- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Deeday
senior tag
Ne morogj ez nem hiba
Meghirdettem ott is ! Itt csak felreppentettem a hírt ,mert ide sok olyan jár akit érdekel a telefon! Remélem azért nem harapod le a fejemet! Tudod hogy szeretlek Én is
Már 6 érdeklődő volt csak innen, a fórumról és akkor más aukciós oldalról nem is beszélve...
-
Deeday
senior tag
eladás oka ? annyi hogy ki szeretném próbálni a GalaxyS-t és jlenleg meg van a kiszemelt telefon, és a pénzem is rá,szóval 2 ilyen csúcskategóriás telefont tartani meg luxusnak vélem! Csak memókártyával együtt adom el külön nem! Karc nincs a telefonon,100%-ig meg vagyok (voltam) elégedve vele! Minden ben tökéletes csak ki szeretném próbálni az Androidot is volt Iphone om most Bada köv:Android
Ilyen vagyok sajnos! Gyái független a telefonom E-digitallos számlával! Semmi gáz nincs vele sosem frissítettem szoftot rajta semmi. Hibát nem találtam benne.
-
Deeday
senior tag
Sziasztok eladóvá vált a wave-em 2 év samugaris +8Gb os memória kártya örök csere garanciás Kingston class 4-essel. ha érdekel keress meg gyotam19@gmail.com.
Karcmentes kitűnő állapotban gyári független, E-digitall os számlával. -
Deeday
senior tag
http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/touchscreen/GT-S8500BAAXEH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
Elég jó kis specifikációs oldal vagy mifene
-
Deeday
senior tag
Srácok lejárt a Route66 30 napos próbaverzióm. Valaki fizetett már elő vagy hívjam az ingyenes Samsung 06-80-as számot ez ügyben ? Mi pénz ez konkrétan 1 évre ?
-
Deeday
senior tag
válasz
magyarattila #8898 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod
-
Deeday
senior tag
-
Deeday
senior tag
Csodálatos válasz volt szinte bele könnyeztem
Szerintem is komolyabb a Wave mint bármi más telefon! Én úgy látom hogy ennek a super amoled kijelzőnek és az 1ghz -es procinak jelenleg nincs párja a piacon. Talán még a samsung Galaxy s léphetne nyomába ,de ugyebár nincs vaku és elég gagyi a műanyag ház viszont nincs 3.0 bluetooth,de nagyobb a kijelzője.
Érdekes én maradok a wave nél -
Deeday
senior tag
Hozzá teszel ehhez 250 ft ot és vaterán vagy valahol teszveszen találsz Nokia tv-kábelt! Nemtudom hogy a kis dobozkába van e trükk ,de az biztos hogy egy ugyanilyen kábellel próbáltam (ami samsung digi kamerához volt) és azzal csíkok voltak a képen és nem volt hang(használhatatlan volt!)
-
-
Deeday
senior tag
Akkor nézzél szét kicsit jobban
Én találtam a theme mappa alatt 4 saját készítésű témát ilyen playboyos rózsaszínt , azonkivül zöldet is...
want new theme mappába lapozz lejjebb van 2 oldal összesen és ott keresd a linkeket!
Dew+Drops.smt
GreenTheme.smt
Playboy+-+Neon+Bunny.smtpl ezeket találtam
Remélem azért Ti is megtaláljátok.
-
Deeday
senior tag
A mysamsung.com os oldalon amit az elébb linkelt valaki van egy 4-5 darab új téma fent és widgetek is vannak elég profik! Lessétek meg!
-
Deeday
senior tag
válasz
krisi047 #5994 üzenetére
Te ember ezt az 1300 sms bővítést ugye csak viccből mondtad mert ha nem akkor menj el pszichológushoz
Végig olvasol néha 1300 sms-t ?
Amúgy ugyanúgy testre szabható mint az android csak még elég kevés a program rá,de szeptembertől be fog indulni a program özön ugyanúgy mint az Iphone ra és az Androidra.
Amúgy gyönyörű telefon hidd el szép a képe fém a háza 1 Ghz a proci és eszméletlen gyors. Szerintem nyomkodd meg élőben valahol és utána válasszÉn iphone 3G-t cseréltem le de még így 1 hónap aktív használat után sem bántam meg ezt a gyönyörű készüléket. az 5.1 es füleses hangról nem is beszélve. Élmény rajta egy 5.1 -es Divx filmet nézni ...
-
Deeday
senior tag
válasz
Kapanyél #5951 üzenetére
Azt javaslom ha tetszik egy youtube video akkor tedd fel a pc-re a download Helper nevű progit és akkor a gépre letudod tölteni 720P-s formátumba a videót és feltudod tenni a telcsire. akkor megmarad a 720P és a videó is
Teljesen ingyenes és mozilla firefoxba beépül a downloadhelper! Nagyon egyszerű és hasznos kis progi.
-
Deeday
senior tag
A térképed a hang és a route 66 aktiválva van ? Mert ha nincs kiynitva a kis lakat akkor nem fog műholdat találni. Van route66 sync progi windowsra ott eltudod szedni a maygar térképet és aktiválni is tudod(kinyitni a kis lakatot) egy próbát megér. Ha hülyeséget beszéltem ne csesszél le
csak egy ötlet volt!
-
Deeday
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy a telefonon levő samsung apps ot nem lehet valahogy angolra állítani ? Azaz hogy az angol samsuing apps ból lehessen letölteni dolgokat ?
-
Deeday
senior tag
válasz
Motion_Blur #5225 üzenetére
Köszi
-
Deeday
senior tag
Nálam sincs vele semmi gond!
Amúgy ajánlanék nektek egy nagyon jó kis internet rádió programot. Sok southcast internet rádió van benne stílusra osztva a neve a programnak : Tune Wiki a samsung appsból le lehet tölteni és wifivel tökéletesen működik. Próbáljátok ki szerintem nagyon fain a program.
-
Deeday
senior tag
válasz
bullpit #4633 üzenetére
Megnyomod a menügombot és utána ott van fent a bal felső sarokba a kis fogaskerekecske szerű gomb utána tudod az ikonok jobb felső sarkában levő piros gombbal eltávolítani az adott alkalmazást. Sőt ilyenkor tudod az ikonokat rendezgetni is összevissza ha húzgálod az ujjaddal.
-
Deeday
senior tag
válasz
csimmasz #4541 üzenetére
Igazad van ,és szerintem ezek a némi kis apróságoknak nevezett dolgok idővel hamarosan megfognak oldódni. Nagyon kezdeti stádiumban van a Bada és még lesz mit rajta csiszolni,de Én türelmesen kivárom azt a pillanatot mire kész lesz teljesen. Szerintem be fog indulni itt is majd a házi sufni tuning szindróma hamarosan,csak még ismeretlen a programozók előtt ez a platform. De úgy is lesznek fanatikus emberek akik testre szabják nekünk ezeket az apró kis hibának mondott dolgokat.
-
Deeday
senior tag
Szia!
Nekem egy Belkin router van 128bit WEP kódolással és semmi probléma a jelszót 1x beírtam és azóta működik. Biztos hogy jó a jelszó amit beírsz ? esetleg nem egy Linksys routered van véletlen ,mert azok szoktak valami másik rövidebb kódot generálni . 1x Iphone-al jártam így hogy a Nokia N82 elfogadta a kódot az Iphone meg nem ... -
Deeday
senior tag
válasz
dundidandi #4517 üzenetére
Nálam is így van sőt szedtem le egy ilyen vizimérték programot és ott is ferdén áll a giroszkóp a középpontba, És a Nedd for Speed Shiftet is amikor elindítom belső nézetbe egyenesen tartva ferde a kormány a srác kezébe és jobbra húz
persze nem politikailag
-
Deeday
senior tag
válasz
bajusz15 #4379 üzenetére
Kijelzőt én egy samsung tv-hez kapott törlő ruhával szoktam törölni, régen a nokia is adotrt ki ilyen rongyot
Amúgy sima lcd kijelzőhöz valő száraz puha finom rongy tökéletes erre a célra. Nem karcolódik könnyen a telefon kijelzője.
Kies ben nem tudok segíteni ,de szerintem vagy a kies könyvtáron belül valahova vagy a downloads könyvtárba tölti le.
Youtube -on pedig úgy keress a videókra hogy írd utánuk hogy HD és akkor azok HD videók lesznek alapból...
Amikor csatlakoztatod utána az óra mellett van egy ikon ott le kell előtte csatlakoztatni , és utána húzd le a kábelt.
-
-
Deeday
senior tag
Ne haragudj de ez a mondat
"a tökéletes telefont keresem"
ez vicces akkor te sajnos enélkül fogsz kb 70 év múlva meghalni mert ilyen nem lesz nincs nem volt és nem is lesz hogy tökéletes! Nekem a samsung tökéletes lenne ha lenne benne Xenon vaku meg egy 12 MP-eles kamera, vagy az Iphone -opm tökéletes lenne ha lett volna benne super amoled kijelző, vagy a Nokia N95 8GB om tökéletes lett volna ha kap kamera védőt ....stb és még sorolhatnám a végtelenségig. Ilyen hogy tökéletes telefon ilyen nem létezik. Mindig lesznek apró cseprő hiányosságok egy készülékből és ez nem más csupán üzlet !
Szerintem ne keresd a tökéletest hanem fogj meg egy wave-t és fogj meg egy iphone-t és hasonlítsd össze a kettő képét és vedd meg az egyiket aztán ha nem tetszik add el és vedd meg a másikat... Rád ez a sors vár... Ez nem kötözködés csak a szerény véleményem a mondatodra... -
Deeday
senior tag
válasz
Szuszoka #4169 üzenetére
Szia!
Én személy szerint egy Iphone 3G 16 GB tulaja voltam 1,5 évig. Meguntam az apple idiótaságait és úgydöntöttem kéne újítani. Megláttam haveromnál ezt a telót, és azonnal beleszerettem. Eladtam az Iphone-t és megvettem. Megmondom őszintén hogy egyáltalán nem bántam meg. Elég széleskörűen használtam az Iphone-t értem ez alatt a Jailbraket a függetlenítést és azt hogy mindig buheráltam rajta valami témát vagy valamit.
Szerintem ez a telefon sokkal jobb mint az iophone minden téren !!! Akksija többet bír van bluetooth, nem kell állandóan szabad memóriát csinálgatni , a facebook tökéletesen megy rajta, képe 100X szebb. ugyanaz az Asphalt5 és a nedd for speed rajta mint iphone -on csak szebb a képe és gyorsabb a játék. Novembertől ömleni fognak a játékok erre a platformra. Vége lesz a jelenleg futó fejlesztői versenynek és ömleni fognak a programok játékok különböző alkalmazások. Szerintem bátran merjél váltani mert 2x olyan jó a tudása mint az Iphone-é és ugyanolyan széleskörű a felhasználhatósága is ennek az oprendszernek is. Ugyanúgy lesznek feltört és ingyenes alkalmazások rá mint Iphone-ra.Hát ez lenne szerény kis magánvéleményem. Ha van még kérdésed tedd fel bátran.
-
Deeday
senior tag
Nekem van egy CX 300 as fülesem ,de szerintem a samu gyári fülese is gyönyörűen dinamikusan és torzítás mentesen szól.
Nekem Iphone 3G-m volt előtte és nekem is fontos a zene mert zene mániás vagyok és elég jó a hallásom is szerintem szebben szól mint az iphone. Ha csak ez tartott vissza bátran vedd meg.Én ismét hangsúlyozom nem bántam meg hogy az Iphone-t erre cseréltem le! Igaz majd csak novemberbe lesznek komolyabb programok rá de kivárom ha beleroskadok is
-
Deeday
senior tag
válasz
mandala72 #3950 üzenetére
Nem te vagy az első hanem a 2. akinek fényképezési problémálya akadt a kicsikével! Szerintem valami hiba lehet ott ,mert nálam tökéletes a képe még monitoron vissza nézve is. Volt itt egy srác tegnap ő is képminőségre panaszkodott. Vagy szoftver hiba lehet vagy kamera szerintem.
-
Deeday
senior tag
De most őszintén szerinted erre va a fórum ? Nem kakaskodni meg nyávogni kell hanem a témába vágó dolgokról beszélgetni és megvitatni azokat megfelelő hangnemben és formában szerintem. mandala kicsit makacs ennyi ,de szerintem némelyik asszony mind egyforma
ezt el kell fogadni és meg kell tanulni alkalmazkodni kell hozzájuk. Térjünk vissza a témába
Mi van ezzel a route66 -al valaki tud már róla konkrétat ?
És nem sértődékeny szerintem egyáltalán. És még humorérzéke is van
Mivel értette a jó előbbi poént a farok és kijelzőmérettel is
-
Deeday
senior tag
válasz
mandala72 #3913 üzenetére
Hát akkor le a kalappal igen csinos hölgy vagy
Amúgy olyan telefon úgy sem lesz ami egy ember összes igényét vágyát kielégítiEz piaci fogás nekik. A Galaxy S be is belefért volna a fizikai gombok és mondjuk a xenon vakus 8 mp-s kamera is
De azt majd jövőre a következőbe beleteszik viszont majd valami mást kihagynak belőle... Ilyen ez egy örök hajsza
a tökéletesség után...
-
Deeday
senior tag
Aktív témák
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest