Hirdetés
Aktív témák
-
jozf
tag
Melyik szolgáltatónál vagy? Aktivála van a mobil net a szolgáltatónál? Amugy automatikusan beállit mindent a telefon a szolgáltatónak megfelelöen, ugyhogy ha hozzá nyultál akkor csak rontani tudsz rajta... esetleg próbáld meg hiveszed a sim-et ugy bekapcsolod majd kikapcs s a simet visszatéve bekapcs, hátha ugy beállitja rendesen. Vagy a szolgáltató honalpján utána nézni a beállitásoknak...
Goldmen75: esetleg ezt a sim-ki-be-t te is kipróbálhatod...hátha
Amugy meg felesleges kitörölgetni (ez nem hülye nokia
), itt tényleg elég csak a csomagkapcsolt elöl kivenni a pöttyöt, s nem fog menni mobil netre semmilyen körlmények között!
-
jozf
tag
Na Skype on wave
ugy látszik van már vmi mozgolódás ez ügyben is, s már 1.2-n is lehet skype voip támogatással
Csak persze ha jól értettem amit a badas.ru-n irtak mi nem vagyunk benne az elsö körben ahol elérhetö lesz
-
jozf
tag
válasz
bokrosolajos #28504 üzenetére
Anyám el se hiszem, hogy a samsung ilyen hülyeséget csinál, hogy a kis meg a nagy badastelókra külön kell programot irni meg feltenni a store-ra a programot.
A store igy is nagy katyvasz, legalább leheten benne normálisan szürni mert már unom kerülgetni a hülye témákat meg a sok távolkeleti meg orosz programot. Vagy ha már országonként van legalább ne kerüljön már hozzánk fel olyan program amiben nincs minimum angol nyelv.
Amugy a telót szeretem, különösebb bajom nincs is vele, csak mostmár nem hogy öröm hanem néha fusztrásció a storet böngészni, pedig én még a német fizetöshöz is hozzáférek.
Jah amugy teganp kezembe akadt a régi E52-es nokiám
Pedig hogy szerettem régen azt a telefont, de most 5 perc után szivem szerint földhözvágtam volna mert annyira lassan reagált az egész telefon, na meg hiába használtam 1 évig, mostmár alig találtam benne meg vmi beállitást. Ez csak megerösitett h mennyivel jobb telefon amugy ez a wave, s milyen lehetne... csak hát jó szokás szerint majd ezt is jól elszurják
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
válasz
chubii #27504 üzenetére
A cpu nálam alapesetben ha nem fut semmi akkor stabilan 1%. Wifi az nekem folyamatosan be van kapcsolva. Én tegnap reggel huztam le a töltöröl, azóta volt vagy 20 perc beszélgetés, vagy 20-30 perc játék (hex slide) meg egy kis FB meg net. Push meg egyebek nincsennek. Most 63%-on áll a tölöttség.
-
jozf
tag
válasz
chubii #27499 üzenetére
Érdemes átnézni a widgetket mert elég rendesen tudják tehelni a procit. Van ami folyamatos 10-15% terkelést ad de olyan is van ami csak percenként terheli le 15-35%-ra egy kis idöre. Én minden widget feltétle után megnézem egy a CPU terhelést s csak ha nincs különsöebb hatása, akkor maradhat csak....
-
jozf
tag
Nekem a független JI5-s telómat a 82-es kies minden buhera nélkül lefrissitette 1.2-re. A 2.0 meg a 102-es se ajánlott fel semmit, ugy hogy aki akar frissiteni az próbálkozzon a 82-essel.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
A Bétás Kies 2 próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
válasz
bokrosolajos #23505 üzenetére
Az SPB Tv nekem csak 3G-röl megy wifi-röl nem... valószinü a routheren kellen engedélyezni neki valamilyen potot vagy port forwaldolni, csak nincs leiársban hogy melyiket.
-
jozf
tag
Ha a legujabb kies beirta a számitógép nevét a telefon szoftver verziója elé, azzal mit lehet csinálni? Az megoldja ha visszarakok egy régebbi kiest vagy kell vmi reg buhera is?
-
jozf
tag
válasz
dimension75 #22866 üzenetére
Beállitások...Kapcsolatok...Csomagkapcs. haszn. mellöl vedd ki a zöld pöttyöt s nem fog menni mobilnetre csak wifi-re. Ha meg még is kell csak vissza kell kapcsolni... ennyi!
-
jozf
tag
válasz
nyargonc #21578 üzenetére
Nekem is be-be fagyott idönként 1-2 másodpercre a teló, de ugy votlam vele h biztos hálózat mód váltás vagy mi miatt lehetett. Az automata idöfrissétés nekem 4-5 másodprcre is kiakasztotta a telót, de azt kikapcsolva is megmaradt az idönkénti 1-2 másodprces akadás
De most h mondtad tényleg ugy van h másodpercre pontosan 1 percenként megakad a teló, de nem a percváltással szinkornban hanem csak ugy de azt pontosan percenként.Na ezen tudod mi segit, ha kilövöd a widgetket, s rögtön megszünik az akadás
Nekem pl a evmemo önmagában kiakasztja 1 pecenként, de a htc-s vidget is igaz az csak rövidebb idöre. De van aminek nincs ilyen hatása pl a speeddial widget az nem bizgerálja a rendszert., meg egy régebbi htc-s óra se.
Ugy h az a megoldás h szépen végig kell tesztelgeni h melyik widget akasztja melyik nem.A másik nagy rákfenéje a rendszernek h bizonyos programok hajlamosak beakadni, s alap állapotban is 3-6 idnönként 15-20%-al is terhelni a procit azután is h le lettek állitva:
s ezzel okozhantak szép kis meglepetést az akuidövel kapcsolatban. Mert alap állapotban 1%-on áll a proci, s ha gyári progit futtatunk s kilépünk belöle akkor szépen vissza is áll 1%-ra, de a külsös programok némelyike már nem ilyen rendesek sajnos
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
A wave-el bada-val kapcsolatotban elég jó oldal a [badas.ru] igaz orosz de a google translate egész jól boldogul vele, s itt elég sok info teszt stb van fent a témával kapcsolatban.
-
jozf
tag
válasz
Lotusomega #17662 üzenetére
Igen, müködik reset után is. A szerverük tárolja h milyen licenszed van elsö az bekapacsután meg leszedi a teló s ugyan ugy használhatod mint elötte.
-
jozf
tag
válasz
lasarus1988 #17317 üzenetére
Nekem folyton be van kapcsolva a wifi s 3G mellett még igy is megvan a 2-3 nap készenlét, nem hiszem h az meritené le ilyen gyorsan. Ami ennyit tud huzni az aksin az a térerö gondok, vagy nem elég, vagy pont ugrál a két szabványközött. Az amugy nem jelent semmit h az estek többségében akár 100% adott helyen a térerö, mert van h nállam még sima hálózaton is alig talál téreröt lerakva ott ahol esetek nagyrészében még kézben tartva 3G-n is fullon van. Persze ez csak idöszakos, de lehet ilyenkor vmi az adótronnyal, vagy nem tudom, az biztos h nagy viharban, s utána nagyon le tud esni a térerö, s ilyenkor a teló is gyorsabban merül. A másik h nekem ha usb-röl van tölrve érezhetöen gyorsabban merül mint ha a hálózatról tölöm..
-
jozf
tag
Ezt én is néztem,söt ha jól értem még mozgásézékelös vezetés is fog müködni
De amugy nem tudom ki hogy van vele nekem kicsit csalódás ez a felhozatal, tul sok igazán hasznos progit nem találtam. Talán még az a progi ér vmit amivel rejtetté lehet tenni fájlokat, sms-ket, stb.
-
jozf
tag
Nekem is volt sajna még a Jf4-en. Ugy produkálta h nagytakaritást csináltam a telefonon, letöröltem minden programot amit telepitettem, aztán a kisen keresztül elkezdtem visszarakni párat, s mikor lehuztam én is csodálkoztam h egy teljes oldat megduplázott. Nekem ugy tünt mivel volt egy teljesen üres oldalam amin a játékok voltak, mitha a törlés után nem tudodott volna vele mit kezdeni s megduplázta rá ez elötte vagy az utánna lévö oldat
Nem is tudtam vele mit kezdeni, ugyh én multival visszatettem rá a JF1-et ami persze mindent törölt, egy hardreset segit csak ezen szerintem
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Érdekes nálam ez a sorozat már nem szaggat, eddig JEE-n meg JF1/4-is szaggatott de mostmár a JH3-on nagyon szépen megy semmi szaggatás
Nem tudom nállad mi lehet a gond
A exchange továbbra se megy, de szerintem ez az én hibám lehet. (a gmailen nem kell vmit engedélyezni h engedje hozzáféni a telót, mert nekem csatlakozik de nem csinál semmit)
Widgettek települnek, söt ami eddig sehogy se akart felmenni a Settles is elsö szóra felment a kiesröl ugy h ezt a hibát is javitották
-
jozf
tag
Na nekem a multis JF1-re is felkuszott a hivatalos JH3... s eddig minden ok
-
jozf
tag
Tegnap tettem fel mutival az JF1-et (F4 ne jött be) most meg kiadja nekem is a kies h frissithetem a JH3-ra
A Test mode ki van kapcsoltva ugy h erre a FW-re is hivatalosan kiadja az frissitést. (bassz tegnap vagy 1 órán át csesztettem h feltörve kiadja a frissitést a kies, de sehol semmi
) De már igazából nem is tudom h felmerjem e rakni annyi a kibás udate
(Amugy elkeztem de nyavajgott h nincs feltöltve eléggé az akis, próbáljam meg késöbb...ezt lehet jelnek kéne vennem
)
-
jozf
tag
Na asszem nekem megérett a teló egy hardresetre vagy egy upgaradéra.
Leszedtem minden telepitett progit, hogy esteleg igy csak fel kuszik a Settlers hd a telóra (amugy nem ment fel) de cserébe, a napló, twitter,sochub, keresö meg a napi tájékozatóból dupla ikon lett a telónS mivel gyári icon még törölni se engedi
Azt majd meglátom még h vissza megyek e az JF1-re vagy megpróbálkozok a JH3-al. Sajna amugy a kies reges trükk nállam se müködik[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Ez még hagyján de mikor egy fizetös program csinálja ugyanezt az aztán a dühitö.
Ráadásul irtam a supportnak h mi van erre meg csak annyi volt a válasz h továbbitották az üzenetem a program fejlesztönek
Hogy nekik mi köze lehet a dolgoz azt nem tudom, inkább a saját házatájukon kéne keresgéleni a hiba után, amugy még semmi válasz már több mint 1 hete.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
válasz
Varszegig #10297 üzenetére
Sajons nálam nem
Bejelentkezik kiirja h szinkronizálás majd nem sokkal késöbb h szinkron befejezve de sehol semmi változás, s hibaüzit se ad, ugy nézki mintha minden rendben lenne. Már vagy 5x törlötem meg ujra létrehoztam a fiókot, de semmi változás.
Jadro
Kapcsold ki a képernyöre igazitást, s jó lesz. (három pontos menü a javas mappában majd ott megtalálod ezt a menügombot)[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Valaki aki feltette összetudná foglani h miket javitottak vagy mivel tud többet a JH3-as? Nekem kieses jf4 van fent de nem vagyok 100% megelégedve vele. (goole exhange egyáltalán nem megy, apps store kilép telepitésnél, a frissitést is hülyén kezeli, stb) Nem tudom, megérné JH3-ra frissiteni?
-
jozf
tag
Amugy ha már 1x csatoltad a képet a névjegyhez nyugodtan letörölheted a telóról a névjegynél meg fog maradni (legalább nem kell kerülgetni a képek között), s ebböl arra következtetek h nem igazán foglakozik a kép elési utjával hanem bele másolja a névjegybe.De ha meg igy van akkor nem értem a kies mért nem tölti le.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
válasz
leslieke #10059 üzenetére
Igen csak ha vmiért elszáll a rendszer, s törlödnek a fájlok akkor a fizetös cuccaid is ugottak, mert eddig sehol se találtam olyat hogy a már megvett dolgokat nyilvántartaná (vagy is van de ott csak a fizetés ténye van listázva, letölteni vagy bármi mást csinálni nem lehet) s engedné ingyé ismét letölteni.
Bár lehet csak én vagyok láma, meg még sokakat nem is érint gondolom hogy lenne ezzel kapcsolatban tapasztalat, én is csak ugy futottam bele h nem akart telepulni egy alkalmzás ezért gondoltam törlöm a my downloadsból s majd ujra lehuzom ugy h közben a teló is rá van dugva hátha ugy telepiti. Erre sehol se találok olyan módot h az egyszer már megvett programot ismét letöltse a kies. A letöltött az persze meg marad s az bármikor ujra rakható a telóra, de ha a kiesböl törlödik akkor annak annyi -
jozf
tag
Valaki aki szedett már le programot az tud arról vmit hogy a webes samsung apps valahol tárolja a megvett progikat, vagy csak én nem akadtam rá eddig mivel nem erösségem a német nyelv. Az igy amugy elég szivás ha vmiért ujra kell raknod a gépet s letörlödnek a kiesböl a letöltött dolgaid akkor ujra csak ugy tudod leszedni ha megint megveszed
A másik érdekesség hogy felraktam egy másik gépre is a kiset, de ott egyszerüen nem hajlndó az appstore bejelentkezni kidob vmi hülye üzenetet h nem elérhetö meg tulterhelt próbáljam meg késöbb, de ugyanakkor a webes felületen meg simán bejelentkezik, meg az elsö gépen is.
Azért vannak itt fura dolgok még.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Tudom még sokakat nem értint a dolog, de elég idegesitö hogy a fizetös tartalmak egy része föleg a nagyobb terjedelmü játékok egyszerüen nem akarnak települni a telefonra mert hogy nincs elég memóra. Ami persze nem igaz, s paradox módon 100 egynéhány megás avatar folyton kidobott h nincs elég memória de egy 200mb-os program meg röhögve telpült utánna meg még vagy 300mb-nyi egyébb program is. Most meg a settlers csinálja velem ugyan ezt
S ez elég általános jelenség sokan panaszkodnak is rá a programok hozzászólásainál. Remélem mire begyürüzik hozzánk a fizetös tartalom azért ezzel kezendek valamit.
Meg a másik, azt nem tudja valaki hogy az egyszer megvett programot hogy lehet még 1x letölteni a store-ról? Sikerült letörölnöm a kies my downloads mapájából, de ha ujra le akarom tölteni akkor megint csak a buy felirat van kint, ha meg rákattintok akkor figyelmezet h már 1x megvettem, de ujra csak a fizetös ablakot dobja fel
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Annó én is hardreseteltem, de nem segitett ugy e miatt felesleges lenne. Remélem nem vmi hardveres gebasz, mert nekem néha a játékok is be röccenek, de reménykedek h majd a 1.1en optimalizálnak ezen is.
Más...
Az exchanget beállitottam gmail fiókomra, elvileg csatlakozik is el is kezd szinkornizálni, majd pár maásodperc mulva ki is irja ha befejezödött, de az istennek nem akarja feltölteni a telóról a névjegyeket, s a naptár dolgokat se huzza le. Jó értem h elvileg ha nincsennek contaktok a gmail fiókon attól még a telefonból fel kellene töltenie öket, s ha valahol eszközlök valami változást aszt szinkronizálnia kéne.Már próbáltam minden beállitást, töröltem is a fióket meg ujra létre hoztam, de mindig csak kapcsolódik le is fut hibaüzenet nélkül de sehol semmi változás.
Vmi ötlet?
-
jozf
tag
válasz
Killerlaca #9454 üzenetére
Ha kezdö okostelefonos vagy lehet nem feltétlen a mulitloaderrel kellene foglakozni elsösorban.
Amugy meg ajánlom figyelmedbe a http://www.mysamsungwave.hu-t ahol már most is találsz választ a legtöbb kérdésedre. Szerintem ez a forum nem feltétlen ilyen összefoglalókra való, ez igy jó ahogy van, amugy meg keresövel a legtöbb kérdésre itt megtalálni a választ...[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Amugy egyáltalán mi a legfrissebb magyar nyelvet is kezelö FW amit a multiloaderrel fel lehet tolni a telóra s müködik is rajra minden (óra, appstore, stb)
-
jozf
tag
Próbáltam, sajnos nem, nyavajog az ország miatt. Oda asszem a moneybookers-es jó de annál macerásabb a regisztráció mert oda személyes iratokat kell faxolgatni meg ilyenek.
A wirecardnál csak a személyes adatokat kell megadni meg telszámot, amire küldekek egy akitávló kódot sms-ben a regisztráció aktiváláshoz. Aztán már csak meg kell adni a bankártyát amiröl fetudod tölteni, de ezt is aktiválni kell elöbb, ami csak annyi h vonnak le 1-3 euro között egy random összeget (ezt jóváirják késöbb) aminek a pontos értékét meg kell adni a kártya aktiváláshoz. Na ide kell h le tud a neten kérdezni a számlainfót mert amugy majd csak a havi elszámolásból fog kiderülni ez az összeg.
-
jozf
tag
S tényleg angol lakos vagy legalább ott kiállitott kártyád van? Mert csak azt fogja elfogadni sajnos mert ellenörzi hogy ki a kártya kibocsátó ország. De már irtam 1 párszor ha valaki nem birja ki fizetös tartalmak nélkül akkor ott a wirecard.com meg német store
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
válasz
Killerlaca #9312 üzenetére
Nekem is 100Mb-s csomagom van ami nekem eddig böven elég volt. Bár nekem otthon van wifi igy föleg csak házon kivül meg meló helyen használom a 3g-t. Közösségi oldalak, levelezés, forumozás, index, origo, stb, meg a szokásos szinkronizálásokkal együtt is böven a 100MB-on belül szoktam maradni. (de azt hozzá kell tenii h a flash ki van kapcsolva, s amiböl van ott a mobilra optimalizált verzió ott azt használom) A navinak nem feltétlen kel net, bár pozicionálást meggyorsithatja de az csak 1x és minimális forgalommal jár, a térképekhez nem kell külön adatforgalom.
mixi10 köszi, ezt nem tudtam!
mothugs esetleg majd jeleznéd ha kapnál csak kb tudjam h mennyi idö mulva küldhetnek róla sms-t.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Na irok már egy kis összefogalót az eddigi tapasztalatamiról a telefonnal kapcsolatban
Elöljáróban is el kell mondanom hogy imádom a telefont, gyönyörü, mérteben is pont kézreáll, s nagyon hamar össze is szoktam vele mert a szoftvere is nagyon jó
Mondom ezt mind azok ellenére h ami hiba lehetett az szinte mind elöjött nállam...
Az enyém függelten JEE-s szoftal volt amit multival frisitettem JF1-re s rá 1 napra meg kiessel a hivatlaos JF4-re (bár lehet nem kellett volna) A frissités se ment 1xüen mert elöször memóriára pnaszkodot (hardreset segitett) aztán meg pár fájlt hiányolt, de ez is megoldódott.
Pesze ezek után nállam is elöjött h egy órával korábbra mutatja a hivásinfót, meg sms-ket stb, de erre volt megoldás. Az app store nekem fut a telóról de telepitésnél kilép s ujra vissza kell bele lépni mindig, de végül is annyira nem nagy probléma.
Nekem fagyni 1x fagyott egy film alatt, de azóta nem volt ilyen. Viszont programokból néha kiki lépdel magától (NFS, KROLL, videó közben is volt már). Persze ilyenkor ki is lövi az összes widgetet. A böngészö hiba 1-2x jött elö a memóriával, de azóta se tudtam reprodukálni (simán nyitja 1x-re ezt a fourmot, a teljes origót, az indexet, meg a mobilaréna kezödö oldalát flash el képekkel együtt is egy szó nélkül) A videókat frame dobálással játsza, de ez valószinü a lejátszó meg az xvid hibája.
Most legujjaban azt csinálja h a storre-ról vásárolt programokat kevés memóriára hivatkozva nem telepiti. Ilyen volt az avatar, meg most a settlers is, pedig van böven hely a memória kártyán s ezen kivül más akár nagyobb program is simán települ.Az avatar viszont felmet ugy h pont ujraraktam a kiest de már az ujabb verzióval ami után simán települt, de most a settlers hd-nél ujra elöjött ez a hiba.
Nekem már sikerült valahogy a kijelzöt is megkarcolni, de hálisten tényleg csak nagyon nehezen látható, igy végül is nem zavar...csak a tudat.
De igazából ezek a hibák többsége a mindenpi használatot nem befolyásolja, s egy hónapos távlatban a fix bugokat leszámitva 1-2 alkalommal ha elöfordultak, ami egyáltalán nem vészes.
Ugyanakkor a telefon nagyon gyors, 2-3 napot még sokat nyomkodva is elmegy (de nekem ha usb-röl töltöm mintha kevesebbett birna) szép képeket, videókat csinál, jól szólnak rajta a zenék, nagyon sok hasznos funkció van már benne alapból, a hinyosságokat meg szerintem a bada 1.1 meg a többi biztos pótolja, javitja, a szoftver ellátottág is kezd már alakulni, ugy h én ilyen téren is bizok a telefonba, s egy percig se bántam meg h ezt vettem. -
jozf
tag
Már most is lehet ha van dombornyomott visa vagy mastercard kártyád, de lehet akár virtuális is, csak reggelni kell a wirecardon a kártyát amivel fetudod tölteni a wirecardos vituális mastrcard-ot s azzal már lehet vásárolni a német storeról
-
jozf
tag
Elvileg közvetlenl akkor jön ha tul lépem a forgalmat de csak a kapcsolat megszakadása után. Ezért is jött 64mb-ról értesités és nem 50mbról meg 142-röl mert valószinüleg akkor volt bontva a kapcsolat. Egyszerre meg azért jött mert este nem sms-nek s küldte el mind a kettöt reggel. Ezért lenne jó hogy ha meg lehetne nézni vmikor h mikor volt potnosan meg mennyi az adatforgalom. Néztem a t-mobil honaplapját is de ott is csak összesitve van fent.
Amugy most tök aranyos 23e fortinos mobil költséget jelez mert még nem veszi figyelme h 100Mb benne van a csomgban igy a teljes 142mb-ra számolja a költésget a neten
Persze a számlán már csak a 42mb-ról lesz de igy elsö látásra meg állt bennem az ütö
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Netezni nem neteztem, itthon wifi van, ha vmi kell akkor arról töltök, s mivel szól ha nincs wifi kapcsolat még az se lehet h véletlnül nem azzal töltöttem volna.De tegnap csak kisesn keresztül töltöttem le rá pár játékot. De az Appstore is szól ha 10Mb-nál nagyobat akarnék 3g-n keresztül letölteni igy azt is észerevettem volna. A wifi meg be volt kapcsolva mert csak lefekvés elött kapcsolatam ki este. Meg abból is gondolom h csak tegnap este lehetett vmi mert ma reggel kaptam mind a két sms-t, azt meg akkor küldenek ha meghaladom az adatforgalom felét meg a 100%-át, s ezt a kapcsolat megszakadása után teszik.Persze késö este nem sms-znek ezt jöhetett reggel mind a kettö, de ha tegnap napközben értem volna el a határt akkor már kaptam volna tegnap sms-t. Auto szinkron meg csak a levelekre van de az is csak nap1x meg az FB de szintugy csak napi 1x-re van állitva. Widget csak egy megy a htc-s óra de ott is maunálra van állitva a frissités.
Varszegig :
T-s 100Mb-os itt kicsit másképp számláznak 2Ft/10kB
Ez nem is lenne gond mert csaknagyon ritkán használom a mobil netet meg az 50mb-os is csak nagyon ritkán érem el.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Na ma megszabaditott a teló vagy 8 ezer forintól :S Azt ügye sehol sem lehet lekérdezni h milyen mobilnet forgalom volt, csak mennyiségét. 100Mb-os csomagom van s pár napja néztem akkor 20on egynéhány Mb-os volt a havi forgalmam, erre ma reggel sms hogy elértem a 64Mb forgalamat, mondom mi van... nézem a telón az adatforgalmat 142MB
, pár perc jön is az sms h elérte a 142Mb-ot
S nem igazán tudom mi a fene tudott nekem ilyen forgalamt generálni, egy éjszaka alatt, nem tölttem le semmi olyat ami akkora forgalmat indokoltá tenne, pláne ugy h éjszaka nem is használam a telót bár most este sajnos ki volt kapcsolava a wifi igy ha garázdálkodott akkor csak 3g-röl tudott., de semilyen program nem futott még a háttérben sem. Az értesitöt meg csak most kaptam igy 64Mb-ot meg a 142-öt is az éjszaka alatt kellett elérnie mert ha lekapcsol a netröl akkor jön az sms is ugy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
válasz
zotymoty #8694 üzenetére
Ne is mond én is ebbe futottam most bele, kevés memóriára hivatkozva az istennek se akar felmenni az Avatar :S Erdekes mód a vagy 50MB-al nagyobb GT-s játék elsö szóra felment de ez nem akar telepulni se a belsö memóriába se a kártyra. Pedig végre megcsinlátam wirecardos virtuális kártyát, el is fogadta a német store, erre meg a teló nem hajladó feltelepiteni.
-
jozf
tag
Én szerdán reggel vettem le a tölötröl azóta vagy 2 óra zene félóra teló meg kicsit basztattam a gps-t meg layart (ami amugy nekem is kiakasztotta az iránytüt) appstore net meg ilyenek most állok 44%-on.
Korábbi hozzászólásokban volt fent egy szervizkód ami elvileg vmit csinál a teló alap fogyasztsásával mert egyes példányokon még rossz beállitás maradhatott s amiatt nagyobb a teló fogyasztása, azt próbáltad már?
De nekem is volt már h fél nap alatt merült vagy 50% de akkor volt a nagy vihar s szerintem nem volt rendesen térerö, mert amugy van 3G de akkor még E-ben is alig volt pálcikám s ilyenkor eszi rendesen az aksit.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
válasz
cryingdr4g0n #7952 üzenetére
Nem lehet h csak kalibrálni kellene az iránytüt? A nokián ezt ugy kelett, hogy a telóval 8-asokat kellett a levegöben leirni. Ezt idönként meg kelett csinálni, s csak igy volt rendesen iránytü navinál is.
-
jozf
tag
Nálam is ugyan ez van videó lejátszásnál
Felbontástól függeltenül mintha akadozna kicsit a film. Most nyomok egy formzást a kártyára háta (amugy 8Gb class 2 de 4-5Mb-al ir 11-12Mb-al olvas igy a sávszéllel elvileg nem kellene h baj legyen). Amugy mitha ez a szagatás ha dlna-ról játszok le wifin keresztül annyira nem lenne, de lehet csak a szemem csap be, majd ugyan azzal a filmel kipróbálom igy is ugy is.
A másik h 1-2x belefutottam már kevés memóra nyavajgásba (pl a FB-s widget-re panaszkodott már más program, ki is lötte) na meg párszor ujra is indult
(kies-es fj4-es van rajta)
-
jozf
tag
Sajnos ez egy ilyen müfaj, öket aztán nem érdelki h 20 percet kell várni h találjon vételet, mert ha talált s azt biztosan tartja meg a vételi erösség is jó nagyon nem tudnak mit csinálni. Valószinü ök bakapcsolták a segitö funkciókat amit te gondolom nem tettél mert ha nincs adatforgalom az elöfizuba akkor felesleg kiadás lenne, csak igy meg nagyon lassan talál majd csak müholdat.
Amugy én annó pont a nokiás navi miatt meg ha már okosteló legyen netre is egy kiskeret, kötöttem 100MB-os csomagot, mert megutnam h rásegitás nélkül gyak használhatatlan volt mert 10-15 perc alatt talált csak müholdat ha talált egyáltalán. Bezzeg ha be volt kapcsolva a "rásgités" még szobából is 10-15mp alatt rögtön fogta a jelet, de még mozgó kocsiból is fél percen belül. Ezt mondjuk itt hiányolom mert ahoz képest itt elég nyögvenyelös még rásegitéssel is, de lehet más navi programmal már jobb lesz.
-
jozf
tag
Arra van vmi mód h a háttérnek szánt képeket ne listázza ki a mediaböngészö? Vhogy ugy ahogy a gyári háttérképeket is csak a fájlkezelöböl látszódjon. Próbáltam rejtetté tenni de az nem segitett.
-
jozf
tag
A mail küldést nekem a gmail-es smtp-vel sikerült összehozni. Azt a fiókot kell megadni alapértelmezett küldési fióknak s már menni fog a küldés is. Az smtp beállitást meg [itt] megtalálod. Persze ez csak akkor megy ha van gmail fiókod, de azt 1xü csinálni ha nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Amugy az a-gps meg a hálózati azért segiti meg gyorsitja a pozicionálást. Mondjuk ezek a nagyobb tévedések nem lenne szabad lenni max ha csak a mobiltorony alapján 3szögelne de az meg elvileg ki van kapcsolva. A appstoros mylocatont nem próbáltad? Mert ha ott jó lenne akkor inkább a R66-al lesz a bibi. Azon meg nem kell csodálkozni h nehezen talál müholdat ha kivannak kapcsolva az a-gps mert szegény teló azt se tudja hol keresse a müholdkakt s ilyenkor akár 10-15 percig is eltarthat a pozicionálás sajnos. Ez igy volt a nokiánál is ami a-gps-el fél pecen belül talált müholadt mig nélküle 5-10 percig is elkeresgélt még kint a szabadban is.
-
jozf
tag
Abban tudna valaki segiteni milyen beállitás szükséges, hogy e-mailt küldeni is tudjak ne csak fogani. Mert eddig se a freemail se a gmail-en kersztül nem sikerült emailt küldeni, letölteni letölti de küldeni már nem hajandó se 3G-n se wifin keresztül. Smtp-nek próbáltam beállitani a t-onlieos elérhetöségemet ahogy az outlook-ban is van de itt azon keresztül sem hajénó levelet elküldeni.
-
jozf
tag
Mivel kifejezetten az E51-re kérdezett ezért irtam ezt a megoldást, de mivel a wave-nek amugy se kell simkártya igy meg mind1 h a másik tudja e az a lényeg h tudjon bluetooth-on névjegy kártyát küldeni. Nekem simán átküldte s az oders mappán csinált is a waven mindenröl külön egy vcf fájlt is ami akár külön arhiválható is s késöbb bármikor visszatölthetö.
-
jozf
tag
Nekem függelten JEE-s magyar Wave-em van amit multiloaderrel full F1-re frissitettem magyar cs-vel a leirás alapján, majd rá másnapra jött ki a kies frissités amit nekem fel is ajánlott s kis küzdés után fel is rakott (dll hiba, meg nekem kiakadt h nincs elég memória a frissitéshez, de egy hardreset ezt megoldotta) igy elvileg a manulásan frissitettet is felismeri s engedi is frissiteni.
-
jozf
tag
Üzemidöben nem egy kategória
De ez csak nagyobb kijezö, meg azért többet is nyomkodom. Mondjuk tegnap reggel vettem le a töltöröl, s volt 2 óra zene hallgatás, fél óra wifi net, meg félóra telefonálás (ebböl kb 5 perc kihangositva), s most reggel 70%-on állt az aksi, ugy h azért birja ez is nem kell féleni.Most h többet nyomkodom átlag 2-3 napot bir, de mondjuk azért sok játékkal le lehet vinni ezt az idöt 1 napra is
-
jozf
tag
Az aku idöt még a térerö az ami nagyon tudja befolyásolni. Nagyvárosban biztos nem gond de nállam pl ha rossz szobába teszem le a telót annyira nincs térerö h folyton azt keresi igy meg teljes feltöltöttségböl is 40-50%-ot esik egy fél nap alatt. De nem csak ez hanem az e52-es is ami amugy egy hétig is elmegy, képes 1 nap alatt szinte teljesen lemerülni ha nincs térerö. Multkor mikor strandon voltam s betettem az értékmegözröbe s nem tettem repülö módba, igy hiába volt teljesen feltöltve 20%-ra lesestt mire délután kivettem onnan.
-
jozf
tag
Öszintén passz, a hang szinkronban marad végig, csak azt lehet látni h nem folymatos az animáció hanem ugrál a kép, mintha egy pillanatra kimerevedik az egyik kocka majd pár kockát átugorva folytatódik tovább s ez igy konstansan. Másolni olyan 5MB-al másol amugy. Akkor itt lehet h kodek probléma van a háttérben? Annyi idöm nem volt még próbálgatni eddig 2 avi-t eg egy Hd-s mkv-t próbáltam vele de mindnél ez volt a gond, s a HD-se "szagatott" jobban kb ugy mint a sima avi.
-
jozf
tag
Nekem egy még regebbröl maradt class 2-es 8Gb-os kártya van benne de még a sima avi is szaggat kicsit, gyakorlatilag pont ugy mint egy 720p-s. Szeritnem a kártya lesz a ludas de majd ugy is akarok bele egy 16Gb-ost az talán megoldja a problémát
A Fw frissitéshez kapcsolódóan, nekem a kies-es F-4es van rajta de szeritem az F1-es semmivel se volt rosszabb, igy arról felesleges frissiteni.
-
jozf
tag
válasz
zolcseges #4198 üzenetére
Nekem a 1080p-s mkv-ra azt irta h nem támogatott méret, a 720p-st viszi bár szeritnem lassu lehet a kártyám mert egy kicsit szaggat a képe, igaz a sima felbontásu divx is ugyan ennyire "szaggat". Ez lehet a kártya hibája vagy a kodek miatt, mert ahogy olvasom másnak simán megy még a 720p is nekem nem tudom miért röccen be néha a kép.
-
jozf
tag
Valami rendes ebook olvasó van a wave-hez? Mert a beépitett dokumentum megnyitó elég korlátos ilyen szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Ha már kijelzö összehasonlitós videóknál tartunk
[link]
-
jozf
tag
válasz
user137 #3861 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, nem nagyon találtam hasonló minöségü teljesitményü telót a piacon. Vagy méretben batár vagy rosszabb anyagminöség vagy kisebb aksi stb. Azt meg el kell fogadni h jelenleg nem egy üzleti teló.
De azért nézzük már meg h egy dulpa ennyibe kerülö iphone mit tudott a mejelenéskor, s hol van hozzá már most a wave opredszere, a sete-suta win-es mobilokról nem is beszélve s az androidoknak is böven van volt stabilitásban sebességen gondjaik az elején.
Ehhez képest itt van egy nagyon gyors s stabil mindenféle hókusz-pókusz nélkül is nagytudásu oprendszer ami mellett láthatóna megfelelö support is áll (SWf frissités, magyar nyelv, store stb,).De persze nem azt mondom h hibátlan a rendszer de a hibák inkább még csak a fiatlaságából adódnak, s ha nem fogy el a lendület igencsak ütös rendszer lehet belöle.
-
jozf
tag
válasz
Kapanyél #3752 üzenetére
Én e52-röl váltottam. Nekem formára minöségre ez jött be a legjobban a felhozatalból. A bada meg még csak 1.0-ás verzió de sebességben meg pár dolgoban már most fel veszi a versenyt a 2.x-es androidokkal az 1.6-ról nem is beszélve. A samsung meg örületes pénzt nyom a fejlesztésekbe igy nem hiszem h sokkal el fog maradni a konkurenciától, a vas meg böven birja igy attól se kell félni h véletlen vmi frissitést nem kapunk meg a késöbbiekben. Az viszont kicsit sajnálattal vettem a fejleszöibolgot olvasva h elég korlátosra szabták a lehetöségeket, igy a feltétlen szabadság nem ennél a rendszernél fog eljönni sajnos
Nekem egy gyári használható msn, skype klines hiányzik meg, hogy had rakjak már ki pár ikont a föképernyöre is ne kelljen mindig a menübe turkálni. Esetleg vki nem tud vmi infot h lehet e barkácsolni menü widgetket valahogy a föképenyöre?
-
jozf
tag
A névjegyzéknél a hárompontos menü ott a ismerösök szerkesztése majd facebook, ott ha nyomsz egy frissitést nekem behozta a fb-s kontaktokat s lehet jelölgetni h mi menjen ki a névjegyzéken aztán meg párositani. Pesze elötte a saját fiókoknál be állitottam a facebook névjegyzék frissitést.
Na de látom közben megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Mi a baj az FB szinkornizáslással amugy? Nekem szépen leszedett minden infót, hozzászólást, barátot, s frissül is rendesen, a névjegyzékkel is összetudtam párositani. Most néztem a mai friss ismerösöket is leszedte. Eddig ezt nem tudtam kipróbálni mert csak ma jött uj ismi, de nekem már az uj kies-es f4-es van fent.
-
jozf
tag
válasz
Kapanyél #3632 üzenetére
Eredeti de az update nem kinált fel semmit. De van barkács megoldás is ami müxik...
Go to --> C:\Users\[YourUsername]\AppData\Local\Temp\KiesInstall\CabFile\OsDependent\[Vista/XP]\Program Files\Common Files\Samsung\DeviceService
Copy the two .cab files and paste them on your desktop. Click two times on them and take the .dll files inner them. So, paste only the two .dll files in the Kies installation Path (C:\Program Files [(x86)]\Samsung\Kies\) -
jozf
tag
ó nekem felkinálja de letöltés elött azt irja h kell neki további 23Mb a rendszerjáklok letöltéséhez :S s ezzel kilép. Amugy manuálisan frissitett f1 van rajta? A feltelepitett dolgoat leszedtam róla de továbbra se engeni..vmi ötlet?
-
jozf
tag
Nekem is felkuszott az F1-es rom. Eddig minden ok, továbbra is szépséges na meg gyors is
A rezgés témakörre visszatérve, most vettem észre, hogy rezeg az de csak a billenyüzet használatakor vagy ha huzogatjuk az ikonokat vagy az widget-eket, a menünél viszont nem
-
jozf
tag
Amugy nekem sincs számláló
EE-s rom mondjuk...lehet frissiteni kéne!
Ezzel kapcsolatban, az F1-es full az tartlamazza a magyar nyelvet is vagy vmit okoskodni kell h magyar legyen? Az F1-et érdemes amugy feltenni, mert van már F4full is vagy az annyira nem stabil?
Aktív témák
Hirdetés
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest