- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
lackaba #11997 üzenetére
Félig-meddig jogosan, hisz nem jönnek olyan ütemben a javítások/frissítések, mint ahogy reméltük. Ez igaz. Másrészről viszont aki tájékozódott a rendszerről, tudhatja hogy vadi új dologról beszélünk. Én nem mertem volna belevágni ha üzleti telefonnak kellett volna. Arra egy jól bevált és kiismert rendszert szokás használni. Nincs mese, ott pénzekről van szó. (Mellékes hogy én is melóhoz is vettem, de amit használok azt pont jól és biztosan tudja.)
Aki filózik, annak csak azt tudom javasolni, hogy olvasni, olvasni és olvasni. Lehet valakinek bazi jó készülék is, másnak meg kompromisszumokkal teli szenvedés.
-
Varszegig
veterán
-
válasz
lackaba #11264 üzenetére
Egyik alternatívának nem rossz, Erdőke is erre utalt szerintem, de a kérdés az "szinkronizálásnál a google naptárral" lehetőségnek szólt.
Nem minden ki használja az Outlook-ot, de lehet, hogy ő volna ebben az esetben a legjobb.
Alap HTML-be nekem nem mutatja a névnapokat ill. a Hold fázisokat, lehet hogy az Opera Mini 5.1 böngésző az akadály. De úgy látszik, hogy a Samsung bada böngésző se akarja ezt.
Csak egy ötletet próbáltam adni neki! -
csabám
addikt
válasz
lackaba #11266 üzenetére
"Ennek ne dőlj be DonMedve ! Utána olvastam és az XXJH4 valójában egy XXJH3 szolgáltató által módosított verziója, valójában semmi lényeges dologban nem különbözik a JH3-tól.
Tegnap majdnem feltettem az oldalra aztán az egyik fórumon olvastam, hogy felesleges erőlködés lenne." -
magyarattila
tag
-
-
Varszegig
veterán
-
válasz
lackaba #11111 üzenetére
Ez a "minden tökéletesen működik" kicsit nehezen hihető, így hogy a billentyűzetes dolog előjött Kiesesnél és Loaderesnél egyaránt. Próbáltad-é?
A linked helyesen itt: [link]
Más: az új Kies támogatja a telefonom a JH3 szoftverrel
Mondjuk szerinte az országomban nem elérhető az Apps... -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10249 üzenetére
Besza..., behu...! Én ezt nem értem. Már lemondtam arról, hogy ez a nyavalyás kies felajánlja a frissítést, amit régebben simán megtett, azzal cseszte el ugye a telefont, hogy elvileg rárakta a jh3-at, de ugye újraindult tőle mindig. Állítgattam a registryben amit mondtál, de akkor sem ajánlotta fel a frissítést, ami azért különös mert az előző nap még felajánlotta.
Meguntam az egészet, feltoltam multiloaderrel a jf1-et és használtam eddig. Erre most rányomom a gépre, hogy teszek fel pár progit, egyszer csak magától kínálja nekem a lehetőséget a kies, hogy frissítsem jh3-ra. Mindenféle átverés nélkül, pedig hozzá sem nyúltam a telefonhoz, pár napja még nem ment, most meg hirtelen megy.
Eldobom az agyam ettől a kiestől. Rányomtam, hogy mehet, elvégre már van rutinom a multiloaderrel ha baj lenne. Megcsinálta, kiírja hogy kész, a telefon újraindul. Itt nyeltem egy nagyot, nehogy megint a múltkori újraindulós-fagyogatós eset legyen, és láss csodát, működik. Úgyhogy mostmár nekem is jh3 van a gépen. És végre be tudom állítani a külön hangot az sms/emailnek.
Öröm bódottá! -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10243 üzenetére
Utána már arra is átírtam, akkor sem ment. Csak nekem nem ez van: S8500XXJF1/S8500OXDJF1
Hanem a végén S8500OXDJEF.
Arra is átírtam, és nem jelzi hogy van-e frissítés. Előtte nyomtam hard resetet. Tegnap még engedte volna. Lehet a hard reset volt a baj. Nem látok bele a kényes lelki világába. -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10081 üzenetére
XJF4 volt a probléma előtt, amit a kies frissített nekem. Aztán jelezte a test mode bekapcsolásával, hogy elérhető a JJH3. Fel is rakta, azt írta minden rendben. És ekkor fagyott le a telefon. Nem tudom most sikerülne-e csak annyi a különbség, hogy most JF1 van rajta nem JF4.
-
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10064 üzenetére
Köszi!
Ez volt a gond.
Viszont ez a jf4 nem valami teljes, hiányzik a samsung apps a menüben,egy darab játék nincs telepítve. Viszont a widgeteknél meg ott a samsung apps. Meguntam, felraktam a jf1-et, ezzel most jó, magyarul is tud, az apps is megy. Lehet hogy erről kell majd frissítgetni és akkor nem száll el az apps. -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10019 üzenetére
Megpróbáltam, tényleg engedi frissíteni. Kiírta, hogy a jh3 a legújabb. Rányomtam, minden lement hibátlanul. Telefon újraindul, bejön a főképernyő, töltődnének a widgetek, de itt megáll az egész. Lefagy a telefon, nem csinál semmit. Csak kikapcsolni meg bekapcsolni lehet.
Meg ha sokat várok, akkor újraindul x idő után magától és ennyi. Nem tudok mást csinálni vele.
Ötlet valakinek? -
pitimany
tag
válasz
lackaba #9985 üzenetére
Kedves Lackaba!
Megmondanád, hogy a Samsung Wave KIES-en keresztül történő frissítéséhez a registryben pontosan mire kell átírni a HIDESWVER-t és a PRODUCT KÓD-ot, ugyanis az általad említett leírás a Galaxy S-re vonatkozik!
Továbbá ha Neked működött a fenti módszer szerinti frissítés, a KIES milyen új firmwire-t ajánlott fel?
Ui: Látom másokat is érdekelne - legalább tőmondatokban - a pontos leírás!
-
ett
aktív tag
válasz
lackaba #9985 üzenetére
Ha jól látom ott galaxyhoz van a leírás. A wave-nél mire írod át ezeket, amit a galaxyra írnak itt:
Első módosítandó érték: HIDSWVER , ezt írjuk át erre ----> I9000XWJFB/I9000OXX/I9000XXJF5/I9000XWJFB
Második módosítandó érték: ProductCode , ezt írjuk át erre------>GT-I9000HKDVDI
Megcsinálnám én is, csak nekem nem magyar a telefon, hanem Tótiából van az Orangetól.
Ezeket tudom a masináról:
sw ver:s8500xxjf4
csc ver:s8500xdjf3
csc model spec:xez
ffs version:def
rc2 version: def -
válasz
lackaba #9391 üzenetére
Csak önmagában a CSC-t töltötted fel a multiloaderrel? Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a CSC cseréje csak az FFS cserével együtt (ill. az akkor lefutó kék alapon másolgatás) után lép életbe. Hogy a Kies utána mit csinál, arról már végképp fogalmam sincs - a Kies nem szereti az én telefonomat egyáltalán.
Az SKT-ra konfigurálást mindjárt megnézem, csak nem tudom felidézni a kódot.
Szerk.: Még jó, hogy anno leírtam
A gyanúm változatlan, nálam nincs magyar az OXA-ban. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
lackaba #8891 üzenetére
Köszi!
Akkor DonMedvének mondanám, hogy ha akar MSN-t akkor tegyen fel újabb verziót, mondjuk a 2.1.7-et (http://resources.palringo.com/beta/java/)
"Akkor ez is kaki sajnos.Szerintem ez évbe nekünk nem is lesz."
A samsung hivatalosan októbertől igéri a social hub premiumot "teszt-jelleggel".@Karma: "3 2, es varj egeszen addig, amig nem frissul a kepernyo (5 perc kb.)"
Elkövettem azt a hibát, hogy megcsináltam, azóta se kép, se hang.
(Szerk.akku ki-be után bekapcsolt, a készülék működik. Most mit csináljak?
Próbáljam újra?
Ehhez a művelethez kell neki net? Mert közben a wlanon elment egy pillanatra, attól lehetett? -
-
Varszegig
veterán
-
marcee
addikt
válasz
lackaba #7719 üzenetére
Szűk egy hónapja vettem meg a telefont, akkor próbáltam frissítgetni, KIES-sel win 7 x64 alól, majdnem ki is nyírtam, de hála a fórumnak Multiloader-rel sikerült feltámasztani XP x86 alól. Független a készülék, XXJF7 került rá, de rossz CSC-t rakhattam rá, mert a telefonkönyv beállításokra újraindult. Nyaralni voltam, aztán meg elhavazódtam, használtam közben a telefont teljes megelégedéssel, de utánaolvasni, új FW-t keresni eddig nem volt időm. Most feltettem rá az XXJF8-at ezzel a CSC-vel amit linkeltél. Első blikkre jónak tűnik, egy furcsaságot vettem észre, hogy kevesebb lett a gyári program a telefonon, például a SamsungApps eltűnt az ikonok közül, a widgetje meg nem reagál az indítási kísérletre.
No mind1, ezzel még együtt tudok élni, asszem legközelebb majd csak komolyabb verzióugrás esetén frissítek, de azt is csak akkor ha lesznek már magyar tapasztalatok, vagy ha a KIES felajánlja.Nem tervez valaki egy frissíthető összefoglaló írást rittyenteni a telefonról, faq jelleggel, linkekkel, frissítési trükkökkel és főleg bevált fw-kombinációkkal? ~8000 hsz-ből már nem egyszerű kihámozni a lényeget.
Aktív témák
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest