- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
BloodyEddie #33742 üzenetére
Lehet volt kérdés már...Független a telód? Milyen firm van rajta? Mivel frissítetted?
Csak azért kérdezem, mert nekem független magyar samu garis és kiessel frissítve 1.2-re, de ilyet nem csinál, egyetlen bug-om van, h néha be akarja kapcsolni a csomag alapú adatkapcsolatot csak úgy magától..
Csak néha az az érzésem, h a "gányolt" firm-oknál lehet több probléma..
Ébresztő is ébreszt, ki és bekapcsolva is, be van lőve az automatikus bekapcsolás és zöld az ébresztő melletti ikon.
Nem lehet, h be van nálad állítva az automatikus feloldás funkció? -
GrooveHero
addikt
válasz
BloodyEddie #33742 üzenetére
Mert samu-éknál ilyen okos mérnökbácsik vannak, akik basznak megcsinálni ilyen alapdolgokat.
-
ABal
őstag
válasz
BloodyEddie #33699 üzenetére
A Wavenek lelke van. Akiket nem szeret, azokkal így tudatja. Nálam még egyik általad említett gond sem fordult elő. Engem ezek szerint szeret.
Valószerűbb válaszokat szintén találsz ha egy kicsit visszakeresel, mert nem te vagy az első, aki ezeket megkérdezi.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
BloodyEddie #33699 üzenetére
Most felvetettél 2 örök kérdést
-
Endruboy007
tag
válasz
BloodyEddie #31548 üzenetére
A szkennelt pdf-ekkel másnak is már volt itt problémája...
Azt hiszem, hogy ő sem kapott választ, hogy mivel lehetne jobbá tenni... -
Endruboy007
tag
válasz
BloodyEddie #31541 üzenetére
Ezeket a fájlokat alapból kezeli a telefon... ha szerkezteni akarsz, ahhoz fizetős progi kell.
Köszi karesz , Mindenki ezt használja?
-
Kapanyél
őstag
válasz
BloodyEddie #30686 üzenetére
Haha... mindig átmegy.
Nem tudod olyan gyorsan visszavonni, hogy ne küldje el. -
Akee
tag
válasz
BloodyEddie #30303 üzenetére
"2.Az miért van, hogy a gyémántos home gombbal nem kapcsol be a kijelző amikor le van zárva? (a többi gombra gond nélkül reagál)"
Ezt funkciót a BEÁLLíTÁSOK>ÁLTALÁNOS>ÉRINTÉS menüpont alatt lehet bekapcsolni
-
TomWexX
addikt
válasz
Azért csinál másolatot a háttérképről, hogy ha kiveszed a memokártyát, akkor is az a kép maradjon beállítva. Ezért azt a képet amit beakarsz állítani, egyszerűbb ha egyből a teló memóriájára teszed.
A menügomb meg azért nem reagál a billzár feloldásra, mert az okos mérnökök rájöttek hogy az nagyon kiáll a teló síkjából és könnyebben benyomódik ha zsebben/tokban van. Ilyenkor ugye felvillan a kijelző, és hamarabb lemerül a teló! Szerintem jó ez így... -
Varszegig
veterán
válasz
Csatlakozom Karmához
Ha több telefont használsz, egészen biztosan nem a sim contact a megoldás. Manapság egy kontaknál nekem alap, hogy szép teljes neve van, nem csak hogy "Pisti", aztán odaírom néha, hogy ki a fene ő, mert egy év múlva nem fogom tudni, hogy ő most a kazánszerelő, vagy az autószerelő, továbbá elvárható az esetleges több szám tárolása, és alap, hogy emailcímet is tárolok. Na ezt oldd meg sim-en. Ott google, ott a syncml. Bármelyik jobb.
3) szerintem bugfixek lesznek biztosan, a 2.0 meg majd kiderül.
4) A másolatot nem lehet törölni? Mármint ami az sd-n van? Nem próbálod meg? -
Varszegig
veterán
válasz
BloodyEddie #30244 üzenetére
a sim contactoknak a mai telefonoknál semmi értelme. tedd át a telefon memóriájába.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
BloodyEddie #30246 üzenetére
Képernyőhöz igazítást vedd ki. Akkor jobb lesz.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
BloodyEddie #30244 üzenetére
Feltettem az Operát, de nagyon pixeles
-
Attelah
tag
válasz
BloodyEddie #30237 üzenetére
Akkor sajnos ez van. Ezért nem raktam fel én az 1.2-t mert az oké hogy a Wawe 2-n ott van, de ott a kijelző is nagyobb. (Na meg mert T-s, ezáltal macerás a szoft frissítés) Hátha tud majd vki nálam okosabb ajánlani jobb böngészőt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
BloodyEddie #30233 üzenetére
Opera Minit próbáld ki.
-
Varszegig
veterán
válasz
hát én 1.0-ban is láttam a böngészőt, és hidd el, így sokkal jobb. Ott minden érintésre előugrott az első menüsor. Ha elő akartad hívni, akkor keresni kellett egy helyet, ahová tapizhatsz. Most ez nem gond. De ettől függetlenül a beállításokba betehetnék mint opciót, mert nem vagyunk egyformák.
-
Csabi42
tag
válasz
Én ezért nem fogok frissíteni erre a gagyi 1.2-re...
-
Attelah
tag
válasz
BloodyEddie #30233 üzenetére
Nekem csak akkor ugrik elő a címsor amikor egy új oldalt tölt be. Ha kész magától eltűnik. Érintéskor csak alul az a pár átlátszó gomb jelenik meg de az is hamar eltűnik ha nem nyúlok a képernyőhöz. Nekem teljesen jó ez. 1.2-ben ha jól tudom már állandóan be van kapcsolva a címsor és a lenti kedvencek, menü stb...sor. Sztem ez a gáz
-
Teaway
veterán
válasz
BloodyEddie #6748 üzenetére
És azon belül hol?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest