- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chubby2o6 #53057 üzenetére
Külön van mind.
wipe-> Factory reset (swipe) így van gyári beállitások vissza állnak
wipe-> advanced wipe-> data, cache,sytem, internal storage, dalvik cache, otg
Wipe-> format data - ez meg leradíroz mindent a data partícióról
A wipe user data/factory reset cwm-ben van egyben.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
-
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Tudnátok ajállani egy jól működő Lolli-t i9505-re?
Android 4.4.2 magenta.
Build: KOT49H.i9505XXUGNG8Köszönöm szépen!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kavinton75 #52870 üzenetére
Töréltél esetleg valami rendszer alkalmazást FR előtt?
-
WOT-H-A-C
veterán
Sajnos most nincs nálam a telefon, hogy próbálkozzak vele, majd holnap.
1. rootolom az összefoglaló alapján 2.módszerel és utána próbálkozom a recovery flash-el, ha fel megy akkor utána cm, reco-ból vagy Odinnal mjad meglátom milyen cm-et találok.
2. még root előtt megpróbálok egy gyári t-com-os romot odinnal feltenni , csak kiváncsiságból, hogy arra mit dob.
A jelenség minden esetre érdekes. Neked is magentás a telefon?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chubby2o6 #52760 üzenetére
Értem!! Akkor végülis simán használhatom a
" II. módszer
(újabb romok ezzel rootolhatóak)
Rootolás menete:
1. Töltsük le a CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.zip fájlt, majd csomagoljuk ki2, Az ODIN / PDA részébe betallózzuk a CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.tar.md5 fájlt
......Mivel root és custom reco feltétele után a következő egy lehetőleg st cm rom flashelése lenne.Ami úgyis ugrasztja a knox számlálálót, ha jól gondolom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chubby2o6 #52755 üzenetére
Android 4.4.2 magenta.
Build: KOT49H.i9505XXUGNG8"Én rootoltam előtte, mert az SGS4 Flasher-l tettem fel, ahhoz meg kellett a root."
Ez lesz a következő nálam is. Mindenesetre furcsa amit produkál a telefon.
Root-ból melyik metódust használjam? Az összefoglalóból 1. módszer vagy 2. ?
Illetve ha jól gondolom Towel root- hoz nem kell odin, csak PC, ugye?
Eclips21: Igen a gyári bejön.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Eclips21 #52724 üzenetére
Az összefoglaló alapján:
" "CWM recovery mód elérése: kapcsoljuk ki a készüléket, majd a hangeő fel + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a power gombot, illetve ha a bal felső sarokban kék apró betűvel megjelenik a "RECOVERY" felirat, akkor a többi gombot is elengedhtjük)""
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chubby2o6 #52699 üzenetére
Hali! Köszi az infót! Megpróbáltam de így is a gyári reco jön be.
Tehát a cél, hogy egy jól működő cm-11 et vagy 12-őt varázsoljak az i9505-ömre valamlyen custom recoval, root-al.Először a recovery-t próbáltam flash-elni, de már itt falakba ütközök.
Ezt azért írom le mert hátha olvassa valami más guru is és esetleg van ötlete mitől lehet...
Jelenleg itt tartok:
- usb kábel hiba kilőve
-driver hiba kilőve
-odin kipróbálva régebbi és új verzióval isA knox számláláló egyetlen esetben sem ugrott , pedig vagy 5x próbáltam flashelni cwm-et, külömböző verziót is és TWRP-t is próbáltam.
A flashelés szemmel láthatóan végig megy minden esetben és újra indul a telefon. Bizonyos telfonoknál láttam már olyat , hogy volt egy script ami az első újra indulás után vissza írta a gyári recoveryt, de ebben az esetben nem gondolnám , hogy erről van szó. Arra is gondoltam, hogy ez a szutyok "magentás" rom ami rajta van nem enged flashelni valahogyan. Twrp-t is próbáltam Odinnal flashelni de ugyan úgy elhasal.
Azt láttam, hogy van lehetőségem twrp-t flashelni egy programmal ha rootolt a telefonom. Ez a flasehlő program biztonságos?
Illetve arra gondoltam még , hogy nem reco val kezdek,hanem megpróbálok egy romot flashelni. Viszont ha a reco nem ment fel Odinnal akkor gyanítom a rom-sem fog...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
frei34 #52686 üzenetére
Szia.Látom te CM-et használsz. Megmondanád melyiket és honnan tudom beszerezni?
Carline: Odin móddal nincs gond. Azon a módon amit te is leírtál beléptem. USB driver is fenn van. Odin módban viszont látok aktív "write protection"-t. Ez számít? Lehet ezért nem megy fel a cwm? Vagy csak rossz sorrendben nyomom a gombokat, de akkor miért jön be a gyári reco?,??
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
WOT-H-A-C #52683 üzenetére
Odin ban ezt látom.
Itt a Log:
<ID:0/008> Added!!
<ID:0/008> Removed!!
<ID:0/008> Added!!
<ID:0/008> Odin v.3 engine (ID:..
<ID:0/008> File analysis..
<ID:0/008> SetupConnection..
<ID:0/008> Initialzation..
<ID:0/008> Get PIT for mapping..
<ID:0/008> Firmware update start..
<ID:0/008> recovery.img
<ID:0/008> NAND Write Start!!
<ID:0/008> RQT_CLOSE !!
<ID:0/008> RES OK !!
<ID:0/008> Completed..
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
<ID:0/008> Removed!!
<ID:0/006> Added!!
<ID:0/006> Removed!!
<ID:0/006> Added!!
<ID:0/006> Removed!!Egyenlőre még nem tartok a rom-nál csak a cwm-et próbálom feltenni.
-
WOT-H-A-C
veterán
Mindjárt az elején elakadtam!
Letöltöm innen a cwm-et.
Az összefoglaló alapján Odinnal elvileg flashelem a cwm-et. Látszólag le is fut a flash újra indul a telefon.
Ezután , ez alapján:
"CWM recovery mód elérése: kapcsoljuk ki a készüléket, majd a hangeő fel + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a power gombot, illetve ha a bal felső sarokban kék apró betűvel megjelenik a "RECOVERY" felirat, akkor a többi gombot is elengedhtjük)"
Megpróbálok belépni, de a gyári reco jön be! Mit rontok el?
A telefon még nincs Root-olva! Ez lehet a gond?
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Most járt le a gari az i9505-öm ről és CM-et szeretnék használni! Tudnátok nekem ajállani egyet és gappsot hozzá nincs benne. Köszönöm szépen!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
lionhearted #40417 üzenetére
Végre rámtalált egy hozzáértő!!Értem.... nekem ennyi elég....Köszönöm a választ!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Udvözletem.... tapasztalt kolegák segítségére lenne szükségem...adott egy i9505 tmobilos MVFv.10 garis még szeretném rootolni ha van megoldás működő unrootra 4.4.2 es droid van rajta....a topik keresőjébe is kerestem és összefoglalóba is de a topikban nagyon szétvan szórva az info az összefoglaló meg nem tér ki a KK re...
Az összefoglaloban lévő b. metodus elvileg unrootol kérdésem működike tmobilos 4.4.2 őn. köszönöm előre is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest