- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
A két év az gyári Samsung, rá is van írva a Warranty Card-ra, hogy 24 (months). Egyetlen bökkenő, hogy itthon - szerintem - sehol nem fogadják el, mivel nem Samsung Electronics Magyar Zrt. állította ki és jó magyar szokás szerint külföldit csak abban az esetben fogadnak el, ha külföldi nevére szól... (eleinte nem fogadták el, csak a global márka rájukdörrentett, amiért a szerencsétlenül járt turista nem tudta a nemzetközi gariját kishazánkban érvényesíteni).
Szóval ha nem viszed külföldre, akkor egyenértékű bármelyik nepper adta "bolti" jótállással.
Illetve talán annyi plusz, hogy ez két évig kitart és nyaraláskor ha viszed magaddal, el fogják fogadni pl. Párizsban is.A 220Volt-ot egyébként azért választottam, mert ők legalább adnak rendes áfás számlát, nem akkor találják ki, hogy "ja, akkor plusz ÁFA".
-
zack
nagyúr
Sok a panasz? Androiddal vessük már össze egy kicsit. Amikor kijött az Android, egy bugos vacak volt és egy hajítófát se ért (számomra). Persze most már használhatóbb, de 2.1-nél tartanak. A bada jelenleg 1.0 verziónál jár, és bár (még) nem tökéletes, teljesen használható, és gyors. Jelen állapotában is megállja a helyét a többi OP rendszer mellett.
Vannak speciális, szubjektív problémák, mivel mindenki másra használja. Úgy veszem észre, szinte minden jól és stabilan működik, és ezek az egyedi hibák vannak kiemelve. Lehet a tulajok nagy százaléka ezekkel a hibákkal nem is fog találkozni.Bár még nem laktam be, és még mindig ismerkedem, eddig nem találtam semmi zavaró dolgot.
-
-
Fogash
tag
ezt írja a linkeden:
The Service may not be available in some countries and may be provided only in selected languages. The Service may be network dependent – contact your network service provider for more information.vagyis országfüggő, csak néhány nyelven elérhető, beszélj a szolgáltatóddal. Erre mondják, hogy nesze semmi, fogd meg jól...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest