- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
-
Attelah
tag
válasz
Speedy86 #43771 üzenetére
Én feltettem az 1.2 JID-et (amit az aláírásomban látsz), de már bánom. Hol jó hol nem jó ez a teló...
- jópárszor azt veszem észre zsebből kiéve hogy PIN kódot kér...
- sokkal hamarabb lemerül mint a T-s szofttal
- kamera néha többször fókuszál még az expozíció gombnyomás után is (érdekes módon több mint fél éven keresztül egyszer sem volt vele ilyen gond amíg a T-s verzió volt fent)
- lassú
- a proci pörög üresjáratban is 0-25%-ig ugrálva (widgetem egy darab nincs, nem szeretem őket, készenléti oldalból is csak egy van tök üresen csak a háttér látszik)
- középső gombnyomásra hol felvillan a kioldó képernyő hol pedig nem
- akksitöltés után szokott amúgy a leglassabb lenni, ha fullra feltöltöm és lehúzom utána is. Kell neki vagy 5 óra mire magához tér.
- csengőhangom csengés közben időnként szaggat
- médiabönészőben nézegettem, majd mikor egy videót onnan akartam indítani akkor nem indult mert elfogyott a memória...pedig semmi nem ment a háttérbenKb ennyi jut most eszembe pedig van még hiba biztos....
Szóval én fel nem tenném a helyedben ha meg vagy vele elégedve. Én a Kint Messenger miatt raktam fel, meg mert én is kíváncsi voltam. De a pozitív élményeket lerombolja ez a sok negatív.
Most azon gondolkoztam ha lesz hivatalos 2.0 akkor azt vmi szervízben felrakatni rá, hátha ez a multizás miatt van hogy nem tökéletes. Meg nemtudom hogy ezek a Firmware-ek mennyire tiszták amiket itt adogatunk egymásnak. Létezne hogy a hivatalos hozzáférhető bárki számára a mai világban? Gyanús...
-
szimike79
őstag
válasz
Speedy86 #43758 üzenetére
Ha nem szeretsz sűrün frissíteni akkor várd meg a 2.0-a végleges verzióját, nincs már olyan messze a szeptember. Mivel T-s vagy, ugyis multiznod kell, mert havatalos T-s firm biztos nem lesz, amit kies-sel fel lehetne rakni. A végleges meg valószínű hogy előbb kint lesz, mint a kies-es frissítés. Így megspórolsz egy teljes újra telepítést, ha kihagyod az 1.2-őt!
-
study
tag
válasz
Speedy86 #39700 üzenetére
Nézőpont kérdése.A nagyobb összegű feltöltés utáni kedvezményt elvették és a vitamaxot 5ft-al emelték.Kb 3 éve ez nekem 28 ft-os percdíjra jött ki most 43-ra.Ez is a Hir24-ben:
A lap emlékeztet arra, hogy 2013. január elsejéig három lépcsőben percenként 7,06 forintra kell csökkenteni a beszédcélú nagykereskedelmi hívásdíjat mindhárom szolgáltatónál. -
-
SeriouS_77
tag
-
SeriouS_77
tag
válasz
Speedy86 #35487 üzenetére
Szerintem nem lesz itt semmi nagy durranás a 2.0-val. Kijön szépen úgy ahogy, és pár nap múlva mindenki azt írogatja, hogy de várom már a 3.0-át, mert abban minden szép és jó lesz majd. Az android a menő abból lehet sokat eladni, a bada meg infúzióra van kötve nehogy megpusztuljon. Amíg nem lesz fizetős apps addig engem meg nem is érdekel a 2.0.
-
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Speedy86 #35487 üzenetére
A legokosabb az lenne, hogy kijön a bada 2.0 a ráírt alkalmazásokkal, és visszafele ugyan úgy kompatibilis maradna. Mert most lehetne tolni ezerrel az appokat, és ha megjön a 2.0, akkor meg az "only for bada 2.0"-ás appokat. De egyszerűen nem értem a samsungot, főleg hogy a saját rendszerük, kéne vele foglalkozni.
Csak nehogy úgy sikerüljön, hogy már senki ne legyen kíváncsi a rendszerre.
Ezzel egyetértek, ha most nagyon visszafognak mindent, sokan elpártolnak. Júliusig (vagy szeptemberig) sok idő van, addig elég sokkal csökkenhet a tábor.TomWexX: Én sem, mivel 1. ha eladnám kapnék érte 60.000-at, 2. ha sikerülne eladni, biztos vagyok benne hogy megbánnám, 3. nem tudom hogy mit vennék utána, mivel csak jönnek az újabbnál újabb telók, 4. kitartok a végsőkig!!
-
HGTimber
tag
válasz
Speedy86 #35446 üzenetére
Ja, értem: A kijelző közepén (nagyban) így nekem is megjelenik az ABC oszlopban nem megjelenített betű. Azt hittem, hogy a pötty helyén jelenik meg.
Viszont, most hogy átmásoltam a SIM-re is a kontaktokat, így az sms üzeneteknél nem mindenkinél teszi ki a képet, annak ellenére, hogy van beállítva a névhez kép. Érdekes... valakinél kirakja valakinél meg nem. Asszem ez miatt is töröltem a SIM-ről a névlistát.
-
szimike79
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
appel
őstag
válasz
Speedy86 #35348 üzenetére
működik, bár már találtam egy hibát...lehet egyedi, majd otthon is kipróbálom...
az AP nem router, hanem Intel MWT-vel a notebook...minden megy, kivéve amikor lejátszási listát akarok létrehozni, mert akkor kegyetlenül kilép a wave-en a progi...no ettől függetlenül amire használom majd évente 1x arra jó...
(ja a designról ne beszéljünk, mert az nokedli) -
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Speedy86 #34152 üzenetére
Ez meg itt az én forrásom: http://mobilarena.hu/hir/mwc2011_bada_2_0.html
Idézet a cikkből: Az első, 2.0-át futtató masina valamikor a nyáron fog megjelenni, a bétás SDK viszont már májustól elérhető lesz.Ráadásnak ez a fenti infó jóval frissebb is, mint az a három amit linkeltél (mindhárom 2010. dec. 21-ei keltezésű). A több 100 talált meg úgy jött össze, hogy 1-2 helyen megírták, a többi meg átvette.
-
appel
őstag
-
-
GrooveHero
addikt
válasz
Speedy86 #33645 üzenetére
még nem láttam, nem ismerem ezt a márkát, mármint csak hallásból, meg olvasásból, hogy óóóóóó szennyheizer vagy mi
, sokan már elélveznek tőle, annyira istenítik. Mindegy, vmi tesztféle jójönne
Sógi:
A 3.1-től lefelé műküdnek, a többi fölötte nem, nem jó a link, vagy nem tudom -
consono
nagyúr
válasz
Speedy86 #33513 üzenetére
Én is többek között ezért a Wave-et választottam, mert ez még kényelmes nekem telefonnak. A Galaxy S már túl nagy volt...
Filmet (többnyire animét) meg mikor nézek rajta, már úgy is este van és ágyban vagyok, leveszem a szemüveget és ösztönösen közelebb tartom a szememhez
Ja, és 73-as vagyok. -
válasz
Speedy86 #33367 üzenetére
Nekem van nyerő javaslatom: vegyen egy iPod Touchot.
#33369: Ó dehogynem engedhetik meg maguknak. Ha a Samsung nem szerződött volna le a Gamelofttal, nagy ívben szarnának a platformra. Egyébként mivel nálunk nem elérhető a fizetős tartalom jelentős körültáncolás nélkül, igazából ez a pár Gameloft játék se nagy megváltás - a tény az, hogy a kínálat szar, és kész.
-
DeXoor
csendes tag
-
JMC
tag
válasz
Speedy86 #33098 üzenetére
Kollégám Leoja nem egy mai darab, de kiválóan fut rajta pl. az Amigo is. Pillanatok alatt talál jelet, gyorsabban újratervez, mint ahogy kimondaná, hogy újratervezés és egy métert sem késik sehol. Ha ilyen csak fele ilyen jó navi lenne Badára nem vettem volna én sem Wayteqet, de nincs (Ndrive-ot, R66-ot használtam, egyik sem az igazi, a Sygicet le sem mertem tölteni). Az én szememben gyakorlatilag tökéletes alternatívája bármelyik általam használt navinak.
Másrészt fut rajta a remote desktop (anélkül, hogy bármilyen 3rd party programot telepítenem kéne a gazda gép(ek)re), így félig-meddig számítógép is.
A fényképezőt és a kamerát aláírom, normális ccd és objektív nélkül nem igazán lehet csodát tenni. -
-
Fantomas80
tag
válasz
Speedy86 #32853 üzenetére
Hello!
Nekem taiwani 8G class4 Kingston. Hd felvétel nem megy rá sőt egyre gázosabb kb. még 3G szabad hely van rajta de ha pl a fényképeimet nézegettem akadozik mint amit nehezen tud olvasni.
Volt hogy egy fényképemet vagy 30sec-ig nyitott meg.
Én tuti nem vennék még egyszer Kingston-t bele. -
Polllen
félisten
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest