- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #50938 üzenetére
Bocsánat kedves überlajos. 1024 MB a RAM méret a pontosság kedvéért, pont mint az SGS2-ben, az SGS Plus-ban pedig 512 MB. És pont a HTC példájából kiindulva lenne értelme a Wave3 droidos kiadásának, valamint sokan hiányolták az alu házat a Galaxy sorozatban. Ezért nem értem miért lett a nap vicce eme felvetésem.
Bár úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akit bekóstolsz. -
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #50873 üzenetére
Nálam minden nap van nap vicce, általában a te hozzászólásaidon nevetek a legjobbat!
Mutass nekem egy aluházas telót, 1 giga memóriával, és droiddal a Samu kínálatában!
Nem kell keresgélni, nincs. A led villanót el is felejtettem, ami ugye az SGS Plus-on nincs.
Nem az SGS2 ellenfeleként kellene felvonultatni, hanem egy jól árasított felső középkategóriás droidosként, ami minőségi anyaghasználatot sem nélkülözi.
Akkor már lenne mire csorgatni a nyálad, és nem kellene a gagyi műanyag SE-ket fikáznod.Ennek fényében már nem is olyan vicc az említett hozzászólásom. Legyen helyette ez az, csak neked.
-
szimike79
őstag
válasz
gelbelex #50868 üzenetére
A badát mint rendszert már elég jól ismerem, én inkább a telefon képességeire vagyok kíváncsi. Bár egy ilyen teszt nem biztos hogy minden igényt kielégítő, számomra legalább is. Sokkal inkább lennék kíváncsi egy olyan személy véleményére, aki ismeri az eddigi hibákat, és tartós használat után mond kritikus véleményt. Vagy akár több vélemény lenne igazán mérvadó.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #50857 üzenetére
Jelen pillanatban, sajnos azt kell hogy mondjam, a Wave3 egyetlen ütőkártyája az ára lehet. Ezzel a telefonnal, droiddal a fedélzeten, szerintem aratna a Samu. Azért kíváncsi leszek, mit tudtak kihozni belőle a bada 2.0-val. Már nagyon várom a mobilarénás tesztet, és az első személyes beszámolókat a leendő tulajoktól.
-
-
szimike79
őstag
-
-
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #50670 üzenetére
A Wave3-on minden fog futni, ami elérhető lesz rá, és még várnod sem kell a frissítésre.
Bár amit a WaveI-re leszedtél, valószínűleg nem viheted át a Wave3-ra.(#50671) consono: Valószínű, hogy nálam az jelentené a Wave pályafutásának a végét.
És nagy valószínűséggel a badáét is.
-
szimike79
őstag
Kezemben a Samsung Apps Card drive-om. ötletes megoldás 3,3 mm vastagságban. Kár hogy csak 4 giga.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #50453 üzenetére
Szerintem nem fogja a Samu eldobni a badát. Szép lassan csiszolgatják (mint ahogy eddig is tették), legrosszabb esetben kiváltja a zárt rendszeres telókat. Lesz belőle valami fél úton az Android és a zárt rendszer között. Ahhoz szerintem már túl sok pénzt öltek bele, hogy eltemessék.
-
szimike79
őstag
Megkapja ő is. Ha tényleg Koreából jött, akkor megbocsátható nekik a várakozás és a hosszú átfutás.
Ellenben a 2.0-ról nem tudom ugyan ezt elmondani. Számomra eléggé kiábrándító ahogy a Samu kezeli saját rendszerét. Mint mostoha a nevelt gyerekét.Hogy mit várunk? Hát a bada 3.0-át, a Wave4-gyel, ami ütős cucc lesz!
-
szimike79
őstag
válasz
San398 #50346 üzenetére
Nem csodálkozom, hogy sokan váltanak másra. Én is nagyon gondolkodóban vagyok, hogy valami mást kellene nyüstölnöm.
Csak az a gond, hogy amire érdemes lenne váltani (Nagyobb kijelző: kezdem úgy érezni kinőttem ezt a méretet, komolyabb hardver) az horror áron van még a T-nél is. (SGSII két év hűséggel 140 ezer) Még ha külsőre annyira nem is tetszik, de ott legalább biztosnak néz ki a későbbiekben a szoftverfrissítés.
Az SE Arc nagyon tetszik, de ott eléggé zsenge hardveresen az előre lépés a Wave-hez képest.
Úgyhogy nem tudom, mire lenne érdemes váltani. Bár van a Wave-nek egy számomra nem várt hozadéka: erősen Samoled függő lettem. -
szimike79
őstag
Az ébresztő ébreszt kikapcsolva is, csak figyelni kell a beállításokra. Valamint figyelni kell arra a hibára, hogy ha kikapcsolsz egy ébresztést,utána bekapcsolásnál be kell menni az adott időpontba és újra elmenteni a beállításokat. Ha erre oda figyelsz nincs vele gond.
Az aksija egész jól bírja a többi érintőkijelzőshöz képest. Elméletileg az általad írt használattal bírnia kell két napot. -
szimike79
őstag
válasz
CarKiller47 #50210 üzenetére
Azért egy kicsit irigyellek. Pár sort írhatnál majd a készülékről.
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
Kísérleteztem egyet. Felraktam egy régi 1.5-ös Kies-t. Azt lefrissítettem a felajánlott 2.0...99-es verzióra. Ott még kiírta a régiókódot (XEH). Azt pedig lefrissítettem a felajánlott legfrissebb 2.1.....121-es verzióra, de ott így sem írja ki a kódot. Valószínű hogy a kevert firm zavarja meg, legalább is jobb ötletem nincs.
-
szimike79
őstag
Most telepítettem újra a Kies-t a gépre. (Újra kellett raknom a Windows-t, mert megadta magát) A legfrissebbet szedtem le a Samu oldaláról. Ez az új nem mutatja a régiókódot a firm verzió mögött. Érdekes változás.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #50007 üzenetére
LOL
Bízzunk benne, hogy több mint egy hónap alatt azért tudtak még csiszolni a 2.0-án. Bár félő, hogy a memória elfogyással nem tudnak mit kezdeni. Nagyon úgy néz ki, ez olyan gond, amit nem tudnak kigyomlálni a badából. A Wave3-al valószínű hogy sikerül nekik, mert abban jóval több kakaó lesz mint a WaveI-ben. Ebbe sajnos nem lehet több ram-ot rakni.
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #49999 üzenetére
Mivel T-s a telóm, nem igazán emlékszem, hogy mi jött ki elöbb, mert multival kellett feltennem az 1.2-őt. Ha Kies-sel előbb lehet frissiteni, akkor megy fel a JL2, mert a jelenlegi sajna nem frissíthető.
leslieke: Épp hogy? A Forma1-ben van ilyen szoros verseny, talán tized vagy század másodpercekkel előztél meg.
Másodpercere egyezik az időnk. -
szimike79
őstag
válasz
SlyChocolate #49798 üzenetére
Viszket a tenyerem, de nincs kedvem és időm se, most bétákkal kínlódni. Sok progit kellene újra raknom, megvárom a véglegest, elég lesz egyszer újra rakni mindent. Múlt hétvégén a Windows adta meg magát a pc-n, még azon sem raktam vissza mindent. Pl.: a Kies sincs még fent. Esténként is csak a telóról nézek rá a fórumra.
-
szimike79
őstag
válasz
SlyChocolate #49794 üzenetére
2.0 KI1-ben hol lehet beállítani az e-mail frissítés idejét?
Valaki adjon már választ erre a kérdésre, mert én hiába szeretnék, nem tudok, mert nem volt még 2.0-a a telómon!
leslieke: Köszönöm szépen! Bár neked sem volt még fenn 2.0-a.
-
szimike79
őstag
válasz
consono #49730 üzenetére
Pedig jobban teszik, ha érdekli őket a jelenlegi tábor, mert csúfos kudarc lehet az egészből. Az iPhone is ennek köszönheti részben sikereit, nem felejtik el a régi felhasználokat, mert nekik is megvan a frissítés lehetősége a régebbi készülékekkel. Nem csak az új kliensekre koncentrálnak. Ha valaki látja a lehetőséget a rendszerben, nagy valószínűséggel ott marad, és a következő teló amit megvesz, szintén onnan fog kikerülni.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #49722 üzenetére
Ezen én is csodálkozom, de még befuthat a T-s megjelenés elött.T-nél nagyon változó, hogy meddig van hamarosan kapható státuszban egy teló. Van amikor hetekig is, de mostanában sok készülék rögtön kapható volt.
A Samu üzlet-készülék politikáján azonban lehetetlen kiigazodni, főleg ha badáról van szó. A szoftvertámogatásról nem is beszélve. -
szimike79
őstag
válasz
unrealnoise #49665 üzenetére
Minek venne valaki Xperia Mini Pro-t, ha az csak annak jó, aki ki is használja a qwerty billentyűzetet, ráadásul drágább is mint az Xperia Mini.
Miért is szopi? Azt meg pláne nem értem, hogy nem sokat ér!? -
szimike79
őstag
válasz
szebev #49659 üzenetére
Tudom javasolni az SE minit. Párom imádja. Kicsi a kijelző, de egész jól használható, gyors, elfogadható fotókat lehet vele lőni. Egyébbként minőségileg jó, nagyon egyben van, ahhoz képest hogy műanyag, de a jobbik fajtából. Ráadasul neked is lenne rálátásod a droidra. Csak ajánlani tudom.
-
szimike79
őstag
válasz
consono #49654 üzenetére
Ha hivatalos infó nem is volt, de ezek a kiszivárgó hirek (máshogy nem tudom nevezni), sajnos mind beigazolódtak. Az én szám íze, sajnos már így is keserű. Lehet akár milyen jó is a végleges 2.0-a, ez a töketlenkedés már rányomta a badára a bélyegét nálam. Szerintem egy ilyen erős piacon, egy fejlődő rendszert nem így kellene kezelni,ha sikereket akarnak elérni vele.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #49583 üzenetére
Akkor szerencsére megolódott a probléma, és elég gyorsan. Valószínű hogy alaplapot cseréltek benne.
-
szimike79
őstag
válasz
Fred23 #49527 üzenetére
A micro USB-nek a fülhallgatóhoz sincs köze, az 3,5-ös jack-ről megy. Szerintem hanyagold mindkét telót, ha nem akarsz felesleges gondot a nyakadba. Használtban hanyagolj olyat ami nem működik rendesen, vagy nagyon leharcolt, legyen akármilyen rendes arc az eladó. Valószínűleg csak addig ilyen rendes, amíg meg nem veszed a telót. Ez egy szimpla jótanács, ha akarod megfogadod, ha nem akkor nem.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #49428 üzenetére
Én nem is várom a 2.0-tól, hogy megváltsa a világot, én már annak is örülnék ha negjelenne, és kipróbálhatnám. Maximum annak fogok örülni, ami pozitívumot kapok vele. (Vagy nem) Ha nem jön be, akkor mehet a levesbe, és váltás lesz belőle.
Szerintem túlságosan komolyan veszed ezt az egész bada dolgot. -
szimike79
őstag
válasz
samsung1920 #49431 üzenetére
Restart megoldja a gondod. Valamiért elfogy a memóriád. Vagy alkalmazás lesz az amit sűrűbben használsz, vagy valamilyen widget az ami megeszi a memóriáját.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #49416 üzenetére
Pont itt a fórumon írta valaki, és pont a PvsZ kapcsán, hogy más platformon (ha jól emlékszem androidon), jobban optimalizált a játék, simábban fut. A badás verzion vannak néha apró akadások, amik nem túlzottan szembetűnőek, de észrevehető ha a kettőt együtt kipróbálod. Ergó elképzelhető hogy nem is rendszer hibája a dolog, csak a portolás nem sikerült olyan jóra.
Egyébként ha ahhoz képest hogy 10-11 alkalmazás ment egyszerre, én nem igazán vettem észre a videón akármilyen akadást, laggot.
Egy igazi negatívum volt az egész videóban, a G-mail szinkronizációval kapcsolatban. Minden másban agyondícsérte a telefont. Akkor miért is pukkant ki a lufi, mutass már egy rendszert, ami tökéletes! -
szimike79
őstag
-
-
szimike79
őstag
Én nagyon unom, ezt az egész nagy szabadalmi sz@rságot úgy ahogy van. Függetlenül attól, hogy milyen telefont használok. Ennek az egésznek valamilyen formában úgy is mi fogyasztók isszuk meg a levét. Vagy drágábbak lesznek a készülékek, vagy kitiltják, és nem vásárolhatjuk meg őket. Az egészben tényleg a legnevetségesebbek a bírók kezdenek lenni jobbnál jobb döntéseikkel.
-
szimike79
őstag
Tévedni emberi dolog! Sorry!
-
szimike79
őstag
Talán az, amelyik duvi hozzászólásában szerepel rögtön az én hsz.-em felett.
Ráadásul egy-két ingyenes navit írtam, még ha a kötőjel ki is maradt, és általánosságban írtam azt hogy javíthat. Nem kész tényként hogy már van. Egyébként tényleg ráférne a badára egy-két ingyenes navi. -
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #49110 üzenetére
Több mint valószínű, hogy nincs teljesen kész, próbálják javítani a hibákat. Más ésszerű magyarázatot nem látok. Bár voltak arról hírek, hogy mekkora létszámú csapat dolgozik a bada 2.0-án, ahhoz képest nagyon gyengén muzsikálnak. Erősen megkérdőjelezhető a csapat potenciálja.
Vagy esetleg a Wave3 csúszik valami miatt, és addig nem akarják kiadni, amíg az el nem startolt. -
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz
brendoncsopi #49047 üzenetére
Szerintem is érdemesebb megvárni a Wave3-at. A WaveI-et csak példának hoztam fel.
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984 #49036 üzenetére
Szerintem nem fogod tudni használni itthoni T-s kártyával.
A Wavei-II-re nem igazán jellemző a laggolás. -
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984 #49032 üzenetére
Reméljük addigra talán itthon is ki tudod próbálni. Ha nem sürgős a vásárlás, mindenképpen próbáld ki mielőtt megveszed.
Laggolást akkor veszel észre, ha csinálsz valamit a telódon és kisebb nagyobb akadásokat lehet észrevenni. Az X8-ra jellemző a lagg.
(#49033) F-ECT$ : Az intenzív használat mellett nem arra gondoltam, hogy 5 órán keresztül nyomom a játékot.
Annál nekem is kifekszik a teló, de szerintem az összes más készülék is. Mondjuk napi 15-20 telefonhívás, összességében 1-1,5 óra internet 30-40 perc játék. Ez már nálam az intenzív kategória.
-
szimike79
őstag
válasz
brendoncsopi #49023 üzenetére
Ezen kitételeknek a WaveI szinte tökéletesen megfelelne, + jó képeket, videókat lehet vele lőni. Azért szinte, mert van akinek gondja volt az E-mail szinkronnal. De üzemidőben az egy napot szerintem simán hozná még erőteljesebb használat mellett is. Nálam simán megvan, ha visszafogottabban használom akkor a 2 nap is megy. Kérdés hogy a Wave3 a nagy kijelzővel és a magasabb órajelű procival mire lesz képes, valamint a bada 2.0 milyen hatással lesz majd a fogyasztásra. Mi is kíváncsian várjuk a Wave3 hivatalos megjelenését, és a magyar tesztet a végleges verzióról. Egy valami azonban biztos, már a WaveI kontra X8 is ég és föld a Wave javára. Szerintem biztos leesne az állad a különbségtől. Valszeg a Wave3 is hasonló téma lesz.
Aksi témában csak akkor lesz komolyabb előrelépés, ha belehúznak a fejlesztésekbe. Kompakt méret a szükséges teljesítménnyel.
-
szimike79
őstag
válasz
brendoncsopi #49005 üzenetére
Egy ellentét sajna van a dologban. A nagy kijelző és a kiemelkedő üzemidő. Sajnos a mai okostelóknak ez az egy rákfenéje van. A Wave3 üzemidejéről nem nagyon tudunk nyilatkozni mert még senki nem próbálta közülünk de valószínű, hogy az SGS környékén lesz. A WaveI üzemidőben egész jó, de jóval kisebb a kijelző 4 col-nál 3,3 col.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #49000 üzenetére
Eddig nagyon hidegen hagytak a témák, a gyárit használtam. Pár hete olyan újíthatnékom lett (talán a 2.0 hiánya hozta ki belőlem), és elkezdtem keresgélni. Egy kis változás jót tett a telónak.
Paca2: Az ikonok kinézete a lényeg, mert a kezdő képernyő páromé és fiamé. A téma háttere igazából lényegtelen.
-
szimike79
őstag
válasz
szebev #48951 üzenetére
Ha meglesz a 2.0-a nekünk is, és nem lesz számottevő különbség a két teló firmje között, akkor nem hinném hogy zavaró lenne. A Wave2-eseknek is szívesen segítettünk, ha tudtunk. Amúgy majdnem olyan nagy bada fórum jellege van a WaveI-es topicnak, ami nem baj, mert bada terén talán mi vagyunk a legtapasztaltabbak.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #48938 üzenetére
Jó lesz a teló, mind minőségben, mind dizájnban. A bada 2.0-a is bejövős, tetszik amit láttam.
DE, itt már tényleg feltűnt a pentile matrix. Ezt 4 col-on már nem kellett volna erőltetni. Míg a WaveI-en alig észrevehető, engem legalább is nem zavar, a Wave3-nál már igencsak feltűnő, főleg a mappába rendezésnél lehet nagyon látni., mikor ráközelítenek a 3D-s hatás miatt.A mappa tartalmának listázását ezzel a 3D-s animációval viszont szépen megoldották. Ha az egész ilyen szépen meg lesz csinálva, akkor tényleg jó lesz. És természetesen ha WaveI-en is így fog futni.
Egy kicsit más: Ma néztem, az apps-on rengeteg progi kapott frissítést. Csak nem a 2.0-ra készítették fel őket?
-
szimike79
őstag
T-s vagyok, kivettem az auto frissítést, és átállt télire. De nehogy már egy restart kelljen ahhoz, hogy jó időt mutasson. Akkor ennyi erővel kézzel is beállíthatom, és nem felejti el a jelszavakat restart után. Működött az egész kissebb nagyobb matatás után, de ha ébresztenie kellett volna akkor megszívom. Párom minije simán átált minden beavatkozás nélkül.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #48877 üzenetére
Na épp ez a gond. Nálam a logika azt diktálná, hogy ha az automatikus frissítés be van kapcsolva, akkor bizonyos időközönként a telefon a saját óráját a hálózatéhoz igazítja. Így téli időszámításra is átáll magától, de nálam nem így történt. Újabb bada feature!
Karma: De mivel a hálózat is átáll téli időszámításra, ezért tűnt logikusnak, hogy auto frissítéssel a teló is igazodik az egészhez.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #48861 üzenetére
Csak rászántad magad az 1.2-re? Mivel csináltad, a csodás kiessel, vagy multival?
-
szimike79
őstag
válasz
Ferdzsoo #48864 üzenetére
Nekem az a szerencsém hogy nem kellett dolgozni menni. Be volt kapcsolva az automata időfrissítés, és nem állt át télire. Ellenben az időjárás widget szépen átállt, míg a rendszeridő egy órával többet mutatott. Ahogy kikapcsoltam az auto frissítést, átállt télire a teló is. Érdekes.
Tomajdon: A samfirmware megszünőben van, helyette lesz a sammobile.com. Ott megtalálod, de sokkal sz.rabb lett. Szerintem a samfirmware sokkal jobb volt.
-
-
szimike79
őstag
Mi ez a világ vége hangulat a fórumon?
Ahogy látom a sok apró bosszúság azért megtette hatását! A Samunak lenne még mit tennie azért, hogy megtartsa az eddigi klienseket, mert az édes kevés ha újakat szerez. Ahhoz, hogy sikeres legyen a bada, kellene egy biztos bázis, ami sajnos jelenleg nem valami nagy. Sok hír volt arról, hogy a Samu most majd rágyúr a badára, de szerintem ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Nálam is így fogyott el a kezdeti lelkesedés. Régebben minden hírmorzsának örülni tudtam, na majd most, gondoltam. Ma már csak legyintek egyet. Ez sajna nagyon rányomja a bélyegét nálam az egészre. Egyenlőre nem áll szándékomban telót váltani, bár a gondolat már foglalkoztatott, de a fő visszatartó erő most még nem enged (azok a fránya anyagiak). Hogy maradok-e a badánál? Ez most nagyban a Samun múlik, ha tudnak olyat nyújtani számomra a 2.0-val ami kielégítő lehet zsenge igényeimnek akkor gyarapíthatom a bada tábort. -
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984 #48563 üzenetére
Bada 1.2 van fent JL2, de mögötte kell zárójelben lennie a régió kódnak pl.: (TMH) azaz T-Mobile Hungary. Ha XEH van a zárójelben az az igazi.
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984 #48561 üzenetére
Meg lehet nézni telón is, csak nem emlékszem milyen kódot kell beütni. Samfirmware.com-on fennt vannak a különböző kódok is, amivel sok minden mást is meg lehet nézni. Ott meg lehet nézni a régió kódokat is, melyik milyen országhoz tartozik.
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984 #48559 üzenetére
Barátod a Kies, pc-n. A szoftververzió után ott a régió kód zárójelben, 3 betű.
-
szimike79
őstag
A fő gond az hogy általában a sufni GSM által értékesített független telók T-sek. Van rajta egy gányolt firm THM-es régiókóddal. Azt a Kies a büdös életben nem fogja frissíteni, csak multival lehet. Ismerősöm is így járt WaveI-et vett függetlenként, nálam derült ki hogy T-s teló, csak függetlenítették.
-
szimike79
őstag
Köszi hogy foglalkozol vele, már egész jó. Az egész perc utáni frissítésen kívül még néha fel-felpörög a proci, de amúgy stabil 1%-on áll.
Magyarosítani nem tudod esetleg, ha nem nagy kérés.Ezért nem használtam ilyen widget-eket, mert vagy a processzort pörgették, vagy a memóriát csipegették el. Ez így viszont már egész jónak tűnik.
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest