- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
mesa23 #45485 üzenetére
Egy-két telefont nagyon sajnálok, amelyektől az idők folyamán megváltam.
A Nokia 7710 nagy kedvencem volt. Manapság elviselnék még egy N900-at is egy kis "játékra". Utóbbi optikáján elhúzható lencsevédő retesz is található, amit a mai divattelefonokon már nem elhagynak. -
Alan[HUN]
senior tag
válasz
mesa23 #38617 üzenetére
Valaki meg tudná adni ennek a témának a nevét, vagy az elérhetőségét? Előre is köszönöm!
@leslieke - miután írtad néztem én is, de nem találtam. Leírnád egy részletesebben?
Köszönöm!
szerk: love teló qwertz - amikor elkezdtem írni, robi hsz.-e még nem volt fenn...
(amúgy szeretem nagyon, ha nem vagyok agyhalott eléggé gyors
)
szerk2: mondom, love teló qwertz, robi köszi!
-
rObika8802
aktív tag
válasz
mesa23 #38617 üzenetére
neked is bejött a téma?
Alan: Galaxy S II téma
-
TomWexX
addikt
válasz
mesa23 #38617 üzenetére
Ebben a pack-ben benne van 960x800-as felbontásban.
-
TomWexX
addikt
válasz
mesa23 #38615 üzenetére
Az nem egyszerű feladat.
Inkább csinálj egy képernyőfelvételt a háttérképről, majd töltsd fel erre a weboldalra, és majd az megtalálja neked különböző méretekben! -
szimike79
őstag
válasz
mesa23 #37268 üzenetére
Ha elindítottad a játékot, a főmenüben my cars-ban a vásárlásnál meg tudod nézni milyen autók elérhetők, amelyik meg szürke, azaz nem elérhető, ott van hogy mit kell teljesíteni.
Sok volt a gond a memória elfogyással másoknál, nekem most egyszerre futott a böngésző és az NFS Shift, és simán ment, semmi memória gond.
-
duvi
nagyúr
válasz
mesa23 #33911 üzenetére
Szia!
Csináltam egy próbát az általad említett 50%-os probléma miatt.
32 Gb-os Kingston class 4-es memkari van a Wave II-ben.
Jelenleg 10Gb szabad hely van rajta. Akadás mentesen vettem fel kb. 3percet 1280-ban. A mentés is gyorsan történt. Pár másodperc volt csak. Remélem így is marad a későbbiekben is. Elképzelhető, hogy sok Kingston hamisítvány kering a piacon és ezért találkozunk egyre több rossz tapasztalattal. Én az Iponban vettem ezt a 32Gb-osat 5 év garival. (nem reklámnak szántam) -
TomWexX
addikt
válasz
mesa23 #27353 üzenetére
Én is sokat netezek a telóval, és valóban zavaró a nem eltűnő menüsor, de ezzel együtt is sokkal jobb az 1.2-es böngésző, mint a régi. Egyszerűen sokkal gyorsabb és stabilabb. Már nem akaszt ki 5 percenként. (hanem csak óránként
)
Ja és ezt a szöveget "swype"-al írtam kb. 3x annyi idő alatt, mintha simán gépeltem volna!
Jópofa de akkor is lassú...
-
gamek!ller
őstag
válasz
mesa23 #22218 üzenetére
De ezt annyiszor és annyiszor megbeszéltük már..Higgyétek el, nem a telóval van a gond. Nekem előzőleg ami most kártyám van egy SGS-ben volt benn és ott is fenn állt ez a probléma.
(#22240) gooool: Semmi gondod nem lesz vele, a szokásos feature-k kijönnek amik egyáltalán nem fognak zavarni ha arra használod a telót amit leírtál. Én is a gyári sw-t használtam 1 hónapig és utána sem azért frissítettem mert bármi bajom lett volna a telefonnal.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
mesa23 #16650 üzenetére
Köszi, már letöltöttem.
Egyelőre a FUS kulcs hozzáadásával az új KIES-el a 81-es végűvel elindult a "Bináris fájlok letöltése...", aminél nálam kifagyott a sokszor emlegetett hibával. Viszont tetű lassan halad, majd FW frissítésnél kiderül, hogy ért-e valamit. Minden esetre tovább jutottam, mint tegnap/ma.
Ha ez bejön akkor ajánlani tudom így, ha nem akkor kipróbálom a linkelt KIES-t.A "Bináris fájlok letöltésének" alapból ilyen tetű lassúnak kéne lennie?
-
válasz
mesa23 #15974 üzenetére
Még nem tudom. Mindössze annyit jelent, hogy vissza kell adnom a Samsungnak a telefont. Amíg Social Hub nincs, addig biztosan nem veszek badás cuccot
Valószínűleg valami ócsó Nokiával várom a WP7 megjelenését, illetve a pénzesőt.
joni55: Az időzítésről illetve a már legyártott Wave-ek számáról nem nagyon lehet semmit se tudni. Az biztos, hogy a következő Wave-nek már SLCD kijelzője lesz (cserébe használható méretben legalább), de hogy mikor jön, illetve mikor fogynak el a boltokból a SAMOLEDesek, jó kérdés.
-
opi064
tag
válasz
mesa23 #11801 üzenetére
Szia! Nos a pukkanó hang nekem is van, de nem kell hozzá, hogy elötte zenét hallgassak. Én a hangszóró hibájára gyanaxom, már tervezem, hogy megkérdem a szervízbe. Kicsit engem is idegesít....a megoldást már írta itt egy kolléga: le kell venni a rendszerhangot nullára.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
válasz
mesa23 #10975 üzenetére
No, akkor félreértettük egymást. A papírnehezék/tégla akkor keletkezik, amikor a telefon teljesen, JTAG nélkül menthetetlenül halott, azaz a Download módot se tudod elindítani. Elvileg (remélhetőleg!) Kiesszel ezt nem lehet előidézni.
theomo: Jó kérdés, az biztos, hogy a felhasználó által is elérhető tárhelyet nem szokta a MultiLoader leformázni, csak ha az FFS-t is felflasheled. Jellemzően ez a "FULL" firmware-ek esetén történik, és emiatt van, hogy világoskék képernyőn is firkál egy kicsit a telefon az első boot előtt. Ha így is megmaradtak az SMS-eid, na az nem semmi
-
Varszegig
veterán
válasz
mesa23 #10870 üzenetére
nem tudom milyen oprendszerrel csináltad, de én nem mertem a 64 bites win7ről, elővettem a kis betbookot, amivel a múltkor is csináltam (az is samsung, hátha szeretik egymást
)
win7 starter, 32 bit. a kies nagyon kihangsúlyozza, ne csináljunk semmit, ne dugjunk rá mást usb-n stb. Azért is szeretem azt a gépet, mert minconfig fut rajta, semmi zavaró. De persze fogalmam sincs, miért nem lett jó nekedchaapaai: felül tudsz választani
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest