- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
theomo #12817 üzenetére
A tervezett 10 millát én is olvastam, sőt azt is, hogy már bőven 1 millió felett vannak.
Az itthoni eladási mennyiség azért lenne érdekes (a kíváncsiságon túl), hogy mennyire látnak fantáziát kis hazánkban az SH és a fizetős appok elérhetővé tételében. bár az is lehet nem is ez fog dönteni. -
Varszegig
veterán
válasz
theomo #12801 üzenetére
én igaz független firmes vagyok, de nem vennék mást én sem. Ma olvastam, mit várhatunk a Nokia N8-tól. Hát szegény Nokia megint bukó lesz szerintem, megint évekkel vannak a többiek mögött. És a bada még hagyján nekik, az még csak most indul, de az androidos sereg kinyírja őket.
-
s4tch
veterán
válasz
theomo #11386 üzenetére
Kiváló ötlet, kár, hogy a Kies szeretkezik frissíteni a telefont.
Kezd tele lenni a hócipőm a géppel. A naptárbejegyzéseket Outlook szinkronizálás után egy órával előrébb tette be. Megnyitod a bejegyzést szerkesztésre, semmit nem módosítasz rajta, elmented, és helyre kerül. Eszem megáll... Naptár, e-mail kliens: egyes. Holnap megyek Pestre, beviszem a Westend Samsungba frissítésre, utolsó esélyként.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
theomo #10934 üzenetére
Üzenetek > 3db pötty-> Üzenetek bizt. mentése -> telefonról memóriakártyára > összes kiváalsztása > bizt mentés. És kiteszi őket a saját fájlok mappába. Aztán bemész saját fájlok -> 3db pötty -> helyreállít-> összes kiválasztása(vigyázz mert ,ha nem csak sms-ek vannak csak úgy kint akkor lehet bezavarhat szal inkább egyesével) -> helyreállít. És ennyi.
-
magyarattila
tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez nekem sose fog összejönni. Win7-n nem ismeri fel a myphone a w800i-t de van kies. Most felraktam xp-re a kiest viszont dobott 4 sor fatal errort és kilépett. Viszont myphone explorer csak xp-n működik. Így sose fogom összehozni ezeket a kontaktokat. Átkoznak engem szerintem.
Myphone explorer felismeri a wavet de mikor kapcsolódik "működése leállt" hibaüzenettel elköszön tőlem.
Amúgy nem hiszem, hogy a csatlakozó lenne a ludas mert felismeri a telót a gép(tehát tudok turkálni myphone explorerrel de pc suittal nem.).
-
magyarattila
tag
elnézést hogy merészeltem nem teljesen precíz kémiai kifejezést használni....
(a rozsda is oxidréteg, dehamá azt akarom igazad legyen akko addig nem mondhatom hogy rozsda amig nem derül ki hogy vasból (Fe) van e a csatlakozó. Mivel nem tudom miből van, ezért használtam a kifejezést, de kémikusi minőségedben térden állva könyörgök neked ó theomo bocsáss meg nekem amiért nem megfelelően precíz viselkedést tanusítottam.
(bocs a szarkazmusért, nem bírtam megállni
)
-
Atomgeszi
nagyúr
Myphoneexplorerrel én lementettem a kontaktokat az tényleg jó. De hogy hozom össze wave-l? Ez a progi csak se telót ismer fel(és nálam csak is xp-n).
Mármint úgy mentettem le, hogy biztonsági mentést csináltam(backupként mentette el(de ebbe sms minden benne van). Csináljak csak a kontaktokról?
-
magyarattila
tag
Sony Ericsson PC Suite? K800-hoz fennvan de sose használtam, most azzal próbálkoztam mielött rátaláltam a Bluetoothos megoldásra. De bármikor dugom fel a wave-t meg se nyikkan hogy "új mobilt látok" vagy bármi. Szal szerintem marad az áthúzogatós módszer amit te mondtál, azon kivül, amit én tanácsoltam (külön többször átküldeni.).
-
s4tch
veterán
Olvasd el még egyszer, amit írtam, végig. Az volt a kérdés, miért "csak törlésre" lehet egyszerre többet kijelölni, ebből következik, hogy _törlésnél_ működik a többszörös kijelölés, más esetben nem.
Ma reggelre a drága mail kliens 80 új üzenetet hozott: óránként letöltött 10-10 régebbi üzenetet. Ezeket egyesével kell olvasottá tenni. Még jó, hogy ha egy fejlécet megnyit az ember, utána nyilakkal lehet lépni a következőre, de így is 80 nyomkodás szükséges 80 levél olvasottá tételéhez. Aki ezt kitalálta...
A másik idiotizmus az üzenetkezelésben: a saját fiókok különválasztása a mail klienstől. Ráadásul nem is lehet normálisan konfigurálni. 4-5 éves telefonon be lehetett állítani, hogy mondjuk reggel 7-től este 8-ig szinkronizáljon. Ez meg? Ha beállítod, hogy fél óránként kérje le a maileket, akkor ez az éjszaka közepén is csipogni fog. Nonszensz. Még sosem volt olyan telefonom, amit éjszakára flight módba KELL tenni, vagy muszáj lenémítani, ha nem akarsz felébredni. (Remélem, némítva ébreszt...)
Eddig a hardverrel nagy a szerelem, de a szoftver enyhén idegesítő.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Nem mondtam, hogy ez az akksi teljesen tönkrement volna, de hogy nem használt neki, az látszik. A legtöbb telefonomnál én is így szoktam meg, és így is csináltam, ahogy Te, és nem is volt gond velük, most azt a négyet soroltam fel, amelyiknél igen. Én nem vagyok ennyire régi mobilos, nem a kezdetektől, csak olyan '98 óta van telefonom. Viszont nem kevés volt már.
Az akksik túltöltés elleni védelemmel valóban el vannak látva. Itt nem is ilyen gondot sejtek, hanem inkább az lehet, hogy amikor 1-2%-ot csökken a töltöttsége, lehet, hogy újra elkezdi tölteni. Elvileg ilyen védelem is kell(ene) hogy legyen, hogy csak mondjuk 75% alatt, vagy akár csak 50% alatt kezdje el újra tölteni. De ha ez a helyzet, amit sejtek (ezt értettem "nyektetés" alatt) akkor egész éjjel tölti-megáll-újra tölti-megáll. És esetleg ez az, ami nem tesz jót neki. Túl nem tölti, mert akkor a Li-Ion azonnal tönkremenne. Amúgy pedig arra, amit írtál, egyébként is különbséget kell tenni Ni-Mh és Li-Ion/Li-Pol akksik között, utóbbiak nem igényelnek formázást (így az újabb készülékeid persze, hogy nem voltak se jobbak, se rosszabbak attól, hogy a 16 órás játékot kihagytad), nincs memória-effektus sem, viszont a mélykisütést azonnali halállal díjazzák, szemben a Ni-Mh ezzel szembeni viszonylagos toleranciájával (és formázási igényével).@Karma nagyúr: "Apropó, így néz ki az új dialógus a Social Hub kapcsán."
És működik is?@tvelvet: "Van valakinek ötlete, hogyan lehetne hozzájutni fizetős tartalmakhoz samsung appson?" Igen, wirecard.com virtuális kártya, vagy moneybookers.com mastercard, majd samsungapps.com United Kingdom-ra állít, és bevásárol, majd örül.
Én így vettem meg mindent, ami él és mozog (már ami érdekelt), de érdekes módon egyszerre csak 2 db app vásárolható, a következő kettőt mindig csak másnap engedte megvenni. Kiírja, hogy a kártya nem érvényes (mintha nem lenne rajta elég egyenleg). De másnap már újra érvényes@anrab: "mikor feltöltötted a telót várjál még vele. később nézd meg hogy hideg vagy meleg. ha meleg az gáz. ha hideg akkor nem azzal van gond."
Hideg! Ezt egyértelműen mondhatom.Más. A samsungwaveforum-on azt írta valaki, hogy megy a külön csengőhang sms-hez és emailhez a XXJH1-gyel. Nem tudom megerősíteni, illetékesek pislantsák meg pliz.
-
Varszegig
veterán
épp ma írta Kis@, hogy xjf4...
Még egy órája sincs!!! -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest