- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
BlackTreff
tag
válasz
Teaway #44707 üzenetére
Már próbáltam, csak az kimaradt az írásból!
TomWexX: Én is emlékeztem rá, hogy valakinek már volt ilyen problémája a fórumon, csak már nem tudtam kinek és a kereső sem talált semmit!
Szerintem megvárom, úgyis sűrűn jár errefelé és hátha lesz olyan kedves, hogy segít nekem! -
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Teaway #43061 üzenetére
Hol, mikor? Nekem tök egyformának tűnik
De ha már ennyire a szubjektivitásokba megyünk, mi van ha egy mai modern, 2 magos szuper SGS II-t hasonlítunk egy papíron sokkkal-sokkal gyengébb, egymagos Arc-kal ?
Nézd végig, és megtudod: semmi. Az SGS II hamarabb lemerül. Ennyi -
busa28
csendes tag
válasz
Teaway #42025 üzenetére
múlt héten voltam a balcsin és a parton sikerült bukfenceztetni a masinám,akkor elgondolkoztam h mi lenne a teendő,de ha véletlen vízbe ejtem akk az nem kizáró ok hisz éppen ezért kötöttem a biztosítást...utána meg gondolom nem javítható...vagy ráülnek 3 hétig amíg kiderítik hogy javítható-e így is?van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Teaway #40959 üzenetére
De, jó... csak nem értem, hogyha már pár megcsinálták kicsire, akkor a nagyokra sem lehet nehéz átportolni... bár lehet hogy igen, ezt csak Karma tudja.
(nem megy a ww.samfirmware.com honlapja. lehet most töltik fel a bada 2.0-t s8500-ra.
igen, kicsit optimista vagyok
)
-
a510
aktív tag
-
szimike79
őstag
válasz
Teaway #40157 üzenetére
Csak hogy az a nagy választék nem biztos hogy jó dolog. Az igazán használható készülékek ott is nagyon drágák. Ami meg jó áron van, annak meg is van a hátul-ütője. Pl.: X8 jó áron vettem, de akad rajta az AB! Valamint csomó játékkal el sem megy rajta mert nincs multi touch, az érintésérzékelés meg egy rakás f**. Az hogy a mem. karira nem lehet telepíteni az alkalmazásokat, csak hab a tortán.
-
R3ST
csendes tag
válasz
Teaway #19887 üzenetére
Hehe, köszi a támogatást!
Elvileg úgy van, hogy (mivel sajnos letelt a 3 nap) felküldhetik szervízre, az meg kb 2-4 hét. Egyébként jófejek voltak, mert mondák, hogy azonnal levásárolhatom, de mondtam hogy nekem ilyen kell. Ezt használtan vettem (de 1 év garit adtak rá) így pedig +10 ezerért egy gyári független, új magyar készüléket kapok. Szerintetek így átb*sznak?
Ja, és hol tudom megnézni, hogy tényleg magyart adnak-e? (vagy legalább európait)
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Teaway #15633 üzenetére
Öö, hát azért annyira nem vagyok elájúlva az amoledtől, nekem valahogy a samsung fényképezőgépeken sem jött be annyira, a fehéret valahogy pirosasnak látom, és vhogy a betűk szélei olyan furák(mintha nem lenne olyan éles mitn az lcd). De ez az én szubjektivitásom.
A fekete viszont elképesztő szép mintha ott be sem lenen kapcsolva a kijelző.
Én anynira nem vagyok elájulva tőle mint amekkora hypeot kapott, csak ennyi. -
magyarattila
tag
Na vajon ki az a Tóth Alexandra
Na gyerekek skeresen áthidaltam itt a mindenféle szinkronizációs problémákat, mégpedig a lehető legegyszerűbb módon. Megtaláltam a k800i-ben egy olyan menüpontot hogy összes kontakt küldése bluetoothon
Így átléptem azt a problémát hogy milyen programot meg milyen egyebet használjak, viszont felmerült egy újabb probléma. Névszerint: Megjelennek a sim kontaktok is meg az átmásolt kontaktok is. A menüben nem találtam módot arra hogy letiltsam azt hogy látszódjanak a Sim kontaktok. Van erre mód? -
sede7
tag
Igen, ezt én is kiszúrtam
Egyébként 5 leírásból legalább 2 nem vette észre. Furcsa, nekem tök egyértelmű, hogy mindent ki akarjak próbálni fekvőben is...
De ahogy nincs tökéletes telefon, tökéletes review sincsen - ezért is olvasok el minél többet, hogy tudjak "átlagolni". Na meg persze mert jó beleélnem magam
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest