Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
study: Nem azt írtam, hogy már elpárologtak, hanem hogy elkezdtek, mely folyamat jelenleg is tart, még nem zárult le (igeidők, ugye), s mely állításom továbbra is igaz.
szimike79: az Android és a bada között soha nem lesz semmi félúton, mert annyira más a két OS. Nekem nem tűnik úgy, mintha csiszolgatna valamit is a badán a Samsung...
consono: mit várnának különben a Wave 3 tulajok jövő ilyenkor?
A legújabb Android portolást. -
duvi
nagyúr
Nem kötekedésből és tényleg nem tisztem védeni az androidot, de a teljes igazság kedvéért érdemes tovább olvasni az idézett cikket:
"Csakhogy a felmérési eredményt ennyiben hagyni egy kicsit félrevezető lenne. Nem elhanyagolható ugyanis az a tény, hogy míg az iOS és a Windows Phone platformok esetében csak drága, jó minőségű, felsőkategóriás készülékekről beszélünk, addig androidosból van feltöltőkártyás csomagban is csak 30 ezerért kapható. Tehát aki 30-40 ezer forintért vesz olcsó okosmobilt, annak mindez problémát jelent, míg a 130-170 ezres kategóriában már gyanítható (és tapasztalat), hogy az Androidot futtató hardverekkel sincs túl sok gond."
Arról nem beszélve, hogy az eladásokban is messze vezet a droid Európában. Ebből következően a meghibásodás aránya is magasabb.
"Gyakran romlanak el az androidos mobilok?" -
szimike79
őstag
Emlékszem, szivaták szegényt rendesen. Nem lenne rossz dolog az ellenőrzés, csak valami normális formában kellene végezni, és nem az egész rendszert megakasztani vele. Főleg úgy, hogy közben jó pár alkalmazás van a store-ban, ami nem úgy működik ahogy kellene. Nem eggyel találkoztam már.
-
MrCsiT
addikt
Elsőre a (valami) Kiesupdate.exe szépen elvolt 0% Cpu-val a többi process között, és nem történt semmi.
bezártam kézzel, nyomtam a KIES-re egy restart-ot, akkor már az ismételt "Frissít ? Óh, Igen" párbeszéd után el is kezdte letölteni az Update -et - miután 20 sec alatt megtalálta a szerverén..és most jó
-
duvi
nagyúr
Ha igazat írnak Samuék, akkor az alkalmazások elbírálási/tesztelési idejét drasztikusan lecsökkentik az új 2.0 SDK-tól kezdve. Konkrétan 7 napot írnak a SAMMI blogon. Mivel az utóbbi időben jelentős létszámbővítést hajtott végre a Samu bada fejlesztés miatt, akár igaz is lehet... Az egyértelműen látszik, hogy nagyon belehúztak a bada népszerűsítésébe. Nem hiszem, hogy csak úgy szórnák erre a rengeteg pénzt, valódi tartalom és tervek nélkül.
-
duvi
nagyúr
A fizetős magyar appstore megnyitásáig "emlékszik" csak vissza a fiókunk. A linkelt olasz cikkben leírják, hogy ha eladjuk a régi Waveünket, akkor minél hamarabb el kell küldeni nekik a régi és az új Wave IMEI számát, az átírási kérelemmel. Ebben az esetben "átteszik" a licenc jogot az új telefon IMEI számára. Kb. ugyan az a megoldás, mint a Route66 esetében a navigáció hordozhatósága.
-
Tomajdon
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
Pedig csinálnak valamit. Tegnap linkelte ezt consono.
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18106798&postcount=32
-
A beágyazott rendszerekben hely szűkén nem szokott lenni hardver-absztrakciós réteg amivel ilyesmit össze lehetne hozni, továbbá szintén pazarlás lenne egy konkrét vasnál több támogatást belerakni a binárisba. Felesleges, lebuildelik az anyagot minden célpontra automatizáltan és minden telefon kapja a maga karcsú szoftverét.
-
bokrosolajos
őstag
Parancsolj!
Sportypal Pro Java 4 Samu Wave / Wave IItérképen is mutatja a megtett útvonalat
-
leslieke
Jómunkásember
Eddig 2 hibára derült fény:
1, Az új KIES minden alkalmazást – még a fizetős programokat is – ingyenesnek mutatja. Ráadásul, ha rányomunk a Vásárlás gombra a kiválasztott alkalmazásnál, még ott is ingyenesnek írja ki az ára helyett! Tehát a lényeg, hogy senki ne vásároljon vakon most a KIES-en keresztül, mivel nem látja a valós árakat még a fizetési ablakban se! Előbb meg kell nézni a böngészőben a valódi árat és csak azután letölteni/vásárolni a KIES-en keresztül.
2, Egyes telefonokra a kies az alábbi üzenetet írja:
A Jelenlegi verzió nem hivatalos.
A nem hivatalos verziókhoz nem támogatott a firmwarefrissítési szolgáltatás. -
consono
nagyúr
Ez így azért erős. Én feltettem, de gyakorlatilag egy Windows7+MetroUI az egész. Touch támogatás nélkül nem az igazi notebookon, de azért bejön a dolog. Mondjuk jobb lenne, ha minden Metro-s lenne, mert egy csomó dolog visszavisz a megszokott Windows desktopra és ez azért nem az igazi...
-
TomWexX
addikt
Ez a videó is azt mutatja, hogy hiába android, egy ócska hardveren semmit nem ér. Hogy megy rajt az AB??? Pfff! Akkor inkább már ne legyen!
Van a családban egy G3, de csak a bosszúság van vele, akkor inkább a bada ahol nem történik semmi, de legalább működik.
Egy droidos telefon, ami nálam megüti a mércét 100000HUF-tól kezdődik! Azt elismerem hogy egy GSII-vel vagy HTC Sensation-el k.rva jó lehet együtt élni, de viszont meg is kell fizetni az árát! Ezért sem cserélek egyelőre.... -
Varszegig
veterán
nem adom el, mifinek megtartom a nyaralásig biztos. teszek bele egy olasz prepaid kártyát.
többieknek: jaja, csak nekem a munkéámhoz kell vpn, és ahhoz kevés vigasz, hogy esetleg talán-talán a 2.0 apija már támogatni fogja, és esetleg lesz valaki aki kifejleszti. Merthogy a droidban meg benne van a vpn, osztjónapot.
-
Tomajdon
aktív tag
-
F-ECT$
titán
SGS II fórumban páran vettek már ilyen utángyártottat, és bár nem hozzák a beígért teljesítményt, de a gyárinál jobban bírják. (Aztán persze lehet, hogy fél év után kimúlnak, de pár ezer forintot akkor is megérnek, ha sokat kell használni a telefont, és nem elég a gyári.)
-
ADAM1337
nagyúr
HTC HD2-nél látam 2500mah körülit ismerősömnek az van, pontosan nem tudom de 2500mah tuti meg van lehet több is.
Igaz ott hátlapot is kapott az aksihoz mivel vastagabb is az aksi már, de neki megéri azt mondja amennyit nyomkodja, rárakott egy droidot és elvan vele mint a befőtt.Most lesem abban gyárilag 1350-es van 4.3-mas tft-hez kb halál gyenge, de itt van ahhoz egy példa is: [link]
-
Polllen
félisten
Teljesen természetes, hogy külsős futárcégről van szó!
Más:
Az e-mail kliens csinál másnál is olyat, hogy válaszlevél írásakor nem tudok a levél aljára menni? Mindig csak egy bizonyos pontig enged, amikor írásnézetben vissza akarok olvasni...
Lassan ráfanyalodok a webes yahoo-ra, de akkor meg minek van "okos"telefonom -
consono
nagyúr
Én az előrelátás miatt töltöttem a mobilról, mert eddig onnan mindent újra tudtam rakni (preconfig után is), a Kiesből meg egy csomó mindent nem... Szívás... Legalább adhatnának valami jelképes (5000Ft) vouchert, amit felhasználhatnánk az appson, akkor kevésbé lenne fájdalmas a dolog...
gamek!ller
kb. annyit, hogy a Bada 2.0 alpha verzióját (multitaskinggal, szebb user intarfac-el, Flash Lite 4-el) megkapták a belsős fejlesztők, a Samsung meg elkezdtt dolgozni a bétán.
Aktív témák
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest