- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
galmat89 #38893 üzenetére
Teljes mértékben igazad van!
Kb. két hete nem jártam erre, de gyanítom nincs értelme vissza olvasni, mert úgysincs semmi új a Nap alatt
Jól beszívatott mindenkit a Samsung ezzel a telefonnal. bada 1.x régóta halott,de most már a HW is elkezdte az utolsókat rúgni.
Hozzá tehetjük a gyönyörű SAMOLED kijelző törés-érzékenységét, meg hogy csak egyben lehet cserélni, arany-áron. Azt is, hogy tök buta, egy WiFi certifikált, titkosított hálózatot sem képes megjegyezni,m inden alkalommal kézzel kell begépelni a hálózat nevét, ami ezen a szinten is ciki, de már egy középkategóriás Droidos gépnél is az lenne
Tulajdonképpen futhatunk a pénzünk után, és csak ez az egyetlen, amiért nem váltunk még meg mindannyian tőle.
-
-
-
ruszi_tomi
aktív tag
-
Varszegig
veterán
válasz
galmat89 #36473 üzenetére
elmúlik hidd el. Én egyetem után 1994-ben nyitottam számlát, aztán 2009-ben elküldtem őket a béka faszára, és elmondtam nekik, hogy mit kéne a kártyájukkal csinálni. Érdekes módon utána visszakaptam tőlük a ppo által lenyúlt pénzemet, de már cseszhették, mert ha drágák, legalább ne lopjanak. Aztán szépen megfogtam a cégemet, és annak a számláját is elvittem tőlük, majd a feleségemét is felmondtuk, most meg a másik cégemé fog náluk megszűnni. Hidd el, sokkal jobban érzem magam azóta
-
Varszegig
veterán
válasz
galmat89 #36467 üzenetére
1) A dombornyomott kártya nem egyenlő hitelkártya. Minden hitelkártya, dombornyomott, de nem minden dombornyomott hitelkártya. Érthető?
2) Az otp egy .... Őrületes áron ad minden kártyát. Nekem az Axa-nál van domboros Visa, 2 évre 2000 Ft az ára. Az otp-nél azt hiszem 2-3x ennyi. -
válasz
galmat89 #36462 üzenetére
Na igen, az OTP egy külön téma, tényleg van egy ilyen megkötésük (bár nekem anno csak azt mondták, hogy 250k-t le kell kötnöm, a fix fizetés nem volt szükséges - én meg elküldtem őket az anyjukba vissza). Normális bankoknál szó nélkül kaphatsz dombornyomott bankkártyát.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
galmat89 #34333 üzenetére
Nálam normál használat mellett is megvan a 2 nap üzemidő. Non-stop bekapcsolva, 4-es fényerő, 30 percenkénti időjárás frissítés illetve e-mail lekérés, napi 1 óra zene, kb. 10-15 perc netezés és ugyanennyi beszélgetés mellett is.
Most, hogy beteg vagyok és hozzá se nyúlok, már a 3. napon is túl van és ahogy nézem, holnap estig nem is kell tölteni. -
peterk
senior tag
válasz
galmat89 #30157 üzenetére
Ezek közül a Navigon ha jól tudom iPhone-ról indult cucc, és mint ilyen androidra, sőt, windows mobile-ra is csak pár év késéssel jött ki. Nem hiszem, hogy akár Bada-ra akár WP7-re lenne remény, hogy a közeljövőben portolnák. De ha olyan lesz, mint amilyen jelenleg, akkor inkább ne is portolják, mert ultrasz*r.
Az iGo se másnap portolta a szoftverét iPhone-ra és androidra. Szvsz jó ideig nem lesz még se WP7-re, se bada-ra. Egyébként a portolt iGo szintúgy nem egy hűde, az egyetlen előnye a jó magyar térkép. TomTom szerintem még nincs androidra sem. Legalábbis én még nem láttam, bár hírek voltak róla, hogy valamelyik HTC-s kütyühöz kijön. Kijött volna?
Sygic van/készül bada-ra, nem tudom miért nincs már az appstore-ban.
Ami van, az a route66, illetve ügyeskedve az nDrive. Szvsz a route66 van olyan, mint bármelyik másik említett mobilos navi. (Kivéve a winmo-sakat természetesen, az más kategória.) Ha ez nem elég, akkor vegyél egy dedikált navit, vagy ha az nem opció, akkor egy winmo-s mobilt, full iGo-val.
-
Varszegig
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
galmat89 #25187 üzenetére
Jó nagy patkányság lenne a Samsungtól ha ezt meglépné.
Csináltak egy csúcs okostelót olcsóért és mindenki rá is harapott, csak éppen a supportra nem gondolt senki, ergo mindenkit átvert a Samsung. Mert amikor még az elején voltunk és ment a Samu kampány nagyon pörögtek a verziók, és az ilyen olyan fejlesztések, szóval azt sugallták hogy vedd meg, és nemsokára sokkal jobb lesz.
Sokan fogják eladni 2011 Q1-ben, ha ez tényleg így lesz. Igazából a 2011 Q2-Q3-ban meg már minek support a Wave-nek?
Szinte az összes gyártónak lesz addig jobb, erősebb okostelója, a Wave meg már a kutyának se fog kelleni. Én úgy látom, ha így lesz, nem lesz Wave1-re 2.0. Wave 2-re talán lesz, hiszen az akkor kb. fél éves lesz, mint most kb. a Wave1. Mi több akkora presztizs veszteség lesz a Samunak, hogy ezek után nem csodálnám ha a Wave1 tulajok messzire elkerülnék a Samsung márkát. Eleve drasztikusan le fog esni az ára, főleg ha terjedni fog a hír.
Ha tényleg bennfentestől hallottad ezt az infót, nem fognak érte megdícsérni hogy kikotyogtad a közösbe. -
Dracula
őstag
válasz
galmat89 #25010 üzenetére
Köszi, nagyon jó, részletes leírás. Ilyesmit vártam.
Nos, mire? Hát telefonálni. Meg SMS. Néha szoktam képeket is csinálni vele, no és levelezek is vele, meg netezek, ha épp kell valami. Zene pl. nem érdekel, vagy a rádió funkció.
Sajnos ezek az érintőképernyős szép nagy kijelzős telók mind "tepsik", tehát vsz. abba bele kell törődnöm (ha ilyet veszek), hogy nagy és lapos.
Nehéz, k800i-m van 4+ éve és már kopott meg öreg, de azért nagyon szeretem. És most
meg kell győznem magam, hogy kell nekem ilyen legyen ez a 8500 v. 9000.BTW én azt hittem, hogy a Bada egy Android módosítás, akkor nem így van?
-
Polllen
félisten
válasz
galmat89 #25185 üzenetére
Igen, ez általában úgy szokott lenni, hogy sok munkát feccölnek egy új verzióba, majd a még újabb miatt inkább ki se adják...
Borzasztóan hatékony lenne és soha sem kapnánk új verziót...
A samsung alatt amúgy nem tudom kit értesz, de amíg nincs official bejelentés senki sem fog semmit sem mondani hivatalosan
-
peterk
senior tag
válasz
galmat89 #24748 üzenetére
Félreértettél. Én nem azért mondtam, hogy a bada most indult, mert ezt meg kellene neki bocsájtani, hanem azért, mert ezt figyelembe kéne venni. Az autós hasonlatoddal élve, ha kijön egy új autó modell, amit még senki nem használt, nincs szervízhálózata az országban, akkor az, aki így is megvásárolja, legyen tisztában azzal, hogy azért olyan olcsó a képességeihez mérten, mert új. Vagy, ha nincs tisztában vele, mert vásárló, akkor egyszerűen adja el és kész.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
galmat89 #24748 üzenetére
Alapvetően egyet értek veled, talán annyiban nem, hogy egy átlag felhasználót megrémít az, hogy "ha alkalmazásokat akar letölteni akkor nem jó neki ez a telefon". Véleményem szerint és magamból kiindulva azért nem mindenki power juzer. Amennyire nézegettem a számomra szükséges apps-ok elérhetőek. Nincsenek nagy igényeim igaz, de hordozható számítógépnek ott a laptomom
Közel nincs olyan támogatottsága mint a konkurenciának de attól nem kell teljesen lehúzni hiszen ez szubjektív dolog szerintem, hogy kinek mire van szüksége.
-
ABal
őstag
válasz
galmat89 #24664 üzenetére
Ha nagyon akarnánk éppenséggel leírhatnánk azt is, (csak azért, hogy az is itt legyen, ne csak a sírás-rívás) hogy a hétköznapok során ki mire használja, kinek miben segít.
Nekem történetesen minden nap nagy segítség, hogy nálam van, időt és pénz takarítok meg a használatával. Mert én minden nap használom a munkámhoz. Kihasználom a teljes multimédiás képességeit és megbízhatóan teljesít.De mint a fórumokon általában, a problémák nagyobb figyelmet kapnak, és erősebb indulatokat kavarnak, ezért aztán mindenki csak ezekre emlékszik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
galmat89 #24664 üzenetére
Megnyugodhatsz, nem fogok a fotóimról mesélni vagy képeket megosztani.
Nem túl rég volt róla szó, hogy az okostelefon kifejezésre nincs egzakt meghatározás. Innentől kezdve ez mindenkinek mást és mást jelent.
Nekem például attól nem lenne okosabb a telefon, ha lenne benne SH, mert nem érdekelne akkor se. Napi 12-16 órát online vagyok a PC-n, a többi időben hagyjanak békén. Nem zavar az se, hogy a böngésző nem tördel, amit el akarok olvasni, azt anélkül is el lehet. Huzamosabb netezésre mindegyik mobil amúgy is alkalmatlan, szerintem.
De azt látom, hogy vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni azt, hogy itt állandóan csak a sírás-rívás megy a fw körül, és ez már unalmas. Mindenki tudja, látja, olvasta, hogy milyen hibái vannak. Azok is, akiknek ezekkel együtt is megfelel. De attól, hogy idejössz rinyálni, jobb lesz? Történik valami? Igen! Idejön valaki, elolvassa és ezt szűri le: "ez egy sz@r telefon".
Holott nem az! Közel sem. Viszont néhány ember hisztije miatt már sokakban a fenti vélemény alakult ki. Tudod hányan nem járnak ide, nem olvassák ezt a fórumot és közben elégedetten használják a telefont? Sokan!
Az, hogy néhány embernek semmi se jó, vagy épp nincs benne egy olyan funkció ami neki kellene, az az ő bajuk. Rossz lóra tettek. Ennyi! De ezt nem kellene hetente újra és újra leírni.
-
DonMedve
addikt
válasz
galmat89 #24036 üzenetére
Akkor inkább úgy mondom,hogy a használtpiaci ára.Emlékszem anno aug.,szeptember környékén még 3GS-eket akartak érte adni,úgy,hogy ráfizetnek,(én hülye miért nem mentem bele
),most meg E52-est kínálgatnak érte,meg 55K-kat,annak ellenére,hogy adom hozzá az mSD kártyát,a licenszet,tokot,minden szart.De nem kell az embereknek!
50-ért meg nem adom oda,akkor inkább használom!
-
zack
nagyúr
válasz
galmat89 #24036 üzenetére
Rosszul látod.
Függő telók, garisak, karcmentesek, pár hetesek 56-58k, vagy picivel felette. Függetlenek állapottól függően 60-65k között.
Már csak azért is, mert a héten esett 2k-t az ára, 77k a zsír új gyári független a Part Nero-ban. Én örülök hogy eladtam, már csak azért is mert ma Észak Kórea atommal fenyegette délt, mivel megint hadgyakorlatoznak a határ mentén...A valóságalapja nem tudom mennyi lehet, de ha behajítanak Szöulba csak egy bombát, olyan felejtlenség és pánik lesz, hogy a részvények árai a béka segge alatt lesznek. Kihat e a Samu-ra? Minden bizonnyal. Csak amikor majd mindenki szabadulni akar egy háború esetén a Samsung márkától itt a PH-n, akkor már késő lesz kapkodni. Persze ez csak egyelőre egy fikció, de igen nagy a valószínűsége, hogy dél fog támadni, mert ott meg nagy a politikai nyomás... -
ratam23
aktív tag
válasz
galmat89 #23265 üzenetére
Ugye ilyen a Wave-n nem fordulhat elő? Ha aktív wifi kapcsolat van akkor mindenre azt használja így tudom igaz ez ?
Ja a másik multkor nem kaptam rá választ lehet azért mert annyira amatőr kérdés
videófelvételnél ha a felbontás 1280x720-on és a minőség kiválón van akkor ez a 720p hd ugye? -
vendingo
veterán
válasz
galmat89 #23256 üzenetére
Nekem külföldön 2x-r "0" azaz NULLA kib. adatforgalomért 7000Ft-ot számláztak ki.
Elküldtem őket a p....ba , erre felajánlották, hogy a felét megtérítik, aztán még jobban elküldtem őket a...,és az egész összeget jóváírták a következő havi számlámnál.
A szép szóból nem értenek.... -
Varszegig
veterán
válasz
galmat89 #23256 üzenetére
ahogy leslieke is írta: ha kell net vegyél egy kicsi havi csomagot. a havidíj nélküli netcsomagok ilyen drágák mindhárom szolgnál. (Megérne egy versenyhivatali bejelentést.)
ha kártyás vagy 500 ft-ért kapsz azt hiszem 100 mb-ot, vagy 1000-ért, fene tudja, előfizusként meg több lehetőséged van, de a Mobilkvartett 150-et tudnám ajánlani, baromira nem reklámozzák, én is véletlenül találtam, egyből ráugrottam. 5000 Ft-ért 150 perc beszélgetés, 75 sms, 15 mms, (minden szolgáltató irányába mehet), és 150 MB net. Túlhasználat 5 ft/mb) -
Dapro
senior tag
válasz
galmat89 #23213 üzenetére
"Ébresztő bug: Szerintük ez nem hiba, hanem feature, ugyanis véleményük szerint egyik okostelefon se ébreszt kikapcsolt állapotban... hm...
Na ennél a látogatásnál értelmesebb lett volna, ha felmozgólépcsőzök a westendben a felső szintre és leugrom a szökőkútba egy dupla csavart bemutatva... "Ez jó
Most egy oltás jutott eszembe erről:
Olyanok vagytok mint a sivatag. Homokosak és műveletlenek
Vagy ha a hülyeségetek áramot termelne, lebontanák Paksot.@Victorio79: Én a barátnőm keze által készített bélelt puha tokot használom
Semmi extra, pont akkora, belebujtatós mint a zoknis megoldás. Zsebkarcoktól és nagyon minimális eséstől védi. picit kilóg belőle mert el lett méretezve de lesz másik
Belül olyan bélés van benne mint a kabátokban.
És legalább a bnőm csinálta
-
Varszegig
veterán
válasz
galmat89 #22344 üzenetére
szerintem próbáld meg a kamera fw-t frissíteni, ugyanis az a teló fwrel nem frissül. Mivel HW 1.0 szerintem nem lesz baj vele. (4-5 percig tart, mikor elindítod, addig ne nyúlj a telefonhoz.)
A kamera fw-t is ideírhatod (3 verziót ír, abból az egyik az aktuális, a másik a frissítés ami elérhető a 3. nem tudom mi, Karma tudja
-
bakospe
tag
-
Dapro
senior tag
válasz
galmat89 #22217 üzenetére
Szerintem sok értelme van vissza vinni. Azzal mi a baj ha visszaadja a pénzt? Ha úgyis el akarod adni? És ha másikat kapsz azt ott helyben leteszteled a hibákra. És máris van egy működő telefonod. Ha meg annyira nem kell a telefon akkor kifizetik az árát max.
@mesa23: Kitől van a memóriakártya? Mert nekem egy srác innen a fórumról írt, hogy a class6-os kártyáikat letesztelték mert gyanakodtak, hogy szar és mondta, hogy class2-t alig éri el. Így én most Team Group Class6 8GB-os karit vettem. Ha valami baja lesz úgyis vissza küldöm. Szóval nem telefonhiba szerintem a kamera. Próbálja ki mindenki, hogy telefonmemóba jól vesz-e fel.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
galmat89 #22192 üzenetére
Egy dologban vitatkoznék.
Video!
Messze a legjobb eddig!!!
Itt van pl a nyaralásról egy kis Görög estes szösszenet:
[link]
Megnézném melyik vas képes ilyen kevés fény mellett élvezhető videót készíteni???
Ébresztés!
Próbáld kikapcsolva úgy, hogy az ébresztés kikapcsolva opció is "be" állásra van állítva.
Nálam mindig ébresztett. -
SlyChocolate
senior tag
válasz
galmat89 #22187 üzenetére
Abszolúte egyetértek veled.
De az is igaz a bada legalább úgy jött ki a piacra, hogy szinte egyből kézzelfogható volt.
És nem úgy mint sok gyártó teszi ahogyan kiszivárogtat híreket egy termékről és utána a funoknak meg sokszor egy félévet is várniuk kell rá...
Lásd SE Xperia1 volt annó...
Arról meg nem is beszélve, hogy az apple store mióta is megy?....
Abszolúte nem összehasonlítási alap szerintem a két bolt!
Majd ha egy év múlva is ez lesz a helyzet akkor én is vitorlázok más felé.
Addig meg ha nem is sok de mindig van miből választanom.
Jut eszembe az apple bármelyik vasán megtudsz nyitni egy 200megás pdf-et? -
vendingo
veterán
válasz
galmat89 #22187 üzenetére
Egyenlőre én ott tartok, hogy az apps semmilyen formában nem működik! Se kiessel, se a telefonnal.
Leszervizeltetem szombathelyen, eladom, és vagy drágán veszek egy minimális kompromisszumokkal rendelkező, de drága i4-et, vagy egy olcsó zte blade-et, ami tudom, hogy alapból nem a legjobb, de azt az ára is tükrözi... A wave-nél a 80-100 ezres felhasználói ár nem azt adja vissza, mint amennyit az ember ennyi pénzért elvárna. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
galmat89 #22039 üzenetére
"Ráadásul a T-mobile-osok azt mondták, hogy hivatalos T-s frissítésre ne is számítsanak az elkövetkezendő hónapokban az emberek."
Ez nem jó...
Ha én felrakok egy független szoftvert, akkor utána tudom frissíteni az eredeti T-s-re? Mert ha ez ennyi ideig tart a témobilnak, akkor felrakok egy függetlent...
-
zack
nagyúr
válasz
galmat89 #22033 üzenetére
Mi több, én az előző memó kártyámnak ezért adtam külsőleg 12V-ot, mert ez a hiba már akkor jelentkezett nálam, és mivel nekem volt először, mindenki azt mondta biztos memó kártya. Nagyon gyatrán másolt, és ingadozott is, tehát nem volt teljesen hibátlan, de a fő oka a cserének a videó felvétel probléma volt. Nekem a legfrissebb kamera firmware van rajta, nem az alap.
Nekem olyan hibák nincsenek amiket te írsz, csak és kizárólag a felvétel megszakadás, tehát miután megszakadt, nem ment semmit, de a kamera opció aktív marad. Tehát nem lép ki a főmenübe.
Persze ez nem minden esetben van így, de idegesítő, ha pont akkor amikor kellene. -
victorio79
tag
válasz
galmat89: Én is kipróbáltam ez a mutatványt, kétszer egymás után 2-2 percet vettem fel. Visszajátszva a gépen is problémamentes volt.
Kamera firmware-t 3. nekifutásra sikerült frissíeni, most SESBDG01.
Hardware: REV1.2 - FTA: REV1.3
Firmware: JI3/JI2 TMH
Kártya: Kingston cl6 8GB -
Dapro
senior tag
válasz
Én is kipróbáltam, T-s telefon, alap szoftver és a kamerának semmi baja. Memókártya nélkül videóztam.
Viszont nekem ma kifagyott az empire defense full verzió. Az egyik pályán épp meghaltam és amikor meghaltam akkor abban a pillanatban kiirta, hogy valamit zárjak be mert a nincs elég memória. Gondolom ezt RAMra értette. De remélem, hogy nem. A telón van még hely. -
vendingo
veterán
válasz
galmat89 #22018 üzenetére
Nekem is bugos a kamera...
Nálam 40 másodperc után befagy a kijelző, és egy kis idő múlva folytatja tovább a videózást, persze a befagyás ideje alatt nem rögzít semmit, és full szaggatott lesz a videó.
Gyakran úgy befagy, hogy csak az akku ki-be segít rajta.Másik problémám, hogy az APPS frissítést ajánl föl, rámegyek, hogy frissítsen, és nem történik semmi, befagy. Persze alkalmazásokat se tudok leszedni, mivel egyből felajánlja a frissítést, és nem tudok frissítés nélkül semmit se csinálni.
Kár volt ezt a remek telefont a BADA rendszerrel elkúrni.
Ennél még talán a symbian is jobb... -
TomWexX
addikt
válasz
galmat89 #21903 üzenetére
Szintúgy 16Gb class4, és semmi féle belassulás sehol soha...
A fórumból én azt szűröm ki hogy rengeteg gyári hibás MicroSD kártya van a piacon.leslieke: Nekem is frissült automatikusan, és eddig én sem vettem észre semmi változást...az új verzió: 1.0.62, 2010 Nov 22.-i dátummal.
(#21907) Szasza888: Igen az is lehet, csak azért mondtam a memokártyát mert itt a fórumon nem egy embernél volt szar maga a kártya. pl. a Kingstont sokan szidták, igaz nekem is az van és semmi baja nincs hála Istennek.
De viszont egy haverom új Kingston 4Gb class4-ese alig ismeri fel valami, és folyton megszakad másolásnál. Én ezért a kártyára gyanakszom.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest