- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
a Wave 115k volt kezdőben, csak megsúgom!
Ez sem lesz 100 környéke alatt, de akkor óriási bukta
55K körül van az Xperia Mini, ami ugyanazt tudja, mint a Wave/Wave III, és még HW billentyűzettel is el van látva +AndroidNézegetem folyamatosan, mibe lehet menekülni, az Xperia NEO nagyon hasonlít külsőleg,de legalább Androidos
Szerintem azzal, hogy a Samsung egy középkategóriás készüléket állít be bada flagshipnek, elismeri, hogy a bada számára csak egy kényszerű tartalék üzemmód, és nem akarja hátba támadni sz SGS II vonalat, aki csúcs készüléket akar, ezentúl nem választhat platformot.Akinek csúcs készülék kell, annak Samsung vonalon (is) Android mellett kell letennie a voksát
Lassan kezdhetjük megszokni a mondatot, "Egyszer volt, hol nem volt egy ígéretes legkisebb herceg fiú, akit badának hívtak"
-
-
duvi
nagyúr
Szerintem van. pl: Tom Clancy`s H.A.W.X Igaz, hogy nem is olcsó darab.
-
CoolBoy323
nagyúr
én adroid párti vagyok!
szerintem a bada egy nulla, és inkább SGSt vennék!! de maradok a Defymnél, azt jobbnak tartom az SGSnél!
tény, h gyors az új bada, de akkor sem annyira testreszabható, mint bármelyik droid!
na de m1, elfogultak vagytok!! és az ár tényleg szubjektív, h kinek mit ér, nekem nem éri meg, h megvegyem (hiába imádom anyucim) mert annyira nem tartom jó telefonnak, h ennyit kiadjak érte!!!
respect!
-
-
szimike79
őstag
Vagy van bankkártyája csak nem lehet használni internetes fizetésre.
Személy szerint én is így jártam.
Családban kettő is van, de egyik sem jó. Ezért meg egyenlőre nem sok kedvem van azért másik kártyát kérni, plusz csengetni egy kis aprót mellé. 13 éve előfizus vagyok, nekem kényelmes megoldás lenne a szolgáltatón keresztüli fizetés. Bár kérdéses, hogy a T milyen plusz költséget varrna cserébe a nyakamba?
gazfickó: Helyesbítek; Ennyiért csak a hülyének éri meg!
-
bokrosolajos
őstag
Ezzel én is így vagyok.
De!
- Hogyan lehet állítani felvételkor a hangerőt? Ha egy koncertet akarok rögzíteni csak torz hangot rögzít, még úgy is, hogy befogom a mikrofont a telón
Nekem jó lenne service menüs hack is, ha valaki tudja, ossza meg plz
- Hogyan lehet feliratot választani .mkv-nál. Egyáltalán hogyan lehet feliratot választani bármihez? Nincs semmi külön video lejátszó app, ami ezt kezelné
Nekem ez két olyan fontos hiányosság, ami miatt nem nézhetek felhőtlen a badás telefon képernyőjére. Nem is értem a koreai fejlesztőket, hogy nem jutott eszükbe még soha?
-
Hogy ne kelljen minden orszagot egyesevel irni:
Details of Change
- Number of countries where sellers can sell their paid applications will be
increased from 36 to 43.
: Czech, Greece, Hungary, Ireland, Lithuania, Slovakia, UAE- P-SMS payment method will be made available to more countries from 2 to 14.
: Austria, Denmark, Finland, Germany, India, Indonesia, Norway, Sweden,
Thailand, UK, Ukraine, Vietnam -
mrhitoshi
veterán
Amit hamarosan meg is fogunk látni, hiszen a hivatalos SGS2 bejelentés meg történt, éppen ma... milyen érdekes.
Szóval legyen bármi is az oka, hamarosan vissza fog köszönni úgy érzem.
(#36552) plejik: Csinálsz egy olyan netes bankkártyát, amivel tudsz fizetni, viszont arra a számlára amit nyitsz a neten, csak te tudsz utalni. Szerintem ez kényelmes is, pl.: OTP, és akkor nem kell külföldre utalgatni + szerintem biztonságosabb is.
-
gamek!ller
őstag
Megcsinálta, de valamiért nem indult újra. Most már megy a Premium Social Hub is, a facebook chat is meg mindeeen!
mesa23: A kártya száma az ami a kártyán van elvileg, a biztonsági 3 jegyű kód a kártya hátoldalán van. A lejárati idő meg az elején van. Szerintem az a Valid mezőben van a kártyán nekem.
-
Neked. De ha nem lenne szelektiv emlekezeted, eszedbe juthatna hogy voltak nem ennyire szerencses felhasznalok is. (Engem nem erintett, mert a valtozatossag kedveert a Wavevrl se videoztam.)
gazfickó: jo kerdes, mik az igenyeid. Ha egy kelloen keskeny korrol van szo, tehat pl. amit a bada is nyujt, azt a WP7 is tudhatja. De ezen tenyleg celszeru tetelesen atmenni elore. A Tabot szemely szerint nem szeretem, az arabol kijon egy hasznalt iPad is siman, ami szerintem a legtobb szempontbol felulmulja (cserebe kevesbe hordozhato es nincs Flash, hogy szaggassa a bongeszot. Bruhuhu.)
mrhitoshi: Ja. Papiron 24, ami szinten keves, de mozgas kozben nem birja tartani ezt se
Pedig az autofokuszalas folyamatosan eleg jo dolgokat is lehetove tenne.
Mas tema: ma osszefutottam tok veletlenul az Ozone megrendelojevel. Amellett hogy visszaadom a Wave-eket amik nalam maradtak, lehet hogy lesz egy lehetosegem javitani az alkalmazason (kicsit refaktoralni es tagolni, hogy ne legyen akkora falat a startup), hatha most nem szivatnak be a sargak.
-
Silenzio
addikt
Azt. Tudom. Nincs nagy különbség, de azért az Amoled jobb. Csak állítólag kissé nehézkes a tömegtermelése, pláne olcsón.
Wave2-re: igen. Nem kell a dual core, ha fölöslegesen energiapazarló. Nem kellenek ennél nagyobb mobilok.
szimike79: amit én látok: bada 1.0.2
1010111948LISS8500XXJI3Ez jelent valamit?
-
Tomajdon
aktív tag
Sajnos azért mert jönnek a sz@r androidos telók, és kiszorítják a mi Wave-ünket. Mivel nem ismerik sokan a Bada rendszert, ezért inkább vesznek androidot, mert már az 1 napos gyerek is tudja hogy mi az az android a sok hype miatt. Ezért utálom az iPhone-t mert mindent ahhoz hasonlítanak, mindent ahhoz gyártanak stb. mivel úgy hype-olják hogy az a legjobb. Amikor a Wave is tudja ugyan azt és olcsóbb, csak azon nincs elharapott alma, és nem korlátozzák le a prociját 800 MHz-ra. Az androidot meg azért utálom mert a csapból is zöld robotok folynak, mindenkinek androidos telója van, de ha megkérdezném tőlük hogy mi az az android igazából, akkor hülyének néznének.
u.i.: Bocs, félreértelmeztem az írásodat
A t-mobilenál egy árban vannak. De akkor is meghagyom az írásom, mivel én így látom
-
Lotusomega
senior tag
Akkor is nevetségesnek tartom ezt a hozzállást a samsung részéről, hogy a kevés alkalmazások egyikét ami valódi nagyszámú eladásokat generálna, a samsung gépezete ennyi ideig húzza vonja. Ezért nevetséges a bada és a samsung hozállása, nem a platform maga. És igen többet nem akarok ilyen platformot amire ilyen szinten tesz midnenki, ezt írtam le
-
k810
aktív tag
Engem pont a játékok nem érdekelnek, de nem is én vagyok a bada célcsoportja. Csak most nálam van egy Wave I és tényleg nem értem a létét gyakorlatilag. Van egy operációs rendszerű mobil. Elvileg az vesz ilyet, akinek kell az oprendszer mint olyan. Ehhez képest totál zárt rendszerként viselkedik a bada (kevés a program rá), gyarkolatilag nulla személyre szabhatósággal és a borzalmas TW-zel. Ezzel az erővel akármi is lehetne a háttérben, amit nem kéne badának hívni.
Azt az egyet tudom megérteni és elfogadni válaszként, amit picit feljebb írt vki, hogy kell a Samsungnak vmi az Android mellé/helyett. De semmi más okot nem látok a bada létezésre. Van 6 telefon, pár száz progi és kész.
-
joey04
titán
Akinek nem kell plusz program, annak okostelefon sem kell. Már eleve csak a magyar tartalmak hiánya is kizáró ok sokaknál, aminek aztán köze nincs a hackelgetéshez...
Gyors rendszer a bada,de igazából nem említhető egy lapon a komolyabb rendszerekkel. Inkább amolyan átmenet az egész, előszoba az okostelefonokhoz. Persze sok embernek elég ennyi, és nekik best buy lehet. De azért az android nem annyiban különbözik, hogy lehet hackelgetni... -
szimike79
őstag
5 Mp + VGA azaz VGA videó felvétel, én legalább is így értelmezem. Nem visszalépés a HD videóhoz képest? Egy adott platform csúcskészülékének talán nem visszafele kellene fejlődnie! A 3 közül a feltüntetett adatok alapján az a legkomolyabb. Még a végén úgy járunk hogy bada 2.0-ra a WaveI-II lesz a legkomolyabb telefon?
-
szimike79
őstag
Én próbálok a lehető legpozitívabban hozzá állni az érkező cuccokhoz, de ki tudja hogy mi lesz abból a pár hétből.
A mérges madarak mióta is jön már?
A 2.0-án pont ma gondolkoztam, és felötlött bennem egy elég komoly gond: 256 mega ram. Vagy elég lesz vagy nem. Remélem hogy elég lesz hozzá, és nem akarok vészmadárkodni azzal hogy az MWC-n az S8530-on volt bada 2.0 próbaverzió, amiben ugye mint tudjuk 512 mega ram van. Bízom benne hogy nekünk S8500 tulajoknak ez nem rossz ómen.Karma(33388):
-
szimike79
őstag
Háát! Ebben azért én a helyedben azért nem lennék olyan biztos! Számadatot konkrétat nem tudok, de azért elérhető komolyabb tartalom nálunk sincs. Az igazán jó játékok fizetősek, ami ugye még nem elérhető. Akciós ingyenes letöltést nekem is sikerült már megcsípnem, pl.: NFS Shift. Mondjuk ott tényleg ütős a grafika és akadásmentes a játék.
Azonban az androidtól sem vagyok elájulva, főleg hogy van összehasonlítási alapom(X8). Rengeteg a játékok között a szemét és a nem jól működő cucc. Ami pedig igazán jó játék lenne az lite vagy demó. Egy játék miatt esz csak a sárga irígység, amit eddig találtam: az Angry Birds.
Az a meglátásom általánosságban véve, hogy szivatnak minket elég rendesen, akár bada, akár droid, így hogy nem elérhető a fizetős részleg kicsiny hazánkban. A wirecard-os tagok kíméljenek, mert azt nem tekintem normál megoldásnak. -
szimike79
őstag
Nekünk mindenképpen mert akkor egyértelműen mi leszünk a fő célközönsége a 2.0-nak. Az új csúcs Wave meg ráér még egy kicsit, bőven van még a hűségnyilatkozatomból!
Cizow: Szerintem meg pont hogy mi lehetünk a bada jövője, azzal ha elégedett Wave tulajok vagyunk és a következő telónk is badás lesz. Új vevőt is úgy lehet szerezni könyen hogy az elégedett tulajok szívesen ajálnják azt másnak mert jó. Hosszú távon így müködhet jól.
-
szimike79
őstag
Én is erre tippelek, az nekünk jó ha egyenlőre nincs új top Wave mert akkor mire adnák ki a 2.0-át ha nem a mi kis kedvencünkre.
HTML5 támogatást és jobb memóriakezelést azért el tudnék viselni.
És főleg nem egy SGS kinézetű Wave mert attól biztos szélütést kapnák!Kicsit más: Hex Slide-ból mi a nyavajának full és trial, ráadásul egymás alatt?
(telefon apps store)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest