- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
jahsd
csendes tag
Kipróbáltam a sim-kiszedős trükköt, de itthon a helyzet változatlan...Nem tudom, hogy ettől lehet-e, ehhez nem értek, de azért leírom: a régi mobilomon pannonos voltam és nem volt rajta engedélyezve a wap, aztán megvetem ezt és szolgáltatót váltottam (djuice).Külön kérni kellene a net-engedélyezést?
-
EAndrew
aktív tag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat.
A legújabb soft van fent JL2, Bada 1.2. Viszont elég balga vagyok a dologhoz, de pontosan hogy is működik ez a preconf, és mit érek el vele? Azt láttam hogy mivel lehet elindítani, de nem találtam semmit, hogy ez tulajdonképpen mi is és hogy utána mit kell csinálni. Nem lenne rossz egy teljes folyamat leírás vagy annak a linkje, ha netán valaki már elmondta volna, csak én esetleg átsiklottam felette.
-
bakospe
tag
Kilőttem az összes Widget-et... Ugyanúgy akad...
Ha nem tapizok, akkor is látom a visszaszámláló órán, h megakad!
Amúgy egy sikeres párosítás után is feltűnően sokat gondolkodik, de az még elmenne...Paca2: Nem tudod miknek a párosításával lehet az algát létrehozni?
Én nem tudom, de aki tudja az is magánban küldje el, nem akarom h bespoilerezzék a megoldást. -
victorio79
tag
jozf: Nekem is megy, egyedül a HírTV-nél nincsen kép egyik minőségben sem.
bokrosolajos: Sajnálom, hogy nem megy neked. Először én is szenvedtem, mondjuk én PC-n kiessel próbáltam lehúzni az újakat. Már nem tudom mi volt a hibakód, csak okéztam mint a veszett bika, és aztán csak lejött mindegyik amit akartam.
A WAMO HDR-je nekem is tetszene ha nem 800x480-ban fotózna.rObika8802: Az E visszatérő probléma. Szerintem maszkolni kéne a kijelzőt azon a részen, mondjuk egy pici darab szigetelő szalaggal.
Csabi42: Kösz az tippet, remélem bejön. Ezer hála.
Egyébként tényleg jók az app-ok, de nem váltják meg a világot. Azért még van jópár hiányosság amit az alkalmazásokkal be lehetne foltozni (navi, voip, normális naptár-task), de a legtöbb dolog ami negatív a telefonban az szerintem az oprendszer hibája.
master12: Kétállású.
-
lasarus1988
tag
A WiFi mehet egész nap, de csak akkor fog ténylegesen bekapcsolni amikor hálózathoz csatlakozik, addig csak készenléti állapotban van és nem is látszik a kis ikon fent. Amint van WiFi ahova tud csatlakozni, akkor megjelenik az ikon. Nekem egész este az otthoni hálózatra volt felcsatlakozva, ezért merülhetett le, de ez az én figyelmetlenségem miatt volt.
-
anrab
addikt
"Én szerdán reggel vettem le a tölötröl..."
ez szerintem így ok-s.
"Korábbi hozzászólásokban volt fent egy szervizkód"
igen átállítottam bár nekem jó volt a beállítás. viszont akkor ha jól emlékszem 50%-al megnőtt az idő piszkálással együtt. akkor is gyrsan merült. lehet megint beütöm ha megtalálom.
szerintem az app store-ról letöltött valamelyik alk. meríti.
lehet lekellene tölteni a telóról mindent és egy hard resetet csinálni, csak nem tudom hogy kell. vagy ez a menüben megadott gyári visszaállítás? meg van-e értelme. én nem vágom a telókat. /még/
71% jelenleg. -
DonMedve
addikt
Hali!Tegnapelött vettem a fáradzságot és kipróbáltam firmwarekat.Nem tudom mit csináltam rosszul,de szinte mindegyikkel volt restartom.Hiába nyomtam prekonfigot,master resetet akkor is restart bizonyos dolgoknál.Többet is kipróbáltam,de mind ua.!Visszaraktam amivel kaptam (XXJF1/XDJEF) evvel meg semmi gond.Ez,hogy van??
-
peterk
senior tag
-
Kobe
veterán
kipróbáltam de az is wifire akarna menni, abból meg nincs public mindenhol, mint ahogy mobilnetért sem fizetek elő ezért....a specifikációkban ott van hogy gps, a-gps, nálam ez azt jelenti h mindkettőnek flottul kéne mennie, de a sima gps így ebben a formában teljesen halott
-
-
peterk
senior tag
A Facebook kliensben nekem is látszik minden, de a névjegyzékbe nem kerülnek be a Facebook kontaktok, így összepárosítani sincs mit.
Mondjuk lehet, hogy a Facebook-ban nem csinálok valamit jól. Elég új még nekem, csak most regisztráltam magam. Egyáltalán, hol van normális névjegyzék a Facebook webes felületén? Tudtam kontaktokat felvenni, a Wave kliens mutatja is a barátok listában, de a webes felületen az ismerősök menü minden, csak nem egy kontakt lista...
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest