- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
Leonardo91 #67637 üzenetére
Szia!
Az aksi gáz, mert hármat küldem vissza anno, mert a gyárinak mondott akku mind hamis volt kisebb kapacitással. Végül a Samsung szervízben vettem kétszeres áron, de ez kb 4-5 éve volt.
A másik problémád nálam nem jelentkezett... -
ezso
tag
válasz
kalolaci #67622 üzenetére
Én a mai napig használom, 0-24 órában bekapcsolva.
Amire nekem kell (telefon,SMS, Viber, bankolás, néha navigációk és fotók) arra bőven elég most is.
Egyedül gyári akkut nagyon nehéz hozzá találni.
Három "megbízható" boltból rendeltem hozzá 4 akkut és mind megtévesztésig hasonló hamisítvány volt.
Vissza is küldtem őket.
Végül a Samsung-tól vettem rendelésre és bár 7000Ft. volt ezzel normálisan működik tovább. -
ezso
tag
válasz
gyuri2008 #67582 üzenetére
Én az Aqua-ból ezt vettem 3 hónapja: [link]
Nem mondom, hogy tudja az eredeti kapacitást, de a 4 éves aksimnál jobb.
Sajnos sok a hamis és/vagy túltárol S4-es akku, aminek a kapacitása már közel sem hozza az eredetit.
Ez előtt én is vásároltam egy másik helyen egy ugyanilyen gyári,vagy legalább is gyárinak kinéző akkut, de az annyit tudott, mint a 4 éves cserélni kívánt akku. Vissza is küldtem, persze bukóval....
Érdemes On-line rendelni, mert akkor van 14 napos elállási jogod és ha rossz a termék, akkor "csak" a kiszállítás és visszaküldés költségét bukod. -
ezso
tag
-
-
ezso
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis akkumulátor merülési problémám, kb. 1 hónapja.
Eddig, ha csak telefonálásra használtam akár 4 napot is elment, de mostanában 2napot is nyögve nyelősen bír.
Kipróbáltam másik akkuval, ami szintén jó és ott is gyorsabban lemerült.
A készülék 1 hónap híján 2 éves, még garis, nincs rootolva, mókolva, stb.
Szinkronizálás, email fogadás, Facebbok, Massenger + egy csomó felesleges dolog (lépésszámláló, google drive és vagy 30 számomra nem kellő alkalmazás tiltva)
Magyarul, tudomásom szerint semmit nem változtattam rajta. Gondoltam valami "beragadó" alkalmazásra, de a letöltött GSam battery monitor szerint is az maga az android rendszer viszi el magasan a legtöbbet. Itt viszont már tanácstalan vagyok, mert csak azt látom, hogy "kworker"-ből fut vagy 50 darab, de hogy melyik mire jó....passz.
Megpróbálok egy képet is berakni.
Ha valakinek lenne tanácsa, megköszönném. -
ezso
tag
válasz
bari012 #60667 üzenetére
Köszi.
A lényeg, ha rendelek egy ilyen terméket a Telekomtól 3591Ft-ért, akkor ez tartalmaz egy gyári S4 akkut amit simán átrakok a telefonba?
Elvileg ezt egy Power Bank-nak néztem, amibe akármilyen formájú akku lehetne vagy lehetne csak sima USB-s külső töltő, amiben a már meglévő s4-es akkut is tölthetem.
Nekem egy gyári akkura lenne szükségem, a telefonomba. Ha ezt tartalmazza, akkor rendelem is. -
ezso
tag
"Máskor használd a keresőt.
Gyári akksi olcsón"Bocs, hogy hülye vagyok, de ezek szerint abban a műanyag tartóban, egy 2600mAh-s gyári akku lakik?
Ha igen, én rendelek egyet."GALAXY S4 KÜLSŐ AKKUMULÁTOR" Nekem ez alapján nem volt egyértelmű, hogy csak kiveszem a tokból és bele a telefonba?
-
ezso
tag
válasz
xrvman #57871 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy telefon kikapcs, majd bekapcsoló gomb és hangerő le gombot egyszerre folyamatosan nyomni, amíg be nem tölt.
Ha jól csinálod, akkor a bal alsó sarokba kiír valamit. "csökkentett mód", de nem azt, csak nem emlékszem.
Lényeg, hogy ilyenkor csak a gyárilag telepített appokat tölti be és semmi olyat, amit Te tettél rá.
Ha így jó, akkor újraindítod és elkezdheted kiszűrni, hogy melyik appal van gond.
Nekem ezt kb. 1 hete a Samsung online szervizes mondta. Más problémám volt, viszont így kiszűrtük, hogy nem a telefon hibája, hanem egy utólag telepített app okozta a gondot. -
ezso
tag
válasz
norrberth #57209 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
A telefon független és most ránéztem FOTA-n, de szerinte a legfrissebb a szoftver van a telón.
A linkeken körülnézek, hátha van olyan ami a telefonba lévő érzékelőt használja.
Ha megoldható KNOX ugrás nélkül a downgrade akkor is inkább olyanra bíznám, aki csinált már ilyet mert nem szeretnék féltéglát gyártani és sajnos az angol tudásom sincs a helyzet magaslatán. -
ezso
tag
Sziasztok!
Bő 2 hete vagyok tulajdonosa, egy S4, I9505-nek. Mivel új a telefon, gyárilag Lollipop 5.0.1 SW volt rajta.
Kíváncsi lennék, hogy esetleg másnál is jelentkezett-e olyan „hiba”, hogy a „lefele fordítva némít” nem működik? A teszten mikor bekapcsolom a funkció (beállítások – saját eszköz – mozdulatok és gesztusok – mozgás – némitás/szünet bekapcsolva) a „próbálja ki” teszten tökéletesen megy, tehát gondolom nem hardver hiba, viszont tényleges bejövő hívásnál nem működik. Hozzáteszem, a zasszony is kapott egy ilyen telefont és az övével is ugyanez van.A Samsungot felhívtam és azt mondták, hogy várjam meg a SW frissítést mert az S5-nél is jeleztek ilyen problémát és arra már kijött. (azt persze nem tudják, hogy S4-re mikor jön valami javítás)
Legszívesebben visszarakatnám a KitKat-et, de ezt persze nem vállalják.
A garancia miatt én meg nem állnék neki buherálni plusz nem is értek hozzá.Előtte S3 Neo-m volt 4.4.2-vel és az sokkal jobban bejött.
Nekem a nyalóka nehezebben kezelhetőnek tűnik, csúnyább, ezek szerint bugos is + szerintem az akkut is jobban zabálja, pedig a szokásos , számomra nem használt appok , kb. 40db le van tiltva + energiatakarékos mód aktív, fényerő auton.
Bár ez szubjektív vélemény, de aki gondolkozik a lolli frissítésen, szerintem inkább ne….Még valami: esetleg tud valaki olyan appot, ami ezt a „lefordítva némít” funkciót tudja?
Nekem sajnos fontos funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest