- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Motion_Blur #29178 üzenetére
Egy kártya típust tudsz mondani ?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #29135 üzenetére
Még 1-2 meglepő fordulat kellett volna bele, és máris eladhatnád Hollywoodba.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Motion_Blur #29135 üzenetére
Hallod!? Nem adod nem az ismerősöd számát? 10 eFt-ért kölcsön adom neki egy hétre az enyémet...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #25561 üzenetére
Csomagkapcsolat használatát is engedélyezni kell, ha még nincs.
-
Polllen
félisten
válasz
Motion_Blur #25561 üzenetére
Szia!
Régen engedélyezni kellett külön az MMS küldés/fogadást a kártyádon.
(Amúgy az is fontos lehet a hibakereséshez, hogy ez T-mobile-s JF2, esetleg független telefon?)
-
sede7
tag
válasz
Motion_Blur #25283 üzenetére
Van már egy játékosos üzemmód?
szerk: látom, privátban is elment, bocs. Egyszer már lesliekével is volt ilyen esetem, akkor még azt hittem, én nyomtam mellé, de most esküdni mernék, hogy a "Válasz" gombra böktem. Szóval, lehet, hogy bug, és ha belépés előtt kattintasz válaszra, majd belépsz, akkor a privát ablak ugrik fel? (telefonról, JF4) Lehet, hogy majd letesztelem...
-
mothugs
tag
válasz
Motion_Blur #23310 üzenetére
Azért nem volt olyan vészes a helyzet, a kiváncsiság erösebb volt mint az elfogyasztott alkohol mennyisége
-
marsi13
csendes tag
válasz
Motion_Blur #23172 üzenetére
Szia!
Nem egy, hanem kettőA többi stimmel!
-
victorio79
tag
válasz
Torry, Motion_Blur:
Hát a kijelzőt esetleg csak fólia védheti, mert ugye kapacitív érintőpanel révén egyébként használhatatlan. Az meg fölösleges, mert elvileg nem karcolódik, az ütésnél meg nem foghat sokat, max. egyben tartja az üvegdarabokat kívülről.Ez a tok a vastagságából adódóan megvédheti a telefont ha esetleg a kijelzőre esne, mert a peremek adnak egy kis biztonságos távolságot, ha ugye valamennyire egyenletes a talaj.
Meg aztán a kijelző törhet úgy is, hogy a telefon a sarkára esik és a feszültségtől elpattan. Ezen azért megint véd egy kicsit a tok, mint lökhárító felfogja az ütés nagy részét.Na akkor egy kicsi tokelemzést, ha nem baj. Nekem ezek vannak most:
1. Merev "féltok"
Ez jól néz ki (nem csúfítja el annyira), de ha pofára esik a telefon akkor nem védi. Inkább csak a hátlapot védi a karcoktól ha olyan felületre rakod aminél fennáll ennek a veszélye. A színe picit meghatározhatatlan, a fénytől függően sötét-narancssárga és bordó között változik. Fogása kiváló, ad egy kis biztonságérzetet, hogy nem csusszan ki a telefon a kezedből. Műszerfalon kb 30-40 fokos szögig nem csúszott le a telefon.
Ára 1,3$ (280Ft) szállítással.2. Merev teljes tok
Ez pict többet véd, mert egy kis peremet ad a kijelző köré. Összepattintós, és jó stabil a fogása ennek is. Ha összepattintod elég stabil, de azért vigyázni kell mert a fülek törhetnek. Ebben már leejtettem, úgy hogy nem lett semmi baja. Derékmagasságból, aszfaltra, a sarkára érkezett, a tok utána szétpattant ugyan és a telefon kiesett belőle de akkor már a földön volt. A kijelzőre dőlt, ami természetesen karcmentes maradt (tényleg egy aprócska sem látszik rajta, pedig ijedtségemben átvizsgáltam rendesen), a tok sarkán látszik a becsapódás, de a telefon sarkán nem, meg egyébként sehol máshol sem.
Jó a fogása és a tapintása is, szolid matt műanyag színe van (vállalható még az utcán), de azért merev. Én még 2.5$ (500Ft)-ért vettem, most 3.5$ (750 Ft).3. Gumitok
Ez pedig a jelenlegi strapatokom, terepre.Nem szép, de elviselhető. Nagyon jól illeszkedik, a fogása meg a színe viszont már nem annyira jó mint a másik kettőnek, de elviselhető. Könnyű eltávolítani, de ebből biztos nem esik ki a telefon. Ha leejted meg sokkal jobban véd mint a merev tokok. Ára: 1.6$ (340Ft).
Ami meg az előbbi hsz.ben van, szerintem külsőleg vállalhatóbb mint pl. az utolsó kettő, mégis sokkal nagyobb védelmet ad. Nem hiszem hogy túlélő vagy barkácseszköz lesz a telefonból, és nem is szánom igazán extrém körülmények közé, nem lesz egy Sonim vagy Samu b2100. De azért ha néha magaddal viszed egy kisebb túrára, síelni vagy bármilyen nem otthoni, irodai viszonyok közt használod, akkor nekem megéri, hogy szerintem 50%-al csökkenti a kijelzőcsere valószínűségét, meg azért a készülékházat is védi.
Szerintem...
(#23176) the radish:
Régebben írtam
Vagy ez....
De olyat is lehet, hogy egyből az exchange fiókodban hozod létre a névjegyet, az új névjegynél válaszd ezt a beállítást. -
válasz
Nem mindenki szereti, hogy külön elő kell venni a telefont a tokból
(#23157) duplaa: Bocs, nem nagyon fórumoztam az elmúlt napokban. Ha T-s a telefonod, próbáld ki azt, hogy se a Boot, se az Rsrc1, se az Rsrc2 partíciókhoz nem nyúlsz (ezzel megőrizve a T bootlogót), minden mást viszont frissítesz. Ha meg független, akkor ezzel se kell törődnöd.
Minden másban mérvadó, amit Varszegig írt.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Motion_Blur #22251 üzenetére
Ezt az 1 évet pedig bővítsétek ki 14 hónapra. KB 5 perces művelet, de megéri.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Motion_Blur #22133 üzenetére
Az N95 ott volt az asztalon és csak hozzácsaptuk...
-
Dapro
senior tag
válasz
Motion_Blur #22114 üzenetére
Nekem T-s és 2év. Hacsak el nem néztem
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur #22114 üzenetére
A té ad még +1 év korlátozott garit. Ne kérdezd ez mit is jelent pontosan. A törött üvegemet tuti nem javítják.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #21979 üzenetére
Bátran húzd tovább, átugrik majd a másikra.
-
TomWexX
addikt
válasz
Motion_Blur #21979 üzenetére
Fogaskerék - egy ikonon rajt hagyod az ujjad, odahúzod a képernyő széléhez, és vársz addig amíg át nem ugrik a másik oldalra. Majd ott elengeded. Úgy mint a widgeteknél...
-
TomWexX
addikt
válasz
Motion_Blur #21977 üzenetére
Húzd át te magad!
-
zack
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21782 üzenetére
Azért ijesztgettek baromságokkal, mert van 1-2 példány ami valamilyen anomália következtében gyorsan merül. Ezért úgy maradt meg a köztudatban, hogy xar az aksi, holott tényleg csak 1-2 eset van amit nem is tekintenék hibának, mert lehet hogy júzer error.
Érdekes módon az enyém is tökéletes, tehát mindenképpen ez a vélemény van többségben.
-
Dapro
senior tag
válasz
Motion_Blur #21782 üzenetére
:/ Én tegnap vettem a telefont. 1 hetes készülék és csak 1x volt töltve.
Tegnap estére lemerítettem. Reggelre feltöltöttem. És kb déltől kezdve folyamatosan használtam. játék, wifi, appstore letöltések, kb fél óra net. és hasonló tapicskolás.
Kb egy fél órával ezelőtt kiirta, hogy lemerült, és már fényképezni sem tudok mert le van merülve.Szóval az enyém ennyit bírt.
most szomi vagyok.
Egyébként iszonyatosan bejön a telefon. Van egy RPG játék rajta az nagyon fasza, caligo a neve.. Meg az empire defense. cucc. Csak nem tudom mikor van vége a pályának. Ott veszítettem amikor
1-99 volt írva a jobb felső sarokban. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #21719 üzenetére
Nem kérdeztem semmit
-
Dapro
senior tag
válasz
Motion_Blur #21694 üzenetére
Köszönöm a segítséget, több kérdésem nem lesz. Elfelejtettem elolvasni az első hsz-t.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #21656 üzenetére
Bekapcsolva mindig ébreszt!
-
Peti_KM900
tag
válasz
Motion_Blur #21614 üzenetére
80 k-ért nem akarok zsákbamacskát venni, elég volt az arena nevű macsekot megvásárolnom.
Szerk.: Attól függetlenűl, lehet, hogy pár hét múlva s8500 tulaj leszek.
Még agyalok rajta..
Ezért kértem volna egy átfogó összegzést a negatív oldaláról. -
Varszegig
veterán
válasz
Motion_Blur #21614 üzenetére
fw-t nyugodtan frissíts, csak a kameráét ne.
-
Dapro
senior tag
válasz
Motion_Blur #21556 üzenetére
Állítólag pár hetes, képek alapján új
Egyet megkapnék 56k ért 16gigás kártyával de debrecen messze van nekem. -
Dapro
senior tag
válasz
Motion_Blur #21554 üzenetére
Mennyiért veszed ha szabad tudni? Én ha minden igaz 60 körül veszek egyet a jövő héten. t-s.
-
Deeday
senior tag
válasz
Motion_Blur #5225 üzenetére
Köszi
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest