Hirdetés
Aktív témák
-
Attelah
tag
Pff, akkor milyen érve(ke)t tudtok felsorolni a KG2 mellet, hogy frissítsek JL2-ről?
Mert ebben most a felugró címsor a rossz, az akksi üzemideje visszaált olyanra mint amikor 1.0 volt (4-5 napot bír nálam, amikor pedi az volt a cél hogy minél kevesebbet használjam akkor 7 napot bírt). Kint messenger viszont nem fekszik neki, nagyon lelassítja ezért azt töröltem is.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Hy!
KF3 KG2-ben már nincsen a böngészőben felugráló címsor?
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Wifin keresztüli fájlátvitelhez az AllShare programot használjátok?
Az előbb kipróbáltam, egész jó, bár nem tudom hogy a programon belül a PC-n levő megosztási mappából hogy tudom kitörölni amit betettem.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
A natív Facebook működött JL2/JL1 alatt? Mert nekem nem valami acélos. Nehezen lép be, sokszor kiírja hogy a FB server nem stabil vagy Nem sikerült a serverhez csatlakozni vagy HTTP időtúlépés. A Barátok fül alatt nem tölti be az ismerősöket, viszont keresni tudok név szerint. Chat nem működik, nem mutatja az online emberkéket.
KF3/KG2 alatt hogy muzsikál?[ Szerkesztve ]
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz szimike79 #48866 üzenetére
Automata időfrissítés ha be kapcsolva nem azt jelenti hogy amint hajnal 3 óra lesz a teló visszanyomja magát 2 órára. Hanem ha kikapcsolod a telefont és az óra visszaállítás után kapcsolod be akkor már az új időt mutatja a rendszer betöltődésekor, nem kell a menüben átállítanod.
Én legalábbis ezt tapasztaltam ma reggel. Ránéztem a telóra és még a régi időt írta ki, aztán újraindítottam és már az új időt mutatta amikor betöltődött.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Megoldódott az a Kieses problémám amit korábban írtam, hogy csatlakozás után csak egy appot tudtam onnan telepíteni, egy másikat csak akkor engedett ha leválasztottam a telót, Kiest újraindítottam és ismét csatlakoztattam a telót. Firmware-t frissítettem JL2/JL1-re. Felajánlja a frissítést a KF3/KG2-re, de egyenlőre tesztelem a jelenlegi verziót. Főleg az akksi üzemidő érdekel. Meg úgyis megy a szervizbe a kijelző miatt.
-
Attelah
tag
válasz TomWexX #48847 üzenetére
Közben beszélek a mysamsungwave.hu-n is és kérdeztem hogy a full downloadot nem kell bepipálnom mert az van írva hogy Full firmwarek esetében,Full Downloadot ne pipáljon senki.
Erre fel azt mondják hogy ha full a fimr akkor kel la full donwloadot pipálni
Na most akkor hogy is van ez?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
JL2-t telepítettem. A multiba betallóztam minden file-t amit írt az instrukció. Végig is ment, de most azt írja hogy a FOTA Engine nem lett telepítve. Telepítsem fel.
A leírás nem írt semmiféle Fotáról, viszont van a JL2 mappában .fota kiterjesztésű fálj. Most akkor vegyem ki a pipát az Amms, Apps, Rsrc.... stb-ből és csak a Fotát pipáljam és tallózzam be majd ismét Port Search és Download?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz TomWexX #48798 üzenetére
Köszi fiúk!
Ez így még két kérdést szült
Melyik az a legfrissebb firm ami T mobilosok számára Kiessel elérhető?
A T mobilos animációk és ikonok visszajönnek? Mert ha vissza tudnám úgy állítani hogy pituszkálás mentesnek tűnjön akkor imkább a T-hez viszem, mert ott adnak csere telót.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Hali!
Mi a legfrissebb Firm amit a Kies ajánlott fel? Csak feltennék egy olyat mielőtt beviszem a szervizbe.
A (TMH) produkt kódot már nem tudom visszacsinálni ugye?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Hali!
Mint írtam pár napja a teló képernyőjének fényereje egy újraindítást követően szemmel láthatóan több árnyalattal gyengébb lett. Tegnap összehasonlítottam egy másik Wave 1-el 6-os fényerő értéken és beigazolódott hogy nem a szemem káprázik.
Visszaviszem a telót a T-mobilba, mivel még garis.
Kérdésem, hogy tegyek rá egy hivatalosan megjelent, Kiessel elérhető firmware-t vagy maradhat rajta a JID?
Ugye én ezt multival tettem rá és XEH-ra változtattam a produktkódot. Lehet ebből gond?
Véleményem szerint a kijelző nem a firm miatt hibásodott meg.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Másik dolog, ez most jelentkezett 10 perce. Fagyott a Kint Messenger, ezért újraindítottam a telót, ez után még mindig fagyott ezért kikapcsoltam kivettem az akksit kb 10-15 percre, aztán vissza. Bekapcsolom és a kijelző fényereje csökkent de látványosan. 6-os szinten van még mindig, tehát nem a beállítása ment el. Viszont egy fél órája még világosabb volt mint most. És ha felviszem 10-es szintre akkor sem éri el a régi 6-os fényerősséget, a régi 10-est meg pláne nem.
Mi történhetett a képernyővel?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Hali!
Van valakinek rajtam kívül olyan problémája a Kiessel hogy miután csatlakoztatta a telót, csak egy db alkalmazást telepít fel? Ha utána telepíteni akarok egy második alkalmazást akkor már azt írja ki hogy nincs elég tárhelyem, töröljek vmit. Ez után leválasztom a telót majd ismét visszadugom és ismét telepíthetek egy appot, majd ha még egyet akarok akkor ismét kiírja hogy nincs elég hely.
Legújabb Kies van fent a gépen.
-
Attelah
tag
Gyorsítótárat kiürítettem, utána fel tudtam tenni egy appot. A következőt már megint nem engedte szintén memória gondok miatt. Ekkor ismét ürítettem és Kiest újraindítottam ki be jelentkeztem, de szintén nem engedte. Kis idő múlva megpróbáltam akkor sikerült. Utána megint nem sikerült egy másik...szóval nem találok benne rendszert.
Feltettem a BadaTube-ot. Watch-ra kattintás után kilép. Láttam az apps-os oldalán a hozzászólást, másnak is ezt csinálta. Le is töröltem.
Mindegy, várom a Bada 2.0-t hátha jön vele új Kies. Ha ezzel nagyon bizonyítani akarnak akkor nagy odafigyeléssel rakják össze.
-
Attelah
tag
Tudom hogy a FB kliens frissítésről írtál.
Ez a beépített ugye? - Ami ott van a Youtube, Twitter mellett?
Akkor frissít majd ha ott lépek be nem pedig az Interneten keresztül? - Akkor frissít ha a FB kliensen (ami a Youtube, Twitter mellett van) lépek be?
Mert én úgy szoktam mobilon FB-ot nézni hogy Internet--> FB.com. Nem használom a beépített klienst, mert nekem elég szegényes kinézetű.Pár perce elindítottam a klienst: Nem sikerült a szerverhez csatlakozni üzenet fogad. - tényleg ráfér egy frissítés.
Rendszer frissítésről nem írtam. Rendszer alatt én a Bada-t értem. Kiesről meg csak annyit írtam hogy cseszik onnan telepíteni egy ilyen kis pitiáner méretű appot is mint ez a Paper Soccer. Előtte az ndrive-al próbálkoztam ami ugye 200Mb, arra is azt írta ki hogy nincs hely (pedig van) ezért gondoltam megpróbálok egy pici progit telepíteni.
Telón működik normálisan, de ha már van ez a Kies nevű program ahol sokkal kényelmesebben, átláthatóbban, gyorsabban tudok böngészni és még közbe töltődik is a telefon akkor miért ne azt használjam?!Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
-
Attelah
tag
A Kies csodákra képes. Regisztráltam a luxemburgi áruházba egy freemailes címmel. Működött, használtam. Két nap múlva regeltem a spanyol áruházban másik freemail címmel, működött, használtam. Aztán beképnék a luxemburgi áruházhoz tartozó email címmel és kiírja hogy ez a cím a spanyolban használható. Úgyhogy most a két különböző címmel ugyanazt a spanyolt tudom használni. A luxemburgi valószínűleg a végtelen világűr áldozat lett....
-
Attelah
tag
Mi a helyzet a Kies frissítéssel. Láttam délután azt a hotfix valamit. Nekem még nem ajánlotta a Kies a frissítést. Várjam egyáltalán vagy magunknak kell megcsinálni?
-
Attelah
tag
válasz F-ECT$ #47450 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van, mert volt egy link ami külső fórumra irányít és onnan lehet térképeket csemegézni. De az hogy ingyenesen szerezzük be az NDrive 11-et és bírjuk működésre korábbi típus felhasználásával sztem nem warez. Sőt! Ezt mind a Samsung Apps-on belül végezzük, úgy ahogy a rendszer megengedi. Sehol sem kell hekkelni csak követni az Apps utasításait.
Szemétládább dolognak tartottam anno az 1400 Ft-os utalványért csináljunk 1400 db e-mail címet, de ezt is engedte a rendszer.
Magyar ember ésszel él!Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz karesz560802 #47440 üzenetére
Lehet.. Kiesből vásárlási listából telepítetted újra?
-
Attelah
tag
válasz karesz560802 #47428 üzenetére
A szükséges fájlok a 10-ből a következők:
- navigation.lic
- navigation.chc
- ndri3.ndrNekem ezek közül csak a .chc van a 10-ben. A 11-ben megvan a .chc és az .ndr.
A 10-et indítottam már wifi nélkül is, de úgy sem képződtek ezek a fájlok.
-
Attelah
tag
Nem tudom figyeltétek-e, én igen, Ndrive "használat" után amikor kilépek a proci pörög üresjáratban is 20% felett. Telefon restart megoldja. Nézzétek meg!
-
Attelah
tag
Tegnap Kiesen keresztül nem települt fel az NDrive 10 Fin Promo. Ma sikerült feltelepíteni.
Elindítottam és kiírta hogy a próba időszak lejárt, ha használni akarom akkor várjak a fizetősre. Nyomtam egy okét és kilépett.
Így aztán nincsen régi Ndrive-om, nincsen navigation.lic és ndri3.ndr fájlom. Egyedül csak a navigation.chc fájlt tudtam átrakni a 10-ből a 11-be de ez édes kevés a működéshez.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Szemétláda Kies nem engedi telepíteni az új spanyol regisztrációmmal, a még sohasem használt 10-et. Először letöltötte, majd a telepítésnél kiírta hogy megszakadt a kapcsolat a teló és gép között. Újra összekötöttem őket, újra le kellett tölteni a 10-et (természetesen hót lassan jött le) és után kiírta hogy nem telepíthető blabla... Remélem holnap jó lesz a Kies.
Telón csak úgy tudok kilépni a magyar accoutomal ha törlöm. Utána gondolom be tudnék lépni a spanyol acc-al, de ezek után vajon a magyar megmarad és vissza tudok majd lépni?
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz leslieke #47407 üzenetére
A mostani 11-et nem akarom törölni, mert a Kies nem hiszem hogy engedné újból feltelepíteni. Meg Karesz is úgy csinálta hogy fent volt a 11 végig míg a 10-el kínlódott.
Illetve nekem nincs előző 10-em, most lesz az első. Már töltődik lefelé.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz leslieke #47405 üzenetére
11 már fent van szombat óta. Most mellé telepítem a 10 Fin Promot. Aztán gondolom el kell indítani a 10-et (???). Utána a átmásolgatom a 10-ből a 11-be a fájlokat. 11 elindít.
10-et le szeretném törölni, hogy ne foglalja helyet, de előtte mindenestől lementem gépre hogy ha kéne még belőle valami.Így jó lesz vajon?
-
Attelah
tag
válasz karesz560802 #47403 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés: a HUN_NT.map mellett fen van a HUN.map is?
-
Attelah
tag
válasz Alan[HUN] #47400 üzenetére
Registrys móka sem oldja meg, tudnak erről a Samsungnál is (itt a fórumon meg még többen) holnap lesz javítva elvileg a Kiesben.
De azért az esélyt megadom: Registry móka
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Ndrive 11-re visszatérve. Még nekem sem működik, szombat óta nem foglalkoztam vele.
Most fent van a Luxemburgból leszedett ingyenes 11 a telón.
1. Ezt hagyhatom rajta és mehet mellé Spanyolországból az Ndrive 10 Fin Promo?
2. Vagy előbb másoljam át a telóról az összes Ndrive 11-hez kapcsolódó fájlt a számítógépemre majd töröljem a telóról és ez után telepítsem a 10 Fin Promot?3. Ha fenn van a Fin Promo utána fel lehet mellé telepíteni a 11-et és ez után másoljam át a 10-ből a navigation.lic, navigation.chc és a ndri3.ndr fájlokat a 11-be?
4. Vagy a 10-ből előbb kimentem a szükséges 3 fájlt, letörlöm a 10-et, felteszem a 11-et és belemásolgatom a 3 fájlt?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Nem járok sikerrel. A névjegyen belül van olyan hogy saját térképek. Ott látom MO-t, leellenőrzi, azt mondja okés, de ha a feloldásra rányomok akkor egy ideig tölt aztán üres lap marad.
Iráni térképet letöröltem. Így ha indításra nyomok akkor az Áruház jön be. A térképen továbbra is csak a városok nevei látszódnak de az utcatérképük nem. Mára én hagyom a próbálkozást!
Nektek sok sikert!Ja és ez a ndri3 fájl mindig újraíródik. hiába írom felül, elindítom a progit, kilépek, géppel összekötöm, már más a mérete. Amit délután Consono feltöltött az X méretű, amit most töltött fel este az Y méretű, ami egy Ndrive futtatás után van a telómon pedig Z méretű. nem értek hozzá, nem tudom ez mit jelent.
Ja és még anyni hogy mióta feltettem az új térképet azóta minden indítás után egyből csatlakozna a netre. Ha van wifi ez sikerül is neki és megy a letöltött termékekhez. ez lehet azért van mert letörltem az iráni térképet.
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Akkor csak jól jönne a Consono féle térkép.
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz karesz560802 #47208 üzenetére
Azt honnan szedted le?
-
Attelah
tag
-
Attelah
tag
válasz consono #47200 üzenetére
Az ndri3-at sztem megcisnálta Ő is, én is. Térkép pedig a Leslieke által linkelt HUN.map.
Te a Tomajdon féle 1 gigás kelet európából raktad fel a Magyarország térképet?
Ha nem akkor szívesen letölteném a Te, működő térképedet.NDrive-al kapcsolatban első véleményem: sokkal gyorsabban talál jelet mint a R66, viszont nem támogatja a két ujjas zoomot.
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz karesz560802 #47189 üzenetére
Na a nyelv már angol. most akkor megyek a Store-ba és megnézem mi van ott.
Szerk.: megvan Zsuzsi és a kamerák.
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz karesz560802 #47187 üzenetére
A magyar nyelvet és hangot hogy csináltad meg?
-
Attelah
tag
Köszi a leírást!
Nekem meg nem is magyar, nem is angol, hanem arab (???). Miután rátettem a telóra, elindítottam programot, letöltött 54 MB cuccot, utána kilépett. Beléptem, elindult a progi, bejött előbb vmi térkép arabul írt utcanevekkel aztán meg nagy fehérség közepén egy zöld nyíllal. Talán ez lehetett az én pozícióm csak ugye nincs térképem hozzá.
1. A Leslieke által linkelt magyar térképet tegyem fel?
2. Hogy kell nyelvet és hangot álltani? Mert arabul nem tudok semmit sem hogy hogy kéne a programon belül hangot letölteni.
3. Ha mindez megvan akkor honnan tudok egyéb országok térképeit letölteni?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Srácok!
Látom Conconsonak sikerült megcsinálni az nDrive-ot. Valaki akik szintén tudják már hogy mit hogy kell feltelepíteni kitörölni stb. lenne olyan szíves, hogy le írná egy kommentbe?
Én személy szerint még nem próbáltam semmilyen nDriveot, de ezt a 11-et már kipróbálnám szívesen. THX!!!
-
Attelah
tag
Nincs óra widgetem sem. Nem töltötem le rá semmilyen widgetet. Nem tetszik ha vmi eltakarja a hátteret, mert nem tájkép vagy nonfiguratív kép van berakva.
Kezd a szívózást az új Kies. Nem hivatalos szoft verzió valamint nem enged appot telepíteni, mert szerinte nincs elég memória. A telefonon a memória kártya van beállítva neki, hogy oda telepítsen, de van a telefon memóriában is 75MB hely az appoknak. Patcheltem Nami patchével többször is. Ki volt lépve a Kiesből patcheléskor. A helyzet ennek ellenére nem változott.
Eladó a telefon...! Dehogyis!
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Nincs futó widgetem. Letöltött pedig egy sincs, csak a gyáriak vannak a telón. 1 képernyőm van. A múlt héten mondjuk 5 volt, mert úgy látszódott a háttér eleje (egy kocsi), de csak azért tettem be plusz 4 üres oldalt hogy végig lehessen görgetni a hátteret.
Háttértér módban szoktam másolgatni. Kiest csak alkalmazás telepítésekor használok. Amúgy appom sincs sok . Kint Messenger, LED Flaslight, Video Keeper, Quick Pedia, Pool, BlueWave témát használok, meg van egy Nature téma de az annyira nem jött be csak nem törlöm le.
Most akarom feltenni ezt a biciklis cumót, meg szedtem le Angry Frogot vagy mit és azt teszem fel, csak most frissít a Kies. Remélem nem kell patcherelni.
-
Attelah
tag
Írok egy kis összefoglalást. Mióta feltettem az 1.2-t nagyon hamar lemerült a teló, 3 nap volt a max amit kibírt, de ált. 2,5-nél már tölteni kellett. A proci ugrált üresjáratban is. Amikor összedugtam a géppel pakolgattam róla cuccokat ide oda és miután leválasztottam lelassult az egész rendszer. Azt figyeltem meg, hogy minden második géppel való összekötés után lassul be. Aztán egy jó ideig nem volt gépre kötve. Múlt hét kedden este lemerült kikapcsolásig, majd visszakapcsoltam, de már be sem bírt töltődni a rendszer. Ez után hálózati töltőre dugtam éjszakára.
Szerda reggel vettem le a töltőről. Tegnap este kezdett jelezni hogy kezd merülni, de még reggelig kibírta volna, viszont reggel már nem lett volna annyi idő hogy totál fel tudjam tölteni ezért feltettem még tegnap éjszaka. Reggelre feltöltődött, összedugtam a géppel, tettem rá egy pár videot, lehúztam és ismét belassult. Aztán kikapcs-bekapcs pár perc és visszajött a gyorsasága, viszont ma már csak 2 csík van az 5-ből az akkujelzőnél. Mert ez a *** proci megint ugrál. Pedig milyen fasza volt hogy kibírt egy kerek hetet, úgy hogy wifiztem, telefonáltam, fotóztam...Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
A biciklis alkalmazásból a Samsung JAR vagy Samsung JAD-ot kell letölteni?
-
Attelah
tag
válasz Atomgeszi #46122 üzenetére
Ez milyen szótár? Anno nekem is volt az a 3 nyelvű (angol-német-francai talán) magyar emberke által készített szótár de eltűnt. Egy jó angol-magyar szótár engem is érdekelne. Láttam appson fizetőset de azt nem szeretném megvenni.
-
Attelah
tag
válasz leslieke #46055 üzenetére
Köszi!
Hú még azt nem tudjátok hogy át lehet e írni a fényképezőben azt hogy a fénykép nevében szereplő sorszám ne fénykép001-ről induljon hanem pl fénykép654-ről? Mert Multizás után megint elölről kezdte és amikor az új firm alatt készített képek sorszáma elérte a memória kártyán maradt képek sorszámát akkor nem felülírta azokat (hála a jó istennek) hanem nyitott neki egy Fényképek002 mappát és abba tette. De most már ott tartok hogy van Fényképek003 mappám is. Teljes a rendetlenség.
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
Nem fogom elkapkodni. Csak most gondoltam hogy elkezdek érdeklődni ez után, mert már ilyen ez a teló régóta. Összeszedem hozzá a cuccokat, aztán majd valamikor felteszem rá. Zavarni zavar, de vagy nincs időm foglalkozni vele vagy kedvem nincs hozzá mert inkább mást csinálok. Meg előtte még egyszer átolvasom a telepítés mentetét is, szóval nem akarom elrontani, türelmes leszek. Köszi az eddigieket!
-
Attelah
tag
Aha, azt kellene tudni hogy XEJF2 vagy XXJF2. Mind a kettő 2010 júniusi. Valamint a T-snél JI2 (2010 szept.) vagy JE7 (2010 május). A teló decemberben lett vásárolva. De sztem JI2-es, úgy emlékszem, viszont az XE vagy XX-re egyáltalán nem emlékszem.
-
Attelah
tag
Köszi! Elmentem a linket.
Amúgy engem is gyakran fel**sz ez a szoft. Azért tenném vissza a gyárihoz legközelebb esőt, mert azzal nem volt problémám. Ez őrült módon le tud lassulni miután leválasztom a számítógépről. Egyszerűen SMS-t írni kín szenvedés vele, mert a gépelés szaggat mint a GTA3 32 megás Savage videokártyával.
T-sre visszacsinálni lehetséges? És akkor megkaphatná a mostanában kiadott T-s firmet. Vagy mit tegyek fel rá? Már lassan ott tartok hogy a böngésző se érdekel milyen csak működjön a teló normálisan. Nem igaz hogy nincs egy stabil firm.
-
Attelah
tag
válasz leslieke #46040 üzenetére
Akkor megint multizni kellene? Mert akkor lehet hogy feltettem volna az 1.0 JF1-et (azt hiszem ez a vásárláskor rajta levő JF2 T-s firm megfelelője, nem T-s animációkkal), de már nincsenek fent az 1.0-ás firmek itt.
-
Attelah
tag
Hali!
Kb. 2 hónapja frissítettem a T-mobilos 1.0 firmről Multiloaderrel 1.2-re. Azóta most dugtam rá a gépre Kies módban. Azt írja hogy A készüléken található verzió nem firsíthető. JID/JL1 (XEH) van rajta. Ez miért van?
A Kies verziószáma 2.0.2.11071_128. (10 perce frissült erre).Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz TomWexX #43777 üzenetére
Mire gondolsz az user error alatt? Van egy tippem: a fényképező...
Tudom hogy kell használni az exponáló gombot, nem nő vagyok aki egyből tövig nyomja úgy hogy még meg is reccsen a teló. Ismerem a fókusz funkciót ha erre gondoltál. Pislogás érzékels, képstabilizáló mind ki van (volt T-s szoft alatt is) kapcsolva nehogy behülyítse bármilyen furán mozgó tárgy vagy lény. Fél évig tudtam fényképezni vele gond nélkül, most is tudok, csak néha több időt vesz igénybe mert többször fókuszál. Ha megvan a zöld kis téglalap akkor a gombot tovább nyomva el kéne neki készíteni a képet, de van amikor még itt is fókuszál egyet és csak utána készíti el, ez zavar, mert a fényképezők sem így működnek (és a teló sem így működött korábban)
A másik tippem az az újraindulás. Istenem, ezt a funkciót nem értem hogy minek egy telefonra újraindítás lehetőség?! Kikapcs bekapcs és kész. Ha valamit esetleg telepít és utána újra kell neki indulni akkor azt tegye meg automatán, de sztem tök felesleges egy ilyen opciót adni a felhasználónak hogy restartolhasson. Amúgy külön tetszik az a megoldás hogy amikor ki akarjuk kapcsolni akkor még megkérdezi hogy tényleg ki kapcsolja e. Mert zsebben ha benyomódik az oké, de az érintőfelület már nem fogja érzékelni a ruhát vagy a tokot pláne nem a megfelelő helyen.Ja és mégvalami. Én nem ürülük neki hogy 3 napot bír a telóm...sztem ez is elég halvány. 4.5 - 5 nap volt a T-s firmmel az átlag, amikor pedig tényleg arra mentem hogy ne használjam és szinte csak készenlétiben üzemeljen akkor bírt 6 és fél napot. Első merülés jelzéstől még 12 órát bírt. Ma már kb 4-et....
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz Speedy86 #43771 üzenetére
Én feltettem az 1.2 JID-et (amit az aláírásomban látsz), de már bánom. Hol jó hol nem jó ez a teló...
- jópárszor azt veszem észre zsebből kiéve hogy PIN kódot kér...
- sokkal hamarabb lemerül mint a T-s szofttal
- kamera néha többször fókuszál még az expozíció gombnyomás után is (érdekes módon több mint fél éven keresztül egyszer sem volt vele ilyen gond amíg a T-s verzió volt fent)
- lassú
- a proci pörög üresjáratban is 0-25%-ig ugrálva (widgetem egy darab nincs, nem szeretem őket, készenléti oldalból is csak egy van tök üresen csak a háttér látszik)
- középső gombnyomásra hol felvillan a kioldó képernyő hol pedig nem
- akksitöltés után szokott amúgy a leglassabb lenni, ha fullra feltöltöm és lehúzom utána is. Kell neki vagy 5 óra mire magához tér.
- csengőhangom csengés közben időnként szaggat
- médiabönészőben nézegettem, majd mikor egy videót onnan akartam indítani akkor nem indult mert elfogyott a memória...pedig semmi nem ment a háttérbenKb ennyi jut most eszembe pedig van még hiba biztos....
Szóval én fel nem tenném a helyedben ha meg vagy vele elégedve. Én a Kint Messenger miatt raktam fel, meg mert én is kíváncsi voltam. De a pozitív élményeket lerombolja ez a sok negatív.
Most azon gondolkoztam ha lesz hivatalos 2.0 akkor azt vmi szervízben felrakatni rá, hátha ez a multizás miatt van hogy nem tökéletes. Meg nemtudom hogy ezek a Firmware-ek mennyire tiszták amiket itt adogatunk egymásnak. Létezne hogy a hivatalos hozzáférhető bárki számára a mai világban? Gyanús...
-
Attelah
tag
válasz leslieke #43590 üzenetére
Megyek Barcelónába idén, de nem azért kérdeztem amúgy. Csak kíváncsi voltam, mert a leírásában nem láttam a térképeket, viszont innen közülünk töltötték le és magyarosítják. Akkor tesznek hozzá magyar és egyéb térképeket külön? Így látnám értelmét ennek.
Nekem a Route66 megfelel egyébként, de összehasonlítanám ezzel.
-
Attelah
tag
Ez a spanyol appsról származó Ndrive milyen térképeket tartalmaz? Navigál is?
-
Attelah
tag
válasz MrCsiT #42587 üzenetére
Talán EZ tudja fogadni. Nem használtam még ilyet, de az Alpine azért csak Alpine... Azért nem a 125-öst ajánlom mert ez kb 2e Ft-al drágább de későbbiekben ha mélyebben akarsz autóhifizni akkor ennek a 2 RCA kiemente jó alap lehet erősítő(k)höz.
-
Attelah
tag
Halikra!
Nekem meg az 1.2 JID-del vannak gondok.
Sokkal hamarabb lemerül mint az 1.0 és tovább is töltődik. Ma pl délelőtt volt az első jeézés hogy lassan le fog merülni és délután 2 körül már ki is volt kapcsolva. Még a régi rendszeren (kb 2 hete) az első jelzés jött reggel és még este is bírta simán 11-ig úgy hogy többször telefonáltam vele. Ma hívásom sem jött az első merülés jelzés után...
Másik, hogy a GPS JID-en még nem tudta bepozicionálni magát, többször is próbáltam már. Szinkronizálni szinkronizálni viszont sikerült a licencet.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz dave182 #41994 üzenetére
Ezt is meg tudod nézni? [Bada 2.0]
-
Attelah
tag
válasz eladogeppc #41988 üzenetére
Csak az első 30 nap.
-
Attelah
tag
Hali!
Két kérdésem lenne:
1, tud valaki ingyenes szótárat a badára? Volt régebben egy fasza 3 nyelvű szótár amit egy magyar emberke készített. Angol-Német-Francia nyelveken tudott, tök egyszerű program volt. Nem azt kellett beállítani hogy melyik nyelvről melyikre fordítson, hanem hogy a magyaron kívül melyik nyelv lesz a másik. Be volt állítva pl az angol és ha beírtál egy magyar szót akkor azt angolra fordította, ha pedig egy angol szót azt magyarra.2, bada 2.0-ban ki lehet kapcsolni az első, widgetes oldalt, ha én azt szeretném, hogy csak egy tiszta oldal legyen?
-
Attelah
tag
válasz LA_COSTE #41700 üzenetére
Így csak arra hogy idegesítsen. De várok még, mert most begyorsult. Hihetetlen, de mióta érdeklődtem a TMH visszaállításáról magához tért. Most gyorsan tudok gépelni is és a fényképek is betöltődtek gyorsan. Lehet, hogy 4.5 óra kell hogy "összeérjen" a szoft...
-
Attelah
tag
Na ennek az 1.2 JID-nek eddig több a negatív tulajdonsága mint a pozitív.
1. zárt képernyőnél hiába van benyomva a bármely gombnyomásra világít opció, a középső gombot hiába nyomom meg nem reagál
2. tetű lassú amikor belépek a fényképek mappába vagy a videókhoz. A kis előnézeti képüket egyessével tölti be nagyon lassan, képnézegetéskor szaggat.
3. most itt is hogy írok, amikor átváltok a betűkről a számokra azt is elég lassan csinálja.
4. a processzor müködését figyelve ugrált a szintjelző 32, 28, 14%-ig pedig widgetek ki vannak kapcsolva, semmi nem futott.Röviden a teló sokkal sokkal lassabb lett.
5. eddig amikor elindítottam az internetet egyből megkérdezte hogy bekapcsolom e a wifit, mondtam hogy be és egyből csatlakozott a szokásos hálózathoz vagy megmutatta hogy milyenek vannak és válasszak. Most semmi ilyen nincs, a csomagkapcsolattal jön itt nekem...
Ami pozitív hogy a Kint messenger fut bár a billentyüzet nem jelenik normálisan magától, rá kell tapintani hogy nagyábó hol lehet és csak ez után látszik.
-
Attelah
tag
válasz TomWexX #41666 üzenetére
Azzal csináltam. Nem bírtam várni, de megnéztem hogy másnak is az van fent JL2 mellett, gondoltam nekem is jó lesz a JID mellé. És jó is lett. 7.5 perc alatt megvolt a frissítés. Most jön a preconfig. Ez miért is szükséges? Preconfig után pedig a kamera firm ugye?
-
Attelah
tag
válasz leslieke #41655 üzenetére
Köszi!
Azt még meg tudja mondani valaki hogy melyik CSC-t tallózzam be?
Letöltöttem a mysamsunwave.hu-ról az 1.2-es magyar CSC-t (OXDJL1) valamint letöltöttem ugye a Full JID-et és abban is van egy CSC (OXA XXJID).Melyik legyen?
-
Attelah
tag
Na ez a frissítést reggelre marad, most este már nem kezdek neki.
A preconfig-ot hátha leírja addig valaki, mert most este nem találtam meg pedig már láttam valahol. Lehet reggel megint átnézem a dolgokat.
Köszi a segítségeteket, jó éjt!Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
-
Attelah
tag
Még egy kérdés. Kicsomagoltam a JID firm-et és abban van egy Multiloader V5.64.
A leírásban V5.62-essel írja a frissítést. Melyiket használjam?A preconfigot mikor kell csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz bokrosolajos #41637 üzenetére
A JID-et tenném rá, utána a J9-et már nem. Csak azért hogy 1.2 legyen rajta mert jópár alkalmazás nem fut a jelenlegi firm-em miatt. Egyébként nincs vele gondom, december óta (ekkor vettem) faszául működik.
Az új böngésző nekem sem tetszik, de azt mondták hogy a JID-ben még a régi van.
Szted ezt a JID-et se tegyem fel?[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz leslieke #41630 üzenetére
És ezt a preconfigos dolgot mikor csináljam (T-mobilis vagyok)? A frissítés végén? Mi a preconfig kódja?
Még egy hülye kérdés amit a leírásban nem láttam:
Amikor elindítom a Multiloader-t akkor a telót még nem kell rádugni a gépre? Ha rá kell dugni akkor milyen módban? De úgy gondolom hogy csak akkor kell rádugni amikor már ki vannak jelölgetve a cuccok a Multiban és a telón megjelent a dowload mód.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
A navigáció működni fog frissítés után is? Pár napja csináltam a próba licencet, nem akarom hogy elvesződjön az is.
Az első 1.2 (JID) mennyire megbízható? Esetleg ha tud valaki mondani konkrét bug-ot benne azt megköszönném.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Köszi, közben megtaláltam az erről szóló fórumot a mysamsungwave-en. Le vannak írva az eddig kiadott firmek időrendben.
Ez az első 1.2. Milyen tapasztalatok vannak a megbízhatóságáról?
[ Szerkesztve ]
-
Attelah
tag
válasz leslieke #41600 üzenetére
És frissítéskor úgy működik mint pl a Windows XP újratelepítése? Tehát vegyük a két partíciót. 1: rendszer (Bada telefon) 2: adatok (memória kártya). Ha újratelepítem a Badát (1.0-ról 1.2-re) akkor az 1.0-ra feltelepített alkalmazások (játékok, zseblámpa...stb.) nem fognak az új rendszeren futni, csak ha újratelepítem azokat is? A memóriakártyán tárolt adatok nem vesződnek el (fényképek, gps térképek, zenék, dokumentumok...stb)? A memória kártyát akár ki is lehet venni újratelepítés előtt?
A navigáció működni fog frissítés után is? Pár napja csináltam a próba licencet, nem akarom hogy elvesződjön az is.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Hali!
Lehet úgy frissíteni 1.0-ról 1.2-re hogy csak a natív delfin ne frissüljön? Mert nekem így tetszik hogy eltűnik alulról-felülről a menüsor. Csak mert ez a Kint Messenger csak 1.2-re jó.
-
Attelah
tag
Jó hogy kijött a 2.0 béta, de az én T-mobilos, karácsonykor vásárolt telómra a feszt frissülő Kies még mindig azt írja, hogy a legfrissebb szoftver van rajta ami nem más mint: S8500BSJF2/S8500TMHJF2
-
Attelah
tag
A zenelejátszó effekt elfelejtése bug? [link]
-
Attelah
tag
válasz szimike79 #30242 üzenetére
Működik de csak akkor hogy elfogadtam a hívást. Amikor mondjuk én csörgetek de még nem vették fel és akkor leteszem az asztalra akkor nem hangosítja ki.
De most hívtam magam a vezetékesről, felvettem, letettem az asztalra a telót akkor működött.
Tehát ez csak akkor él ez a funkció ha létrejött a kapcsolat?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz BloodyEddie #30237 üzenetére
Akkor sajnos ez van. Ezért nem raktam fel én az 1.2-t mert az oké hogy a Wawe 2-n ott van, de ott a kijelző is nagyobb. (Na meg mert T-s, ezáltal macerás a szoft frissítés) Hátha tud majd vki nálam okosabb ajánlani jobb böngészőt.
-
Attelah
tag
válasz BloodyEddie #30233 üzenetére
Nekem csak akkor ugrik elő a címsor amikor egy új oldalt tölt be. Ha kész magától eltűnik. Érintéskor csak alul az a pár átlátszó gomb jelenik meg de az is hamar eltűnik ha nem nyúlok a képernyőhöz. Nekem teljesen jó ez. 1.2-ben ha jól tudom már állandóan be van kapcsolva a címsor és a lenti kedvencek, menü stb...sor. Sztem ez a gáz
-
Attelah
tag
Hali!
A zenelejátszó csak nekem nem jegyzi meg az Effekt-et? Mindig vissza áll normálra. Elég idegesítő hogy állítgatni kell folyton...
Másik dolog hogy nem működik az funkció hogy ha telefonálok és leteszem az asztalra akkor automatikusan kihangosítóra váltson át. Meg kell nyomni a Hangszóró gombot.
Nálatok hogy vannak ezek a dolgok?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
Sziasztok!
Ébresztőnek beállítottam egy mp3 számot, de nem játsza végig csak kb 25 másodpercet (nem tudom pontosan, nem mértem le). Nálatok is ilyen?
-
Attelah
tag
Paca2! Mi újság azzal az Ő betűvel? Ki lesz akkor cserélve Ö-re és fel lesz az is téve a mysamsungwave-re? Megnézitek a jÚnius, oktÓber betűket is?
-
Attelah
tag
válasz F-ECT$ #27110 üzenetére
Nekem nem ajánlja fel a frissítést a 2.0.0.11011_16 verziójú Kies a gyári T-s JF2 szoftos telómra. Semmilyet sem, nemhogy 1.2-t. Nem is bajlódok az ilyen trükközéssel, mert sztem ez garancia vesztéssel jár, meg amúgy sincs vele bajom. Azt írták hogy legjellemzőbb hibája a naplóban az idő rossz kijelzése (1 órával korábbra írja az eseményeket), de nálam ez is működik helyesen.
Meg nagyon nem tetszene az az újítás az 1.2-ben, hogy nem lehet full képernyőn böngészni mert alul marad pár navigáló gomb...ez sztem visszalépés volt...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest