Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
vendingo #28490 üzenetére
Gyári garival tényleg jó, az enyém "csak" bolti garis, bár igazából nem hiszem, hogy ki kellene használni, mert mi baja lehetne...(kopp-kopp, nehogy elszóljam magam). Viszont alig használtam/használom. Pár telefonálgatáson, kb 1 óra (eddig összesen) gps-ezésen, heti 1-2 smsen és napi néhány perc wi-fizésen kívül nem nagyon használom. Én 65e körül gondoltam, nekem is van hozzá 2 tokom is + 1 bőr, bár az kicsit gagyika
Végig tokban hordtam én is, csak a kijelző van szabadon azt lehet mondani (erős gumis tok). Nah de még meglátom. Most a kényszer vinne rá, pedig egy milestone 2-t akartam helyette
de lehet, hogy egyszer sikerül azt is megvennem
-
peterk
senior tag
válasz
vendingo #28303 üzenetére
Mostanában jópár androidos telefon került a környezetembe (kollégák, haverok, stb.), és összességében nekem tetszene, ha ezt a laggolást végre megoldaná a google. Érthetetlen, hogy egy olyan hardveren, ami lazán lejátszik 720p videókat, egy 480x800-as alap 2D UI így laggoljon...
Talán a 2.3 vagy a 3.0 már nem fog.
-
Lotusomega
senior tag
-
victorio79
tag
válasz
vendingo #27658 üzenetére
Úgy látszik idáig bírta a hotmail exchange is. Mióta kint van az 1.2 ez is ugyanazt csinálja mint a gmail-es. 2napig bírja aztán újra kell rakni. Szép mondhatom
Karma: Ez most lehet a Samu hibája is? Mert az ő szervein keresztül megy ez az egész nem? Biztos átállítottak valamit ott.
-
Binyi01
aktív tag
-
peterk
senior tag
válasz
vendingo #27658 üzenetére
Sajnos a firmware frissítésnél mindig benne van a pakliban, hogy régebbi softok nem mennek az új verzió alatt. Ez más platformon is előfordul, csak ott a sok app miatt "csepp a tengerben", ezért kevésbé zavaró. Nem tudom mik az appstore-ba kerülés feltételei, de a Samsung akkor tenné jól, ha addig amíg ilyen sűrű, az SDK-t is érintő változások vannak, ill. ilyen kevés az app, addig megkövetelné a fejlesztőktől - legalábbis a fizetősöktől -, hogy bizonyos időn belül frissítsék az alkalmazásaikat, mert ez így marketing szempontból is nagyon káros.
-
pockos13
aktív tag
válasz
vendingo #24550 üzenetére
Sajnos nagyon igazad van. Én is, és gondolom a többi vásárló is jóval többet várt el teljesen jogosan egy ilyen kaliberű telefontól.Számomra óriási csalódás a Samsung eddigi teljesítménye.Belekezd valamibe óriási lendülettel aztán satufék.Hibát hibára halmoznak,nem vesznek figyelembe semmit és senkit.Így rengeteg vásárlót fognak elveszíteni ,ha ilyen szinten nem foglalkoznak a rendszerrel.Én is nagy örömmel vettem meg a telefont mert tényleg nagyon pofás kis darab,de Augusztos óta egyre többet bosszankodok miatta.Alapvető hiányosságok vannak a rendszerben.Pedig én szeretném használni a telefonomat ,nem pedig dísznek vettem,de ha magától kikapcsol csak úgy az azért elég bosszantó.
Persze megoldás erre sincs ,mert szarnak az egészre.Egyre jobban azt érzem hogy nagy melléfogás volt ezt a telefont megvenni.Most még egy kicsit várok ,hátha lesz valami óriási változás ami használhatóvá teszi a telefont,ha nem akkor sajnos megválok tőle.
-
ABal
őstag
válasz
vendingo #24550 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy a rendszer rossz, de amúgy teljesen egyetértek. Főleg a támogatás minősége vérlázító.
AS: Ezek a játékok lenyűgözőek, de számomra sajnos nem emelik a készülék használhatóságának mértékét. A vásárláskor a játékok voltak számomra a legutolsó szempont.
-
galmat89
tag
válasz
vendingo #23263 üzenetére
Az szép.
Nekem még a Nokia-ammal volt olyan a Wave előtt, hogy nagy nyugisan neteztem vele wifi-vel, gondoltam megnézem a youtube oldalát is, megnéztem pár videót, majd köv hónapban jön a számlám, hogy 40 000 ft.
Na mondom ezt meg hogy. Mint kiderült, hiába wifivel neteztem, amint a videót elindítottam, ő a háttérben a wifiről átváltott a mobilvideo kapcsolatra, ami GPRS-es, és így streamelte a videót...
-
zack
nagyúr
válasz
vendingo #22972 üzenetére
Még nincs iPhone. Jelenleg még 30-40p Wave tulaj vagyok.
Ha pedig 3 hét múlva megveszem, közel sem biztos hogy maradéktalanul elégedett leszek vele. 3 hónapig maradnia kell nálam, de utána (tavasszal) nincs kizárva egy esetleges Wave 2 pl.
De persze tervben van egy Desire HD is, vagy valamelyik csúcs WP7 kütyü.
De 2 napot nyomkodva az X10 Mini-t nagyon bejövős az Android 2.1. Azt kell hogy mondjam jobban bejön mint a Bada.Persze nagy az előnye fejlesztések terén, de ez engem nem érdekel. Azt nézem hogy pillanatnyilag melyik tud többet nyújtani júzer ikszpérienszben, és én úgy látom hogy jelenleg jobb az Android.
Persze ez 2011-ben változhat is akár 180 fokot. Tehát iPhone után a legesélyesebb a Desire HD.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán, jönnek új okostelók, tehát nincs kizárva hogy mást fogok választani. -
Dapro
senior tag
válasz
vendingo #22890 üzenetére
Dungeon Huntert még nem szedtem le. RPG ként a Caligo-t tolom. Most vagyok vele 25ik szinten. Nem tudom hol a vége.
74ik pálya.... Hmm, egyik "X" alakú dobozt kinyomod, elkezd dőlni, majd robbantasz. Bal oldalt a földön lévő egyik X dobozt is kinyomod és akkor lesz helyük oda esni. Szerencse kell egy csomó pályához, volt ahol totál bemákoltam.
Spirit is nagyon jó. De se high score, se mentés, se sztori... Szóval unható.
bexinho23
őstag
válasz
vendingo #22589 üzenetére
Számomra a felsorolt app-ok voltak a nyerők. Egy Nova, vagy Sparta játékkal nem igazán tudnék élvezettel játszani. Viszont egy logikai, ötletes, humoros játékkal annál inkább. Jelenleg még kevés normális app van, ami normális, abból is csak 2-3 ér annyit, hogy fizessen érte a felhasználó.
Kíváncsi leszek, milyen gyorsan fogják ezután kiadni a "nagy" frissítést. Kicsit megfordult a mérleg nyelve.A saving private sheep nagyon jó! Még több ilyet!
Tomics: Még egy fifa ph live tag, akinek wave-je van! Helyes-helyes
Amúgy én semmilyen tokban nem hordom, illetve védőfóliát sem használok. Szerencsére a zsebemet én tömöm dolgokkal, így tudom, hova érdemes tenni a telefont, és hova nem!
Aki egy ilyenre nem tud figyelni (még egy ilyen értéknél sem), azt csak sajnálni tudom.
-
zack
nagyúr
válasz
vendingo #22495 üzenetére
Köszi a véleményt.
Hát. Ahhoz hogy megvegyem, el kellene adnom a Wave-et.Egyébként meg közel sem vagyok biztos abban, hogy elégedettebb lennék egy iPhone-nal, mint mondjuk ha 40k-ért megveszem az N8-at.
Azért lennék kíváncsi Karma véleményére is, mert Ő ismeri az N8-at és az iPhone4-et is. -
TomWexX
addikt
válasz
vendingo #22201 üzenetére
Bocsi hogy csak most válaszolok erre a hsz-edre, csak jelenleg itt tartok a fórumban. Az is lehet hogy már kiveséztétek ezt, de azt még nem olvastam...
Én tegnap 6:47mp -et rögzítettem egyhuzamban, azelőtt 5 percel egy 3:35 és egy 4:10mp-es videó készült (ennél a videónál kilőtték a kezemből a wavet egy hógolyóval, ami azután a hóba esett, de a videó csak pörög pörög...
). Én már 2x is frissítettem kamera drivert, volt dolgom loaderrel+kies reg hekkel is...Ennek ellenére soha semmiféle gondom nem volt a videó rögzítéssel. Tehát ahogy látszik, wave és wave közt is lehet különbség...
-
ABal
őstag
válasz
vendingo #22397 üzenetére
Persze, tedd csak meg! Szerintem mindannyian örülünk, hogy valaki rászánja a saját idejét. Csak azért írtam hogy mondjam, én nem látok összefüggést a Kingston márka és a felmerült problémák közt.
Más: azt is többször leírtam már, hogy nálam mindig be van kapcsolva az automatikus időfrissítés és mindig ébreszt a telefon. Mégis időről-időre jön valaki, aki beírja, hogy ki kell kapcsolni, mert az a megoldás. Fárasztó már, de komolyan. Időnként tényleg nem ártana az újoncoknak visszaolvasni.
-
ABal
őstag
válasz
vendingo #22394 üzenetére
Nálam gyakorlatilag megtelt a 16GB, úgyhogy minden alkalommal le kell törölnöm valamit, ha több száz megát meghaladó cuccot próbálok feltolni. A felvett videók ennek ellenére sem szaggatnak és felvételi gondjaim sincsenek. Nem hiszem, hogy ez simán kártyagond lenne, már akinél jelentkezik.
-
Polllen
félisten
válasz
vendingo #22346 üzenetére
Típus hibáról akkor lehet beszélni, ha a készülékek nagyobb hányadát érinti...
Ha egyik memókártyával se megy, el lehet könyvelni a te készüléked hibájának. Cseréltesd ki, ha az sem lesz jó, akkor kezdhetsz el széria hibára gondolni és ha a 2 telefon különböző szériás és a net tele van hasonló panasszal... akkor beszélhetünk típus hibáról...
Csak a korrektség kedvéért...
-
galmat89
tag
válasz
vendingo #22182 üzenetére
Szerintem aki megvesz egy 80 000 (kezdetben 100e) forintos telefont, annak lehetnek jogosan igényei.
Én nem vagyok vele teljesen megelégedve, pláne úgy, hogy a tesztekben agyon dícsérték.
Ugye miért vesz az ember okostelefont. Nyilván ha sms-ezni meg telefonálni akar, meg netezni, arra van a Samsungnál fele ennyiért is telefon.
Az OKOSTELEFON lényege az app-okban rejlik, de ebben a Samsung Wave olyan csúnyán elhasal mint a ház. Persze még van ideje, de ha tavaszig ilyen 0 választék lesz az app store-ban sürgősen meg fogok szabadulni tőle.
Használtam Apple Store-t, nem lehet össze hasonlítani, persze most nem is ezt várom, de azért ami most van, az szerintem kritikán aluli.
Nincsenek értelmes office programok, nincs csak 1 féle navigáció MO-ra, az is előre telepített, nincs értelmes facebook app, a zenelejátszója elég esetleges, a kamera gondokról nem is beszélve, meg a billbug, meg a memória gondok, stb.
A tesztek zöme megelőlegezett bizalom volt, pl az app store irányában. Mert minőségi app-ok nélkül a telefon csak egy középkategóriás valami.
-
Torry
addikt
válasz
vendingo #22136 üzenetére
2.5 év fejlesztés után bebaszna, ha nem lenne kiforrottabb...
Várd meg az 1.2-t én azt használom, azóta semmi bajom.
Havernak Galaxy S van, miután felrakott 3 fixet meg mókolt kicsit vele, egy iszonyat jó telefon lett, kicsit húz is a szívem, csak kicsi azért a wave kijelzője. -
Dapro
senior tag
-
Varszegig
veterán
válasz
vendingo #22029 üzenetére
segítene, ha megírnád milyen firmed van. Tegnap mindenkinek hibátlanul felment az apps frissítés, szóval azt hiszem a hiba nem az appsban van. (Inkább tippelnék, hogy rélgebbi firmekre hiába nyomod fel, pl. a JF4-en nem frissült az apps az istennek se, ez alap bug volt, pont amit leírtál. JH3-ban javult.)
-
válasz
vendingo #22029 üzenetére
Nekem már abból van nagyon elegem, hogy hívás végén hiába nyomom a "piros" gombot (nem a képernyőn lévőt, hanem a fizikai gombot), nem szakítja meg a hívást, csak második gombnyomásra. Az előbb majdnem földhöz vágtam a drágát olyan dühös lettem...
Gondolom rajtam kívül senki tapasztalt még ilyen bugot. -
-
cryingdr4g0n
aktív tag
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
vendingo #15032 üzenetére
Ezt én is így gondolom, mivel az új telók is 1.1-el jönnek ezért valószínűleg addig nem fogunk 1.1-et látni egyelőre. Viszont nagyon kíváncsi lennék mik lesznek benne az 1.1-ben, remélem lesz pár új lehetőség is ill. javítanak 1-2 bugot. Nagyon örülnék, ha a Samsung is beüzemelné végre magát és kidobna pár hasznos program, természetesen ingyen a felhasználók javára. Pl.: valami fájlkezelőt, zenelejátszót, videólejátszót, valamivel összetettebb képszerkesztőt, témakészítőt, valami widgetes programot, amivel akármelyik alkalmazást ki tudom húzni a főképernyőre, nekem igazából ezek hiányoznak nagyon, mint ahogy sokszor említettem már ez a személyreszabhatóság eléggé hiányzik nekem.
Látom az 1.1 kérdésben mindenki egyetért.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
vendingo #9119 üzenetére
Miért nem mindjárt venni ukránoktól egy kisebb atombombát, és azzal adni neki?
Ha érdekel valakit: a Nimbuzz-t is rá lehet venni, hogy a háttérben menjen.
Nem túl elegáns megoldás, de működik.
Ha a Palringo-d olyan, hogy fut a háttérben, akkor indítsd el, a fiókokat távolítsd el belőle (vagy ne jelentkezz be), majd rakd a háttérbe, hogy fusson. (Kis méret -> futás)Ezután indítsd el a Nimbuzzt, és használd. Elteheted a háttérbe (kis méret, de itt nem lesz további "futás" opció, viszont mégis futni fog.
Én ezt a Nimbuzz verziót használom.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
vendingo #8923 üzenetére
"Lenne egy olyan kérdlsem a JF4-esekhez, hogy nekik is lefagy a telefon napi 3-4x-r?"
Nekem le még nem fagyott egyszer sem, amióta megvan (na jó, tegnap éjjel, de akkor a kamera firmware-t basztattam, az nem számít bele
).
Viszont néha, ha rájön, nekem újraindulgat. Nem sokszor, de előfordul, főleg gtalkozás közben, magyarul, ha megy a Palringo. -
bexinho23
őstag
válasz
vendingo #7821 üzenetére
Használtam a keresőt, de bizonyos kulcsszavakra nem találtam érdemleges választ, csak kérdést, amire szintén nem kapott választ a júliusi kérdező.
Kies (samsung hivatalos programja ha jóltudom) kiegészítőn keresztüli fw frissítésre úgy értelmezem, hogy az hivatalos eljárás, de mivel nem vagyok benne biztos, ezért vártam egy rövid választ. Mellesleg semmivel sem lett volna hosszabb leírnod (ha tudod), mint amit az imént.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest