- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
válasz
leslieke #47752 üzenetére
Ettől a cégtől vettem az előző két telómat(Innov8,és a WaveS8500-at), akkor gyári garival volt teljes harci díszben(dobozban) minden! Mostanában is érdeklődtem náluk többször,de amely készülékek érdekeltek, azok már csak bolti garisak voltak! Tehát jelenleg nem tudom!
-
mesa23
aktív tag
Megjelent az egyik GSM üzletben a Wve Y-on, melynek árát még augusztus végén Leslieke linkelte az M-el és a Wave 3-al együtt! Akkor az állt ott, hogy a Wave Y-on olyan 160 euros áron jelenhet meg! Most a megjelenéskor a magyar ára függetlenül 44.000-Ft!
-
mesa23
aktív tag
Ez mind replika!
Ha ez mind igazi lenne, akkor kb 6-700 ezerbe lenne az össz ár, azért annyira nem vagyok eleresztve anyagilag, hogy mindet megvegyem igaziba, csak gyűjtöm a másolatokat,(érdekel hogy néznek ki egymás mellett a különböző telók, és mivel kis városban lakom, ezért nem nagyon van lehetőség megnézni őket) de a jelenlegi gyűjteményem, ami kb 50dbos, már az is benne van úgy 65-70 ezerbe!! -
mesa23
aktív tag
Ha a Wave 3-at felfoghatjuk az SGS fémházba öltöztetett verziójának, akkor lehetséges hogy a (remélhetőleg) jövőre érkező Wave 4-et a jelenlegi SGS II fémházba épített verziójából hozzák össze, amit szerintem most kellett volna kihozniuk ahhoz, hogy jó nagyot lépjenek előre a Wave sorozatban!!
-
mesa23
aktív tag
válasz
peter_k #39035 üzenetére
Na, ez frankó!
Mármint hogy a múlt héten volt a kezedben egy "Ace", ugyanis most akarok beruházni egyre!
De nem a Wave helyett, hanem mellé, hogy kipróbáljam az Androidot is, de mégsem a leg alapabb droiddal próbálkoznék! Tehát engem érdekelne az észrevételed a két telefon összehasonlításával kapcsolatban, akár privátban is! -
mesa23
aktív tag
válasz
rObika8802 #38631 üzenetére
Elég bejövős, köszi!
-
mesa23
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #38621 üzenetére
Van az 1.2 jelenleg, a 2.0-a az majd ősszel lesz valamikor! De viszont hivatalosan a T-s készülékekre nem adták ki az 1.2-öt, csak a függetlenekre, ezért nem ajánlja fel neked a Kies az 1.2-öt!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy témából hogyan lehet "kivarázsolni" a háttérképet? -
mesa23
aktív tag
Megtudná mondani valaki, hogy mi volt annak a fizetős programnak a neve, amit ha jól emlékszem egy magyar srác készített,(legalábbis a neve mintha úgy csengett volna), és a fő képernyőre lehetett kirakni indító,választott programokat? Tehát olyan minta mostani indító widgetek, csak én tudom meghatározni hogy milyen dolgok szerepeljenek benne!?
-
-
mesa23
aktív tag
Rajta van a telefonon a kezdetektől az NFS Shift! vagy háromszor már végig vittem, aztán pár hónappal ezelőtt frissítette az appson keresztül, és azóta nem játszottam vele! Tegnap este kicsit nyomtam neki, aztán látom hogy előröl kezdi az egész játékot, tehát a frissítés után a régi mentése odavan! Mondom nem baj, nekem a BMW megszerzése a fontos,de ma végig vittem, és a BMW sehol nincs! Mi a feltétele a BMW megszerzésének, vagy már a frissített verzióban nincs is?
-
mesa23
aktív tag
Érdeklődni szeretnék, hogy vette már meg valaki a Golf Battle3D-t a fizetős részből?
Én ma megvettem, de nemigazán akar működni, a csávókám csápol magának az ütővel, de a labdát nemigazán üti el!Másnak működik a játék?
-
mesa23
aktív tag
válasz
gamek!ller #36395 üzenetére
Ráklikkeltem,beléptem a samsungfiokba, aztán kèrte a kártya szàmàt(ez az ami a kártyàn van?) biztonsàgi kódot, ami 3 jegyü(na ezt sem tudom hogy milyen szàm), az utolso pedig a lejàrati idô! Erre kiirta, hogy nem megfelelö a születèsi dátum!
-
mesa23
aktív tag
Na, ez tök frankó, hogy ez is eljött! (fizetős apps)
Lenne viszont egy olyan kérdésem, hogy akkor mit is kell tennem, ha vásárolni szeretnék? Van egy alap K&H-s bankszámlám egy Visa kártyával, és ennyi! Most kell valamit intézni, vagy ezzel be kell jelentkezni és kész? Nemigazán vásároltam még így tehát nagyon kezdő vagyok! -
mesa23
aktív tag
válasz
EAndrew #33900 üzenetére
Üdv!
Nekem a kezdetek óta (2010.07.10) egy 8gb-os class4-es Kingston van a telefonban, vagyis csak volt tegnapig! A kingstonon ha kb 4GB alá ment a használható terület, akkor az 1280-as videóknál már felvétel közben szaggatott, aztán a mentés is hosszabb időt vett igénybe, de ezt csak akkor figyeltem meg, ha legalább 50% hely, vagy annál kevesebb volt a kártyán. Tegnap kaptam ajándékba egy 16Gb class2-es Kingmax kártyát, beraktam a telefonba, a régi kártyát egy kártyaolvasóba, aztán mindent átmásoltam mindenféle telefonban való formázás nélkül! Nem volt valami sebességbajnok a másolás, max 1,5 megával másolta át a cuccokat, és most 11 giga hely van az új kártyán még, jelenleg tökéletes a felvétel hosszabb távon is, és a mentés is pár másodperc alatt megvan! Kíváncsi leszek, hogy ha kezd jobban betelni a kártya, akkor itt is előjön-e a szaggatásos jelenség, de remélhetőleg nem fog!
-
mesa23
aktív tag
válasz
Lopottmotor #31743 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék, ugyanis nekem már 500 db bejövő után ezt csipogja, hogy töröljek, mert kevés a memória!
-
mesa23
aktív tag
Azért arra kíváncsi leszek, hogy lesznek-e még soft frissítések havonta, kéthavonta, mint eddig, vagy most már csak a 2.0-ra koncentrálnak teljesen, és amíg az meg nem jelenik, addig mindenki azzal gazdálkodjon ami jelenleg is van!(pl: böngésző sáv megléte)
-
mesa23
aktív tag
válasz
gamek!ller #28248 üzenetére
Köszönöm
-
mesa23
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy Samsungék mikor fogják elérhetővé tenni "hivatalosan is" a Kies-es frissítést 1.2-re, na nem mint ha nagyon frissíteni szeretnék!
Nem frissítettem JI5-re sem, és lehet kihagyom az 1.2 is, majd talán a 2.0-át kipróbálom! Eddig mindig frissítési lázban égtem, de az utolsó 1-2 hónapban valahogy leszoktam róla, na meg ez a netezés közben nem eltüntethető címsor nagyon idegesít, mivel sokat netezem a készüléken!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy aki felrakta az új JL2-es softot, és a régi softnál volt olyan jelensége, hogy különböző oldalak megnyitásakor nyomta neki azt a hibajelenséget, hogy "Az oldal túl nagy, és nem lehet megfelelően megnyitni, nagyítani" azoknál az új softban is nyomja még azokra az oldalakra a hiba szöveget, vagy sikerült ezt megoldaniuk!?
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
válasz
SeriouS_77 #23221 üzenetére
Én találkoztam már ezzel a problémával, és elvileg ha egyesével törlöd ki öket, akkor nem jönnek vissza, viszont ha mindet kijelölöd és ugy törlöd, akkor visszajönnek!
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
válasz
SlyChocolate #22214 üzenetére
Most kipróbáltam, a telefon memóriába tökéletesen rögzít, de ha átállítom memóriakártyára, akkor rögtön jelentkezik a hiba! Megcsináltam vagy 10-szer mind a két esetet, és csak a memóriakártyánál jött elő, de ott mindig!
-
mesa23
aktív tag
Visszavonom a tegnapi optimista hozzáállásomat, ugyanis kiderült hogy csak 720x480-as felvételeket készítettem, és most kipróbáltam Hd-ban is, és förtelem az egész, akadozik, egy percnél megáll, aztán nem menthető!!! Kezdek Zack-kal egyetérteni, és várok egy tetszetős androidos gépre, aztán ezt átpasszolom az asszonynak, amire neki kell, arra jó lesz!!!
-
mesa23
aktív tag
Olvasom ezeket a kamera, és apps frissítési hibákat! Nekem gyárilag független készülékem van már július eleje óta! A JI3-as soft van rajta, és tegnap olyan helyen voltam amikor felajánlotta az apps frissítést, hogy nagyon gyenge volt a wifi jel erőssége, féltem is hogy megszakad közben, de minden hiba nélkül lefrissített 1-2 perc alatt! Kipróbáltam most a kamera részt is, de 2 videó felvétel is egy perc fölé ment mindenféle hibajelzés nélkül!
-
mesa23
aktív tag
Két féle színben létezik a telefon! Ebben a furcsa szürkében, és feketében, de a feketét jóval nehezebb beszerezni itt Magyarországon, és nincs rá gyári garancia, csak bolti, ha jól tudom! Van 2 és 8 Gb-os verzió a telóbol, de nálunk Magyarországon csak a 2Gb-os van, és ha jól tudom nem nagyon adnak hozzá memóriakártyát!
Én itt vettem: [link] -
-
mesa23
aktív tag
Rányomtam én is a frissítésre, és egy régebbi Kies van a gépemen, még DonMedve ajánlotta az előző frissítésnél, és most is tökéletesen lefutott, immár JI3-rom csücsül a picikén!
-
mesa23
aktív tag
válasz
gamek!ller #17897 üzenetére
Igazán nincs mit!
-
mesa23
aktív tag
válasz
gamek!ller #17894 üzenetére
NxWeather.wgt.zip, NxClock.wgt.zip az utolsó kép alatt találod!
-
mesa23
aktív tag
válasz
gamek!ller #17891 üzenetére
Egyszerűen csak regisztrálsz az oldalra, és utána bármit le tudsz tölteni!
Lehet külön is használni a két widgetet, szerintem is jó! -
mesa23
aktív tag
válasz
gamek!ller #17885 üzenetére
Szerintem ez elég jó kis időjárás widget, több várost is be tudsz állítani!
Link: [link] -
mesa23
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha hard resetet csinálok, akkor a memória kártyára telepített dolgok el tűnnek? Mert ha jól emlékszem amikor csináltam egy ilyen preconfigos átállítást XEH-ra, akkor minden eltűnt, hiába a kártyára voltak telepítve!
Azért akarok egy hard újraindítást, mert valami nem teljesen 100-as a tegnapi frissítés óta!
Kitöröltem 50 db kézbesítési jelentést, ami egy konkrét emberhez tartozott, és a telefon újraindítása után ugyan ott volt az 50 db kitörölt jelentés, aztán egyesével sikerült csak eltüntetni őket véglegesen! Aztán elindítottam Flickmaster nevezetű kis programot, és azt kérdezte, hogy akarom-e csendes üzemmódban használni, vagy nem, pedig nem volt csendes üzemmódban a telefon, ezután pedig se az NFS-nek sem az Asphalt-nak nem volt hangja, aztán ki-be kapcsoltam a telefont jó párszor, de semmi változás! Aztán buheráltam a csendes-normál üzemmódokat, és egyszer csak lett hangja mindennek! Ezek a jelenségek kicsit idegesítenek! -
mesa23
aktív tag
Egy furcsa dologra lettem figyelmes!
Kitöröltem kb 50 db kézbesítési jelentést, aztán újra indítottam a telefont, és az összes ugyanott volt, mintha ki sem töröltem volna!Találkozott már valaki hasonlóval?
-
mesa23
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #16662 üzenetére
Nem állítom 100%-ra, de a két frissítés között csak ez változott a gépemen, az első hivatalos frissítésem a JF4-re simán ment még augusztus elején, aztán augusztus közepén telepítettem egy nyomtatót, és be is volt kapcsolva a második hivatalos frissítésemkor szeptember elején a JH3-ra, és ekkor be is halt ugyanezzel a jelenséggel mint nálad, aztán multiloader, nyomtató kikapcs, és újra próba, és felment a JH3-rom hibátlanul!
Fene sem érti ezt!
-
mesa23
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #16654 üzenetére
Szinte már a Bináris fájlok letöltésénél lehet tudni, hogy valami nem stimmel! Nekem az előző frissítésnél még szeptemberben volt így, nagyon lassan töltötte a Bináris fájlokat, és a frissítésnél be is halt az elején! Akkor én a nyomtatóra fogtam, ugyanis azt változtattam az előző frissítés óta, be volt kapcsolva, és szerintem az kavart be! Utána helyreállítottam a Multiloaderrel a telót, kikapcsoltam a nyomtatót, és újrapróbálkoztam a Kies-el, és akkor egyből sikerült, már a Bináris fájlok töltésénél éreztem, hogy sikerülni fog, és sikerült is!
-
mesa23
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy az Új, 81-es vágű Kiest honnan tudnám letölteni, ugyanis hiába raktam fel egy régebbit, azt sem hajlandó frissíteni ez a sz.r, ráadásul ez még a telefonnak sem jelez új sftot!
A samsung oldalán még csak ba 80-as végű van!Látom többen is ezzel küszködnek!
Akkor megpróbálom DonMedve verzióját! -
mesa23
aktív tag
Bada 1.2-ről: [link]
Mondjuk szerintem nem lesz az olyan hamari, ha most adtak ki egy Kies-es frissítést! -
mesa23
aktív tag
válasz
Varszegig #16458 üzenetére
Üdv!
Megnéznél nekem valamit az új softban?
Az kellene, hogy ha nem zárod le a kijelzőt, és hagyod csak magától elsötétedni, akkor a kamera gombjával életre kelthető-e, mert eddig mindig azt nyomogattam, ha ráakartam pillantani a telóra, hogy nem volt-e valami esemény, de a JH3-ban már sajnos a kamera gombbal nem tudtam bekapcsolni, pedig előtte még működött!
Előre is köszönöm!
-
mesa23
aktív tag
Jelenleg a 80-as végű Kies van a gépen, de nem ajánlja fel a frissítést a 81-re, csak keresgél!
Ha így rádugom a telefont (80-as végű Kies), akkor azt felajánlja, hogy magát a telefont frissíthetem, csak én meg hülye leszek így engedni neki a frissítést, most nincs kedvem Multizni!
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest