Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ezeket az alapelveket Te is elfogadtad a regisztrációval...tudod, megszoksz vagy megszöksz...
Amúgy mikor felejtitek már el, hogy az előfizetés árát hozzáadjátok a mobil árához???
Olyan díjcsomaggal veszed meg a telót, amilyennel akarod...csak nem vagy annyira hülye, hogy olyan előfizut választasz, amit nem tudsz kihasználni... szóval az semmiképpen sem kidobott pénz, mert a teló nélkül is lenne előfizetésed...annyit írsz alá, hogy 1-2 éven belül nem fogsz lefelé módosítani vagy felmondani... Szóval aki tudja, hogy ennél a szolgáltatónál marad és amúgy is telefonál/netezik ennyit, annak nem jelent egy fillér pluszköltséget sem...max egy kis előny a kamatmentes részlet, meg olcsóbb készülék...Ha meg nincs neked megfelelő díjcsomag...ne előfizuval vedd...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Varszegig
veterán
Daily briefingnek tudom az indítási módját, a többit még nem
Na akkor termine widget új:
Innen elérhetőAmiben módosítottam:
1) Dátumok magyarítása, a sorrend cseréjével
2) A feladatoknál nem írja ki az időt, mert idiótán néz ki, hogy a létrehozás percét írja oda.
3) A hónapok nevei photoshop (made by my wife)
4) Az aljára kattintva frissíti a naptárat, a közepére pedig betölti a mai nappal a naptáratAmit még szeretnék megoldani: frissítés ikonnal, illetve a bejegyzéshez tartozó napra ugrani a naptárban (nem tudom, sikerül-e?)
Ami benne volt, és esetleg újdonság: a naptárra kattintva beállítások menü, külön google naptár integrálhatóság. Ezekhez nem nyúltam, csak fordítottam
-
magyarattila
tag
kb ugy képzeld el mint egy üzenetösszegyüjtő dobozt, bennevan az email a facebuk a sms meg elvileg idekerül a palringo meg mindenféle IM cucc. Elvileg mo-n nem működik.
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
őstag
köszönöm a válaszokat, sokkal jobbra nem számítottam. de ha tényleg akar valamit a Samsung a Badával, és ezeket tényleg jóárasítva adják, akkor nem "ellenfél" a wave, mert csak az OS ugyanaz. ( és jóval elmaradnak tőle. (kijelző, kamera, proci, 3G...) ezért lenne jó nekem! )
minél előbb adják ki, annál jobb (nekik is)![ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
zack
nagyúr
Az fasza. Azt hittem nekik nem kell...lényegét tekintve akkor ennek a Palringo-nak semmi értelme. Írjam meg mindenkinek hogy regisztráljanak oda mert én ott vagyok?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Tényleg jó kis cuccok vannak ott! egy kérdés: ebben az applauncher widget-ben én megtudom határozni, hogy milyen ikon legyen kint, és ha igen,akkor hogyan?
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
addikt
Most nézem jobban nem német angol!Mit néztem én??!! Tényleg kevesebb sör kellene!
anrab:először letölti pc-re,utána mégegy csík fut,azzal másolja a telcsire!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Jaa,az nekem nem új mindíg felugrok körülnézek hátha van valami!Akkor bocsi!
anrab:onnan meg e szerint!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
mesa23
aktív tag
Napi 500 ingyen sms-es mellet gyakorlom az írást! Nemegész három hét alatt a Wave-be is sikerült bepötyögni már 200db-ot!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
Én az innov8-ban 1600db-nál kezdtem el törölgetni az sms-eket, mert kicsit lassult a gép!
[ Szerkesztve ]
-
mesa23
aktív tag
Szia! Próbáltad már valamelyik témát? Mondjuk az orange tűnik valamire valónak!
Ha letöltöm mit kell vele csinálni? Futtatni, vagy csak valamilyen mappába bemásolni?„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
cancerbats
csendes tag
rocknál nekem sem torzít, csak ha rányomom még a bass enchancement-et is. akkor sem torzít, hanem inkább olyan hyülén szól... mintha elnyomná az éneket, amíg szól egy mély hang, aztán amikor vége a mély hangnak, akkor felhangosul az ének. így tudnám leírni a jelenséget.
-
leslieke
Jómunkásember
Az angol apps storeból a Kiesen keresztül tudsz letölteni, ha átállítod, hogy melyik storeból akarsz letölteni, majd a telefont csatlakoztatva a géphez telepíthető. A letöltéshez nem kell a telefon, csak a kies.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kicsu
csendes tag
-
-
csimmasz
aktív tag
Tudod mi bassza a csőrömet?
Nem az ha valami kivitelezhetetlen,hanem ha a lehetőség benne van csak nincs kihasználva,pedig 3 sort át kellene irni valami programban!Apróságok amik ha meglennének azt merném mondani a lehetőségekhez képest tökéletes!
Kár hogy hülye vagyok a programozáshoz!
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
-
bajusz15
senior tag
a csatlakoztatós kérdéshez csk annyit, hogy nekem az egész kijelzőn annyi van hogy "csatlakoztatva" + a kus usb jel és ennyi.. ( háttértár üzemmódban van, de a KIES üzemmódban azt írta h nyomjam meg a "vége" gombot mielőtt lehúznám kábelről, de itt nem ír semmit és a "vége" gombbal se csinál semmit - JF1 van rajta )
-
fatty
aktív tag
Nah sikerült magyarítanom a widgetet [hibák prsze lehetnek]
innen letölthetô közvetlen telefonra is, megtaláltam a widget mime type-t, és egybôl telepíti a telefon... [durva volt, közben két sört is meg kellett innom ][ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
-
clacika
csendes tag
Hú, előreláthatólag jövő hét pénteken lesz meg a telefon, remélem, hogy addig még bele fog férni számomra a letöltés. Az biztos, hogy az első dolog ennek a játéknak a letöltése lesz a Wave-vel. Bár ismerve a formámat, pont előző nap fog megszűnni az ingyenessége...
Huawei Ascend P6
-
benceclick
csendes tag
Igaz, h ott van a szövegben h az első 500 000 letöltő, de szerintem ezt a szöveget csak úgymond átmásolták az angolból, mert ha jól emlékszem ott is 500 000 volt a limit. És már nem emlékszem rá h pontosan meddig, de annyi azért megmaradt, h egy jó darabig még nem lesznek fizetős app-ok Mo-n, szoval ha letöltenék 500 000-en (amire nincs is esély, mert sztem sose lesz ennyi embernek ilyen telefonja Mo-n), akkor mi lenne? Kivennék a "kínálatból"? Mert fizetős ugyebár nem lehetne, mert nem lehet fizetni.
A lényeg h azért írtam ezt, mert 1. olvasásra betojtam, h én csak szept. elején veszem meg a telót és akkor majd talán nem fogom tudni rárakni ezt a király játékot, de így belegondolva... Kérdés az okosabbakhoz/tapasztaltabbakhoz: helyes a fenti érvelésem??
Ja és aki a T-nél vette az nyugodtan írja le, h esetleg mibe nyúltak bele a szolgáltatónál meg ilyesmik.
-
mandala72
csendes tag
Idegesített a samu HD gyári billentyűzete és egy sor egyéb dolog. Azt azért nem mondanám,hogy olyan veszettül írogatnám a progikat. Ezek inkább csak kezdetleges szárnypróbálgatások! Van néhány progim ami nem nagy durranás csak egy kicsit személyre szabottabb mint az alap progi. Csináltam pl.animált widget-et a telómra a kislányomról! A billentyűzetem is cak egy módosítás ahogyan nekem kézenfekvő! Igazából csak ennyi és valószínűleg ez így lesz a jövőben is!
[ Szerkesztve ]
I8910HD + HTC HD2
-
peterk
senior tag
Szerintem a kijelző mérete miatt érzi úgy, hogy nem felső kategóriás. De nincs igaza. Tény, hogy vannak nagyobb méretű kijelzők is centiméterben, de felbontásban egyedül az iPone4 lesz kicsivel nagyobb. Ráadásul ez valódi square pixel kijelző, míg az összes többi méretaránya nem felel meg a kijelző pixel-arányának.
Én a magam részéről egyébként ezt a képarányt jobban szeretem, mint a másikat. Kézbe jobban illik egy keskenyebb, magasabb kütyü, mint egy rövidebb-szélesebb. Örülnék annak, ha majd jönne még több ilyen telefon is - esetleg egy kicsivel nagyobb méretben. (3.7 mondjuk. A 4 szerintem már tepsi).
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
peterk
senior tag
No, meg az n-es wifit, meg az AP funkciót, meg még pár dolgot.
Ez a telefon most és még jópár hónapig csúcskategóriába tartozik - kivéve az árát . De még utána is jó ideig a felsőkategóriába lesz sorolható. Azért nem hetente jönnek ki új, csúcsot döntögető modellek.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
mandala72
csendes tag
Ha ráérsz leírhatnád nekem,hogy ennél a telónál és op.rendszernél milyen előnyei vannak ha romot cserélsz rajta?! Illetve azt hiszem itt másképp nevezik de a lényeg ugyan az. Egyébként meggyőződésem,hogy a samu befuttatja tisztességesen ezt az op.rendszert és nem érdemtelenül. Szinte csak jókat olvasni róla. Nekem személy szerint a legnagyobb gondom vele a 3.3col-os kijelző! Persze tudom,hogy a superamoled és a multitouch kárpótol a méretbeli hiányosságokért,de egyenlőrre kivárok! Legalábbis próbálok,csak néha nagy a kísértés egy új telóra. Főleg mikor már egy jó ideje nem flash-eltem romot!
[ Szerkesztve ]
I8910HD + HTC HD2
-
mandala72
csendes tag
Szia! Köszönöm a korrekt és gyors választ! Nem nevezném magam samsung fan-nak még távolról sem! Sőt... Másfél évvel ezelőtt ha valaki azt mondja,hogy váltok nokiáról akkor nem hittem volna el. Most az ellenkezőjében nem hiszek! A route66-ot soha nem használtam mert symbianos samu HD-t és egy HTC HD2-őt használok. Hallottam róla,hogy nem igazán használható,de gondoltam biztosra megyek és megkérdezem itt! Mégegyszer köszi a választ. Én a magam részéről kivárom a Galaxy2-est!
I8910HD + HTC HD2
-
csimmasz
aktív tag
Szivesen.
Orulok hogy neked is megy rendesen.Azt azert nem ertem,miert nem lehetett azt megoldani hogy email erkezesr miert nem dob egy puzzle_t mint sms vagy nemfogadott hivasnal.
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
csimmasz
aktív tag
1,Letöltöd ezt:[link]
2,Felmásolod a telefonra kiessel vagy más módon.
3,installálod, azt irja nincs hitelesitve de te ne foglalkozz vele.
4 Regisztrálnod kell a nimbuzz hoz ez egyértelmü lessz a programon belül.
5,Majd beállitgatod a skype,msn,egyéb accountjaidat.
Ennyi ha jol emlékszem .
Ja,a programot majd a játékoknál keresd ha el akarod inditani.
[ Szerkesztve ]
-
-
kakuk100
őstag
Nekem mások voltak beállítva, de most korrigáltam. Ma csináltam egy pár portré képet azok egész jól sikerültek. A pálinkát nem szeretem. Nekem túl erős.
Más.
Ma a Kies nekem is felajánlotta az új szoftverfrissítést, de elindulás után kiírta, hogy valamilyen összetevő hiányzik és próbáljam meg a Kiest újra letölteni. Megcsináltam, de ugyan az. Sikerült már valakinek a Kies-el frissíteni?[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest