- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Aktív témák
-
theomo
tag
válasz Steelheart2 #17911 üzenetére
Igen volt már róla szó. A térkép használatára örökös licenszet kapsz, tehát mutatni fogja hol jársz mindig, azonban navigálni 30 múlva már nem fog.
Teomo
-
theomo
tag
válasz Lotusomega #15658 üzenetére
Koppints a kijelzőre és látod hol tartasz, bele is tudsz tekerni.
Te nyertél tzolta![ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
válasz Varszegig #12805 üzenetére
Olyan vastagon nem értek, hozzá de korábban volt egy-két jó telója a Nókiának ez vitathatatlan, csak aztán megálltak a fejlesztéssel vagy rossza irányba mentek, nem tudom. Nekem is volt sőt van is Nokiám, bár nem okos telefon, de a maga nemében és idejébe odabaszós telefonom 8800 Sirocco, illetve a wave-re is Nokiáról váltottam. Biztos, hogy van olyan amit nagyon jól tud a Nokia, de van olyan is amit nagyon jól tud a Wave!
Szerintem az elért eredmények tükrében üldögélt a babérokon a Nokia, most meg azt fogja észre venni, hogy lekörözik. Így járt annó a Ericcson is.Teomo
-
theomo
tag
Aszongya a Samsung magyarországi üzletágvezetője a Telekom című újságba, hogy cél az első hely a mobilok piacán, addig amíg azt el ne mérik meg sem állnak és nagy hangsúlyt fognak fektetni a Badára is, bár Magyarországon a prémium és fizetős alkalmazások csak év vége felé várhatóak.
Teomo
-
theomo
tag
válasz Bukoba #12800 üzenetére
Nekem is vodás van, nem változtattak semmit, nem venni észre, hogy vodás.
Egy ketten panaszkodnak erre is arra is, szaggató film, stb, nekem semmilyen problémám nincs vele, ha választani kellene a jelenlegi kínálatból ismét megvenném, nem bántam meg. Az elérhető legjobb hardver ketyeg benne szerintem ez mindent elmond a programok meg majd alakulnak idővel.[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
Nem kell hozzá palringos account, Utalkos account kell neki, de nem jár együtt regisztrációval, vagy ha mégis akkor jó gyorsan elkészíti, szerintem csak magának a programnak kell, hogy tudjon azonosítani, de lehet most nagy maflaságot írtam.
Megy háttérbe rakva is, amikor ki szeretnél lépni meg is kérdezi, hogy kilépsz, vagy csak háttérbe szeretnéd tenni.[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
válasz s4hu|SyD^ #12225 üzenetére
Amennyire én tudom, illetve amiket én letöltöttem 13 vagy 14 téma van hozzá, persze vannak olyanok is amiket még egy-két user a maga igénye szerint módosított, de szerintem egyik se egy nagy durr. Az általad írt játék fenn van az appson, vagy ha hasonlóra gondolsz csak, akkor passz.
kcst: http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=991.0 regisztrálni kell, de ha gondolod mailbe elküldöm.
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
-
theomo
tag
Utalk-nak hívja magát. Sőt a kamerát is támogatja, vagy legalábbis ikonja van, kipróbálni sajna most nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
Letöltöttem, átmásoltam a parlingo könyvtárba, aztán amikor inítottam létrehoztam egy nem parlingos bejelntkezést, mer az kellett neki és egy csomó elérhető szolgáltatás lett, ahogy a kép is mutatja
Teomo
-
theomo
tag
Aki még nem olvasta! És ilyet sikerült vele tennem
http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=991.0[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
válasz user137 #11621 üzenetére
Működik az általad leírt módszer, miután hozzárendeltem a képet a személyhez, törölhető a telefonról a kép. Úgyhogy köszi a tippet
Kies szinkronnál átviszi a gépre, majd onnan vissza is tölthető a telefonra.
Aki esetleg nem tudná JH3-nál, nekem legalábbis ez a szoftver van a telefonomon, működik a bluetooth-os kapcsolat a kiessel.Teomo
-
theomo
tag
-
-
theomo
tag
Szia mindenkinek!
Tudja valaki, hogy mekkorára kellene a hívóképeket méretezni, hogy ne torzítsa el azokat?Teomo
-
theomo
tag
válasz bexinho23 #11383 üzenetére
1- hála az égnek nekem ilyen belső hiba még nem jelentkezett egyszer sem, olyan már volt, hogy appsról ment a letöltés és mellette játszottam ilyenkor egy picit meg meg akadt a játék, de nekem ennyi volt a max hiba amit tapasztaltam, bár ez gondolom neked nem segít.
2- A saját fiókba regisztráltál szerintem a Samsungra fiókra és a többire is. A samsung fiók talán küld a telefonnal összefüggésben híreket stb, új szoft esetén amennyiben működni fog az onair frissítés a telefonra, be kell jelentkezni frissítés előtt a samsung fiókba. A fészbúk, twitter ... ezekt gondolom nem kell bemutatni.
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
válasz benceclick #11030 üzenetére
Szerintem az eladóknak kötelező duma lehet, hogy az aksit első alkalommal 14-16 órát töltsük. Nekem is mondták, pedig én nem a T-nél vettem.
Teomo
-
theomo
tag
Én azt írtam, hogy a telóra mentem az sms-t. Akkor lehet, hogy rosszul emlékezem mert teljes flash volt mindig. Na jó, akkor ebben nem vagyok biztos. Meg azt hiszem most értettem meg a lényeget teljesen, én a teló memóriáját azonosítottam a memóriakártyával. Bocs, egy kicsit elbeszéltem mellettetek. felületesen olvasok talán? Vagy csak látom, de nem értem?
Teomo
-
theomo
tag
Én átállítottam kapásból az elején, hogy telóra mentse. Azóta már 2-3 alkalommal is multiztam a telót, mindig megvoltak az üzeneteim, igazából így valamilyen szinten okafogyott is ezen lehetőség, legalábbis számomra. Ezt a mappanézetet a sms-nél nem próbáltam, de tök jó lehetőség, mármint a mentés és visszaállítás
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
-
theomo
tag
Picsel Smart Office ingyé letölthető
Ezt benéztem bocs
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
Igen én Vodás vagyok és felajánlotta a frissítést
Teomo
-
theomo
tag
válasz magyarattila #10797 üzenetére
Köszi, azért örülök, hogy 1 picit bejött neked is. Nekem még új volt, pedig én már nem vagyok annyira az. Mindig tanul az ember
Teomo
-
theomo
tag
válasz magyarattila #10791 üzenetére
Nem tudtam az off-ot. Reméltem tetszeni fog mindenkinek. Tartózkodom a továbbiakban a "viccelődéstől"
Teomo
-
theomo
tag
Ha egy viccet bemásolnák ide nagy gond lenne? Kurva jó csak ezért kérdezem.
Teomo
-
theomo
tag
GT-S8500BAAVDH bár nem tőlem kérdezted és nem is tudom megmondani, mi volt előtte.
Multis JF1-re kiessel raktam fel a JF4-et onnan alakult ez a mai frissítés, ha ez segít.[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
válasz Varszegig #10743 üzenetére
Amikor nekem egyszer behalt a kies frissítés közben, aki írta, hogy húzzam le a telót, kapcsoljam ki, utána a már írt kombinációt nyomjam meg és dugjam rá a gépre, utána a kiesbe kattintsak a továbbra. Nekem működött, pedig először annyira beronyóztam, hogy ne dugtam vissza gépre és ki is írta, hogy nem érzi a telefont, akkor vettem észre, hogy milyen fasz voltam. Rádugtam és ment.
Teomo
-
theomo
tag
Valaki múltkor írta, hogy frissített és az ikonok mellett nem volt látható a felirat. Nálam a kies frissítés után szintén jelentkezett a jelenség, majd miután a gyári témát állítottam be és restartoltam a telót a jelenség eltűnt. Valószínű, hogy a nem gyári téma kavarhatott be a betűk eltűnése miatt
Teomo
-
theomo
tag
válasz opi064 #10730 üzenetére
Igazából én nem tudok hozzászólni mi lehetett nálad a hiba, de én korábbi frissítésnél is belecsúsztam abba, hogy a kies nem tudta befejezni a frissítést és felkínálta a helyreállítást amit meg is csinált. Talán a te eseted erősíti a szabályt, hogy csak óvatosan.
Azért én is kipróbáltam multival egy-két szoftot rajta, de ennek ellenére a kiesre nem szólhatok e téren egy rossz szót se.Teomo
-
theomo
tag
Kies felajánlja a naptár mentését, szinkronizálását!
Teomo
-
theomo
tag
Na nekem is lefutott simán Amit az előttem szólóak is írtak változásként én is megtudom erősíteni
Teomo
-
-
theomo
tag
Nekem is feldobta a frissítést neki is ugrottam ha végzett beszámolok.
Teomo
-
theomo
tag
válasz Killerlaca #10621 üzenetére
Ha kiteszed a szülinapi widgetet a képernyőre akkor látni fogod, de tudomásom szerint hangjelzést nem ad. De könnyen kipróbálhatod
Teomo
-
theomo
tag
válasz rp1983 #10614 üzenetére
Igen én is így jártam. Én loaderrel tettem fel a JF7-et és a nálad is tapasztalt jelenség jött elő. Ha az ikonok mellett megérinted csak akkor látható az ikonhoz tartozó szöveg, igaz? Végül visszatettem loaderrel a jf4-et.
Ja és amikor feltettem a JF7-et a rendszerbeállításoknál megjelent egy olyan menüpont, hogy szoftver frissítés, de végül nem talált semmi frissíteni valót ezért maradt a már említett downgrade.Karma: próbáltam én is a pre configurációt, de sajna nem volt gyógyír a bajomra.
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
Nekem is frissítene, de azt írja, hogy töröljek 23 megát a rendszerből A marhája tök üres a telefon, még a névjegyeket is leszedtem
Teomo
-
theomo
tag
válasz Gonsalez #8991 üzenetére
Szia. A másodikra lehet hogy tudom a választ. Amikor jelzi, hogy frissítés érhető el, nyomj a frissítésre, majd várj. Bár nekem nem frissített, a letöltésjelző hosszú percekig nem válaszolt, illetve az appsstor ikon mellöl sem tünt el a kis szám ami jelezte hogy mennyi frissítés érhető így igazából én sem tudtam meg, hogy mit szeretne frissíteni. Nyomtam egy hardresetet és utána elfejeltette a frissítést és utána csak kiessel raktam fel kiegészítőket. Szerintem, illetve másnál is történt ilyen jelenség, egy bug lehet.
Amikor indítod az appstort a frissítések értesítési lehetőségnél válaszd a nem kérek értesítést, ugyanígy a teló beállításainál az alkalmazásuknál vedd ki az appstor mellöl a frissítésjelző lehetőséget.Teomo
Aktív témák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- nVidia tulajok OFF topikja
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...