- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
peter_k #50499 üzenetére
Úriember biztosra nem fogad
Lehet, hogy egyátalán nem lesz Wavere
Azért az M-re való verzió került fel, mert annak a képernyőfelbontása pont olyan, mint az iPhone-é, meg a mainstream Androidos telefonoké: 320x480. Nek kellett a felületet átrajzolniuk... Ráadásul magyar térképük sincs, nincs magyar hang, nincs magyar felület. http://www.navmii.com/
-
bokrosolajos
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
peter_k #48222 üzenetére
Igen, egy emulátor:
ScummVM játékok: http://www.emuparadise.me/ScummVM_Games/21
-
duvi
nagyúr
válasz
peter_k #46918 üzenetére
Szia!
"Nem kezeli a zenéimet folderek szerint listázva"
Ha még aktuális a probléma és nincs kedved megvárni a 2.0 szoftvert, akkor ajánlom a iPlayer Trialt ingyen kipróbálásra. Amennyiben tetszik és megér neked 560 Ft-ot, akkor letöltheted a fullos iPlayert is. -
TomWexX
addikt
válasz
peter_k #45742 üzenetére
Mivel hogy a product kódod TMH (T-mobile), ezért nem ajánlja fel a frissítést! Preconfiggal ha átállítod XEH-re, onnantól fogva a KIES nem T-snek fogja látni, és mindig ha jelenik meg új szoftver, te is tudod majd frissíteni.
(#45752) Dhampir: Nem kell valós mailnek lennie, elég ha van benne egy @, és a .com/hu/net/stb.
-
válasz
peter_k #39713 üzenetére
Nem kell hozzá hosszútáv. Az az egymillió WP7 meg nem is tudom honnan jött, egy millióval kevesebb volt a gyártótól leszállított (= shipped, azaz nem feltétlen eladott) eszközök száma Q1-ben. Azóta meg tovább zuhant a telefonok ára. Majd a Q2-es jelentések helyreteszik a dolgokat.
-
mesa23
aktív tag
válasz
peter_k #39035 üzenetére
Na, ez frankó!
Mármint hogy a múlt héten volt a kezedben egy "Ace", ugyanis most akarok beruházni egyre!
De nem a Wave helyett, hanem mellé, hogy kipróbáljam az Androidot is, de mégsem a leg alapabb droiddal próbálkoznék! Tehát engem érdekelne az észrevételed a két telefon összehasonlításával kapcsolatban, akár privátban is! -
matthews
aktív tag
válasz
peter_k #38881 üzenetére
Ugye!!!!
Én is cserélni akartam SGII-re, de már kezdem erősen meggondolni magam. Kezemben volt egy SGII de a tudásnak járó respect mellett az anyaga nekem botrányos. Hiába no... Csak a fém jön be nekem is...
Más:
Van akinek csak úgy elő szokott jönni a Daily Briefing minden indok nélkül? Előveszem a telefont, feloldom és a Napi téjákoztató kezőképernyője fogad.
-
TomWexX
addikt
válasz
peter_k #38268 üzenetére
Ezt már régen egyszer kitárgyaltuk. Én kicsit túlzásnak tartom hogy ez lenne a legnagyobb baja a telónak, ezért én biztos nem cserélném le. Egyébként van mikor egyből kapcsol, és van mikor 1-2 mp-t is várni kell a vonalig. Én már úgy hozzászoktam ehhez, hogy automatikusan várok 1-2 mp-t miután felvettem a telefont. Majd akkor lesz furcsa, ha a következő telómnál nem lesz ilyen bug.
-
gamek!ller
őstag
válasz
peter_k #38262 üzenetére
Nálam is van ezért minden telefonbeszélgetésem úgy kezdődik, hogy: Helló! Haaaló! Itt vagy? - Na itt vagyok, én köszöntem. - Jah bocs, nem hallottam.
Másik: Haragszom a telómra, az előbb vettem és a zsebemből és csak annyit látok, hogy üzenet elküldve. Elküldtem 3 ó betűt a barátnőmnek. Esküszöm nem értem. Le van zárva a billentyűzet és nadrágban tudok sms-t küldeni. Azt sem értem, hogy érzékeli.
-
Kapanyél
őstag
válasz
peter_k #38262 üzenetére
Nálam mindegyik verziónál volt. Fogadásnál és befejezésnél is volt 1 sec lag.
Talán ez volt a legfőbb indok, amiért megváltam tőle, mert ez alapvető hiányosság számomra.
Egyébként lehet vele együtt élni: ha tisztában vagy ezzel a tulajdonságával, akkor másképp fogod kezelni. Ha jól emlékszem, akkor képernyőt taperolva kisebb a lag.leslieke:
Én úgy értelmezem az "okostelefonságot", hogy a gyári funkciók szabadon bővíthetők és módosíthatók. Ebben sajnos gyenge a Bada, mind a szoftveres ellátottságban, mind az API-ban rejlő lehetőségek miatt.
Az már csak hab a tortán, hogy alapvető funkciók is hagynak kívánnivalót maguk után, lásd fentebbi lag, ébresztés körüli problémák, böngésző, stb... -
quazar
csendes tag
válasz
peter_k #31217 üzenetére
Sziasztok!
A Navitelt én is PNA-n használom lovas túrákhoz,oda tökéletes-nagyon jó free térképek vannak hozzá! Autós navigációra én is egy Wayteq-t használok,arra mehet bármilyen navi.
A telefonban lévő navigáció csak biztos ami biztos alapon legyen. Ha már mindenki fél a kijelző beégéstől akkor minek nyúzni órákig bekapcsolva navigálni -
peterk
senior tag
válasz
peter_k #30897 üzenetére
Ha csak a fele valósul meg abl, amit címszavakban ígértek, már attól is teljesen más platform lesz a bada, mint az 1.0-1.2. Az UI pl. teljesen megújul, lehet végre normális widgeteket írni, nem csak időjárás/óra szintűeket. Aztán multitask, background launch, push notification, ami a normális SNS-hez elengedhetetlen. Plusz a többi - html5, beszédfelismerés és tsai. (Lényegében a 2.0-ra lehet azt mondani, hogy egy okostelefon platform, az 1.0-1.2-re csak erős fenntartásokkal.)
Ja, és a skype majdnem biztos, hogy lesz, mert erről van hivatalos samsung/skype együttműködési bejelentés már jó ideje. Persze tudom, hogy nem minden bejelentést követ megvalósulás is, de a 2.0-val elhárulnak a technikai akadályok, és egyébként mindkét félnek az az érdeke, hogy legyen bada-ra skype.
-
Varszegig
veterán
válasz
peter_k #30897 üzenetére
volt már itt, hogy miről szól a 2.0. Teljesen más oprendszert kapsz gyakorlatilag: lehet küldő sns integráció (ami kell a skypehoz, msn-hez), futhat 3rd party programból több is, html5,. flashlite4, új smart mainscreen (fene tudja mi az, talán TW 4.0) ami így hirtelen eszembe jutott. Merj nagyot álmodni
-
Varszegig
veterán
-
bakospe
tag
válasz
peter_k #27088 üzenetére
Írták egy csomóan, hogy a frissítés után egy kis időre belassul a teló!!! Olvass vissza...
Egy ki be kapcs, vagy akksi csere megoldja általában. Esetleg widget levétel visszatétel.
Elég sok mostanában a write only...Pl. nekem is meglassult közvetlenül a frissítés után -> megnéztem a procit: ugrált össze-vissza -> restart
-
Zsolto
őstag
-
consono
nagyúr
válasz
peter_k #24205 üzenetére
Van egy progi, ami a doc-ot (gondolom az rtf-et is) áttolja FB2-be egy lépésben. doc2fb a neve, itt találod [link] Sajnos oroszul beszél, de elég egyszerű, csak meg kell mutatni neki egy könyvtárat amiben a doc fileok vannak. Persze a Calibre is tud FB2-be menteni, ha jól emlékszem.
-
Cymby
tag
válasz
peter_k #23539 üzenetére
Én már régóta várok egy ilyen alkalmazásra, és hozzád hasonlóan reménykedem az offline térképekben is, talán gondol a fejlesztő azokra is akik nem folyamatos mobilnet kapcsolattal rohangálnak az utcán.
Használtam korábban Winmo-s programot (Russa), aztán az Androidos telefonomon több Geocaching program is volt, de csak egy volt igazán használható és most ha Bada-ra elérhető lesz ez az progi, akkor már csak egy értelmes Gmail szinkronra vágyom semmi másra -
-
Varszegig
veterán
válasz
peter_k #23253 üzenetére
épp ezt mondom én is, hogy a telefon találja a jelet, azaz mindegy, hogy igo, gecaching vagy route66. Nekem mindig gyorsan talál jelet, a múltkor Prága felé az autópályán kapcsoltam be a navit, úgy hogy hetek óta elő sem vettem, mert a kocsimban van navi. Azaz utoljára valahol bp környéként látott holdat. Szóval bekapcs, és 1 perc nem telt belé, már volt minden, sok műhold stb. És ezt már többször próbálta, nagyon kevés idő kell neki.
-
Varszegig
veterán
válasz
peter_k #23247 üzenetére
szerintem kevered a dolgokat, mert attól hogy kevés a használható (ingyenes) apps, attól még nincs parkolópályán, mivel az appsokat nem a samu tolja. Mellesleg a fizetős store-ban sokkal több a választék, de még ott is van hova fejlődni bőven.
GPS: igo se találna gyorsabban jelet. Mi a firmverziód, illetve bekapcsolsz minden gps segédletet?
Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest