- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
szimike79
őstag
válasz
Kapanyél #34059 üzenetére
+1
Párom pár hete megkapta tőlem első okostelóját. Frissítettem neki a legújabb firmre, beállítottam neki amihez nem értett. Nincs meglepi számla hó elején. Minden más beállítást ő csinált igaz a segítségemmel, de megtanulta amit tudni kell neki. Pedig tartott egy kicsit az X8-tól, hogy nem fogja tudni kezelni. Pár nap után belerázódott, ha valamit nem tudott megcsinálni kérdezett. Már wifin játékot is szedett le a store-ból magának. Nagyon szereti a kis droidost érintőkijelzőstöl mindenestől. Nem használja ki teljesen de amit használ rajta az nagyon tetszik neki, pedig nem konyított hozzá elötte semmit. Megfelelő segítséggel boldog droid tulaj lett.
És van az ellen példa a bátyja. El van magától ájulva hogy mennyire keni vágja a mobiltecnikát. Nokia fanatikus, talán soha nem is volt neki más. Minden mást lefikáz, minden más számára csak egy rakás sz@r. Aztán az egyik nap reklámoztak a tv-ben egy androidos telót, mire ő: Milyen hülyeség az, nincs is olyan telefon, az android egy robot!
Szerintem lehet adni a véleményére. -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Kapanyél #34048 üzenetére
Az Androidos ismerőseim 90% kilövi a netet meg a frissítést mikor megkapja az első számlát.
A tájékozottabbak mindjárt a vásárlás után.
Van egy réteg aki rútol mert most az a divat. Van aki a Marketról hallott valamit és néha használja is de a többség nem ilyen nem is tudja mi az csak telefonál és max FB-zik. -
Lotusomega
senior tag
válasz
Kapanyél #25372 üzenetére
Ugyanez votla bajom nekem is, megfogadtam h fém telefont többet nem veszek, nagy markjeting bulslhit ez h fém az prémium kategória mega faxom, aha csak éppen jól kicsúszik ak ezedből, 5800 soha nem csúszott ki, de mióta vettem szilikontokot(ez volt az utolsó esélye) azóta jó, nem csúszkál, mondjuk a tok igen összevissza a telüón ez idegesít de hát ez van, sztem nekem is iphone4 lesz a következő telefonom, elegem van a szívásokból
Szerk: csak azt meg kilopják a kezedből és nem lehet elővenni magyarországon, külföldön le se szarják, mindenkinek olyan van..
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Kapanyél #25372 üzenetére
Amikor megvettem szinte azonnal nekem is ez volt a gondom de egy fél év használat után soha nem jut eszembe, hogy elejthetem.
Hála az égnek eddig csak padlószőnyegre esett és semmi baja nem lett.
Lehet a csuklópánt miatt amit ráraktam?
Mindenesetre egyet megtanultam bátran kell megfogni és nem kell félni, hogy zsíros lesz a kijelző, ha zsebre rakom öt perc és már tiszta is... -
anarkee
csendes tag
válasz
Kapanyél #22530 üzenetére
Az 1 nap elég kevésnek tűnik :S
Nekem napi átlag használat(3-4 pár perces telefon 3-4 sms) + napi 30-45 perc zene + napi 10-20 perc wifis netezés + hébe-hóba pár perc játék és fényképezés mellett átlag 4 napot elmegy a Wave, és ezzel baromira meg vagyok elégedve, mondjuk hozzáteszem, hogy néha ebbe a 4 napba befigyel 1 max 10 perces gépredugás adatpakolás miatt, ami azért ha nem sokat is de tölt a telón. Ha semmi különöset nem csinálok vele akkor amúgy 48 óra alatt max 30%ot fogyaszt, szóval szerintem elég strapabíró.szerk.: most látom Te a 3gs-ről írtál, sry, lévén wave topik azt hittem az érdekel, bocs az offért akkor
-
galmat89
tag
válasz
Kapanyél #22306 üzenetére
Hát próbaként beletettem egy gyári Nokia microSD-t, és ott még 1 percig se jutottam el a felvétellel... 0:24-nél elszállt a rendszer, pedig előtte szépen le is formáztam, hogy ilyen gond ne legyen.
Tudjátok, engem azért zavar iszonyatosan ez a videós gond, mert én pont a kamerája miatt vettem meg ezt a telefont. És most pont azt a funkciót nem tudom használni, amit miatt ilyet vettem. Szóval én csak úgy e fölött nem fogok eltekinteni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kapanyél #22306 üzenetére
Kíváncsi vagyok a válaszokra, szerintem már régen kibukott volna ha így lenne..
Nekem egy 4GB-os class6-os Kingston-om van, amit használtam már DSLR-ben, kompaktban, egyéb telefonokban és most a Wave-ben. eddig hiba nélkül, ma direkt leteszteltem több perces videozással is)
-
zack
nagyúr
válasz
Kapanyél #21452 üzenetére
Lehet benne valami...
Az enyém is júliusi 1.0 verzió, és u.a. az állapotban van mint amikor júliusban megvettem.
Nem lötyög, nem nyekereg, megbízhatóan ébreszt, az aksi 100%-os...stb.
Ezek szerint van előnye is a korai vásárlásnak. Elképzelhető hogy akkor még nem tudták mennyi fog fogyni és mennyire lesz sikeres, így apait anyait beletettek, hogy a minőséget ne érhesse kritika. majd miután elkezdtek dübörögni az eladások, elképzelhető hogy beleestek az "elolcsózás" hibájába. Ergo így akarják behozni a marketingből adódóan elszenvedett profit veszteséget, mivel az elején tökéletesre sikerült minőséget áron alul adták. Ennek csak az az egyetlen hátránya, hogy az eddig etalonnak számító hardveres minőség csorbát fog szenvedni.
Volt a kezemben a minap egy pár napos SAMOLED-es Wave1...jó volt, működött, de teljesen más volt a kijelző tapizása mint az enyémnek. A felső üveg felület is másnak tünt.
A nyomkodása pedig érzetre olyan volt mintha nem is Wave-et kezelnék. Furcsa érzés volt.
Nem mondom hogy gagyi, de teljesen más volt érzetre ami a minőséget illeti. -
sittes79
addikt
válasz
Kapanyél #19006 üzenetére
kis ellentmondás van itt...de lehet csak fáradt vagyok?
kérdem én is, hogy érdemes e frissíteni JI3-ra JI2-ről?
mióta JI2 van azóta tapasztaltam olyat, hogy telefon indulás után egy jó
10 másodpercig le van fagyva a telefon, ez lehet attól, hogy sok progi van fennt
és idő kell amíg bebootol? -
opi064
tag
válasz
Kapanyél #13518 üzenetére
Az ilyen jellegű kérdésekre a kezelési útmutató nem ad választ. Én legalábbis nem találtam meg, hogy kell kikapcsolni az EDGE hálózatot. És mivel éjfélkor nem biztos, hogy sok kedvem van a netet , vagy a leírást böngészni, ezért bátorkodtam itt megkérdezni...úgy véltem, ez is belefér a topik életébe. Ezek szerint tévedtem. Ugye nem hagaragszol rám ?
-
válasz
Kapanyél #13519 üzenetére
Define: szokásos helyek. Nekem a SamFirmware az egyetlen szokásos forrás (prémium tagság rulez lenne, ha lenne mit adnia a srácnak)...
Ázsiait most nem próbáltam, régebben semmi extra nem volt. Az arabok verziószámban előrébb járnak, de amikor legutoljára feltettem a szoftverüket, az is csak bada 1.0 volt.
Ha találsz valamit, írd meg
Egy másik nagy nyitott kérdés számomra, hogy mi szabályozza a hívásrögzítést. Az oroszoknál van, nekem JC7-ben volt, de most már nincs, vajon a CSC-ben lehet valami, amit nem vettünk észre?
-
-
-
iua
csendes tag
válasz
Kapanyél #8190 üzenetére
Kapanyél!
Az időbeállítással van a gond! Kikapcsolva az "eredeti" időt őrzi (London). Teszteld le: kikapcs - bekapcs : egy fél mp-re egy órával kevesebbet mutat, akkor az a baj. Nekem is így volt. Tehát ébreszt kikapcsolva, csak egy órával későbbhttp://prohardver.hu/dl/s/ts.gif
Megoldás: Beállítások-Dátum és idő-időzóna Bp GMT+1. És az automatikus időfrissítés kikapcs.
Nekem megy, ébreszt, de nem kapcsol be a készülékhttp://prohardver.hu/dl/s/m1.gif -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kapanyél #8194 üzenetére
Itt van kettő is.
De ezek 1 oldalasak. -
-
zack
nagyúr
válasz
Kapanyél #7700 üzenetére
Neked akkor sima telefont kellett volna venned, nem Wave-et.
Én is leginkább üzletre használom a telefont (hívás,sms,email), de ezek mellett használom sokat multimédiára is.
A telefonkönyves problémádat nem értem teljesen.
Én sosem használom a keresőt, hanem a jobb oldali betü csúszkát használom 99% pontossággal. Ennél gyorsabb nincs. A fontosabb, és gyakrabban hívott neveket pedig a kedvencekbe másoltam. Sms-t baromi gyorsan írok vele, és általában ékezetek nélkül. Senki sem analfabéta akinek írok, és el tudja olvasni ékezetek nélkül is. A lényege számomra hogy gyorsan megírom. Eddig még senki se panaszkodott az ékezetek nélküli sms-ekre.
Szóval lehet ott a gond, hogy kicsit gyakorolni kellene a kapacitív kijelző használatát, és megtanulni a görgetősávot használni.Én már az LG Arena-s korszakban megtanultam, ott is pont így működött.
-
fecosrac
tag
válasz
Kapanyél #7752 üzenetére
Ha nem zavarna, nem kommentáltad volna...
Egyébként az is le van írva, hogy ha 1000 névjegyed van hogyan léphetsz azonnal a "T" betűhöz mondjuk. Az, hogy neked ennek ellenére sem sikerült az a Te hozzáértésedet, vagy lámaságodat jellemzi. Nem kell a másikat fikázni, ha Te sem vagy pro,,,
-
AS
félisten
válasz
Kapanyél #7739 üzenetére
De nem ám
, amikor Windows Mobilom volt ( először is az nem tud kikapcsolva ébreszteni) akkor szükség volt újraindításra mert annyira belassult szegény.... Itt nem érzem ezt, semmi ilyet ez elég stabil rendszer
Mondjuk WM , S60 Touch elég elavult lett ma már.
Majd kíváncsi leszek a Android 3.0, vagy WP7 menyire lesz zártabb mint elődjei. Ínfok szerint a WP7 még Badnál is zártabb lesz. -
Pola-Roid
aktív tag
válasz
Kapanyél #7711 üzenetére
Ezzel a kikapcsolt ebresztovel en is szivtam egy hetet legalabb
Megoldast irta valaki, nalam tokeletesen bevalt.
Azaz nem csak a pipakat kell ki-be kapcsolni, hanem a kivant ebresztore ramenni, bent ranyomni a ment-re, aztan ha igy kerul oda a pipa, akkor mindig ebreszt kikapcsolva is. Kb. egy honapja ezzel a modszerrel ebreszt minden nap, egyszer nem tortent meg, hogy behalt volna. -
ABal
őstag
válasz
Kapanyél #7698 üzenetére
Wave + Android = számomra a tökély lett volna. De adok ennek az OS-nek is egy esélyt. Szerintem lesz helye a nagyok között, és ez nagyban múlik rajtunk, akik bizalmat szavaztunk neki.
(Nekem, még nincs meg a telefon, mert születésnapomra van időzítve, de kitartok mellette. Főleg, mióta kézbe vettem.)
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Kapanyél #7685 üzenetére
Én nem vennék rá mérget, hogy nem lesz rá IGO.
Már most kész van rá: Route 66, Ndrive, Sygic Drive, röpke pár hónap alatt, plusz valami garmin-tervekről is olvastam valahol, úgyhogy itt még akármi is lehet, azt hiszem, egyetérthetünkA badát azért nem kizárólag a samsung tartja életben már most sem, az 1M+ készüléket nem saját maguk vásárolták fel, hanem hús-vér emberek. Csak azt akarom mondani, hogy nehéz lenne úgy beszélni erről a platformról, mint valami életképtelen zsákutcáról.
Ha van valami, amit nem nyomnék, az nem a bada, hanem az új symbian... én pl. azt már nem erőltetném. Bár még ott is lehetnek meglepetések.
Nem elhanyagolható szempont, hogy ennek a nagy versengésnek mi csak nyertesei lehetünk, akárhogy is lesz. Győzzön a jobb. Ha ez nem a bada lesz - sag schon, ahogy a német mondja... Akkor is volt egy jó telefonom
-
cancerbats
csendes tag
válasz
Kapanyél #6066 üzenetére
hát igen... és igazából aki meg már annyiradenagyon ragaszkodik a full hd videok szabványos felvételéhez, az nem egy kis wave-n fog videozni. persze nyilván van egy átmeneti "halmaz", akik perfekt módon akarnak mindent. de ez ne legyen már ennyire kényszeres, könyörgöm.
biztosan nekem is voltak/vannak hülye kérdéseim, de ennyire nem parázok rá dolgokra. -
Deeday
senior tag
válasz
Kapanyél #5951 üzenetére
Azt javaslom ha tetszik egy youtube video akkor tedd fel a pc-re a download Helper nevű progit és akkor a gépre letudod tölteni 720P-s formátumba a videót és feltudod tenni a telcsire. akkor megmarad a 720P és a videó is
Teljesen ingyenes és mozilla firefoxba beépül a downloadhelper! Nagyon egyszerű és hasznos kis progi.
-
anrab
addikt
válasz
Kapanyél #5648 üzenetére
a media player classic home cinema-t használjátok. +
ffd show-AC-3 filter-Haali Matroska Splitter.
semmilyen más kodec ne legyen a gépen.
így telepítsd -
fatty
aktív tag
válasz
Kapanyél #5634 üzenetére
mediainfo ezt írja róla:
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : Baseline@L3.1
Formátum beállítások, CABAC : nem
Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka
Keverési mód : Container profile=Baseline@3.0
Kódek azonosító : avc1
Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding
Időtartam : 27 mp
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : 10,1 Mbps
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 720 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : változó
Képkockasebesség : 29,970 fps
Legkisebb képkockasebesség : 29,412 fps
Legnagyobb képkockasebesség : 30,303 fps
Felbontás : 8 bit
Színkódolás : 4:2:0
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.364
Adatfolyam mérete : 33,1 MiB (99%)
Kódolás dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26
Jelölés dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum változat : Version 4
Formátum profil : LC
Formátum beállítások, SBR : nem
Kódek azonosító : 40
Időtartam : 27 mp
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : 62,7 Kbps
Névleges adatsebesség : 64,4 Kbps
Legnagyobb adatsebesség : 69,3 Kbps
Csatornák száma : 1 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: C
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Adatfolyam mérete : 212 KiB (1%)
Kódolás dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26
Jelölés dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26 -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kapanyél #5634 üzenetére
VLC player: http://videolan.org
kicsi, okos lejátszó, beépített codecek tömege.
-
zack
nagyúr
válasz
Kapanyél #5564 üzenetére
Dehogynem...belekúr.
A kapacitív kijelzős telókra nem szabad fóliát tenni.
Persze használható marad, csak másképp. Jóval kissebb lesz a felhasználói élmény. Ég és föld a fóliás és fólia nélküli használat. De ha valaki nem hiszi, ugorjon fejest a kapacitív technhológia rejtelmeibe a google segítségével. Az elektromos töltés megválttozását érzékeli a kijelző, amit a fólia erősen tompít.
Rezisztívnél más a helyzet a technológiájából fakadóan.
Ott szinte nincs különbség fóliával vagy fólia nélküli üzemmódban, bár én ott is éreztem. -
Kapanyél
őstag
válasz
Kapanyél #5181 üzenetére
Regisztráltam a samsung.hu weboldalon a készüléket, simán elfogadta serial és IMEI alapján, megadta rá a plusz 2 hónap garanciakiterjesztést.
Remélem, így bekerült a cucc a HUN rendszerbe is, bár attól félek, hogy annyira nem, mert ki kell nyomtatni a visszaigazoló kupont és a javítás helyszínén kell bemutatni. Ugyanakkor van rajta egy kód, aminek mindenképpen szerepelnie kell a rendszerben.
Az más kérdés, hogy ha hardveresen betojna, nem tudom, kihez vinném javíttatni...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest