- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sittes79
addikt
válasz
rObika8802 #50901 üzenetére
Azok sznob gyíkok és gyávák...
-
sittes79
addikt
Próbálnám telepíteni a route 66 sync-el a route 66-et, de nincs a listában a wave...én vagyok a vak vagy melyiket válasszam?
-
sittes79
addikt
Hogy tudom bezárni/szerkeszteni a home képernyőn a lapokat....nem akar sikerülni(2.0)
-
sittes79
addikt
email widget hianyzik nekem.nem tudtok esetleg 2.0ra?
-
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
A KIES nekem is kidobja azt a szöveget, hogy nem támogatja a szoftverfrissítést!
FW verzió előtt van a számítógép neve és nincs mögötte a régió kód, ami XEH-re van
állítva. A régebbi kies-el frissítettem simán, de a legújabb nem engedi.Azt tudni kell, hogy
DBT eredetileg, szóval jó kis német szürke import és használtan vettem már magyar menüvel.Lehet, hogy össze van gubancolódva már valami?
Köszi
-
sittes79
addikt
Hi,
Feldobnám én is ezt a 2.0-át. Leslieke által linkelt multi módszerrel csinálnám..
melyiket ajánljátok? ez a török premiumos cucc működik?
köszi
-
sittes79
addikt
Hi,
Híváskor nem tudom némítani a csengőhangot, mert szürke...kérlek adjatok
tanácsot, hogy tudom aktiválni.Köszi
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Problémám a következő kérlek ha tudtok segítsetek.
Amikor hívást kapok nem tudom lenémítani a csengést, mert szürke a némítás gomb.
Mitől lehet ez?
Köszi
-
sittes79
addikt
Frissítettem a KIES-t és szénné fagyasztja az xp-t...kék halál..van megoldás?
-
sittes79
addikt
itt van egy fw amiben aktiválták a p. social hubot
van egy bátor jelentkező aki felteszi?
hja lehet hogy csak olasz?
-
sittes79
addikt
Hi,
Miért nem tudom hívás közben némítani a hívó felet? szürke a gomb!?
Köszi
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #42530 üzenetére
format c:
-
sittes79
addikt
válasz
Necro_Ramone #42408 üzenetére
kérem monnyon le. . .
-
sittes79
addikt
Hagyjuk már ezt a zsidrákok által fejlesztett fost=ANDROID, belepumpáltak dollár milliárdokat...tetves gugli meg társai....így könnyű.
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #41295 üzenetére
Man te tényleg temetkezési vállalkozó vagy?...csak kérdem
-
sittes79
addikt
basszus de felraknám...de annyi progim van nem akarom elveszíteni...mikor lesz KIES install?
-
sittes79
addikt
baszki előbb kijött matekra az angry birds mint bada-ra, há hogy van ez?
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #40664 üzenetére
Ne basszá már fel..ezen kell lovagolni "animation effect" legfontosabb tényleg...
-
sittes79
addikt
Leteszem a hajamat ettől az activesync-től, egyáltalán nem működi se a push se a sima szinkronizálás....
Mondjatok valami okosságot...ez a hekkelős premium soc hub megoldaná a dolgot?
köszi
-
sittes79
addikt
Na skacok, szo*tuk a bada skype-ot...
-
sittes79
addikt
válasz
gamek!ller #36428 üzenetére
befosott, hogy úgy jár mint a sony
-
sittes79
addikt
válasz
Lotusomega #36425 üzenetére
új fiók kellesz és törölnöd kell a meglévőt..nekem igy működött csak!
nincs ország átállás opció ha erre gondolsz...
-
sittes79
addikt
Az mekkora kategória "Termelés"
dolgozott a google fordító
TomWexX: köszi
-
sittes79
addikt
válasz
gamek!ller #36352 üzenetére
Én a sony fiaskó után tuti nem adom meg a kártya számomat a samunak...
-
sittes79
addikt
Szasztok,
énis beszámolnék a facebook frissítésről, nekem tökéletesen müxik a csetelés igaz wifin keresztül.
-
sittes79
addikt
lehet hogy volt már akkor bocs
de tényleg mikor történik már valami? se 2.0 se fizetős store se AB
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #34169 üzenetére
+1 iszom a szavaidat...
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #32323 üzenetére
bazzeg te tényleg az igazi Bokros Lajos lehetsz
on
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #32222 üzenetére
és akit nem érdekel a 10000 tonna téma. ez aztán jó érv...nincs téma ne ba*** már...
-
sittes79
addikt
Van olyan lehetőség, hogy a telefon teljes tartalmát backup-olom, mint
pl nokiánál?bocs ha már volt...
-
sittes79
addikt
Úgy kaptam a samsung-tól...de itt vannak a részletek, csak az lemaradt elnézést!
"Szeretettel meghívjuk 2011. február 26-án szombaton 10.00 és 18.00 óra között, a Műcsarnokba (1146 Budapest, Dózsa György út 37. - Hősök tere), ahol bemutatjuk a Samsung legújabb fejlesztéseit.
A Samsung Európai Fórum rendezvénye szombaton kizárólag a Samsung Electronics Magyar Zrt. vendégeit fogadja. Ezért kérjük, részvételi szándékát e-mail cím, név és a várhatóan Önnel érkező kísérők számának megadásával a következő címen jelezze február 21-ig: kapcsolat@samsung.hu
A Műcsarnok csodálatos épületében Európában most először tekinthetőek meg a 2011-es év új termékei, a Smart TV-ktől az idén megjelenő notebook-okon és mobiltelefonokon keresztül egészen a háztartási termékekig.
Sok szeretettel várjuk február 26-án előzetes regisztrációja alapján!
SAMSUNG ELECTRONICS MAGYAR ZRT."
-
sittes79
addikt
Probléma merült fel a rendszerben kérlek segítsetek:
win 7 ultimate 64bit
telefont csatlakoztatom internet megosztás módban és a windows usb-és cdrom-nak ismeri fel nem pedig telefonos modemként, win xp-vel ez működött, mi lehet a probléma
kies módban megy a net!!
-
sittes79
addikt
csak jelenteném, hogy 1.2 óta mintha jobban bírná az akksi és az exchange gmail is megy kopp kopp
de lehet csak placebo
-
sittes79
addikt
válasz
gamek!ller #26999 üzenetére
újrindítás után megoldódni látszik a dolog, lehet csak beakadt valami folyamat, sokszor
a böngészőből a hívás letevő gombal lépek ki lehet ez sem jó. -
sittes79
addikt
Sikerült nekem is felrakni 1.2 őt nekem annyi gondom van, hogy minden alkalmazás bezárva
és a proci igy is ugrál 4% sőt 8%-a is. eléggé merül az akksi. -
sittes79
addikt
BUÉKOT minden wave-ezőnek
Nehogy leöntsétek pezsgővel a drágát
-
sittes79
addikt
Karma bazzzeg már ne is haragudj, de te itt a felbújtó, III/III-as vagy, olyanokat szólsz hozzá
és veszed el az ember életkedvét, hogy valami hihetetlen. Tudom sokat segítettél, de kérlek valami reményt hagyjál már azoknak, akik ilyen telefont szeretnének, ha sör alátétnek veszik vagy bárminek. Miért kell állandóan fúrni a témát...písz -
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #23505 üzenetére
mondok egy tuti tippet indítsd újra a telót és voálá, nekem megoldotta a telepítési problémát...
-
sittes79
addikt
zkatter_bada elég jó lehet broadcastingolhatod hogy hol vagy éppen...
-
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Ez az gmail sync nem akar nálam működni, vagyis működik egy ideig aztán bedöglik és nem szinkronizál...gyanús nekem, hogy miután újraindítom a telót azt követően nem működik tovább.
mi lehet a baj???
-
sittes79
addikt
Nagyon jó az új időjárás widget. Mennyire meríthetik az akksit a futó widgetek? 3 megy nálam.
-
sittes79
addikt
Srácok lehet beszoptuk, össze kapott kicsit Észak és Dél Korea, lehet le áll a support.
-
sittes79
addikt
válasz
TomWexX #21145 üzenetére
köszi srácok, követtem itt a facebook-os diskurzust, nekem bejön ez a szinkronizációs dolog.
A tevékenységek mikor jelennek meg? kell valamit állítani, engedélyezni a facebook-on is?
Ha ez ilyen tutkó(legalábbis nekem) akkor mit tudhat a social hub...lehet soha nem tudjuk meg
-
sittes79
addikt
Na megvettem én ezt az Avatar gémet, hát beszarás, "öreg" vagyok már szóval emlékszem a régi 286-os időkre illetve a commodore-ra, szóval idáig jutottunk...besza-behu ettől a játéktól meg vastól...
-
sittes79
addikt
Nekem kiválóan ébreszt, egyedül annyi gondom vab, hogy valami simogató
dallam kéne az ébresztéshez, honnét lehetne ilyet tölteni?köszi
-
sittes79
addikt
kipróbáltam ezt a layar reality browser csoda alkalmazást, kiderült hogy a szomszédom horror filmeket tölt fel a youtubra
nagyon jóóóó---youtube layar
kár hogy nem sok használható layar van...
-
sittes79
addikt
válasz
bokrosolajos #19390 üzenetére
azt nézem, hogy a csaávó mennyit szakít tételenkét...miután megrendeli az ebay-ről
de annyira nem sokat...szóval aki nem akar szórakozni ebay-el annak ajánlom
Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest