- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
xlman
csendes tag
válasz
Wheelbarrow #48164 üzenetére
Én is ugyanígy jártam vele
. Az enyém gyári független teló,de minden másban hasonló jelenséget produkált. A Pc nevet is ugyanúgy beírta,de a KIES ujratelepítés segített...Azóta viszont nem mertem próbálkozni,örülök,hogy így megúsztam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #48167 üzenetére
Telefonon nem fut semmi a háttérben? Widget, program?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #48164 üzenetére
Alaplapi USB-re van kötve? Felesleges eszköz se legyen rádugva. Egyéb programot se futtass közben.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #44512 üzenetére
Nem lehet másképp törölni. Próbáld meg elindítani a telepítést, hogy arra mit reagál.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Wheelbarrow #44098 üzenetére
Hülyék! Hülye angolok, angol hülyék!
Na már megy az apps...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #44098 üzenetére
LOL!
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #44094 üzenetére
A sztori a következő.
Alaplap csere miatt új Win7. Kies letölt a Samu oldaláról és telepít. Wave csatlakozik, Kies közli, hogy van új firmware. A Wavem Vodás, a fw. verzió betüjele (VDH)-val végződik. Gondolom ez vodahungaryt jelent. Az új is amit felkínál. Frissítés elindul, letölti, majd bejön az ablak, hogy előkészíti a firmware frissítést. Ekkor kiírja, hogy a Kies updater hiba miatt leáált, zárjam be a programot. Bezárom, de az ablak marad a narancs pálcika csak futkározik össze vissza. Várok kb egy órát mert nem merek kilépni belőle crtl+alt+del-lel. Mással nem lehet kilépni belőlei, ott viszont írja, hogy a program fut. Aztán meguntam és kiléptem. A telónak nem lett baja. Gondoltam újra próbálkozok. Gép és teló újra indít. A helyzet megint ugyan az. Kies leszed, most a webinstallerrel telepítem. Az valami mözönvíz előtti verziót szed le mert indítás után frissítést ajánl. Jó, frissítsünk. Ezután meg a Kies nem ismeri fel a Wavet. (nem csatlakozik) Kies újra le, az eredetileg letöltött friss verzió vissza. Csatlakozik a Wave és kiírja, ahogy ez a verzió nem frissíthatő.
Kész vagyok -
Dhampir
félisten
válasz
Wheelbarrow #44094 üzenetére
나쁜 소년
-
happy555
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #41526 üzenetére
"A droidfanok mindig a rengeteg alkalmazással jönnek. Persze arról nem beszélnek, hogy droidra mindenből több verzió kell mert sokféle kijelző és verzió van."
Igen, rengeteg alkalmazás, és talán minden fizetősnek van ingyenes alternatívája!
Több verzió? Ezt jó lenne kifejteni, mert marketben 1 progira nincs több verzió csak 1, azt pedig letölt és örül..."A szabadalmi per meg veszni látszik így a droidnak az USA-ban reszeltek"
Ez miben korlátoz egy droid tulajt? Holnap jön valaki és elveszi a telómat? Tiszta para....
Szép dolog az önhipnózis, de kicsit legyünk máá objektívebbek.... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
A droidos témába belekötök, bár nem vagyok fan de jobban bejön mint a bada..
A market telefon kijelzőre szűr, meg elm procira is ergo nem tudsz olyat felrakni ami ne futna.
Főleg hogy sgs rom-ot moddolnak ami csutka ugyanaz a hw. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
És persze "lajosbá" külön kategória
LOL!
Ez mindent visz! "lajosbá" néha olyan, mintha 31 napos mensije lenne...
-
szimike79
őstag
válasz
LOL
(különösen "lajosbá" tetszett)
Ma meg még úgysem volt: AB akarok!!
És nem java-s verziót! -
anrab
addikt
válasz
valami nagyon zörög abban a telóban
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Egész jó vidit csinál sötétben.
(Jaj, ezek a tipikus bkv-s busz-nyekergés hangok is elég jól hallatszanak..
)
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Wheelbarrow #40450 üzenetére
Viszont egyet nem értek a bada-ban.
Van ugye a gyors nézet a kamerában.
Itt nem csak a saját videókat hanem a telen lévő összese vidit meglehet gyors nézetezni.
És itt van egy olyan menüpont ami akár a fájlkezelőből akár a videó lejátszóból nyitok meg egy vidit nincs.
Ez pedig a videó szerkesztő.
Ugyan is van ilyen is a badában de csak a kamera gyors nézetéből érhető el.
Máshol az opcióban nem szerepel és nem tudom miért.
??? -
válasz
Wheelbarrow #40450 üzenetére
A gyorsnézetben van mappabeállítás?
-
szimike79
őstag
válasz
Wheelbarrow #39683 üzenetére
A játék is az lenne, ha lenne!
-
Dhampir
félisten
válasz
Wheelbarrow #39683 üzenetére
Neee, már megint a madarak! Help!
-
Polllen
félisten
válasz
Wheelbarrow #38920 üzenetére
Előbb-utóbb várható volt hasonló lépés, hiszen a gyártók nagyon kiszolgáltatták magukat a google rendszerének. Remélem a htc-nek jobban megy majd a saját platform fejlesztése, mint a samunak...
A bada jelenlegi formályában még messze van egy felső kategóriás rendszertől, hiszen eddig mindig valami hiányzott az összes badát érintő ténykedésükből.
Feree13A gps nálam random talál gyorsan vagy lassan műholdat...
Csütörtök este 15 perc alatt nem talált jelet, így térkép és utca nevek alapján találtuk meg a címet.
Ez volt a hullámok tengerében az utolsó csepp.
-
TomWexX
addikt
válasz
Wheelbarrow #38920 üzenetére
Ha így is lesz, az nem most lesz, és nem a bada 2-nél hanem max a 22-nél...
Addigra pont annyian fognak elpártolni a badától, hogy azt ne érje meg fenntartani. (Tehát nem lesz így
) Ha a Samu másképp állna hozzá a saját platformjához, sokkal sikeresebb lenne mint most...Öngyilkosság rulez!
-
TomWexX
addikt
válasz
Wheelbarrow #37756 üzenetére
s4tch a tényeket írta le, valaki tud vele élni valaki nem. Én ebből nem vettem ki nyafogást. Az meg hogy tudtuk mit veszünk nem nagyon igaz, mert én pl. nem erre a hozzáállásra számítottam a samsung részéről. Nagyrészt elégedett vagyok a wave-vel, de tény hogy heti szinten ki tud borítani a gyermekhibáival. Én ettől még egyelőre együtt tudok élni vele...
Karmával és Varszegiggel pedig egyetértek! -> +1
-
Varszegig
veterán
válasz
szerintem mindenki elmondhatja a véleményét. alpavetően azt kéne megérteni, hogy mindenkinek mások az igényei egy telefonnal szemben, és mindig az az alapvető kérdés, hogy arra megfelel-e az adott készülék. Az egyiknek megfelel erre a wave, a másiknak nem.
Ellenben az ilyen hsz-ek indítanak el olyan felesleges flémeket, aminek a vége moderátori beavatkozás lesz-joggal. Nyugi. Tartsuk tiszteletben egymás véleményét. -
válasz
Nem tudom feltűnt-e, de egyetlen valótlan dolgot se állít, hanem a rózsaszín köd helyett a valóságot írja. Részemről hatalmas
érte.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Wheelbarrow #37460 üzenetére
LOL
Bár én mondjuk ha droidos lennék, nem egy badás csúcskészülék topikjába mennék fikázni, ide meg főleg nem, mert meglehetősen összetartó és kultúrált a társaság
...
-
Csabi42
tag
válasz
Wheelbarrow #37248 üzenetére
16 GB-os C4-es a kártyám. 29.6-30 FPS szokott lenni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #37058 üzenetére
A 2.0 fejlesztése is szívatás lenne?
-
JMC
tag
válasz
Wheelbarrow #36209 üzenetére
Inkább a gyanúsan akciós Kingston kerülendő. Tele a piac hamisítvánnyal. Megbízható helyről vásárolt Kingstonokkal nincs gáz (ettől függetlenül nekem is Silicon Power kártyám van
).
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Wheelbarrow #36148 üzenetére
Nekem ez tetszett! még ha Bugattit, mint német autót, utálom is
Karma megint kissé túlzásba esett, ha autós vonalon maradunk, az én tippem Lotus Elise Gyors, jó minőségű anyagokból van, de kevésbé variálható, szabható személyreTöbbször felkerült a kérdés, miért olcsóbb a Wave II? Nos, ez egy nagyon jól érzékelhető magyarázat (alsó készülék a Wave II, SLCD,a felső Super AMOLED)
Tessék összehasonlítani itt.
Silenzio: az ismerőseid Pécsett, akitől halottad, gondolom mind vákuumban dolgoznak a tajvani Samsung gyárban
-
válasz
Wheelbarrow #36148 üzenetére
-
rObika8802
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #35851 üzenetére
én nem is kérdeztem ilyet vagy hasonlót se
de köszi a választ
-
k810
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #35633 üzenetére
Szeretnék tini lenni megint, de nem megy sajnos, annak már bő tizenéve.
No para, a fórum felét már elolvastam, lesz miről írni azt hiszem, kérdés nélkül is írtátok a válaszokat.
-
k810
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #35626 üzenetére
Méghogy az én stílusommal van baj...
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #35497 üzenetére
Köszi a segítséget!Sikerült beállítani a csengőhangot!Én ezt a bekapcsolást arra értettem,ha a telefon ki van kapcsolva,és ébreszt,akkor megkérdezi-e a teló,hogy bekapcsolja a telefont?Az Nokiákon például így van (N95)
-
TomWexX
addikt
válasz
Wheelbarrow #35497 üzenetére
Miért kéne bemásolni a jelzőhangok mappába amikor bal felül ott a 'visszanyíl' gomb amivel átmehetsz bárhova?
-
szimike79
őstag
válasz
Wheelbarrow #35337 üzenetére
Teszteltem a CP-AP módot, de semmilyen különbséget nem tapasztaltam, sem játék alatt, sem máshol.
Nem úgy tűnik hogy bármilyen hatással van a telefonra. -
appel
őstag
válasz
Wheelbarrow #35332 üzenetére
főleg ott a probléma ezzel, hogy akárhol olvasom a CP uart az alapértelmezett...
-
válasz
Wheelbarrow #35332 üzenetére
Honnan ez a szöveges kifejtés a két módhoz?
Fenntartom, hogy a valóságalapja halvány. -
DeXoor
csendes tag
válasz
Wheelbarrow #34715 üzenetére
Ezt tegnap nekem is eljátszotta :/
-
Viktojka
tag
válasz
T-nél is!
-
Dhampir
félisten
válasz
Az Amoled miatt drágább a Wave?
-
Tompkins
tag
válasz
Wheelbarrow #34246 üzenetére
Sajnos eddig is így nézett ki...
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #34053 üzenetére
azért kapnak magas számlát mert nem fizetnek elő netes csomagra csak a netstartot használják, az meg méregdrága. Havi 500-ért már kaphatsz 100 mb körül, 1-2 ezerért többet, vagy vannak kombó csomagok. Anélkül felesleges okostelefont venni.
34058: nincs, és nem is lehet
-
TomWexX
addikt
válasz
Wheelbarrow #34058 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen widget, és a bada miatt nem is megoldható.
A mobilnet+okostelefon kombival én is egyetértek, net nélkül felesleges okostelót venni!
-
GrooveHero
addikt
válasz
Wheelbarrow #34058 üzenetére
hát ez engem is érdekelne
-
Kapanyél
őstag
válasz
Wheelbarrow #34053 üzenetére
A tájékozottabbak... hát igen. Azért nem véletlenül adják netes díjcsomagokkal az okostelefonokat (nemcsak a droidosokat). Egyébként meg a Wave ugyanígy igényli a netet: egy időjárás-widget alapból, a SamsungApps is firssítene szívesen, aztán pedig a Facebook-os kontaktokkal összeszinkronizált telefonkönyv és még sorolhatnám. Net nélkül ezek ki vannak herélve.
Ezt ma már nem rónám föl egyik rendszer hibájának sem. Egyébiránt aki ennyiért (50+) vesz okostelefont az ne legyen spúr havi egy-két rugóért 100-500MB adatforgalmat is kérni.Az meg, hogy éppen mi a menő... mindig van olyan réteg, akinek lövése sincs arról, mit tart a kezében, milyen eszközt használ. Erről leginkább azok tehetnek (mi...) akik nem készítenek megfelelő leírásokat. Így a haver haverja már azt sem tudja, miért root-ol egy készüléket, stb.
Akit érdekel, az meg följön ide, körbeszaglászik és képbe kerül. Én a Wave és az SGS vásárlásának napján is elolvastam a FAQ-1.hsz-tutorialokat és pár órával később már a legfrissebb ROM-okat használtam. Aki erre sem veszi a fáradságot, csak hűbelebalázs módjára szétcseszi a rendszerét, utána meg fikázza az egész márkát, annak a véleményére nem biztos, hogy sokat kell adni. -
GrooveHero
addikt
válasz
Wheelbarrow #33970 üzenetére
én erre esküszöm
[link] -
blt.62
őstag
válasz
Wheelbarrow #33936 üzenetére
Értem! És ki is lehet rakni a kijelzőre hogy alapból mindig mutassa mint a symbiános nokiáknál?
-
Sógi
addikt
válasz
Wheelbarrow #33934 üzenetére
"Nekem az nem tetszik, hogy a híváslistában benne vannak az SMS-ek is"
Ezt nem értem, nekem a híváslistában nincsenek benne az sms-ek, a hívásban csak a hívások, az üzenetekbe csak az üzenetek, a mindbe pedig minden(sms+hívás+mail)...és még a lista sorrendjét is át lehet állítani -
blt.62
őstag
válasz
Wheelbarrow #33925 üzenetére
Szio!
Az aksi nálad meddig bírja? SMS íráskor elég nagy a billentyűzet? A mostani N97-m nem okoz gondot ilyen téren. Csak szeretném lecserélni és gondolom a Wave jobb mobil nála. -
Mr.Rain
senior tag
válasz
Wheelbarrow #33876 üzenetére
Azt hiszem úgy van,hogyha Samsung garisat kérek,akkor pár ezer forinttal drágább lenne.
Viszont én nem biztos,hogy rászánom azt pár ezret(ezért kérdeztem a lehetséges meghibásodásokról),az Asszony már így is sokalja a vételárat!U.I.:Amúgy én szinte mindenhol úgy olvastam,hogy a Wave-ben 256,a Wave II-ben 512MB RAM van.
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #33883 üzenetére
bocs, akkor ott került bele, de sose működött
-
Binyi01
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #33883 üzenetére
Ha Kies - sel akkor igen, multival nem. Szóval rakhatod majd újra
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #33881 üzenetére
Az 1.2-nél került bele az opció, de nem működik. Lehet a 2.0-ban már fog.
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #33878 üzenetére
az OTA frissítés nem működik, ezzel ne küzdj.
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #33794 üzenetére
örülök. nem te voltál az első, akinél ez fellépett
-
Tompkins
tag
válasz
Wheelbarrow #33729 üzenetére
Érdekes: Az enyém is vodás és minden gond nélkül frissítettem még 1.0-án belül is újabbra Kiessel, valamint amikor megjelent az 1.2, azt is azonnal felrakta.
A videó meg nálam is Class2-es kártyára minden gond nélkül megy HD-ben (SanDisk 8GB).
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kingston Class2-essel most videóztam 2 percet, 1280x720/kiváló beállítással, gond nélkül felvette, lejátszotta.
-
Varszegig
veterán
válasz
kártyagond lesz, class4-re nekem simán vesz fel 720p-ben, de class2-re is többeknek
-
Speedy86
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #33480 üzenetére
Javas gps-t ne eröltesd szerintem. Ennél jobb az ndrive is
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #33445 üzenetére
függetlenek akkor nem frissülnek, ha sufnigsm-esek rágányolják a firmet. ezeket örökké csak multizni lehet. én hagynám a helyedben a szervizt, ők is csak multiznak, azt meg te is tudsz.
-
szimike79
őstag
válasz
Wheelbarrow #33436 üzenetére
Szerintem meg ugyan úgy jársz mint a T-mobilosok. Magyarán lesz@rja a fejed a szolgáltató! Én sokáig a "hűségesen várok a T-s hivatalos frissítésre" táborát képviseltem, aztán meguntam a várakozást. Multi aztán jó'éccakát! S lőn bada 1.2 a telefonon. A mai napig nincs T-s 1.2.
Varszegig: Faragj magadnak kampós botot.(Ha ismered a mondást akkor tudod mire gondolok) Aztán pár év múlva nekünk adhatod 79-eseknek, mert mi is benne leszünk a korban.
Mi a fene van?
Csak az aggastyánok vesznek Wave-t??
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #33436 üzenetére
hát ez nagy tévedés. Az 1.2 hivatalosan már rég elérhető. Ha szolgáltatói verzióra nem települ, akkor már nem is fog. (Tudod a szolgáltatók abban a világban nevelkedtek, hogy kijött egy teló, és az lifetime ment az alap firmmel, így abba belenyúltak, oszt jónapot. Manapság az iOS, az android, wp7, bada világában ez nagyon nem fog menni. Frissítéseket kér a nép, és kap is, és a szolg. firmek meg nem frissülnek (mert a sdzolgáltatók nem tudnak minden kósza frissítésbe belenyúlni, nincs rá elég kapacitás), akkor a nép ideges lesz, és jól lemultizza a telefont. A T-sek még mindig az 1.0-t kapják. Lesz nekik 1.2? Soha. 2.0? az se. Eladták a telót, innentől a user le van sz..va.) A lényeg: ha most nem frissül a telód az 1.2-re kies-szel, akkor soha az életben nem is fog. 2.0-ra se. 5.1-re se. Szóval ne várd a sültgalambot, multit elő
-
Sógi
addikt
válasz
Wheelbarrow #33430 üzenetére
A mysamun azt írják, h nem az igazi és inkább várják a badás angry verziót (azt, h miért, nem vágom...?), engem személy szerint nem izgat fel annyira ez a játék, persze örülni fogok, ha megjelenik...
Varszegig: még lehet szerencséj(ük)e
-
Varszegig
veterán
válasz
Wheelbarrow #33430 üzenetére
akkor neked soha nem lesz új firm.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #33300 üzenetére
Van album és előadó nézet is a lejátszóban!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #33272 üzenetére
Ne mappából indítsd el a lejátszást, hanem a lejátszóból!!
-
Speedy86
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #33272 üzenetére
Nekem mindet lejátsza egymás után. Lehet a lejátszási listára mentél nem pedig az "összes szám" fülre
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #33208 üzenetére
Elég régi. Ezt már érdemes frissíteni 1.2-re, ha letelt a 3 nap.
(#33209) gabbó hiszek neked, de nálam a gyári füles az agybadugós kialakítás miatt eleve bukásra van ítélve.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Wheelbarrow #33205 üzenetére
gratula, üdv a klubban
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Wheelbarrow #33205 üzenetére
Üdv a klubban!
Füles kérdésben egyetértünk: gagyi is és én se bírom az agybadugós verziót, szintén egy Sennheiser-re cseréltem. -
study
tag
válasz
Wheelbarrow #32822 üzenetére
Fél éve használok mágneszáras ővtartót.Semmit nem vettem észre.
-
ABal
őstag
válasz
Wheelbarrow #32796 üzenetére
Készülj fel a Multiloaderre, ha nem gyári garisat választasz. Saját tapasztalatból mondom, én is így jártam.
Varszegig nem is olyan régen leírta már, hogy mi a helyzet.
-
study
tag
válasz
Wheelbarrow #32805 üzenetére
Hirdetni nagyon ügyesen szoktak de akkor tőlük nem vásárolunk.
-
study
tag
válasz
Wheelbarrow #32796 üzenetére
Ezt melyik bolt írta.Én a Partneronál vettem futárküldéssel qva drágán, de akkor napok alatt felment vagy 20%-ot az ára.De nem bántam meg.
-
study
tag
válasz
Wheelbarrow #32787 üzenetére
Samsung S8500 WAVE BADA OS
68 500 Ft-tól
GSM LINE.HU -
Polllen
félisten
válasz
Wheelbarrow #32776 üzenetére
Megértelek, viszont még megelégedett wave tulajként is azt mondom, hogy ennyit nem ér meg ma már a készülék.
Még kezdéskor talán, de én akkor is inkább előfizuval vettem 60 körül.
Tudom szubjektív és másik topic témája, de lehet már van jobb vétel is a piacon.
-
study
tag
válasz
Wheelbarrow #32787 üzenetére
Azt lehet tudni hogy milyen garanciát adnak.Az olcsóbb helyen is van Samu garis kicsit drágábban mint a bolti de még így is olcsóbban.Én is szoktam vásárolni az ED-ben ismerem jól az áraikat.
S8500 Gray
Cikkszám: 873 12 hó Samsung Garanciával
78.000 Ft.Euro Gsm
-
study
tag
válasz
Wheelbarrow #32776 üzenetére
Keres rá a telefonguruban vagy a googlban mert az ED-től van sokkal olcsóbban.
-
Polllen
félisten
válasz
Wheelbarrow #32772 üzenetére
Sztem 87k-ért ne vedd meg... Itt a prohardveren is biztosan árulnak használt készülékeket 50-60 körül és valszeg mindre van még 3-6 hónap gari is.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Wheelbarrow #32772 üzenetére
Függősöknek +1 év (szoftveres) gari jár. Vodkás ugyanúgy tesz a frissítésekre. ED-ben megveheted. Egyébként mennyi most egy ilyen?
-
study
tag
válasz
Wheelbarrow #32739 üzenetére
Én ettől jobban szeretem a telefonom.
-
motkany91
csendes tag
válasz
Wheelbarrow #32739 üzenetére
beteg állatja...
valamiért én nem próbálnám ki
-
István100
tag
válasz
Wheelbarrow #32710 üzenetére
Fotóban nem rossz a Wave. Engem fényképészként roppant zavar, ha valaki fényképezőgép helyett telefont használ, videókamera helyett pedig fényképezőgépet vagy ha még "elvetemültebb" akkor meg telót. Ilyen pici optikával soha nem lesz pótolható telefonnal ez a hobbi. De!!! A Wave ebben a kategóriában jónak számít. Kisméretű képekhez pedig a felbontása is elegendő. Csak ezeknek a fényképezőgéppótlóknak a jó felvételekhez jó körülményeket kel biztosítani. Mrhitoshi felvételein az jól látszik.
Megpróbálok egy képet belinkelni. Ezt a panoráma képet 5 fotóból raktam össze, photoshoppal. A wave-nek a panoráma funkciója nagyon rossz felbontást ad. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Wheelbarrow #32713 üzenetére
A csengést a lakás másik végében is hallom, pedig viszonylag nem kicsi a lakás. Miki is elég jó.
A rezgés meg hát... mindenre elég.
Nekem ez az első okostelefonom, nem bántam meg, hogy megvettem. Főleg, hogy 75-ért vettem. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Itt van egy pár fénykép amit a Wave-el készítettem. ezt a képet pl.: ma készítettem buszon menet közben. Elég jó lett ahhoz képest, hogy a busz ment.
többi fénykép: katt
Lehet nem nagyon profi fényképek, de gondolom le lehet szűrni belőlük, hogy milyet készít a Wave kamerája.
Sajnálatos módon, csak kis méretben lehet megnézni a fotókat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Amiket felsoroltál azokra is jó a telefon és még sok minden másra is.. Ház nem kopik, kijelző karcálló bizonyos mértékig.
Én nem bántam meg, ma is ezt venném meg.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest