini. Különösen ajánlottat nem sűrűn osztogatnak.
Vagy SE Ray, van szép bordóban (az kb. wave1 méretű) -
szimike79
őstag
válasz
szebev #49659 üzenetére
Tudom javasolni az SE minit. Párom imádja. Kicsi a kijelző, de egész jól használható, gyors, elfogadható fotókat lehet vele lőni. Egyébbként minőségileg jó, nagyon egyben van, ahhoz képest hogy műanyag, de a jobbik fajtából. Ráadasul neked is lenne rálátásod a droidra. Csak ajánlani tudom.
-
boszitom
csendes tag
-
szimike79
őstag
válasz
szebev #48951 üzenetére
Ha meglesz a 2.0-a nekünk is, és nem lesz számottevő különbség a két teló firmje között, akkor nem hinném hogy zavaró lenne. A Wave2-eseknek is szívesen segítettünk, ha tudtunk. Amúgy majdnem olyan nagy bada fórum jellege van a WaveI-es topicnak, ami nem baj, mert bada terén talán mi vagyunk a legtapasztaltabbak.
-
szimike79
őstag
-
anrab
addikt
válasz
szebev #47864 üzenetére
ebben van egy X utána, ami a többinél nem szerepel. hogy van e jelentősége...?
MultiLoaderX_v5.65.exe
google:
"Nem verzión túl használ egy Multiloadert vagyis 5.65, az ügybootloaderfájlok nem fognak villanni helyes és felfüggesztés. És igen mindenki fel tudja villantani azt, az egyetlen profiloknak hálózati összeköttetésért kézzel addeteknek kell lenniük"
hát Én semmit nem értek belőle
esetleg fordítanád? -
szimike79
őstag
válasz
szebev #47724 üzenetére
LOL
leslieke: A két kérdést, inkább csak költőinek szántam.
Pont ezzel van itt a gond, amit te is írsz, a Wave3 is ezzel jön ki. Minek kiadni egy olyan firmet, amit csak egy olyan telóra lehet feltenni, ami még meg sem jelent. Ráadásul ezzel fog megjelenni.
Ha a megjelenés után kiadják, az érthető. Ha valakinek valamilyen okból kifolyólag újra kell rakni a rendszert, akkor hasznos dolog, de jelen esetben a "nesze semmi fogd meg jól" kategória. Ha valahogy lehetne belőle Wave1-2-re való 2.0-át csinálni, azt mondom OK, akkor ismét látom értelmét, de így..... -
bokrosolajos
őstag
válasz
szebev #46764 üzenetére
Szerintem is hagyjuk már ezt abba.
De akkor mondom, hogy én is szeretem a telót, viszont nem szeretem a badát.
Máris van egy harmadik esetSoha semmi sem tisztán fekete, vagy fehér. Vannak dolgok, amiben egyet értünk, és van amiben nem. Miért kellene, hogy ez ne így legyen?
A személyes részeket szerintem is gyomlálni kellene, lehet van köztük, amiket ha 5 perc után lehetne szerkeszteni, vagy elhallgatnék, vagy máshogy fogalmaznék.
duvi figyelj, most sem az igazságot adod, de engem ez már nem érdekel.
-
leslieke
Jómunkásember
-
duvi
nagyúr
válasz
szebev #46211 üzenetére
Az tuti, hogy az olaszoknál és az oroszoknál is van
Lehet, hogy más alkalmazások vannak a kínálatban de biztos, hogy nem csak nálunk van ez az akció.
-
szimike79
őstag
válasz
szebev #42895 üzenetére
Szerintem annyit nem ér. Ingyenesen kipróbáltam, nem egy nagy eresztés. Viszont PvsZ, és a DefenG kírály!
Már 3 éves kisfiamnak is van e-mail címe! A Samunál egy csapásra megsokszorozódott a bada felhasznalók száma!
Még jó hogy megvettem a 8 gigás kártyát, különben most gondban lennék! -
rizso
addikt
válasz
szebev #42695 üzenetére
Kerüld az ilyeneket! Én egyszer csúnyán megszívtam egy hasonlóval. Vásároltam krediteket, nem használtam még fel mindet, és egyszer csak megszűnt az oldal, viszont a bennmaradt krediteket nem fizették ki!
Én a saját káromon tanultam meg, hogy az ilyen oldalakat el kell kerülni!
A másik dolog, hogy nem olyan egyszerű megvenni egy terméket, és sokkal többe is kerülhet a licitálással, mintha megvennéd egy drágább boltban... -
szimike79
őstag
válasz
szebev #42287 üzenetére
Szégyen ide, szégyen oda, én is azt hittem hogy a gyengébbik nemhez tartozol. Én az avatar választásnál saját jellemem, alkatom alapján választottam. Mások szerint nagy darabra sikeredtem, valamint elégé hirtelen természetem is van, így rám nézve eléggé találó a vörös szemü bika.
-
appel
őstag
válasz
szebev #36697 üzenetére
na rászántam egy kis időt, de úgy látom te még előbbre jutottál, mint én...
néha, hangsúlyozom néha sikerül kapcsolódnia online, így már sikerült létrehozni a ?profilom? vagy legalább a nevem, viszont játékot online elindítani egyszer jött össze, mert utána nem sokkal később ledobott connection failed, try again- üzenettel...szóval mivel sikerült már csatlakozni, ezért a kapcsolat nem igazán lehet bibis, inkább valami megagagyi szerveren fut a dolog, ami nem bírja a terhelést...bár nem hiszem, hogy ezzel a "gagyi" játékkal világszerte többen akarnak játszani, mint 10
na mindegy, a lényeg, hogy nem csak nálad sz*r... -
appel
őstag
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
szebev #36177 üzenetére
Ezt írták róla:2011. január 6-tól a Samsung letölthetővé tette a Samsung Kies kezelőszoftver 2.0-ás immáron teljes verzióját. A program teljesen új, egyesek szerint iTunes-ra hajazó kezelőfelületet kapott.
Leslieke első tapasztalatit idézem a szoftver újdonságaival kapcsolatosan:
- gyorsan lejött a telepítő,
- a telepítés kb. 5 percig tartott, a régi verziót eltávolította,
- teljesen új design-t kapott,
- a Samsung Apps-on látványos mozgó ikonok lettek,
- a fizetős appok továbbra se elérhetőek, bár ez nem meglepő. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
szebev #36147 üzenetére
Egyetértek, lassan minden második kérdés az, hogy sziasztok, melyik a jobb, android vagy bada, és miért. Közben milliószor ki lett már ez vesézve, oda-vissza, tétre, helyre, befutóra, fel és alá, pro és kontra. Tesztek is vannak. Akinek ez nem elég, és nem tud dönteni, az vegyen egyet találomra, és ha nem jön be, akkor adja el, és vegye meg a másikat, oszt' kész. Amikor ennyire nem tudok dönteni, én is ezt szoktam. És akkor nem hibáztathatok mást, hogy rábeszéltek, rosszul döntöttem, csak saját magamat. egyébként meg nem lehet jó telefont venni, csak olyat, ami egy bizonyos, vagy néhány bizonyos konkrét célnak súlyozottan jobban megfelel, mint egy másik, cserébe azért, hogy bizonyos más területeken meg rosszabbul teljesít, mint más készülékek. Ez tipikusan az "ezt az ujjamat harapom, vagy azt" problematikája.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest