- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Ezt a registry hacket valaki gyorsan levázolhatná ide, mit hogy merre. Meg nekem jelenleg halott állapotban van a telóm, szóval a "Download Mode"-ot be tudom hozni, ami elvileg a visszaállítás/helyreállítás lenne, de valamiért nem ismeri fel a KIES a telót szóval nem is látom egyelőre.
Erre van valami megoldás? Hangerő gomb lefelé, kamera, gomb, bekapcs gomb és bejön a "Download Mode", elvileg látnia kéne a telót a KIES-nek, aztán nyomhatnám rá a helyreállítást, mert a KIES felajánlja, hogy nem fejeződött be, így elvileg nem vesznének el az adataim.
Valaki okosabb biztos van nálam.Se garit se adatokat nem szeretnék veszíteni...
-
zack
nagyúr
Nem olyan rossz ez...Végszükség esetén mindenképpen több mint a semmi. Főleg ha valahol vagy mondjuk 1 hetet, és közben a család kíváncsi a képekre.
Nem archiválásra gondoltam, hanem a "jó a szamár is" megoldásra.
rizso:
Ki mondta hogy szar képeket csinál? Mert sok fikát kapott eddig a Wave, de ilyet hogy szar a kamerája, még nem olvastam.
Szerintem az 5MP mezőnyben nincs jobb, de még akár a 8MP mezőnyben is megállja a helyét. Szerintem az I8910, N86-nál jobb képeket lő, az etalon Innov8-nál viszont nem jobbakat. -
tybsen
addikt
Hello,
az RSS olvasóhoz: mennyire jól használható, vannak beállítások pl. hogy milyen időközönként aktualizálja a feed-eket? Google-szinkronizálási lehetőség gondolom nincs? Ha ráklikkelsz a hírekre, akkor megmutat egy rövid kis hírt és ha ráklikkelsz, megnyitja a böngészőben? (Sajnos nem tudom kipróbálni, mert nincs - még? - wave-em ;-) Egyelőre csak gondolkodom néhány telefon között. )
Előre is köszi, üdv.
-
bal-ta
csendes tag
Sziasztok!
Én a megjelenés után szinte azonnal vettem magamnak egy Wave-t. Minden hozzászólást elolvastam eddig a fórumon és nagyon örömteli, hogy ilyen sokan szeretik ezt a készüléket. Nekem nem volt eddig vele semmi gondom, de nagyon bántott, hogy a Kies nem ajánlott fel soha frissítést. Valószínűleg azért, mert Franciaországból hozták nekem és a magyar nyelvet Multiloade-rel rakták rá. De ma sikerült JF1-ről JH3-ra felhozni minden hiba nélkül.
Hálás köszönet ezért fatty, DonMedve és Karma kommentelő társaimnak!!!!
Soha ne legyen ettől rosszabb készülékem. Nokia N97 Miniről váltottam.
Még egyszer Köszönöm a leírást
-
Z_A_P
addikt
Miota kerestem egy normalis idojaras widget-et, semmi extra kivansagom nem volt (tobb elore felvitt varos, lehessen valtani koztuk, kis helyet foglaljon kepernyon, mutasson elorejelzest, kikapcsolasko ne felejtse el a beallitasokat) de egyik sem tudta oket! Ez most mindent tud ami kell, zsenialis, koszi!!Hogy csinalod h atlatszo a hattere? Nekem szurke.
Jol latom hogy a tobbi ikon alkalmazas indito widget? (vagy csak url-ek?)
-
Cymby
tag
Szia Fatty !
Mi lenne ha közösen próbálnánk meg összehozni egy jó fórumot a wave felhasználóknak?
Nekem még nem megy online a fórumom, de localhoston szépen muzsikál és éppen most végeztem a design véglegesítéssel is.
Ugyanaz a fórummotor, így akár közösen is építgethetnénk. A domain név regisztrációt is már elindítottam hozzá.Itt egy kép a fórum design-ról [Link]
-
ett
aktív tag
Szia!
Azt a naptáras cuccot én is megcsinálnám a leírásod alapján, de a csomag már nem elérhető a linkeden. Elérhetővé tudod tenni ismét?
Más: Engem kicsit zavar, hogy nem írja ki a szolgáltató nevét a cucc. A határtól nem messze élek, de már tót oldalon, aztán jó lenne ha kiírná. Tudom, jelzi R betűvel ha romaing van, meg egyébként is kézire állítottam a keresést, de örülnék ha kiírná. Megoldható ez valahogy?
-
sziszkoo
csendes tag
Lehet hogy már leirtad és nem értettem, de az alsó három ikont hogy tudom módositani?
valamint ha az applauncherbe átakarom irni az e-mailest részt pl a névjegyzékre (vagy akármi másra) akkor mit kell mire átirni(az oké hogy szöv. szerkesztövel emgnyitom a fájlt, de pl az applaunchermails et próbáltam átirni névjegyzékre, de nem sikerült)
-
Varszegig
veterán
na sikerült. de nem az stunes-szel, hanem feltettem a samsung widget sdk-t, és azzal a módosítás után újracsomagolva már telepíthető a widget nem kell varázsolni
aki esetleg próbálkozna: importálni kell a widgetet, aztán egyértelmű minden. Viszont a packolás előtt a régi signature1.xml-t ki kell dobni, majd az sdk csinál újat. Utána megy minden
-
fatty
aktív tag
Javítottam a letöltést, itt elérhetô.
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi!
Akkor mindjárt kérdeznék még.. mi az a Némít? Illetve hol van az ,hogy fel lehessen venni a beszélgetést? A ... menübe?
A másik kérdésem, hogyha nincs lezárva a "billzet" akkor , ha megnyomjátok a (hardveres) hívás gombot akkor bejön-e a híváslista vagy nem reagál semmit? -
bajusz15
senior tag
nézném én, csakhogy már megint nem csatlakozik a wifihez.. ezt nem lehetne valahogy orvosolni? mikor rámegyek h kapcsolódjon - már maunuálisan kell mert "fentről lehúzva" hiába nyomok rá, nem kapcsolódik.. - és csak tölt,tölt, majd semmi..
kikapcs, bekapcs sem oldja meg a problémát
-
peterk
senior tag
-
peterk
senior tag
Ez nagyon jópofa.
Egyébként fejlesztői szemmel a Samsung kihagyott néhány ziccert. Például az egy nagyon cool feature, hogy a névjegyen álva jobbra-balra húzva lehet egyből hívni v. üzit küldeni. Ezt megcsinálhatták volna rendszerszintű feature-nek is, pl. a mediaplayerben album nézetben állva lejátszaná az albumot, stb. Lényegében majdnem minden listanézetnek lehetne valami hasznos funkciót adni így.
Aktív témák
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest