- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
szimike79 #50946 üzenetére
szimike79
-Jól írtad a Wave III. RAM méretét, akármit is ír olajos kolléga ("A Wave 3 ban 1 Giga memória van? Ugye tudod, hogy a RAM nem annyi?! Szerintem megint nem én lőttem mellé")
-1GB RAM és 4 GB belső memória van a Wave III-ben. A RAM-ból kb. 800 Mb lesz elérhető az alkalmazások számára, míg a belső memóriából kb. 3GB a szabadon felhasználható terület. Forrás -
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #50893 üzenetére
szimike79: A Wave 3 ban 1 Giga memória van? Ugye tudod, hogy a RAM nem annyi?! Szerintem megint nem én lőttem mellé
Nézz meg egy átlag HTC-t: aluház, villanó, 1 giga "memória"
Persze, persze az ár! Nos, erre írtam, hogy legalább a Samsung is látja, mennyit ér badávalandrás47: frissíteni nem érdemes, cserélni igen! Androidra, iOS-re, sőt WP7-re is már
-
F-ECT$
titán
válasz
szimike79 #50864 üzenetére
Jelen pillanatban, sajnos azt kell hogy mondjam, a Wave3 egyetlen ütőkártyája az ára lehet.
Igen, a kezdeti hírek alapján 400-500 Eurósra tippelt ár helyett a 280 eléggé barátian hangzik.
Ezzel a telefonnal, droiddal a fedélzeten, szerintem aratna a Samu.
Azért már nincs akkora hiány jó droidos telefonokból, mint a wave 1 idején, szóval nem lenne olyan nagy durranás, sőt.
-
gelbelex
őstag
válasz
szimike79 #50864 üzenetére
Wave3 ...kíváncsi leszek, mit tudtak kihozni belőle a bada 2.0-val.
Remélhetőleg a rajta lévő 2.0 _készen_ van, mert ha nincs (mint pl. a 8530XXKK5 "RC"
), akkor sajnos biztos a bukás.
Már nagyon várom a mobilarénás tesztet,
Ahogy a Wave-tesztben abbahagyták a bada dícséretét (á la harmadik király), úgy folytatták a Wave II tesztben, pedig közben erősen relativizálódott az egész.
A Wave 3 tesztjének összehasonlítóbbnak kellene lennie a konkurens rendszerekkel... -
-
F-ECT$
titán
válasz
szimike79 #50460 üzenetére
Ahhoz szerintem már túl sok pénzt öltek bele, hogy eltemessék.
Vagy kirúgják a bada üzletág vezetőjét, és kidobják az egészet a picsába. A symbianba is rengetek pénzt öltek, mégsincs már sehol.
Mondjuk szerintem sem jött még el a bada vége, sok fog múlni a jövő évi Motorola felvásárlás utáni helyzettől és a szabadalmi perektől.
-
ABal
őstag
-
-
consono
nagyúr
válasz
szimike79 #49651 üzenetére
Hát, hivatalos időpont nem volt publikálva, mindig csak itt ott valami tervezett időpont, ezt nehéz számon kérni rajtuk... Én részemről jobban pártolnám, ha egy zárt alfa után publikus lenne (akár regisztráció, pl a samsug apps-os account) a béta, így aki merészebb korábban jutna az újdonságokhoz. Ebben a nagy várakozásban az a legrosszabb, hogy a végén mindenki csalódott lesz, mert nyilván a Bada 2.0 sem lesz tökéletes és csak a nagy várakozásra fog mindenki emlékezni...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #49422 üzenetére
Na, hát ez az! Ez egy Wave 3 / bada 2 teszt. Nehéz lenne nem e tekintetben értelmezni. Van akinek problémát okoz annak megértése, hogy ebben a szövegben a Plant Vs Zombies nem a tárgy, hanem az eszköz a szemléltetésre!
Örülök neki, hogy velem együtt azt is ilyen jól látod, hogy nem ennek a hülye játéknak az optimalizálása a fontosabb,hanem hogy még mindig nem megí a szinkronizáció probléma mentesen az új rendszeren!
Miért pukkant ki a lufi? Mert nincs benne semmi, ami miatt érdemes lenne tovább fújni.
Tökéletes rendszer nincs, de ahogy megjósoltam már hónapokkal ezelőtt, a bada 2-től sem fog megfordulni a tengelye körül a világ 2x, egy ütembenMindenki más megnyugodhat: nem értek angolul, nem ismerem az okostelefonokat, nincs semmihez készségem, én csak egy temetkezési vállalkozó vagyok, elnézést kérek minden hozzáértőtől!
-
Paca2
senior tag
válasz
szimike79 #49342 üzenetére
nekem is ez a véleményem, én most nem tagadom h hasonlít sok gyártó tabletje és mobilja egymásra, de hát valljuk be, nem sok mozgástér van, nehéz egyedit alkotni, bár azért nem lehetetlen, lásd SE és lásd a Wave-eket...
+ a Samunak sem kéne másolgatni, úgy értem lenne pénze egyedit terveztetni, lásd Wave-ek...másrészt rühellem amit az epl csinál, ill. neki csinálnak az idióta bírók, ilyen alapon a samunak is igaza van (persze egyiknek sincs teljesen)
-
F-ECT$
titán
válasz
szimike79 #49035 üzenetére
Ezért írtam, hogy "attól függ". Az, hogy "intenzív használattal elmegy 2 napot" kb semmit sem jelent. Konkrét adatok alapján tudja valaki eldönteni, hogy elég-e neki, vagy nem. (A 15-20 hívás jelenthet 15-20 vagy 75-100 percet is, ez sem túl pontos meghatározás.)
Mondjuk én 60% alatti töltöttség esetén már nem indulnék neki az adott napnak, szóval kb minden nap töltök.
-
brendoncsopi
tag
válasz
szimike79 #49031 üzenetére
Wave I,II -t már nem akarok venni,az I meg már kicsi. Valami ujabbra fenem a fogam,ami kihúz vagy 1,5-2 évet.
Valaki,ha jol emlékszem Duvi irt valami új navirol ami a 2.0-hoz jön. Erről mit is lehet tudni? Offline?
Erre a Chatre is kiváncsi leszek,mert ha lesz PCre is akkor csudába a skype-al:-) -
leslieke
Jómunkásember
-
szebev
senior tag
válasz
szimike79 #48954 üzenetére
Pontosan igy gondolkoztam en is ahogy Te !
Mas :
Kiirt olyat a telo netezes elott, hogy kapcsoljam be a 3g vagy a wifit , holott engadelyezve van a 3g... A masik az, hogy kiirta orszagon kivul vagyok engedelyezem-e a roomingot ami ugye plusz penzel jar! Nehany percre ra mar tudtam hasznalni a netet, de bosszantott, hogy akkor nem tudtam hasznalni . Nem tudjatok mi lehetett a baj? -
Attelah
tag
válasz
szimike79 #48866 üzenetére
Automata időfrissítés ha be kapcsolva nem azt jelenti hogy amint hajnal 3 óra lesz a teló visszanyomja magát 2 órára. Hanem ha kikapcsolod a telefont és az óra visszaállítás után kapcsolod be akkor már az új időt mutatja a rendszer betöltődésekor, nem kell a menüben átállítanod.
Én legalábbis ezt tapasztaltam ma reggel. Ránéztem a telóra és még a régi időt írta ki, aztán újraindítottam és már az új időt mutatta amikor betöltődött. -
CarKiller47
tag
válasz
szimike79 #48760 üzenetére
Sajnos én a csere mellett döntöttem. Csak sajnos nagyon sok pénzt bebuktam ezen a Wave-en. 25 ezerért tudom eladni, bár ez főképp azért van, mert nem vigyáztam rá. Szerencsére van annyim, hogy valami jobbat vegyek, de ez még nem történt meg. Majd karácsonykor. Addig hátha lesz 2.0 is.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
szimike79 #48554 üzenetére
Na, ha már így témánál vagyunk, valaki mondja már meg, hogy az enyémet honnan szalasztották!
(Ma már független, PSH-s KF3 van rajta, KIES-sel frissítve + vagy 3 multi, de ki emlékszik már rá...
) Szóval a lényegre térve, dobozból kibontva XEU-s volt az istenadta! (KIES-sel ua. volt a helyzet, mint TMH-nál.) Ami azért vicces, mert a fórumot olvasom cirka mióta megvan (2010. IV.), és puszta 3-4000 hsz. alatt még csak említve sem volt, sőt más preconfig leírásban sem láttam!
-
ABal
őstag
válasz
szimike79 #48554 üzenetére
Így van.
Az enyém például vodásnak bizonyult és a KIES egyezményes karjelzéssel beintett. Multizni kellett. Viszont a megfelelő FW felrakása (meg egy kis rásegítés) után a KIES is megenyhült és a legutóbbi frissítést már kegyeskedett maga elvégezni.
Ezt igazából MxM19-nek akartam írni
-
válasz
szimike79 #48533 üzenetére
A magyarítást most kihagynám, nem igazán vagyok hangulatban hozzá
Viszont az érzésben nem sokat, de azért tisztább változat, a v3 innen letölthető.Megint bugos, pillanat...Ha valaki magyarítani akarna, az index.html-ben és a két JS fájlban van szöveg.
-
TomWexX
addikt
válasz
szimike79 #48487 üzenetére
Nekem a 3 külsejével semmi bajom nincs, nagyon tetszik, viszont a hardver a mai felhozatalban gyenge. Nem is a proci, mert egyelőre nem látom szükségesnek a 2 magot, hanem a sima samoled kijelzővel nálam elvágta magát a készülék.
4"-nál már tényleg látszik a pentile-matrix, 1,5 éve még elnéztem volna ha az SGS-t választottam volna, de ma mikor már tudom hogy van sokkal jobb technológia, akkor ugyan már az legyen a köv. telómban.
(Ennek eléggé maximalista szaga lett.
)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
szimike79 #48033 üzenetére
Országos cimborámnak,
bokrosolajosnak pü-ben már megírtam, nekem megfelel a Bada a hiányosságai ellenére is, és úgy is, hogy tisztában vagyok azzal, hogy mennyi töketlenkedés van körülötte. Nekem jelenleg 2 alkalmazás kellene: az NSO által fejlesztett app, és a Dungeon Hunter 2. Ezek miatt nem fogok droidot venni.
-
Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest