Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz
Carline #48237 üzenetére
Azt is számold, hogy másfél évvel újabb az Lg, jelenleg egy elég nagy számban eladott középkategóriás, népszerű darab. S4 óta meg már kijött pár modell, nem mai készülék. Lg-nél nyilván tudják, hogy akinek f60-ra van pénze, az nem vesz g3-at, de akinek s4-re van kerete, az vegyen szépen note-ot, s5-öt (lassan 6-ot).
-
jookomak
őstag
válasz
Wiz Khalifa #38431 üzenetére
Az ötös lottó holnaputáni nyerőszámai: 14, 22, 37, 43, 47
Nem tudni. Még a 4.4.3 se jött ki, hivatalos hír pedig nincs. Egyet még illene frissíteni, különben menni fog a fújjolás ezerrel. -
jookomak
őstag
Üdv mindenki!
Vasárnap én is csatlakoztam az s4 tulajok népes táborába. Ace 2-t váltott, óriási előrelépés.
Nagyjából rájövök a dolgokra, azt nem találtam még meg, hogy a fényképező zárhangot ki lehet-e kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest