Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
lackaba
tag
válasz Killerlaca #12414 üzenetére
A kamera része nem mondható jónak.Számitógépen vissza nézve a képek nem valami hiresek.
-
lackaba
tag
válasz user137 #12157 üzenetére
Érdemes lenne szétnézned android téren.Most szinkronizáltam naptárat emailt névjegyeket és gyönyörűen leszedett mindent kb.3 sec.alatt.A telefon tipusa:GT 5800 Galaxy 3.És ez sztereóba szól,szebb a hangja mit a wavenak.Ezt nyugodtan használhatod arra amire neked kell,kompromisszumok nélkül.
-
lackaba
tag
Ma beruháztam 1 5800 Galaxy 3-ra.Igaz a felbontása csak 240 x400 és TFT.De repül a kicsike.Motonov N Drive navigáció már rajta csücsül.Valószinű a Wawetől megszabadulok.
-
lackaba
tag
A legujabb Kiessel is megy a registry buhera.Most már az XEH is elfogadja,eddig csak az a XEZ re volt hajlandó elindulni.
[ Szerkesztve ]
-
lackaba
tag
Megint működik a Kies a registry buherával.
-
lackaba
tag
[link]Megjelent a legujbb Kies 1.5.3.10082_64. Még nem próbáltam,igy nem tudom a változásokat.A Cseh oldalról lehet letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
lackaba
tag
Hamarosan megkapjuk a XXJH4-et,reméljük bugmentesen.
-
lackaba
tag
válasz magyarattila #11189 üzenetére
Nem telefonon keresztül kell letölteni,ingyenes a hang szintén.
-
lackaba
tag
válasz magyarattila #11181 üzenetére
Mért nem töltöd le elöször a térképet,és úgy próbálkozol.
-
lackaba
tag
A regeditben a firmware verziót is átirtad XXJF4-OXDJF3-ra,lehet ez a probléma vagy megint a szerver szarakodik,mert nekem se kinálja fel.Holott 2 napja mindig felkinálta,vagy pedig amit Karma irt bugok miatt vissza vették.Én már eldöntöttem Galaxira cserélem,a Wave kapcsán megint csalódtam a samuban.Ami az előző verziókban jó volt az most szar.
-
lackaba
tag
A menű gomb ennél a szoftnál direkt igy van,a többi minden rendesen kell hogy működjön.Sajnos van 1 bizonyos sorrend amit illik betartani,mert ha nem akkor szoktak az általad felsorolt hibák jelenkezni.Ha vissza olvasol látni fogod mit mire kell telepiteni.Az okokat csak a samu tudja.
-
lackaba
tag
válasz peterk #10839 üzenetére
A menete tartalma rossz lesz,de miért is.Hiszen a szerveren a mi régiónkra csak 1 JH3 firmware van és azt tölti minden telefonra.Ez inkább sajnos telefon probléma lehet,hiszen a mai napig vannak dolgok ami az 1-ik telefonon jól működik,a másikon nem.Pl. a memkari ikon,nálam megvan másoknál nincs.De ettől sajnos nagyob problémákról is lehet olvasni.És ugye sajnos nálad is van probléma,vagy pedig valami bent ragad az előző szoftból.Ezért szoktam én 2-szer is master resetet nyomni,sőt volt olyan,hogy egymás után 2-szer tettem fel ugyanazt a firmwarét.
-
lackaba
tag
A Nokiaprogramok.hu oldalon található leirás a Kiessel való frissitéshez tökéletesen működik a mi telefonunkon is.2 dolgot kel átirni a regisztációs adatbázisban,és a Kies mindig felfogja frissiteni a telefonunkat.Ezt a műveletet akkor kell végre hajtani ha a mi telefonunkat nem a magyar piacra szánták,vagy a Kies nem ajánlja fel a frissitést.Személyesen ki próbáltam és tökéletesen működik,de mindenki saját felelősségére végezze a módositást.Nagyon részletes leirás a cikk elején szereplő oldalon.Én a product cód átirásánál a XEZ alkalmaztam,mert velük vagyunk 1 régióba és abban található magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
-
lackaba
tag
Nálam azt irja,hogy régió és szolgáltatás függő,és ezt mindjárt buotoolás után teszi.Ha lesz az csak fizetős lesz,de nem biztos hogy nálunk.Gusztustalan húzás lenne a samutól.Habár a hozzánk érkezett frissitésekből itélve elképzelhető.Kis piac vagyunk,hiszen a németek az 5. hivatalos frissitést kapják.
[ Szerkesztve ]
-
lackaba
tag
[link].Végre megérkezett a magyar nyelv,a XXJH3-hoz.Használjátok egészséggel.
-
lackaba
tag
Karma:számomra érdekes dolgot szeretnék közölmi veled-visszatettem a XXJF1-et a német CSC vel.Ezután a Kies frissitette XXJF8 ra,szintén a német CSCvel.A Multi Loaderrel rátettem a magyar XDJF3-at.ÉS itt jön az érdekesség,a magyar nyelvi fájt az SKT be rakta.Jött a szokásos confi menű,a telefon full magyar.Viszont a sw verziónál ez szerepel:S 8500XXJF8.CSC verzió:S8500OXAJF6.Véleményedre kiváncsi vagyok.
-
lackaba
tag
válasz leslieke #9244 üzenetére
A GPS jel megtalálása rom függő.Nálam a XXJF8-al 10-15 másodperc alatt meg van.Külföldi fórumokon levan irva,hogy mely romoknál talál gyorsan jelet.AZ XXJF4 is ilyen.Joe bácsi:az akkumulátor jól szuperál,legalábbis a többségnél.4-5 ember panaszkodik,vegyetek jobb telefont,és nem lesz rivás.
[ Szerkesztve ]
-
lackaba
tag
válasz cryingdr4g0n #8887 üzenetére
Bocs de válaszolok:Ez a gyári, és a XXJF8 rom tartalmazza.verzio:2.1.0.
-
lackaba
tag
Mi van akkor ha a CSC -ben a Social hubot átirjuk prémiumra,vajon működne.Mintha olvastam volna valahol.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest