- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
-
Zorro(hun)
tag
válasz
FlashLed #58547 üzenetére
Lehet, hogy csak a belső memóriával együttesen lehet 128GB-ig bővíteni. Az adatlapja szerint viszont tudnia kellene kezelni a 128GB-os kártyát is.
Galaxy_TAB_S_8.4 -
awakening87
aktív tag
válasz
FlashLed #58291 üzenetére
Szia!
Nézz körül a /system/etc könyvtár alatt az alábbi fájlért:
lteon_netlist.xml
Úgy tudom, hogy ez is kell az LTE-hez. Az enyémben (Omega 4.3-as) a magyar szolgáltatók közül a Telenor és a T-Mobile szerepelnek.
Lehet, hogy egy másik rom-ból ki kell szedni egy újabb változatot. Telekomos a kártyám, az LTE rendben működik. -
hitchins
őstag
válasz
FlashLed #58287 üzenetére
igen erre gondoltam eredetileg de nem azt írja ki hogy nem támogatott file vagy valami egyéb hiba miatt nem tudja lejátszani, hanem hogy a tartalom szerzői okok miatt el lett távolítva az oldalról!
Ha ugyanezt az oldalt sam. böngészőből nyitom simán lejátsza....
furcsa -
válasz
FlashLed #58220 üzenetére
Szia! Tegyél fel egy 4+1 fájlos 4.4.2-t, innen le tudod tölteni: [link]
Ez egy régebbi rom, de erre már tudsz tenni egyfájlos romot, sammobile.com-ról leszeded, amelyik szimpatikus, nekem az NG8 EUR nagyon jól működött, de nyilván azt teszed fel, amelyiket te akarod.Bocs, nem működik a link. Itt egy másik, nyisd meg, és a hsz-ben megtalálod a linket. [link]
-
horkovy24
senior tag
válasz
FlashLed #57787 üzenetére
Sajnos más számítógèpen mèg nem tudtam kipróbálni csak az itthonival amiből egy van. De mindenkèpp megróbálom egy másik gèpen is. Valóban elèg èrdekes egy eset ez ès számomra teljesen èrthetetlen is mivel eddig semmi gond nem volt. Azt sem èrtem hogy most mièrt csak úgy megy az összecsatlakoztatás hogy a számítógèp kikapcsolt állapotban van mikor eddig simán is ment. Viszont mivel a google a barátunk utánanèztem a dolognak ès az enyèm egyáltalán nem egyedi eset. Sok olyan ember írását olvastam akinek egyszerűen semmilyen módon nem kommunikált a telefon a Windows-al. Mèg úgy sem mint nekem. Viszont ez elèg idegesítő dolog pláne hogy èn 130 ezer forintèrt vettem ezt a telefont újonan ennyièrt meg nem ezt várná az ember.
-
PainKiller13
őstag
-
Carline
őstag
válasz
FlashLed #57743 üzenetére
Nem rád, hanem nagy általánosságban értettem. Ugyanez volt anno az S Advance topikban is. (2.3.6 -> 4.1.2 váltáskor)
Szerintem már le lett írva, de !!! csak saját felelősségre !!! :
A telefonról mentsd ami kelleni fog. Minden program, beállítás törlődni fog.
Csinálj egy Factory Reset-et a recoveryből. Vagy egy gyári beállítások visszaállítása az android rendszerből.
Letöltöd az Odin 3.09-et. Letöltöd az a 4.3 romot amit használni akarsz.
Pl: T-Mobile 4.3 GT-I9506 telefonra
Ha letöltötted (pár óra) utána a *.zip fájlt kitömöríted. Kapsz egy *.tar.md5 fájlt. Jó nagy fájl lesz, 2-2.5GB.
A témaösszefoglalóban le van írva az odinozás menete.
Annyi a különbség, hogy ott még a régi odin volt és a "PDA"-t írja hogy oda tallózd be a fájlt, de itt már ez "AP" néven van. Elhelyezkedésre ugyanott van: a Files [Download] résznél fölülről a második.
Szóval betallózod, start -> várj mert sokáig csinálja. Ha végez újraindul a telefon és belép a recovery módba, dolgozik ott is. Ha végez akkor megint újraindul. Ekkor már a friss 4.3 rendszer fogad.
Knox nekem és rajtam kívül sokunknak 0x0 maradt.Szerk: Ha ezek alapján is úgy érzed, hogy nem tiszta a dolog és nem mered megcsinálni, akkor ne erőltesd.
-
borsodika
őstag
-
2o1i
senior tag
válasz
FlashLed #55693 üzenetére
Arra tippeltem volna, hogy mindegy a dolog, de ebay szerint mintha nem lenne mindegy.
i9506 LCD displaySzóval i9506 kijelző kell neked.
-
laca7909af
tag
válasz
FlashLed #55693 üzenetére
Jó lesz. Kijelzőben (+kijelzőcsatiban és flexkábelben) nincs különbség.
Szerintem csak színben tér el pl. egy Black edition előlapja.
De ha biztosra akarsz menni végy készülékspecifikusat.
Esetleg szervízt érdemes lenne ezügyben (különbség) megkérdezni.
Elég drága mulatság - mivel ragasztott a kijelző, egyben van az egész modul, kicsivel többért már hibátlan használt s4-est lehet venni, de Te tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest