- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
Én személy szerint le*rom a logót, 2x tele írtam, majd visszaolvastam, tényleg 32 giga, tényleg tudja a sebességet, engem marhára nem érdekel, hogy samsung, vagy nem.
Nincs rajta swap, alkalmazás sem, csak adatok "állnak" rajta, ez lehet nem bír 20 évet,de nem is érdekel, ennyiért nem várok annyi működést tőle.Én csak alternatívát adtam, előbb veszek itthon, biztosan 32 gigásat, mint ebayről kitudja milyet. Kivétel persze van, sokan árulnak eredetit is.
-
Eclips21
őstag
ebay-en ilyen cuccot csak sinceritytrading-től szabad venni, mint ahogy linkelték is. Tőle vehetsz nyugodtan.
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Ennél kisebbet nem érdemes szerintem venni. 2 hét alatt itt van.
Itthon marhaság venni. Max ha sürgősen kell.
-
Szia! Én a helyedben maradnék KK-n. Ha meg vagy elégedve a működéssel, üzemidővel, akkor nem érdemes frissíteni. Ráadásul jobb lenne kihagyni az OTA-t, és inkább odinnal feltenni az új rendszert, de ez nálad nem játszik. Így, hogy nincs windows-od, nem érdemes sz@rakodni a Lollival, nem biztos, hogy amit OTA-n kapnál, megfelelne, és nem tudnál hipp-hopp kipróbálni több romot is.
Ha viszket az ujjad, és nem sajnálod a knoxot, akkor inkább egy custom romot tegyél fel, ahhoz nem kell odin, csak custom recovery. ( Mondjuk ha Lolli alapú custom romot akarsz, akkor mégis kellhet az odin, mert a modemet meg a bootloadert lehet, hogy külön kell feltenni. ) -
Először én is mindig azzal kezdtem, hogy a csillió programot letöltöttem minden hard reset/frissítés után.
Aztán rájöttem, sokkal jobban járok, ha mindent az első alkalommal töltök le, mikor szükségem van rá.
Sok programot így végül nem is rakok fel, meg nem is foglalkozom annyit a belakással. -
Keem1
veterán
Azt hiszem, nem vagy tisztában a CSC fogalmával. Ami lényeges, az a Te esetedben a TMH, a többi csak alverzió, romonként eltér. Tehát az egész CSC nem egyezik meg semelyik két rom esetén se. Nézd meg a sammobile-os T-Mobile-os romokat. Mindegyiknek eltér a teljes CSC sztringje. Aminek egyeznie kell, az csak a TMH, és azt veszi figyelembe az OTA.
-
Keem1
veterán
Erősen tipp, így ne vegyél rá mérget, de szerintem a soron következő... Majd az okosabbak esetleg cáfolják
Úgy látom, neked lolli kell, akkor tegyél fel a típusodnak megfelelőt odinnal.
Szerk: van T-Mobile-os i9505 lolli!
Sh4rKy: remélem, nem a westendben vagy ügyintéző, mert akkor téged sem szeretlek.
A hozzá nem értésüktől egyszerűen felfordul a gyomrom, pedig hányszor megfogadtam, hogy a westendbe nem megyek többé T-s ügyet intézni.
-
Hát, megpróbálhatod a Mobile Odint, igaz, hogy fizetős, de nem kell hozzá PC, és így windows sem.
(#53147) RicHarD Már sokan feltettek különféle Lollikat, de még senki nem jelezte rajtad kívül, hogy ugrott volna. Biztos vagy benne, hogy attól ugrott? Hivatalos, sammobile.com-ról leszedett rom volt, nem valami gyári alapú moddolt rom?
-
Nem úgy értettem, hogy most adod el, hanem majd, valamikor
De ha nullán áll, akkor nincs gond.
Szerintem jobb, ha te frissítesz odinnal, mintha OTA-n keresztül. Ráadásul azt a romot teszed fel, amelyiket akarod, nem azt amit nagy kegyesen, hosszú várakoztatás után kiad a szolgáltató vagy a gyártó.
Én OTA-n még csak egyszer frissítettem, egy custom romra jött egy kis javítás, de aztán újra kellett raknom az egészet, már nem emlékszem, mi volt a baj, csak az maradt meg bennem az OTA-s frissítéssel kapcsolatban, hogy ha nem muszáj, akkor inkább nem. -
Mert szerintem nincs túl sok jelentősége annak, hogy egyedi vagy hivatalos az eszköz. Max. nem OTA-n frissítesz, hanem odinnal. Viszont ha majd el akarod adni a telót, talán jelent valamit pluszban, ha a knoxod nullán áll, ha nincs is már gari, de legalább nem derül ki azonnal, hogy össze-vissza mókoltad a telót.
Ha meg nem akarod eladni, akkor mindegy a knox is meg az eszköz állapota is. -
-
Nem tiltottad le a knoxot?
Egyébként nekem is ezt írja, de csak olyankor, amikor a telefon állapotánál "Egyedi"-t ír, nem "Hivatalos"-t. Arra még nem jöttem rá, hogy ez mitől függ, nekem a TWRP-vel ugrott a knox, de ettől függetlenül random módon váltogatja a kettőt. Most éppen "Egyedi"-t ír, de majd ha lesz kedvem, visszateszem a knoxos cuccokat ( most le vannak tiltva ), kíváncsi vagyok, akkor visszaáll-e "Hivatalos"-ra. -
-
BalanceR
addikt
Olcsó...
Ez elég relatív...
Ha sima fülest keresel, akkor Sennheiser CX200, 4-5K körül van, szépen szól, nem törik a kábel, és olcsó...
Ha headsetet, akkor meg CX200G (Galaxy edition). Ez belül ugyanaz, mint a Sima CX200, de van rajta multimédiavezérlő (hangerő, számléptetés, play/pause) meg mikrofon... 12-15K -
D4ni
őstag
Nekem rengeteg műanyag telefonom volt. Nexus 5, htc one x, g2, moto g, moto x ja és korábban volt is már s4-em az is ugyan így melegedett. Hozzátenném,hogy a telefon pont 2 éves konstrukció, plusz a snapi 600 húzott órajellel naná,hogy melegszik. Ugyan ez a proci van a legelső xperia z-ben, csak nem T(turbó) változat, hanem a sima 1,5 Ghz-es.Ja hamár Z széria, a z3-is melegedett
-
Keem1
veterán
Hát hallod, tudod, mikor érné meg nekem ezt a macerát...
Mobilnetet sose kapcsolom ki. Minek? Nem zabál az, ha nem használom. Elfogy? Aligha, 500 MB van a díjcsomagomban, de ha elfogyna is csak lelassítanának a hónap végére. Ettől függetlenül amikor lehet, wifit használok én is, de nem esek kétségbe, ha észreveszem, hogy valami ok miatt épp a mobilkeretemet eszi a telefon. Alapvetően előrelátó ember vagyok, letiltogatom a telefonon, amire nincs szükségem, kikapcsolom, amit ritkán használok (kikapcsoltam az NFC-t és a GPS-t is, de ha kell, be lehet kapcsolni), de amit gyakran használok, az bekapcsolva marad. Pl. mobilnet, wifi 0-24-ben bekapcsolva, minden másnap töltöm a telót. Repülő módot is használok néha (pl. fontos tárgyalás, amikor senki ne zavarjon, vagy repülök valahová, esetleg nagyon merülőben van a cucc és spórolni akarok arra, hogy később kéne még egy telefonra való nafta).De te tudod, én nem megszabni akarom neked, hogyan használd a készüléked, de én nem bírnám, hogy minden nap 2x ki-bekapcsolgatok egy csomó mindent.
Viszont akkor sajna nem tudok neked segíteni, én nem tapasztaltam még ilyet. Ha mégis kikapcsolom a mobilnetet, az biza addig úgy marad, míg nem kapcsolom vissza.
-
Keem1
veterán
Ajjaj, van egy kis fogalomzavar
Szóval... attól hogy wifin vagy, még be van kapcsolva a mobilneted, csak nem azt használja a telefon (a wifit részesíti előnyben, ha rá tud kapcsolódni), ha nem, akkor mobilnet. Este a mobilneted is be volt kapcsolva, csak nem használta a teló. Reggel kikapcsol a repülő mód, mobilnet vissza. Ha közben wifihez nem tud csatlakozni, akkor a mobilnetet használja.Ha reggel nem tud a teló wifire menni, több oka lehet
1.) Nincs bekapcsolva a router
2.) A wifi ébren tartás energiatakarékosra van állítva, így kijelző off esetén lekapcsol.
3.) Számos egyéb paraméter, nézz utána, ha a fentiek nem hoznak eredményt.Egyébként (szerintem) a Timeriffic app nemcsak automatikusan tudja állítgatni a repcsi módot, de akár a wifit és mobilnetet is tudja kapcsolgatni. Régen használtam, de S4-nél már feleslegesnek éreztem, hogy éjjelre repülő módba tegyem, éjszaka nem merül úgy, mint az előző telefonjaim.
-
Tedd fel a WakeLock Detector-t, nézd meg, mi ébresztgeti a telót. Az nem lehet, hogy valamelyik user appod a ludas? Én a belakás után csinálnék a helyedben egy wipe cache, wipe dalvik cache-t. Asszem, a gyári recoveryben csak wipe cache/factory reset van, de nem esküdnék rá, nem sokáig használtam a gyárit, nem biztos, hogy jól emlékszem. Nekem TWRP van, abban van ilyen menüpont, de az viszi a garit.
A Play-n megtalálod a System Cleaner Root nevű progit, azzal is meg lehet oldani. Megnyitod, nyomsz egy menüt, reboot screen, itt bepipálod a wipe cache, wipe dalvik cache-t, a többit elintézi. Nekem szokott segíteni, ha valami beragad, és emiatt olyan merülést tapasztalok, ami nem a megszokott.Előző telómon CM11 romon csak reggel láttam 100%-s töltöttséget, amikor egész éjjel töltőn volt. Ahogy lehúztam a töltőről, abban a pillanatban lement 99-re.
-
Mate
nagyúr
Amikor én írtam még kora délután, akkor elhajtottál, hogy nincs rá pénzed
Mindenesetre szerintem jó vételt csináltál vele. Nekem is ott pihen a fiókban. Decemberi a teló, úgyhogy még nincs rá szükségem, de ennyiért jó lesz tartaléknak.
Erősen zárójelben jegyzem meg sógoromék esetét. Apple fan. Nővérem megkapta sógorom régi 4s-ét. *ar benne az aksi, gondolta vesz bele újat. Több mint 25K-ba lenne az új aksi+csere. Pont, mikor kitalálta ezt mondtam nekik, hogy s4-nél 3,5K-ba kerülne ez a móka
-
Carline
őstag
-
Mate
nagyúr
Nekem eddig minden telefonom az első 4-5%-ot hamar lemerítette. Sok telefon amikor feltöltött, leállítja a töltést. Így simán előfordulhat, hogy bár feltöltötted, de 95-96%-on húzod le. S4-nél nem tudom miként van.
Most olvasom, hogy 1,5 éves a telód. Szerintem simán megérné venni t-nél akksit+töltőt. 3,5K-ért vadi új aksi eléggé megéri.
-
Ok, pont írtam, mikor kérdezted. Remélem, nem tiltottad le közben.
Oké, jó belakást
A térképet nem töröltem, de a YouTube-t igen, aztán leszedtem Play-ről, így már nem rendszeralkalmazás, és hibernálható a Greenify ingyenes verziójával is. ( Egy frissítés után mindig futni akart a háttérben, ezért hibernáltam, azóta kussol.)
Az SHealth volt az első, amit anélkül fagyasztottam, hogy megnyitottam volna. A google okosságait is( play könyvek, játékok,filmek) fagyasztottam. ChatON, Flipboard,Galaxy apps,G+, Group Play, Hangouts,S Fordító, S Voice, Samsung Hub, Sztorialbum és hasonló nyalánkságok. Igazából neked kell tudni, hogy mire nincs szükséged, de itt is alap, hogy amiről nem tudod, hogy micsoda, azt nem törlöd, legfeljebb fagyasztod. -
Ha megnyitod a SuperSU-t, és egy felugró ablakban megkérdezi, hogy tiltsa-e a Knox-t, nyomj mégsét vagy sohát, különben random restartok lehetnek. Anno root után azonnal fagyasztottam az összes knoxos cuccot, egyből el is kezdte a restartokat. Kiolvasztottam őket, abbahagyta.
-
Nyugi, nem fogod hazavágni. Ha minden kötél szakad, odinnal újra rakod a romot, és olyan lesz, mint volt. Én még mindig arra gyanakszom, hogy a kábellel van valami gubanc. Legrosszabb esetben így hagyod, ahogy most van, és csak van valaki, akitől tudsz kérni holnap egy másik kábelt.
Azért még néhányszor próbáld meg felrakni az NG8 kernelt, hátha felmegy úgy, ahogy a másik is felment.Nem nagyon tudja visszavonni, amit eddig csináltál, hiszen másik kernelt tettél fel, azt meg nem tudja csak úgy visszacsinálni.
-
Sztem a kábel szarakszik, Mindegy, próbálgasd addig, amíg fel nem megy az is. Ha a root kernel felment, előbb-utóbb ez is fel fog.
Úgy értettem, hogy talán meg van törve valahol, és nem mindig érintkezik.
Nyugi, semmi visszavonhatatlant nem csináltál. A teló így is működik, csak nincs wifid. Fújj egyet, szívj el egy cigit, indítsd újra a telót is meg a PC-t is, aztán próbáld meg megint.
-
Sokan csináltuk már Towellel, eddig mindenkinek sikerült, szerintem neked is fog. Annyit még megtehetsz, hogy az antivírus programot kikapcsolod arra az időre, az odint meg rendszergazdaként indítod ( jobb klikk, futtatás rendszergazdaként ), bár nekem sima dupla kattra is simán indult mindig.
A telót használtan vetted, ugye? Az adatkábel biztos jó? Nem használsz hozzá hosszabbítót?
-
Nekem notebook-m van, három USB csatival, kettő egymás mellett az egyik oldalon, a másik oldalon egy különálló, ezt szoktam használni odinhoz, eddig mindig működött. A videós srác azzal kezdte, hogy letiltotta az SHealth-t. Ez nekem is fagyasztva van, de csak root után fagyasztottam, szal rootoláskor még aktív alkalmazás volt. Nem tudom, van-e egyáltalán jelentősége, de már többször olvastam, hogy bekavarhat.
-
Odin felismerte a telót? Baloldalt fent jelezte, hogy felismerte? Én a 3.07-t használtam anno, elsőre sikerült. Jó helyre tallóztad be a kernelt?
Meg az ilyenkor szokásos: alaplapi usb csatlakozó, saját adatkábel közvetlenül a gépbe, tehát ne használj usb hubot.
Próbáld újraindítani a PC-t, és kezdd elölről, sztem sikerülni fog.Úgy látom a képről, hogy nem sikerült. Próbáld a 3.07-s odinnal, a PDA részhez tallózd be a kernelt, de előtte nem árt, ha újraindítod a PC-t.
-
Kicsit lejjebb görgetsz, lesz egy táblázat, itt a 9505 International szekcióból töltsd le a (ROOT) kernelt, meg a mostani romodnak megfelelő NG8 kernelt. Odinnal tedd fel (ROOT) kernelt ( ezt fogod rootolni ), ha újraindult a flash után, indítsd a Towelroot-t ( itt kell a mobilnet ), ha végzett, odinnal flasheld vissza az NG8 kernelt, RootChecker-l ellenőrizd, hogy sikerült-e, ha igen, töltsd le a SuperSU-t a Play-ről, és kész is vagy.
-
Szia! Régóta használom a Greenify-t, soha nem volt vele gondom. A Prestigio nem MTK procis? Nem lehet, hogy az volt a baj?
Az NG8-t Towelroot-l tudod rootolni, ez nem bántja a knoxot, tehát marad a gari, viszont van olyan része a rootolási folyamatnak, amikor nem lesz wifid, viszont net meg kéne, szal csak akkor fogj hozzá, ha van mobil neted. Itt megtalálod a szükséges fájlokat, meg a leírást is:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest