Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
válasz
csabám #24821 üzenetére
csabám!
sikerült egy képet csinálnom a felugró ablakról amiben az IP cím volt. 1.2 a vége, amit akár ki is találhattam volnana mindegy a lényeg hogy múkodik csak arra nem tudok rájönni hogy hogyan lehet mondjuk az egérről átlépni billentyűzetre vagy vissza anélkül hogy kilépnék, mert hiába tapizom a kis feketékben a next vagy a prev gombot.
hogyan kell? köszi! -
anrab
addikt
válasz
csabám #24815 üzenetére
ezt töltögetem
felugrik egy pillanatra és eltűnik az az ablak amiben lenne az IP cím. amit mutat középtájon az oldalon is.
most vettem a routert és még nincs jelszó és titkosítás beállítva. csak megy minden és kész.
lehet hogy mikor rákattintok a bControl ikonra azért írja ki hogy már fut?és az ablak is azért tűnik el rögtön? -
TomWexX
addikt
válasz
csabám #21986 üzenetére
Tudom...
Dapro a Lite-ről kérdezte hogy van e több pálya. Ott nincs. Nézd meg a hsz-ét még írta is hogy a full az nehéz.
De ezzel a régi full-al én nem fogok játszani ez easy-n is sokkal nehezebb mint az új, nem hogy még hard-on.
Megvárom az új full-t.Avatar game megvéve!
Karma, Dapro: Semmiképp nem lehet másik telefonra át vinni az app-okat (még az ingyenest sem) mert magába a játékba vagy alkalmazásba beleírja az éppen rácsatlakoztatott telefon adatit, így csak is arra lehet feltelepíteni. Ha nincs rá csatlakoztatva telefon mikor letöltöd, akkor is csak arra lehet telepíteni. Mondjuk ezt nem értem...
-
TomWexX
addikt
válasz
csabám #21047 üzenetére
Azért is írtam hogy ne vegyük bele, mert tudom hogy ott van Wave.
De a dídzsúznak azon kívül hogy 20-as, nem sok köze van már a telenorhoz.
A Galaxy Tabot (+a többi tabletet) meg egyenlőre nem hiszem hogy annyira kapkodják majd ki országunkban, annál csóróbb népség a Magyar.Azon kívűl hogy csili-vili, meg k. drága, nincs sok értelme...(ez az én szubjektív véleményem)
-
TomWexX
addikt
válasz
csabám #20977 üzenetére
Szóval akkor még nincs full verzió.
Ez a játék kell nekem!
Mit nem kellett volna frissítenem?Proci terhelés: Nekem 5 oldal van kint, ezeken összesen 10 db widget, és stabil 1% a terhelés. Ha a fenti sávot megcibálom, akkor felugrik 50-57%-ra, majd egyből visszaesik 1%-ra.
-
Fogash
tag
válasz
csabám #20694 üzenetére
és ha most nem is találom az appsban? frissítettem egy kiest kb 2 hete, azóta olyan, mintha a holland boltba vinne fel...
közben kipróbáltam (valaki kérdezte, illetve korábban téma volt, hogy a készülék maga függő-e): a T-től vásárolt készülékem NEM független, vodás sim-kártyával nem indult el, "hálózati zár" üzenetet kaptam.
-
lasarus1988
tag
-
TomWexX
addikt
válasz
csabám #17899 üzenetére
Szerintem JH3 alá nem is érdemes frissíteni, mert az elött nem voltak érdemleges változások! Szervizben valszeg azt kapod!
Wifi témában mivel most már JI2 van a telómon, így a kis ikon mutatja a jel erősségét, azon én is észre vettem hogy a router mellett ülve néha lemegy a legalacsonyabb szintre, majd vissza ugrik maxra, viszont sose szakadt meg eddig a jel! Franc se tudja mitöl lehet ez, de annyira nem zavar... -
TomWexX
addikt
válasz
csabám #17888 üzenetére
Igen megy rajta minden rendesen!
Remélem késöbb sem szaródik be rajta semmi! Ja és szerintem sokkal jobb mint a JF2 TMH! De ezt ne vegyétek buzdításnak, mindenki csak saját felelőségére frissítsen otthon, vagy látogasson meg egy szervizt! Persze csak ha akar frissíteni...
-
Kobe
veterán
válasz
csabám #17665 üzenetére
és minek várni rá ? pár hsz-szel korábban világosabban írtam le, mint a nap, hogy mindenhol ingyen és bérmentve rárakják a gyári szoftvert. Én ezért nem vártam a T-re és amúgy sem viszem a telefonom a magentás dilettánsokhoz ha baja van, samu meg nem szól érte ha samu gépen gyári samu szoft fut
-
marsi13
csendes tag
válasz
csabám #17156 üzenetére
Szia! Nálam a két szélső gombot magába foglaló rész egyáltalán nem mozog függőleges irányban. Egyedül a középső "menü" gomb mozog valamennyire, de messze nem úgy, mint az általad linkelt videón. Nem irigyellek, ha a te Wave-d ugyanazt produkálja, mint ami a felvételen látható
.
Én korábban rendeltem az e-bay-en fekete színű szilikon tokot. Mivel nagyon bejött, most rendeltem további darabokat az ismerősöknek is. Miután az első véletlen koccnál bejön az ára, mindenkit arra biztatok, hogy ruházzon be egyre. Eltekintve attól, hogy pont a telefon kivételes szépség zárja gumibugyiba, nagyon praktikus.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
csabám #17156 üzenetére
Nekem is is ilyen szerintem ez normális.
Varszegig:
Nézd meg jobban ha megnyomod nem mozdul de ha a középső gombot mozgatod föl-le akkor az az egész panel mozog mivel a színéből is jó látszik az egy külön egység és gondolom valami gumiágyon van ezért tud mozogni.
Csabám:
Szerintem nem fogják tudni.
Még páran nézzék meg ha megmozgatják a középső gombot akkor mozog- e az egész panel.
-
Varszegig
veterán
válasz
csabám #17156 üzenetére
nekem nem mozog így. a középsőt nyomva a másik kettő meg sem rezzen, bármilyen idiótán nyomom. Ha a másik kettőt nyomom, akkor sem rezzen más.
mixi10:adatvesztés és programvesztés 2 külön dolog, ő programvesztést szenvedett el, de az adatvesztés is normális master reset után
-
JMC
tag
válasz
csabám #17149 üzenetére
Ha egy számítógépen egy windowst újrarántasz, hiába tárolod másik fizikai (vagy logikai) partíción a programjaid, az új rendszer nem fog róluk tudni, azokat is újra kell rakni.
A kártyára való telepítés nem azért hasznos, mert master reset után megmarad, hanem azért, mert nem a telefon saját memóriájából foglal helyet. Ez van.
-
Varszegig
veterán
-
gazfickó
tag
válasz
csabám #15904 üzenetére
Ezt én is megfogadtam . De most belegondoltam jobban, és arra jutottam hogy most megvettem ezt 85k-ért akkor jövő ilyenkor még simán sikerül eladni viszonylag barátságos áron (reményeim szerint ez 60-65 ropit takar) és így akkor már csak telótol függően egy 30-35k-t kell ráfizetnem hogy kapjak egy új akkor ilyen árban lévő okostelefont. Mert ha várok még az eladással akk elhajigálja az árát és kevesebbet kapok érte --> többel kéne kipótolni egy esetleges új árát. Így meg végülis ha meg lehet oldani hogy évente vegyek ehhez hasonló csúcsmobilt max. 40e ráfizetéssel akk miért ne? Én így vagyok vele.
u.i.: bocs, kicsit eltértem a tárgytól
De ezt le kellett írnom
-
Jadro
veterán
válasz
csabám #15897 üzenetére
Amikor írtam, még nem láttam a "féléves" hozzászólásod.
Egyébként meg minden pletyka szinten van csak. Türelem, majd meglátjuk mi lesz. Nem kell felháborodni minden kikerült pletyka után.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy olyannak is patent a telefon amilyennek vettem, tudtam hogy várni kell még a kiteljesedésre. Nem izgulok naphosszat, hogy mikor jön már valami frissítés, program hegyek. Ha ez kellett volna, droid lett volna.
-
Varszegig
veterán
válasz
csabám #15892 üzenetére
nem értelek. 1x mindennek befejeződik a supportja. Ha a wave 1,5-2 éves modell lesz, akkor értelemszerűen már nem sok frissítés lesz, majd egyszercsak semmi. Ugyanis addigra lesz mondjuk Wave Q (4 magos procival pl.), és azt szeretnék, ha arra cserélnéd. Ebben semmi extra nincs. De ez csak az én véleményem persze.
-
Polllen
félisten
válasz
csabám #15804 üzenetére
Olyan akció volt, amit nem jelentettek be. Kicsit "gerilla marketing" szaga van a dolognak.
Sztem már vagy 1 hónapja volt utána rá 2 hétére a desire akció. Ha telefont akarsz venni, érdemes lehet nézni a weblapjuk, hátha még mást is bedobnak.
Logout-n találsz bejegyzést róla, hogy az egyik srác milyen kalandos úton vette meg a galaxy S-t 30k-ért
-
zack
nagyúr
válasz
csabám #15753 üzenetére
Karma megválaszolta.
Ha pedig új névjegyet mentenél, mentés helyének az exchange fiókot válaszd, így egyből fel is kerül a gmail névjegyzékbe is. Nekem csak az elején kellett 2x rányomni a "szink. most"-ra, azóta nem. Tökéletesen elvégez mindent autómatikusan.
Egy hátránya van, hogy csoportokat csak a telóban szereplő nevekből lehet létrehozni exchange-nél nem. Én csak a kedvenceket használom, így nekem tökéletes, de aki csoportokat használ, az ne szinkronizálja a névjegyeket. -
válasz
csabám #15758 üzenetére
Igen, nyomd meg a "Szinkronizálás most" gombot, aztán nézd meg a Google Contactsot hogy változott-e, majd örülj
Varszegig: Semmi szembeötlő.
cryingdr4g0n: Nálam a Wave szerencséje, hogy nagyon jó a Wifi AP funkciója
Mondjuk ha elmegy a térerő, akkor ösztönösen kikapcsolja, és lehet megint matatni a menüben.
-
Varszegig
veterán
válasz
csabám #14646 üzenetére
no problem. Az E azt jelenti, hogy nincs 3G, ezért edge-et használ,. Ez csak hálózati protokoll. Nem megy a wapra. (Mellesleg a pannonnál ha a wapon hagyod a profilt, akkor is a 20 mb ingyenes szerintem. Nekem mobilkvartet van, 150MB nettel, és az elején még az I8910HD-n nem figyeltem, és wapon volt a profil, de a számlán azt is levonták a kedvezményeknél.)
-
törölt tag
válasz
csabám #14357 üzenetére
Oké, bekapcsolok mindent
De ez a Speci ez tuti nem von le semmi pénzt, ha van elérhető wifi?
Varszegig: Nem próbáltam odakint, mert kuva hideg van
leslieke: Route66 még nincs, mert memókarit csak 2-3 nap múlva veszek.
Más:
1.: Egy-két jó minőségű videót tudnátok nekem linkelni? Nem tudom, hogy milyen formátumokat játszik le a gépezet2.: Ez a makrózás dolog hogyan zajlik, mert eddig nem sikert az, hogy a fotózni kívánt tárgy legyen éles, a háttér elmosott.
Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest