Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
vidékiürge
tag
válasz
telefonbolt2 #30935 üzenetére
jahh, mármint nem kiégett, hanem "beégett" :S ha behozom a kék vagy zöld, esetleg a teljes szürke képernyőt a szervizben, akkor látom az óra helyét, a kis hangszórót a memóriakártyát és a térerőt meg halványan a wifit. akkor ezt garanciába kicserélik ingyen?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
telefonbolt2 #30935 üzenetére
"Továbbá a kék színű világítótest rövid életű." Remélem hogy nem, mert nekem a téma 90%-a kék
-
the radish
senior tag
válasz
telefonbolt2 #28409 üzenetére
Az enyémnél tökéletesek a színek, azaz csak majdnem az: az apps-on belül, ha rámegyek egy játékra, amíg be nem tölti az infot róla, a szürke háttér "rácsos". Lementve képként ez már nem látszik, lcd teszten semmi nem látszik, különféle szürkéket nézegetve sem jön elő semmilyen hiba, de ott, az apss-on belül ez a jelenség állandó...
Más. T-s eredeti JF2 a készülékem. Decemberben 2 hét után behalt az xch sync. Akkor fogtam, leszedtem az összes (volt vagy 12) warez alkalmazást a telóról és lám azóta (dec.25) óta hibátlanul megy a sync mind pushban, mind pedig normál módon. (Persze ez nem azt jelenti, hogy a kettőnek köze van egymáshoz, hiszen már akkor is írták páran, hogy ez véletlen lehet. Biztos így van, de azért érdekes.)
A böngészés során nem panaszkodott még mem. hibára több lap nagyítását követően sem, illetve programok során sem kiabált még. (Igaz jelenleg csak a NFS van fent, ami komolyabb.) A program egy kicsit akad ugyan, de a készüléket repülős üzemmódba helyezve már nem. (Szerintem a push fogja.)A swype miatt várom a frissítést, elég sokat használom a készüléket írási célra, de azért inkább megvárom a hivatalos T-t. (Már ha lesz egyáltalán.)
Zavaró az apss-on kiabáló 2-es szám, hiszen hiába szeretnék firssíteni, sajnos a jelenlegi OS-re nem engedi.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Godolom a gyári témát vagy ahhoz nagyon hasonlót használtál.?
Mennyi időre volt beállítva a kijelző lekapcsolása?
Amúgy ez tiszta fizika ha egy adott helyen mindig úgyanazon subpixelek vannak használatban akkor azok fényerereje jelentősen csökkenhet a többihez képest.
Ez minden kijelzőre igaz, ezért érdemes sűrün váltani a témák között.
Ha van még rá gari vidd vissza. -
válasz
A SAMOLED be szokott égni, bár vannak akik vallási okokból tagadják.
Szerintem nem tudsz vele mit tenni -
nyesix
senior tag
válasz
LCD tesztnél is látszik? *#0*#
-
válasz
telefonbolt2 #28171 üzenetére
Így jár aki warezol.
Egyébként már JI5-tel se mentek, a Samsung javította a rést.leslieke: Bocs, mellényúltam, kösz
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
telefonbolt2 #20998 üzenetére
De o egyszer se szedte le, szerintem.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
telefonbolt2 #20846 üzenetére
Nem olvastál vissza... Én úgy tudom hogy nem lehet venni sehogy sem alkalmazást, azt hogy miért nem tudom, így van. De van valami wirecard, arról majd kioktatnak a hozzáértők.
-
Kapanyél
őstag
válasz
telefonbolt2 #20844 üzenetére
Bekészítek ropit meg kólát... úgy kikapsz most, hogy öröm lesz nézni.
-
csabám
addikt
válasz
telefonbolt2 #18395 üzenetére
Egész pofás a végén látható headset . . .
Aktív témák
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest