- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
sittes79 #42668 üzenetére
Esetleg itt is érdeklődhetsz:
Fiatalkorúak Regionális Büntetés-végrehajtási Intézete
7621 Pécs Papnövelde u. 7-11.
Telefon: 06-72/520-100Dékány Zsolt bv. ezredes
igazgató
--------
Lényegében ugyanaz:Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet
7621 Pécs, Papnövelde u. 7-11.
Telefon:06-72/520-100
pecs.uk@bv.gov.huDékány Zsolt bv. ezredes
parancsnok -
bokrosolajos
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz
sittes79 #41299 üzenetére
Nem, de eddig sem csak a bada -val volt gond (bár hibái voltak/vannak), hanem az appok hiányával is.
Nagyon ígéretes, hogy tördelni fog a böngésző, hogy talán lesz új flash, bár csak lite, hogy lehet mappákat csinálni, hogy új a lock screen, hogy lesz térkép frissítés, hogy javítanak a hubokon.
De ha megmarad, hogy a Samsung fél évet ül 1-1 beadott progin, a már jóváhagyott progikat visszavonja (pl.: offline szótár), ha továbbra is egy csomó mindenben meg lesz kötve a fejlesztők keze, akkor továbbra sem lesz elég app, hogy ezt a keretet kitöltse tartalommal.
Engem különösebben nem érdekel, hogy a bada túléli-e az elkövetkező néhány évet vagy nem, de ha választanom kellene, akkor azt mondom, hogy élje, legyen 4-5 jó alternatíva, amiből választani lehet. (Bár ha túl sok van, akkor mindig az lesz, hogy x program csak y és z platformra lesz elérhető v-re és w-re meg nem.)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
sittes79 #40716 üzenetére
Zsaru: nem ezen lovaglok, hanem hogy megint hazudtak. Remélem érted a két dolog közti különbséget?! Egyébként én is leszarnám, nekem ez a balra-jobbra lapozás is megfelel, még ha 2011-ben ciki is, de ha már valaminek ekkora feneket kerítettek, amiből semmi nem lett, az mondjuk furcsa.
-
duvi
nagyúr
válasz
sittes79 #36373 üzenetére
Csak személyesen. Ez egy elektronikus OTP számlacsomag része.
Én a WoW indulásakor csináltattam meg (6 éve) és nagyon jól bevált. Mindenhol elfogadják mint teljes értékű dombor kártyát. Az a lényeg, hogy a valódi számládról csak a vásárlás előtt teszel át rá pénzt. Ha véletlenül (vagy rosszindulatú) terheléssel próbálkoznak akkor se tudnak levenni pénzt róla, mivel nincs rajta zseton -
ABal
őstag
válasz
sittes79 #35790 üzenetére
De lehet, hogy Ő teljesen komolyan gondolja, csak NEKED még soha nem jutott eszedbe, hogy valamit legálisan is be lehet szerezni.
Sajnálatos, hogy még te nézed hülyének azt, aki törvényesen vásárol meg valamit.
(Az más tészta, ha tényleg nincs lehetőség nálunk hozzájutni, de ha igen, akkor neki van igaza, és nem neked.)
Mindezt a full legális gépemen írtam.
-
Goldmen75
őstag
válasz
sittes79 #35790 üzenetére
Nézd, ha sok pénzem lenne, én is mindent megvennék s nem letöltenék akár egy filmet pl...De a magyar átlag polgár nem erről híres, márpedig a kikapcsolódást nehogymá bárki is beszabályozza nekünk , ha már megteremteni nem "akarják" a lehetőséget hogy jobban éljünk...egyre lejebb és lejebb csúszik a magyar állam....Inkább behozatom küldöldről pl...
-
Polllen
félisten
válasz
sittes79 #35222 üzenetére
2.0-ra az optimális becslés volt a nyár vége, a fizetős store-ra pletyka volt, hogy húsvét után nem sokkal, Angry Birds-t nem követem.
Így a fent jelzett időpontok után térjünk rá vissza, hogy történt-e addig valami, mert az semmiképpen sem fogja felgyorsítani a folyamatot, ha akár csak hetente 1x is valaki beírja eme elmés kérdéseket, ahelyett, h visszaolvasna.
Amúgy tényleg mikor olvasnak már vissza az emberek csak egy kicsit, tanulják meg használni a keresőt és esetleg mikor olvassák el az abszoltú kezdők az első hozzászólást. (bár lehet ez utolsón segítene ha a topic címében is benne lenne, hogy van első hozzászólás
)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
sittes79 #23489 üzenetére
Pedig ez a WAMO nagyon nagy durranás! Már annak, aki érti is mire való
Tök jó a HDR! Kedvesemet lekaptam és össze hasonlítottam a hagyományos vakus móddal, ott az arca beég, a környezete meg vaksötét, a HDR verzióban mintha nem is lett volna vaku, hanem csak jó megvilágítás! Hmmm. Ez fini!
Pirate raid-et töltsétek, nagyon jó (Angry birds klón)
-
-
Dapro
senior tag
válasz
sittes79 #21862 üzenetére
Én nem igazán szeretem a widgeteket, meriti is az akkut meg zavar is sokszor. De ezt az új időjárás widgetet én is leszedtem, és csak akkor frissítem amikor itthon vagyok mert itthon lopom a szpmszéd wifijét, nár még én csinaltam meg neki régen szóval nincs jelszó. kiváncsi vagyok meddig lesz kint ez a widget nekem
Amúgy tök kényelmes gépelni a waven, most is arról írok.
-
zack
nagyúr
válasz
sittes79 #21770 üzenetére
Kissebb gondunk is nagyobb lesz, mint a support.
Ha összeugranak, esélyes egy világháború. Mint tudjuk az oroszok észak mellett állnak, míg az USA délt támogatja. Ez már önmagában véve elég sok mindenhez. Arról nem is beszélve hogy nem tudni ki áll még észak mellé ha dönteni kell, mert biztos lesznek még páran.Az arabok meg lehet kihasználnák a szitut és megtámadnák izraelt a nagy kavalkádba. Irán egyébként majdnem biztos hogy észak mellé állna. Szóval ez a számunkra eddig jelentéktelen konfliktus nagyobb veszélyeket rejt mint azt sokan gondolják.
-
István100
tag
válasz
sittes79 #19694 üzenetére
Nekem meg az autófrissítés be volt kapcsolva és nem állt át a samu saját órája (a jobb felső sarokban) a többi igen (van benne másik 3), sőt az analóg már egy hete.
Autófriss ki, majd be és akkor már a jó időt mutatta. Ebből is látszik a Samsungnál a szoftverháttéren van mit javítani. Én T-mobile-os vagyok. -
Rotor82
aktív tag
-
gamek!ller
őstag
válasz
sittes79 #19588 üzenetére
Én a Nickelback - Far Away című számot raktam be ébresztésnek, egyáltalán nem riadok fel, pont jó..
Ha kell a szám, szívesen elküldöm az Emailedra vagy nem tudom.
(#19586) TomWexX: Az Off résszel teljesen egyet értek, de inkább nem írtam rá semmit mert akkor az lenne, hogy védem ezt a szart.
-
-
TomWexX
addikt
válasz
sittes79 #19024 üzenetére
"10 másodpercig le van fagyva a telefon"
Ez alatt mit értesz pontosan? Nekem a hálózati widgetek szoktak lassan beindulni, azon kívűl nekem nincs "fagyás"
Szerintem ne frissíts JI3-ra, mert az szvsz. semmivel se jobb, inkább csak rosszabb!Viszont egyszer kérdeztem tőled, (de szerintem nem láttad) hogy a fólia amit vettél milyen? Mert régen írtad hogy elég fura, viszont én is azt a fajtát néztem ki magamnak illetve ajánlották mert hogy nagyon jó! Szóval mi a te véleményed?
-
-
peterk
senior tag
válasz
sittes79 #18902 üzenetére
Ha minden igaz az exchange sync átmegy a samsung szerverein, a sima pop3/imap viszont nem. A problémákat a samsung szerverein sejtik, sajnos ennél többet nem tudok. Az biztos, hogy nálam a google így van beállítva (exchange a kontaktoknak és naptárnak és pop3 a mailnek) és így működik probléma nélkül.
-
peterk
senior tag
válasz
sittes79 #18867 üzenetére
Mivel próbáltál szinkronizálni?
Egyébként - nem neked írva, csak a témával rokon - szerintem kár exchange-el kísérletezni a levelezéshez. Láthatóan nincs rendben valami körülötte. Fel kell venni egy exchange fiókot a naptár, kontakt szinkre, a leveleket meg egyszerűen pop3-al le lehet húzni. Ha valaki nem abszolut online kocka, akkor ki lehet bírni a push helyett az 1-2 perces szinkronnal is.
-
válasz
sittes79 #18696 üzenetére
AP.
Egyébként a hasznosságáról elárulhat valamit, hogy a hardver szervizmenüjében a Common beállításokban úgy hívják, hogy USB/AP ill. USB/CP. Valamint vannak mellette UART és DIAG beállítások is. Azokat nem lehetne megtákolni a jobb akku, szebb színek, gyorsabb CPU érdekében?
(Ilyen magyarázatokat láttam eddig.)
-
ABal
őstag
-
marsi13
csendes tag
válasz
sittes79 #18649 üzenetére
Szia! Átlag használat mellett nekem 3 nap. Legrosszabb esetben is 40 órát elmegy (24 órás szolgálatban filmnézés, játék, Wifi).
Korábban írták itt, hogy akkumódot lehet változtatni egy kóddal. Sajnos hiába keresem, már nem találom a hsz-ek között.
Hátha valakinek beugrik és újra megírja!
-
ABal
őstag
válasz
sittes79 #18540 üzenetére
Nálam például semmi gond az ébresztéssel, pedig minden este kikapcsolom és be van kapcsolva az automatikus időfrissítés mióta megvettem. Pontosan ébreszt, szundi is megy.
Igaz, itt leginkább a problémák kapnak nagy hírverést, mert akinek nincs gondja, az nem jár ide sírni, de ez gondolom logikus is.
Én február óta követtem a telót, mielőtt megvettem. Furcsa lenne, ha 8 hónapnyi információgyűjtés után most előállnék azzal, hogy nem azt kaptam, amit vártam.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest